Partner keelab

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 22 Juul 2025 14:45Küll sul on aega siin pikalt ja laialt lõugu lõksutada. Mine tee mingit tootvat tööd äkki.
Küll sul on palju aega iniseda. Ma kujutan ette kuidas sa inseval häälel seda ütleksid.
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 22 Juul 2025 07:55
Ants kirjutas: 22 Juul 2025 02:11Jätke naba rahule. Nabas on väga hea verevarustus ja kui Teil näiteks "ussitamisest ja suurest vihast" veri väga paksuks läheb siis tehaksegi EMO-s nn nabasüst vere vedeldamiseks (vastikult kibe ja õde masseerib naba kah veel).
Vot seda kõike võidki Tolmukübemele seletada, sest see juhtub temaga, kui ta oma naba ümber urgitsemist ei lõpeta.
Naba urgitsemine ei põhjusta vere paksenemist ja kaasnevaid tervisehädasid. Küll aga Teie solvumine tõstab vererõhku/pulssi ja siis jama majas.
Külaline

Guest kirjutas: 22 Juul 2025 14:53
Külaline kirjutas: 22 Juul 2025 14:45Küll sul on aega siin pikalt ja laialt lõugu lõksutada. Mine tee mingit tootvat tööd äkki.
Küll sul on palju aega iniseda. Ma kujutan ette kuidas sa inseval häälel seda ütleksid.
Aga palun, muudkui aga kujuta.
Külaline

Küll on rõve sõna see inisemine. Ja ühel Tolmukübeme fännil on see lemmiksõna. Ühtki sõnavõttu ilma selle sõnata ei suuda teha.
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 22 Juul 2025 14:04
Ants kirjutas: 21 Juul 2025 18:28
Tolmukübe kirjutas: 21 Juul 2025 14:40 ... tegusid.
Te ei taha tunnistada, aga selle postitusega pani Tolmukübe teile kõigi ära! Minge tehke nüüd närvide rahustuseks üks soe piim nurgas ja kastke küpsis ka sinna sisse ning häbenege.
Postitus on kustutatud
Ilmselt ei saanud Te aru, mis on üldiselt mõistetav.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Juul 2025 16:44
Küll on rõve sõna see inisemine. Ja ühel Tolmukübeme fännil on see lemmiksõna. Ühtki sõnavõttu ilma selle sõnata ei suuda teha.
See paistab sinu lemmiksõna ka olevat, mis sa muidu nii elevile lähed, kui seda kohtad.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Juul 2025 16:44Küll on rõve sõna see inisemine. Ja ühel Tolmukübeme fännil on see lemmiksõna. Ühtki sõnavõttu ilma selle sõnata ei suuda teha.
See fänn on tolmuk ise.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Juul 2025 18:03
Külaline kirjutas: 22 Juul 2025 16:44Küll on rõve sõna see inisemine. Ja ühel Tolmukübeme fännil on see lemmiksõna. Ühtki sõnavõttu ilma selle sõnata ei suuda teha.
See fänn on tolmuk ise.
Ise sa oled ise. Ma ise olen see fänn.
Külaline

Ta on Tolmukübe.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Juul 2025 19:32Ta on Tolmukübe.
Ei ole. Ma ise tean, et ei ole. Teie ei tea. Ei saagi teada.
Külaline

Guest kirjutas: 22 Juul 2025 19:36
Külaline kirjutas: 22 Juul 2025 19:32Ta on Tolmukübe.
Ei ole. Ma ise tean, et ei ole. Teie ei tea. Ei saagi teada.
Ei tea, miks fänn siis enda kasutajanimega ei fänna? Ikka külalisena nagu tolmukale kohane iseennast fännata on.
Külaline

Guest kirjutas: 22 Juul 2025 16:44
Defineeri "fänn"? Kui see sinu keeles tähendab inimest, kes on valmis teda inisejate eest kaitsma, siis olen ka mina fänn - ja ma pole see, kes siin juba end fänniks kuulutas. Tolmukübe pole ma loomulikult ka. Ja nagu juba isegi aru said, siis kohases situatsioonis kasutan ka mina seda sõna.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Hakkasin mõtlema, et ikka saab partner keelata. Lugesin ühest raamatust, et on abielumees armukesega, neil läheb ilusti, aga see ilusti kestab niikaua, kuni oma naine teada saab. Siis naine paneb fakti ette, ja mees teadagi valib oma naise. Seega nö keeld eksisteerib küll.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 28 Juul 2025 15:44 Hakkasin mõtlema, et ikka saab partner keelata. Lugesin ühest raamatust, et on abielumees armukesega, neil läheb ilusti, aga see ilusti kestab niikaua, kuni oma naine teada saab. Siis naine paneb fakti ette, ja mees teadagi valib oma naise. Seega nö keeld eksisteerib küll.
Nii ilusti siis ikkagi ei lähe, kui oma naise valib. Siis on armuke siiski väike ajutine meelelahutus, armastust ei ole. Siis on hea öelda, et naine keelab. Kui mees tahab minna, siis ei loe mingi keeld.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 28 Juul 2025 15:44 Hakkasin mõtlema, et ikka saab partner keelata. Lugesin ühest raamatust, et on abielumees armukesega, neil läheb ilusti, aga see ilusti kestab niikaua, kuni oma naine teada saab. Siis naine paneb fakti ette, ja mees teadagi valib oma naise. Seega nö keeld eksisteerib küll.
Ma soovitan vähem mõelda 🤣
Nii tuleb kergelt ülemõtlemine enda kasuks.
Külaline

Kõik saavad aru, et sa räägid iseendast.
Külaline

Kui naine paneb fakti ette, siis mees valibki ju selle kellega koos olla soovib. Kui valib oma naise, siis järelikult tahab oma naisega koos olla ja lõpetab selle teisega suhtlemise, kuna see ei ole seda väärt.
Külaline

See, et valib oma naise, on näiline. Reaalsuses tehakse armukesega nädalane paus ja seejärel mõeldakse välja paremad ettevaatusabinõud, et mitte uuesti vahele jääda. Armukest on raskem jätta maha, kui oma naist, sest naine on vana ja igav, armuke aga põnev ja erutav.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juul 2025 20:00 Kui naine paneb fakti ette, siis mees valibki ju selle kellega koos olla soovib. Kui valib oma naise, siis järelikult tahab oma naisega koos olla ja lõpetab selle teisega suhtlemise, kuna see ei ole seda väärt.
Mehed ei sülita enne vanasse kaevu, kui uus pole kindel. Mees võib mugavusest veel vana naise juures vegeteerida, aga kui armuke on vaba või astub suhtest välja, et olla vaba, siis on vanal naisel vähe lootust.
Külaline

Jah, tõmbavad oma "tilli kutsel" armukese juurde, aga oma naine ei tohi sel ajal kedagi uut pidada. Siis lähevad need minema jooksnud mehed eriti närvi, kui saavad teada, et oma naisele ka keegi kõrvale ilmunud.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 5 külalist