Partner keelab
Partner keelab
Kui reaalne see teie jaoks on? No näiteks keelab vastassoost isikuga suhtlemise ära, kuna te "olete ju suhtes". Kas teie puhul selline asi toimiks? Kodurahu huvides ehk?
mida veel. õnneks on minu kaaslane nutikas isend ja selliseid keelde/käske ei jaga. ega ma ei oleks temaga 30 aastat koos onud, kui ta seda teeks
samas ei näe ma ka väga suurt vajadust mingite meestega suhelda. no torumees ja ehitaja ja kaevupuhastaja ja tiigikaevaja on tõepoolest need, kellega on vaja suhelda, aga vanade peigmeestega kohvil ma üldiselt ei käi.
-
Külaline
Äkki sa suudaksid selle jama tootmise lõpetada? Palun?
-
Külaline
äkki käid siis ise midagi rabavalt nutikat välja, selle asemel, et lihtsalt soiguda? igav ka siin niisama vahtida.
-
Külaline
Ei keela su huviobjekti naine sinuga suhtlemist, mees ise ei taha. Ei ole mõtet endale mingeid väljamõeldisi kogu aeg toota.
-
Külaline
kas ilma isiklikuks minemata ei saa vastata? see jätab eelkõige sinust imeliku mulje.Guest kirjutas: ↑18 Juul 2025 20:41Ei keela su huviobjekti naine sinuga suhtlemist, mees ise ei taha. Ei ole mõtet endale mingeid väljamõeldisi kogu aeg toota.
-
Külaline
Tolmukübe ju jälle õngitseb, et keegi ikka vastaks, et jaa, mees armastab teda kuuni, aga naine ei luba suhelda, keelas ära. Tolmukübe tahabki oma isiklikku elu jälle nämmutada. Et sa mulle kallale kargad, ei muuda seda fakti mitte kuidagi. Minu arust on see ebaterve.
-
Külaline
Kas see poleks imelik, kui mul on mees küll, mina olen mehe naine, aga tal on veel üks sõbranna. Selline kellega tal pole mingeid argimuresid, vaid kellega on koos olla nii tore, saab kõigest rääkida.
-
Külaline
Sõltub ju suhtlemise viisist.
Kui mu mees keelaks mul vastasoost isikutega lihtsalt rääkimise ja meilidevahetamise, siis ma arvaks, et ta on lolliks läinud, sest ma ei saakski ju sel juhul oma tööd teha - olen nimelt õppejõud ja õpetan suht mehist eriala, rohkem kui pooled minu õppuritest on meessoost, kuigi... minust oluliselt nooremad.
Aga kui mu meest häiriks, kui ma omale armukese leiaks - mida ma pole teinud ega kavatse teha - siis tal oleks täitsa õigus solvunud olla ja lahutust nõuda.
-
Külaline
See oleks väga imelik, kui mees näiteks tööl kõikide naistega suhtlemise välistaks. Üldiselt on mehed, kes suhtlevad ainult oma naisega, selline mees, kes pole eriti edukas ja kellega teised inimesed eriti suhelda ei tahagi.Guest kirjutas: ↑18 Juul 2025 20:51 Kas see poleks imelik, kui mul on mees küll, mina olen mehe naine, aga tal on veel üks sõbranna. Selline kellega tal pole mingeid argimuresid, vaid kellega on koos olla nii tore, saab kõigest rääkida.
Töö- kodu-sugulased-joomakaaslased kogu elu selline kitsas ring ja maailmapilt ka selline väikene.
-
Külaline
Asi pole ju mingis tööl kolleegidega tööteemadel suhtlemises, vaid jutt on sellest, kui mehel on kohe selline spetsiaalne sõbranna, kellega kõiki maailma asju arutaks ja aega veedaks. Ma arvan, et suuremale osale meestest ka ei meeldiks, kui nende naistel selline meessõber oleks.Guest kirjutas: ↑18 Juul 2025 21:47See oleks väga imelik, kui mees näiteks tööl kõikide naistega suhtlemise välistaks. Üldiselt on mehed, kes suhtlevad ainult oma naisega, selline mees, kes pole eriti edukas ja kellega teised inimesed eriti suhelda ei tahagi.Guest kirjutas: ↑18 Juul 2025 20:51 Kas see poleks imelik, kui mul on mees küll, mina olen mehe naine, aga tal on veel üks sõbranna. Selline kellega tal pole mingeid argimuresid, vaid kellega on koos olla nii tore, saab kõigest rääkida.
Töö- kodu-sugulased-joomakaaslased kogu elu selline kitsas ring ja maailmapilt ka selline väikene.
-
Külaline
Tuleb vaadata enda kõrvale inimene, kellega arusaamad ühtivad. Kui sellist olukorda pole enne ette tulnud ega läbi räägitud, siis võib partner selle jutuks tulemisel kaaslase ära kuulata, tema seisukohta mõista ja selle omaks võtta. Keelamine on aga hoopis midagi muud ja sellisel tegevusel pole suhtes kohta.
-
Külaline
Ei, me ei keela üksteist, sest me oleme partnerid kes on üksteist valinud, mitte üksteise emme ja issi. Mehel on naissoost sõpru, kes on kooliajast ja juba enne mind ja mul on kauaaegseid meessoost sõpru. Kõikidel pered ja käime omavahel läbi. Kui on olnud selliseid üksikuid inimesi, kelle motiivid on kahtlased, siis olen suhtlemise katkestanud ise, sest ei teeks midagi sellist, mis meie suhet ja usaldust saboteeriks. Mees on sama suhtumisega.
-
Külaline
No täpselt nii. Minul on oma sõbrad lapsest peale, kellega pea sünnist saati ühel tänaval elatud ja mängitud, klassi- ja kursusekaaslased, suhtleme pidevalt. Ka üheKülaline kirjutas: ↑18 Juul 2025 22:25 Ei, me ei keela üksteist, sest me oleme partnerid kes on üksteist valinud, mitte üksteise emme ja issi. Mehel on naissoost sõpru, kes on kooliajast ja juba enne mind ja mul on kauaaegseid meessoost sõpru. Kõikidel pered ja käime omavahel läbi. Kui on olnud selliseid üksikuid inimesi, kelle motiivid on kahtlased, siis olen suhtlemise katkestanud ise, sest ei teeks midagi sellist, mis meie suhet ja usaldust saboteeriks. Mees on sama suhtumisega.
klassiõe noorema vennaga suhtlen tihedalt - no on selline lähedane suhe juba lapsepõlvest, kui ta veel päris tüütu titt oli
Ei mingit seksuaalset tõmmet üheltki poolt - seetõttu olemegi sõbrad juba aastakümneid.
Kõik on abielus ja pereisad, pole mingit probleemi ka nende abikaasadega. Ilmselt olen kõigi silmis usaldusväärne naine.
Mehel ka omad sõbrad eri eluprioodidest, ikka suhtlevad.
Kui mu abikaasa oleks mu suhtlust kontrollima hakanud, poleks ta mu abikaasa.
Aga õnneks on ta seda juba 30+ aastat.
-
Külaline
Täiskasvanud keelata ei saa.
Kui minu partner hakkaks sellist asja keelama ja dikteerima, kellega ma suhelda(kasvõi tööalaselt) tohin, on see minu jaoks tohutu punane lipp suhtes.
Normaalses suhtes võib partner küll mainida, et ei meeldi selline suhtlus ja tekitab ebamugavust aga kui hakkab juba käsiv keelamine, siis mina jooksen sellisest suhtest nii kaugele kui saab.
Mul on kogemus eelmise elukaaslasega, kes sõi mu pooled sõbrad(ka samast soost) mu elust välja nii peenelt manipuleerides, et uuesti ma ei lase mitte ühelgi partneril tulevikus sellist asja teha. Ta suutis isegi minu sõpruse üle tema enda õega(ma naine) nii viriseda, et ma vältisin ka tema õde. Isegi mitte "kodurahu huvides" enam ei nõustu sellise asjaga, nagu kübe kirjutas.
Kui minu partner hakkaks sellist asja keelama ja dikteerima, kellega ma suhelda(kasvõi tööalaselt) tohin, on see minu jaoks tohutu punane lipp suhtes.
Normaalses suhtes võib partner küll mainida, et ei meeldi selline suhtlus ja tekitab ebamugavust aga kui hakkab juba käsiv keelamine, siis mina jooksen sellisest suhtest nii kaugele kui saab.
Mul on kogemus eelmise elukaaslasega, kes sõi mu pooled sõbrad(ka samast soost) mu elust välja nii peenelt manipuleerides, et uuesti ma ei lase mitte ühelgi partneril tulevikus sellist asja teha. Ta suutis isegi minu sõpruse üle tema enda õega(ma naine) nii viriseda, et ma vältisin ka tema õde. Isegi mitte "kodurahu huvides" enam ei nõustu sellise asjaga, nagu kübe kirjutas.
-
Külaline
Ahjaa ja see jäi lisamata, et selline piiramine ja keelamine viitab keelaja enda tohutule ebakindlusele ja haiglasele armukadedusele.Külaline kirjutas: ↑19 Juul 2025 00:03 Täiskasvanud keelata ei saa.
Mõnedel juhtudel jaa kaaslane on ise täitsa põhjuse andnud, miks mõni "sõber/sõbranna" ära "keelatakse". Näiteks, kui on kalduvus petmisele. Aga no ega see petjat niikuinii peata.
-
Külaline
Mis pagana kodurahu see oleks, kui üks võtab pähe partneri tavapäraseid sõbrasuhteid kontrollima hakata?!
Õnneks pole mul sellist situatsiooni ette tulnud, aga kui tuleks, siis "rahust" oleks asi ikka väga kaugel
-
Külaline
Naine on loodud alluma. Mees juhib. Nii on loodus seadnud.
On mul õigus?
On mul õigus?
-
Külaline
Ära provotseeri nii nõmedalt.Külaline kirjutas: ↑19 Juul 2025 00:42 Naine on loodud alluma. Mees juhib. Nii on loodus seadnud.
On mul õigus?
Loodusest ei tea sa ilmselt midagi. Emane sööb pärast paaritumist isase lihtsalt ära - teadsid? Puhas loodus
-
Külaline
Ei ole.Külaline kirjutas: ↑19 Juul 2025 00:42 Naine on loodud alluma. Mees juhib. Nii on loodus seadnud.
On mul õigus?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 2 külalist