Partner keelab

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 20 Juul 2025 20:47
Guest kirjutas: 20 Juul 2025 11:39
Guest kirjutas: 19 Juul 2025 21:54 Üldiselt ma pooldan suhte hoidmist, mitte iga probleemi peale lahku minekut, aga see on kindlasti üks ohumärk, mille peale tuleb joosta. Alguses keelab, seejärel süüdistab, seejärel karistab juba. Mingit kodurahu küll sellega ei saavuta, kui partneri keeldudele allutakse.
Keelab süüdistab karistab. Ei pruugi nii olla, vaid algul väljendab oma tundeid, et see sõber ei tundu talle ok või tore, nüüd kui meil on suhe. Siis väljendab solvumist. Ja siis jätab su maha, sest selline elu talle ikka ei tundu õige. Ja saangi öelda- keelab süüdistab karistab.
No aga sa kirjeldasidki ju just sama jada, keelamine-süüdistamine-karistamine. Keelabki, mis sellest, et maskeeritult. Jne.
Erinevalt poolelt on see erinev. Ühel poolel on see oma tunnetega arvestamine ja näitamine. Teine pool ei taha arvestada nendega ja nimetab neid hoopis keelamiseks.
See on kust poolt vaadata . Ega enda tundeid ka ei tohi tähelepanuta jätta ja kui see sõbra olemasolu ei meeldi või tekitab segadust, tulebki öelda välja. Muidugi see kaasale ei meeldi. Ja tema ajab oma õigust taga,et võin küll sõbraga suhelda ja et sul on luulud.
Külaline

Minu abielu just sellise "sõbra" pärast karile läks. Tekkis sõber, kellega koos olime palju ja mitte midagi romantilist ei olnud. Mehe ego ei kannatanud seda välja, ta pidas seda siiski reetmiseks, ise olin liiga noor ja loll, et tema arvamusega rohkem arvestada. Hiljem muidugi selgus, et eks see "sõber" oligi samasugune "oleks su mees ka" sõber, nagu Tolmukübe uneleb, keda mina ei osanud õigel ajal läbi näha. Tagantjärele kahju, et nii lollil põhjusel noorusesuhe hukka läks. Sellest "sõbrast" ei saanud ka muidugi mingit sõpra ega meest.
Külaline

Kui ma olen selle mehe naine.... kas ma peaks taluma seda sõprussuhet. Kui ma ei näe selles midagi halba, ohtlikku me suhtele, kas ma olen pime ja naiivne? Kas mu mees udutab mulle, et nad on vaid sõbrad. Kas see on ikka vaid sõprus, kumbki ei looda enamat, see ei arene enamaks? Keda ma peaks uskuma? Kas mu mees ei valeta mulle, kui ütleb et nad on sõbrad. Selle püha sõpruse nime all nad võivad ju mõlemad mulle valetada. Usaldust pole? Ilma usalduseta suhe vastu ei pea. Aga kas ma saan usaldada seda teist naist, et ta midagi üritama ei hakka? Kas poleks parem olla siis see partner ja keelata see sõprus?
Külaline

Guest kirjutas: 21 Juul 2025 09:48
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Seda on ju paljudel. Depressiooni teemad saavad palju kogemusvastuseid. Ath - diagnoositakse järjest enam. Ärevushäired. Sõltuvushäired.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Juul 2025 09:57
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Seda on ju paljudel. Depressiooni teemad saavad palju kogemusvastuseid. Ath - diagnoositakse järjest enam. Ärevushäired. Sõltuvushäired.
Minu arust ei ole selles midagi halba, kui diagnoosidega inimesed siin oma muret kurdavad, nõu küsivad ja arutavad Jah, psüühikahäireid, ärevust, sõltuvushäireid on tänapäevadel palju. Ja see ei ole midagi, mille üle ilkuda.

Hoopis teine teema on see, kui üks tegelane võtab foorumi oma teemadega just kui üle ja hävitab kõikvõimalikud teised teemad oma segaste ja arusaamatute sõnavõttudega. Jah, temal on ka õigus siin arvamust avaldada ja siin juttu ajada, aga ta ei võiks teha siis ühe mammutteema, kuhu kogub kokku kõik oma imelikud mõtted. Ja siis on võimalik tema mõttekaaslastel seal teemas temaga heietada ja ilmaelu üle arutleda.

Aga see, et iga päev tehakse mingi ebamäärane, segase sisuga teema tema poolt, ei ole enam ok. Vahepeal olen siin iga päev vaadanud, et kas Pereelu alt on ometi midagi lugeda, aga ei - viimased kümme teemat on Tolmukübeme algatatud. Ja tõesti ei ole soovi nende segaste sõnavõttudega siin kaasa minna.

See on väga ebameeldiv, ja nagu me oleme aru saanud, siis tegelikult häirib väga paljusid inimesi.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Juul 2025 10:54
Guest kirjutas: 21 Juul 2025 10:46

Siin foorumis ongi palju hariduseta lihtsaid inimesi, kes vähemalt tunnevad, et Tolmukübeme "filosofeerimine" on jõukohane ja arusaadav. Muidu tavaliste inimeste kõrval tunnevad ennast lollina, aga Tolmukübeme kõrval täitsa targana. Aga mulle on hakanud tunduma, et Tolmukübe pole lihtsalt rumalamapoolsem, vaid tal on mingi diagnoos taga. Selliseid inimesi tegelikult on meie seas päris palju. Mõtled, et inimene on lihtsalt kiiksuga, aga tegelikult on psüühikahäire, intellektipuue vms.
Mina olengi aru saanud, et ta on erivajadusega inimene. Ma ei tea, kust mulle see teadmine on tulnud. Äkki ta ise mainis seda?
Äkki tõesti. Psühhiaatrit on küll maininud tõesti.
No vot nüüd ongi see asi, miks ei ole hea kirjutada oma nime alt. Kirjuta külalisena ja keegi ei tea su vaimsest probleemist, et saaks mõnes muus teemas vastata kui " normaalne" inimene. Plekk jääb kohe külge, kui oled psühhiaatri juures käinud.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Juul 2025 10:57
Guest kirjutas: 21 Juul 2025 10:52

Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
See pakub mulle väga suurt huvi kiusamise lahendusena tõesti. Hea on see ka, et ikka õigustad end ja räägid vastu. Nagu kooliapsed ka teevad. Kas kiusamisjuhtumit saab üldse lahendada ja kuidas.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Juul 2025 10:57Postitus on kustutatud
Mulle ei pruugi inimene üldse meeldida, aga tema kiusajad meeldivad veel vähem, on päris vastikud.
Kuidas saab üks täiskasvanud inimene nii madalale laskuda, et valida ohver välja ja hakata mõnitama?
Koolilastest võin aru saada, maailmapilt pole veel paigas, emotsioonid käivad mõistusest ees, ehk ka kasvatuses puudujäägid.
Aga täiskasvanu?
Külaline

Guest kirjutas: 21 Juul 2025 11:00
Guest kirjutas: 21 Juul 2025 10:54

Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Ei jää mingit plekki külge, kui oled psühhiaatri juures käinud. Arsti juures käimine ei ole mingi häbiasi.

Siin on pigem küsimus "solkimises". Kui üks ja sama inimene treib järjest imelikke teemasid, põhimõtteliselt ühest ja samast - lihtsalt natukene erineva nurga alt, otsimaks kinnitust oma ühele kinnisideele, mis tal on - tegelikult see mees armastab mind, aga ta lihtsalt ei saa minuga oma naise pärast koos olla.

Ja külalise nime alt kirjutamisega on see lugu, et teatud inimesed - trollid, on täiesti selgelt äratuntavad ka külalise alt kirjutades. Meenutame siinkohal näiteks Revolvrit, siis seda tegelast, kes koguaeg küsis nõu oma pereprobleemide kohta (pere on talle midagi väga halba teinud, aga mida, seda ei saa öelda - aga nõu andke mulle sellegipoolest), siis tegelane, kes pidas iseendaga dialoogi, kuidas ta oli kedagi kuskil näinud ja siis hakkas vaidlema iseendaga millegi üle, siis veel üks sügavalt vaimse häirega inimene, kes lihtsalt maandus kuhugile teemasse ja keeras teiste omavahelise jutu niimoodi peapeale, et teemat ei olnud võimalik enam jätkata. Nad kõik olid nimetud, aga kohe, kui midagi kirjutasid, olid selgelt äratuntavad.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Juul 2025 11:04
Guest kirjutas: 21 Juul 2025 10:57
Guest kirjutas: 21 Juul 2025 10:52
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
See pakub mulle väga suurt huvi kiusamise lahendusena tõesti. Hea on see ka, et ikka õigustad end ja räägid vastu. Nagu kooliapsed ka teevad. Kas kiusamisjuhtumit saab üldse lahendada ja kuidas.
Mina kiusan? Kui ma ütlen, et mulle on jäänud mulje, et ta on erivajadusega inimene, siis ma kiusan? Kas selle asjaolu väljaütlemine on kiusamine? Kuna minu enda pereliige on ka erivajadusega, siis ma kohe kindlasti ei pea erivajadusega inimesest rääkimist solvanguks või kiusamiseks.

Tundub, et hoopis sinu enda jaoks on sõnapaar "erivajadusega inimene" sõimuväljend.
Külaline

Mulle ei pruugi inimene üldse meeldida, aga tema kiusajad meeldivad veel vähem, on päris vastikud.
Kuidas saab üks täiskasvanud inimene nii madalale laskuda, et valida ohver välja ja hakata mõnitama?
Koolilastest võin aru saada, maailmapilt pole veel paigas, emotsioonid käivad mõistusest ees, ehk ka kasvatuses puudujäägid.
Aga täiskasvanu?
Ma ei ole kiusaja ega mõnitaja. Lihtsalt oleks tore, kui inimesed ei toetaks foorumis sellist trollimist, mida too kodanik siin harrastab. See on siiski avalik foorum, ja tahaks peale kübeme heietuste siit veel midagi lugeda.

Mõistagi on see foorum siin avatud kõikidele. Temal on ka õigus siin kirjutada, aga miks ta ei võiks koondada oma jutukesed ühte teemasse? Siis on kõigil hea valida, kas temaga kaasa rääkida või jätta see üks, tema teema, vahele.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Külaline kirjutas: 21 Juul 2025 11:27
Aga täiskasvanu?
Ma ei ole kiusaja ega mõnitaja. Lihtsalt oleks tore, kui inimesed ei toetaks foorumis sellist trollimist, mida too kodanik siin harrastab. See on siiski avalik foorum, ja tahaks peale kübeme heietuste siit veel midagi lugeda.

Mõistagi on see foorum siin avatud kõikidele. Temal on ka õigus siin kirjutada, aga miks ta ei võiks koondada oma jutukesed ühte teemasse? Siis on kõigil hea valida, kas temaga kaasa rääkida või jätta see üks, tema teema, vahele.
Praegult on ka hea valida, kas jätta mu jutukesed vahele, ei pea lahti tegema, ei pea lugema, võib mu üldse ära blokeerida, et isegi ühtegi mu teemat näha poleks. Aga näed, sa ei saa nii lihtsa asjaga hakkama. Kui sa oleksid mu ära blokeerinud, siis sa ei saaks mu kallal hambaid teritada, aga näed, see tegevus meeldib sulle, annab elule mõtte (teise kallal iriseda) ja päev on ka korda läinud. Sa oled kõige tavalisem kiusaja ja mõnitaja. Kui sa seda poleks, oleksid mu juba ära blokeerinud, ega õiendaks siin teise inimese kallal. Kui sa tahad peale kübeme heietuste siit veel midagi lugeda, siis mina ei takista sul siia teemat tegemast ega sellele vastuseid saamast, mida siis saaksidki lugeda. Nii et hakka aga pihta, vähem möla, rohkem tegusid.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Juul 2025 11:27Ma ei ole kiusaja ega mõnitaja. Lihtsalt oleks tore, kui inimesed ei toetaks foorumis sellist trollimist, mida too kodanik siin harrastab. See on siiski avalik foorum, ja tahaks peale kübeme heietuste siit veel midagi lugeda.

Tolmukübe ei kirjuta ju anonüümselt vaid oma kasutaja alt - bloki ta ära ja su feed püsib puhtana. Milles su probleem seisneb? Lahendus ju täitsa olemas.
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Tolmukübe kirjutas: 21 Juul 2025 14:40
Külaline kirjutas: 21 Juul 2025 11:27
Guest kirjutas: 21 Juul 2025 11:04 ...

Praegult on ka hea valida, kas jätta mu jutukesed vahele, ei pea lahti tegema, ei pea lugema, võib mu üldse ära blokeerida, et isegi ühtegi mu teemat näha poleks. Aga näed, sa ei saa nii lihtsa asjaga hakkama. Kui sa oleksid mu ära blokeerinud, siis sa ei saaks mu kallal hambaid teritada, aga näed, see tegevus meeldib sulle, annab elule mõtte (teise kallal iriseda) ja päev on ka korda läinud. Sa oled kõige tavalisem kiusaja ja mõnitaja. Kui sa seda poleks, oleksid mu juba ära blokeerinud, ega õiendaks siin teise inimese kallal. Kui sa tahad peale kübeme heietuste siit veel midagi lugeda, siis mina ei takista sul siia teemat tegemast ega sellele vastuseid saamast, mida siis saaksidki lugeda. Nii et hakka aga pihta, vähem möla, rohkem tegusid.
Te ei taha tunnistada, aga selle postitusega pani Tolmukübe teile kõigi ära! Minge tehke nüüd närvide rahustuseks üks soe piim nurgas ja kastke küpsis ka sinna sisse ning häbenege.
Külaline

Ants kirjutas: 21 Juul 2025 18:28Te ei taha tunnistada, aga selle postitusega pani Tolmukübe teile kõigi ära! Minge tehke nüüd närvide rahustuseks üks soe piim nurgas ja kastke küpsis ka sinna sisse ning häbenege.
Just nii, boss, saab tehtud!
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 21 Juul 2025 14:40Praegult on ka hea valida, kas jätta mu jutukesed vahele, ei pea lahti tegema, ei pea lugema, võib mu üldse ära blokeerida, et isegi ühtegi mu teemat näha poleks. Aga näed, sa ei saa nii lihtsa asjaga hakkama. Kui sa oleksid mu ära blokeerinud, siis sa ei saaks mu kallal hambaid teritada, aga näed, see tegevus meeldib sulle, annab elule mõtte (teise kallal iriseda) ja päev on ka korda läinud. Sa oled kõige tavalisem kiusaja ja mõnitaja. Kui sa seda poleks, oleksid mu juba ära blokeerinud, ega õiendaks siin teise inimese kallal. Kui sa tahad peale kübeme heietuste siit veel midagi lugeda, siis mina ei takista sul siia teemat tegemast ega sellele vastuseid saamast, mida siis saaksidki lugeda. Nii et hakka aga pihta, vähem möla, rohkem tegusid.
Sul on oma nende jutukestega mingi mania grandiosa. Leiad,et jube vahva on kogu foorum oma isikliku eluga üle ujutada. Varem imesid veel välja mingeid suvalisi küsimusi, nüüd oled taandunud enda naba ümber urgitsemisele.
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 21 Juul 2025 20:34
Tolmukübe kirjutas: 21 Juul 2025 14:40Praegult on ka hea valida, kas jätta mu jutukesed vahele, ei pea lahti tegema, ei pea lugema, võib mu üldse ära blokeerida, et isegi ühtegi mu teemat näha poleks. Aga näed, sa ei saa nii lihtsa asjaga hakkama. Kui sa oleksid mu ära blokeerinud, siis sa ei saaks mu kallal hambaid teritada, aga näed, see tegevus meeldib sulle, annab elule mõtte (teise kallal iriseda) ja päev on ka korda läinud. Sa oled kõige tavalisem kiusaja ja mõnitaja. Kui sa seda poleks, oleksid mu juba ära blokeerinud, ega õiendaks siin teise inimese kallal. Kui sa tahad peale kübeme heietuste siit veel midagi lugeda, siis mina ei takista sul siia teemat tegemast ega sellele vastuseid saamast, mida siis saaksidki lugeda. Nii et hakka aga pihta, vähem möla, rohkem tegusid.
Sul on oma nende jutukestega mingi mania grandiosa. Leiad,et jube vahva on kogu foorum oma isikliku eluga üle ujutada. Varem imesid veel välja mingeid suvalisi küsimusi, nüüd oled taandunud enda naba ümber urgitsemisele.
Jätke naba rahule. Nabas on väga hea verevarustus ja kui Teil näiteks "ussitamisest ja suurest vihast" veri väga paksuks läheb siis tehaksegi EMO-s nn nabasüst vere vedeldamiseks (vastikult kibe ja õde masseerib naba kah veel).
Külaline

Ants kirjutas: 22 Juul 2025 02:11Jätke naba rahule. Nabas on väga hea verevarustus ja kui Teil näiteks "ussitamisest ja suurest vihast" veri väga paksuks läheb siis tehaksegi EMO-s nn nabasüst vere vedeldamiseks (vastikult kibe ja õde masseerib naba kah veel).
Vot seda kõike võidki Tolmukübemele seletada, sest see juhtub temaga, kui ta oma naba ümber urgitsemist ei lõpeta.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Külaline kirjutas: 21 Juul 2025 20:34
Minul pole mingit grandiosat, mina ei ujuta foorumit oma isikliku eluga üle, vaid teen erinevaid teemasid, erinevate pealkirjadega ja eri asjadest. Kui juba diagnoosimiseks läks, siis üks paranoia tunnustest on näha varjatud tähendusi, mida pole olemas. Seda võiks ravida, siis ei viirastu iga teema tagant minu isiklik elu. Isiklik elu on, kui teemapüstitus on konkreetne, nt Mati jättis mu maha, mis ma nüüd teen? Kui on üldine teema, nt partner keelab, siis see tähendabki, et teema on kontrollivast partnerist, mis võib olla nt maskeeritud, et nt armastuse sildi all tahab teisele head. Lugesin ühest raamatust, kuidas mees keelas naisel vanematega suhtlemise ära, see käis nende aia taga autos istumas ja nutmas, et ei saa suhelda, mees aga kiitis, et vaata, kui tugev sa mul oled (tugev olla on teadupärast parem, kui nõrk olla). Jne. See on üldine teema, kellel on kokkupuuteid selliste isikutega, või mõtteid sellise tegevuse kohta, need siis võtavad siin sõna. Minul pole kontrollivat partnerit olnud, järelikult ei saa antud teema mu isikliku eluga seotud olla. Ja ma olen sulle võõras inimene, kust sina tead, milline mu isiklik elu on (olnud)? Kui kellegile viirastub minu teemades iga nurga taga abielumees, siis on võimalik, et see läheb juba eelmainitud diagnoosi alla, mida võiks ehk ravida, saab maailmast adekvaatsemalt aru. Ja paranoiad ründavad ka teisi inimesi, näiteks verbaalselt. Lihtsad asjad, mida lahti seletada.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 22 Juul 2025 08:42Minul pole mingit grandiosat, mina ei ujuta foorumit oma isikliku eluga üle, vaid teen erinevaid teemasid, erinevate pealkirjadega ja eri asjadest. Kui juba diagnoosimiseks läks, siis üks paranoia tunnustest on näha varjatud tähendusi, mida pole olemas. Seda võiks ravida, siis ei viirastu iga teema tagant minu isiklik elu. Isiklik elu on, kui teemapüstitus on konkreetne, nt Mati jättis mu maha, mis ma nüüd teen? Kui on üldine teema, nt partner keelab, siis see tähendabki, et teema on kontrollivast partnerist, mis võib olla nt maskeeritud, et nt armastuse sildi all tahab teisele head. Lugesin ühest raamatust, kuidas mees keelas naisel vanematega suhtlemise ära, see käis nende aia taga autos istumas ja nutmas, et ei saa suhelda, mees aga kiitis, et vaata, kui tugev sa mul oled (tugev olla on teadupärast parem, kui nõrk olla). Jne. See on üldine teema, kellel on kokkupuuteid selliste isikutega, või mõtteid sellise tegevuse kohta, need siis võtavad siin sõna. Minul pole kontrollivat partnerit olnud, järelikult ei saa antud teema mu isikliku eluga seotud olla. Ja ma olen sulle võõras inimene, kust sina tead, milline mu isiklik elu on (olnud)? Kui kellegile viirastub minu teemades iga nurga taga abielumees, siis on võimalik, et see läheb juba eelmainitud diagnoosi alla, mida võiks ehk ravida, saab maailmast adekvaatsemalt aru. Ja paranoiad ründavad ka teisi inimesi, näiteks verbaalselt. Lihtsad asjad, mida lahti seletada.
Küll sul on aega siin pikalt ja laialt lõugu lõksutada. Mine tee mingit tootvat tööd äkki.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Triibu ja 4 külalist