Ta vist loodab jah sellele, et mees ise nii väga tahaks teda, aga mehe naine ei lubaGuest kirjutas: ↑18 Juul 2025 20:41Ei keela su huviobjekti naine sinuga suhtlemist, mees ise ei taha. Ei ole mõtet endale mingeid väljamõeldisi kogu aeg toota.
Partner keelab
-
Külaline
-
Külaline
Pigem olgu siin teemasid siis juba vähe, aga olgu need kvaliteetsed. lihtsalt masendav on see, et kui perekoolis oli Pereelu ja suhted kõige parem osa perekoolist, siis siin foorumis saab lugeda ainult Tolmukübeme imelikke heietusi. Ja tundub, et keegi ei kipugi seetõttu siin enam teemasid tegema, kuna Tolmukübe on oma jutukestega kõik ära lämmatanud. Kui üritadki siin vahepeal midagi üles võtta, siis Tolmukübe tuleb ja trambib oma mõttetud teemad peale ja asjalikumad teemad vajuvad ära.
-
Külaline
Ilmselt oli see mees ka vägivaldne? Vaimselt nagunii, aga tõenäoliselt ka füüsiliselt.Guest kirjutas: ↑19 Juul 2025 00:03 Täiskasvanud keelata ei saa.
Kui minu partner hakkaks sellist asja keelama ja dikteerima, kellega ma suhelda(kasvõi tööalaselt) tohin, on see minu jaoks tohutu punane lipp suhtes.
Normaalses suhtes võib partner küll mainida, et ei meeldi selline suhtlus ja tekitab ebamugavust aga kui hakkab juba käsiv keelamine, siis mina jooksen sellisest suhtest nii kaugele kui saab.
Mul on kogemus eelmise elukaaslasega, kes sõi mu pooled sõbrad(ka samast soost) mu elust välja nii peenelt manipuleerides, et uuesti ma ei lase mitte ühelgi partneril tulevikus sellist asja teha. Ta suutis isegi minu sõpruse üle tema enda õega(ma naine) nii viriseda, et ma vältisin ka tema õde. Isegi mitte "kodurahu huvides" enam ei nõustu sellise asjaga, nagu kübe kirjutas.
-
Külaline
Aga Tolmukübeme enda juhtum on ju täpselt see näide, kuidas sageli nende "sõpradega" asi on. Tema ju tegelikult on sellesse mehesse armunud ja tahab ise selle mehe naiseks saada, kui võimalik oleks. Kui tõesti on tore sõbrasuhe, miks mitte, aga ega selle inimese naine või mees seda ju kunagi täpselt ei tea, kas aetakse talle niisama jama või on tõesti ainult sõber. Minul on olnud kaks meessoost sõpra ja mingil ajal hakkasid siiski mõlemad ligi ajama. Nende peas ei olnud siiski tegemist ainult sõbrasuhtega ja Tolmukübeme enda puhul ka ei ole.
Täiskasvanud inimeste keelamine ja käskimine ei vii kuskile.
Aga kui ma armstan oma partnerit ja tean, et miski, mida ma teen, tekitab temas ebamugavust, kurbust, ärevust vm negatiivset, siis ma pean kaaluma, kas see tegevus on mulle olulisem kui partneri hingerahu. Ehk siis tuleks leida mingi tasakaal, mõistlik kompromiss, kaaluda, kas probleem on partneri ebakindluses ja mil moel ma saan teda toetada, et ta kas ei tunneks end enam minu tegevusest häirituna, või on asi selles, et ma lähengi üle piiri. Mu meelest keegi ei peaks loobuma oma ammustest tõelistest sõpradest lihtsalt seetõttu, et kaasa on armukade, aga samas ekstra mingeid vastassugupoolega sõbrasuhteid otsima, looma ja toitma ka pole vaja hakata, kui tead, et see kaaslasele ei meeldi.
Aga kui ma armstan oma partnerit ja tean, et miski, mida ma teen, tekitab temas ebamugavust, kurbust, ärevust vm negatiivset, siis ma pean kaaluma, kas see tegevus on mulle olulisem kui partneri hingerahu. Ehk siis tuleks leida mingi tasakaal, mõistlik kompromiss, kaaluda, kas probleem on partneri ebakindluses ja mil moel ma saan teda toetada, et ta kas ei tunneks end enam minu tegevusest häirituna, või on asi selles, et ma lähengi üle piiri. Mu meelest keegi ei peaks loobuma oma ammustest tõelistest sõpradest lihtsalt seetõttu, et kaasa on armukade, aga samas ekstra mingeid vastassugupoolega sõbrasuhteid otsima, looma ja toitma ka pole vaja hakata, kui tead, et see kaaslasele ei meeldi.
Aga kui sulle endale meeldib, mis siis saab? Meeldib keegi vastassoost, tekib see meeldivus kooselu ajal, tahad temaga luua suhtlemist (platoonilist) ja toita seda, aga kaaslasele ei meeldi, ja keelab sul selle tegevuse nö ära ja kuulad sõna kah veel, mis siis on? Kas me räägime siin tuhvlialusest? Mingi sado/maso värk? Ise sul ju süda kutsub selle isiku poole sõbraks, aga näed, kaaslasel on vastupidi. Kuidas siis teha? Kodurahu huvides lõuad pidada ja edasi teenida? Ja ilma jääda sellest, mis muidu su elu rikastaks. Öeldakse ju, et ühe isiku käest kõike ei saa.
-
Külaline
See on lausa hale juba.Tolmukübe kirjutas: ↑19 Juul 2025 10:28Aga kui sulle endale meeldib, mis siis saab? Meeldib keegi vastassoost, tekib see meeldivus kooselu ajal, tahad temaga luua suhtlemist (platoonilist) ja toita seda, aga kaaslasele ei meeldi, ja keelab sul selle tegevuse nö ära ja kuulad sõna kah veel, mis siis on? Kas me räägime siin tuhvlialusest? Mingi sado/maso värk? Ise sul ju süda kutsub selle isiku poole sõbraks, aga näed, kaaslasel on vastupidi. Kuidas siis teha? Kodurahu huvides lõuad pidada ja edasi teenida? Ja ilma jääda sellest, mis muidu su elu rikastaks. Öeldakse ju, et ühe isiku käest kõike ei saa.
-
Külaline
Täiega hale. See on see inimene, kellel kõik käib sunnimeetodil.Guest kirjutas: ↑19 Juul 2025 11:56See on lausa hale juba.Tolmukübe kirjutas: ↑19 Juul 2025 10:28Aga kui sulle endale meeldib, mis siis saab? Meeldib keegi vastassoost, tekib see meeldivus kooselu ajal, tahad temaga luua suhtlemist (platoonilist) ja toita seda, aga kaaslasele ei meeldi, ja keelab sul selle tegevuse nö ära ja kuulad sõna kah veel, mis siis on? Kas me räägime siin tuhvlialusest? Mingi sado/maso värk? Ise sul ju süda kutsub selle isiku poole sõbraks, aga näed, kaaslasel on vastupidi. Kuidas siis teha? Kodurahu huvides lõuad pidada ja edasi teenida? Ja ilma jääda sellest, mis muidu su elu rikastaks. Öeldakse ju, et ühe isiku käest kõike ei saa.
-
Külaline
Inimesele ei mahu pähe, et äkki tõesti see mees ei taha teda. See pole variant.Guest kirjutas: ↑19 Juul 2025 12:04Täiega hale. See on see inimene, kellel kõik käib sunnimeetodil.Guest kirjutas: ↑19 Juul 2025 11:56See on lausa hale juba.Tolmukübe kirjutas: ↑19 Juul 2025 10:28
Aga kui sulle endale meeldib, mis siis saab? Meeldib keegi vastassoost, tekib see meeldivus kooselu ajal, tahad temaga luua suhtlemist (platoonilist) ja toita seda, aga kaaslasele ei meeldi, ja keelab sul selle tegevuse nö ära ja kuulad sõna kah veel, mis siis on? Kas me räägime siin tuhvlialusest? Mingi sado/maso värk? Ise sul ju süda kutsub selle isiku poole sõbraks, aga näed, kaaslasel on vastupidi. Kuidas siis teha? Kodurahu huvides lõuad pidada ja edasi teenida? Ja ilma jääda sellest, mis muidu su elu rikastaks. Öeldakse ju, et ühe isiku käest kõike ei saa.
-
Külaline
Äkki siis räägid oma partneriga asjad selgeks? Ma ei saaks elada inimesega, kes mind nii paljutki ei usalda, et sõbrasuhted ära keelabTolmukübe kirjutas: ↑19 Juul 2025 10:28Aga kui sulle endale meeldib, mis siis saab? Meeldib keegi vastassoost, tekib see meeldivus kooselu ajal, tahad temaga luua suhtlemist (platoonilist) ja toita seda, aga kaaslasele ei meeldi, ja keelab sul selle tegevuse nö ära ja kuulad sõna kah veel, mis siis on? Kas me räägime siin tuhvlialusest? Mingi sado/maso värk? Ise sul ju süda kutsub selle isiku poole sõbraks, aga näed, kaaslasel on vastupidi. Kuidas siis teha? Kodurahu huvides lõuad pidada ja edasi teenida? Ja ilma jääda sellest, mis muidu su elu rikastaks. Öeldakse ju, et ühe isiku käest kõike ei saa.
-
Külaline
Ära ta muidugi ei keela midagi, aga kui minu partner räägib, et teda paneb mõni minu käitumisviis siiski ennast halvasti tundma mingil põhjusel, siis tema on ju mulle siiski prioriteet number üks ja ma arvestan sellega. Tolmukübe ei saa üldse aru, milline suhtlus on normaalne ja milline mitte. Sellist naist, kes mehele naiseks kipub, ei soovi loomulikult keegi oma ellu, ei abielumees ega ka tema naine. Tundub, et ta on üldse peast soe ja ei saa aru, mis sobib ja mis mitte. Ilmselt on sellega tal igapäevaelus igapäevased raskused, sellepärast pole ühtki sõpra ega mingit elu.Guest kirjutas: ↑19 Juul 2025 12:07Äkki siis räägid oma partneriga asjad selgeks? Ma ei saaks elada inimesega, kes mind nii paljutki ei usalda, et sõbrasuhted ära keelabTolmukübe kirjutas: ↑19 Juul 2025 10:28Aga kui sulle endale meeldib, mis siis saab? Meeldib keegi vastassoost, tekib see meeldivus kooselu ajal, tahad temaga luua suhtlemist (platoonilist) ja toita seda, aga kaaslasele ei meeldi, ja keelab sul selle tegevuse nö ära ja kuulad sõna kah veel, mis siis on? Kas me räägime siin tuhvlialusest? Mingi sado/maso värk? Ise sul ju süda kutsub selle isiku poole sõbraks, aga näed, kaaslasel on vastupidi. Kuidas siis teha? Kodurahu huvides lõuad pidada ja edasi teenida? Ja ilma jääda sellest, mis muidu su elu rikastaks. Öeldakse ju, et ühe isiku käest kõike ei saa.![]()
-
Külaline
See võiks ju nii olla, aga reaalsuses on pooled pered sellised, et kui naine ei juhiks, olekski kõik tegemata.Guest kirjutas: ↑19 Juul 2025 00:42 Naine on loodud alluma. Mees juhib. Nii on loodus seadnud.
On mul õigus?
-
Külaline
See võiks ju nii olla, aga reaalsuses on pooled pered sellised, et kui naine ei juhiks, olekski kõik tegemata.Guest kirjutas: ↑19 Juul 2025 00:42 Naine on loodud alluma. Mees juhib. Nii on loodus seadnud.
On mul õigus?
-
Külaline
Kui suhe juba eksisteerib ja teise inimesega tekib armumine või emotsionaalne kiindumus, siis ei saa enam rääkida pelgalt "sõprusest, mis rikastab elu" – see on juba kolmas nurk paarisuhtes ja siin muutub ausus olulisemaks kui isiklik huvi. Kui kaaslane sellist olukorda ei aktsepteeri (ja enamik inimesi ei aktsepteerigi), siis pole see tuhvlialuseks olemine, vaid oma partneri ja suhte austamine.Külaline kirjutas: ↑19 Juul 2025 12:05Aga kui sulle endale meeldib, mis siis saab? Meeldib keegi vastassoost, tekib see meeldivus kooselu ajal, tahad temaga luua suhtlemist (platoonilist) ja toita seda, aga kaaslasele ei meeldi, ja keelab sul selle tegevuse nö ära ja kuulad sõna kah veel, mis siis on? Kas me räägime siin tuhvlialusest? Mingi sado/maso värk? Ise sul ju süda kutsub selle isiku poole sõbraks, aga näed, kaaslasel on vastupidi. Kuidas siis teha? Kodurahu huvides lõuad pidada ja edasi teenida? Ja ilma jääda sellest, mis muidu su elu rikastaks. Öeldakse ju, et ühe isiku käest kõike ei saa.
Kui sulle endale meeldib keegi suhteväline, siis kaalud, kas tahad temaga sebima asuda või meeldib oma senine kaasa siiski rohkem. Kas olulisem on hetkeline iha ja värske armumine (kui üldse nii tugevad tunded tekivad) või senine pikaajaline suhe. Osa inimesi on sellised, kes pikas suhtes olla ei oska, vajavad muudkui uusi liblikaid. Teised vahel pika suhte jooksul ka armuvad või tunnevad kergemat tõmmet, aga annavad omale aru, et tõenäoliselt poleks uus suhe vana lõhkumist väärt ja lasevad sellel iseenesest ilusal ja erutaval tundekesel üle minna. Kui ise tunnet ei toida, siis see kaob ära. Kas tunne on toitmist väärt, otsustab igaüks ikka ise. Mingi tuhvlialusesusega pole siin üldse pistmist. Mitte mingit.Tolmukübe kirjutas: ↑19 Juul 2025 10:28Aga kui sulle endale meeldib, mis siis saab? Meeldib keegi vastassoost, tekib see meeldivus kooselu ajal, tahad temaga luua suhtlemist (platoonilist) ja toita seda, aga kaaslasele ei meeldi, ja keelab sul selle tegevuse nö ära ja kuulad sõna kah veel, mis siis on? Kas me räägime siin tuhvlialusest? Mingi sado/maso värk? Ise sul ju süda kutsub selle isiku poole sõbraks, aga näed, kaaslasel on vastupidi. Kuidas siis teha? Kodurahu huvides lõuad pidada ja edasi teenida? Ja ilma jääda sellest, mis muidu su elu rikastaks. Öeldakse ju, et ühe isiku käest kõike ei saa.
-
Külaline
Mida hekki?! Ma olen 52-aastane naine, mind ei kamanda ega keela küll enam mitte keegi!
-
Külaline
Üldiselt ma pooldan suhte hoidmist, mitte iga probleemi peale lahku minekut, aga see on kindlasti üks ohumärk, mille peale tuleb joosta. Alguses keelab, seejärel süüdistab, seejärel karistab juba. Mingit kodurahu küll sellega ei saavuta, kui partneri keeldudele allutakse.
-
Külaline
On erinevaid sõprsussuhteid. Need mis pikka aega, lapsepõlvest nt, st enne suhet. Ja neid mis tekivad suhte ajal.
Kui sõber on varasemast ajast, siis käib ta nagu kaasa su kallimaga. Raskemini mõistetav on kindlasti, kui sõprus tekib teie suhte ja kooselu ajal.
Aga eks see sõber teeb ärevaks ikka. Ideaalis algavadki suhted ju sõprusest?
Kui sõber on varasemast ajast, siis käib ta nagu kaasa su kallimaga. Raskemini mõistetav on kindlasti, kui sõprus tekib teie suhte ja kooselu ajal.
Aga eks see sõber teeb ärevaks ikka. Ideaalis algavadki suhted ju sõprusest?
-
Külaline
Keelab süüdistab karistab. Ei pruugi nii olla, vaid algul väljendab oma tundeid, et see sõber ei tundu talle ok või tore, nüüd kui meil on suhe. Siis väljendab solvumist. Ja siis jätab su maha, sest selline elu talle ikka ei tundu õige. Ja saangi öelda- keelab süüdistab karistab.Guest kirjutas: ↑19 Juul 2025 21:54Üldiselt ma pooldan suhte hoidmist, mitte iga probleemi peale lahku minekut, aga see on kindlasti üks ohumärk, mille peale tuleb joosta. Alguses keelab, seejärel süüdistab, seejärel karistab juba. Mingit kodurahu küll sellega ei saavuta, kui partneri keeldudele allutakse.
-
Külaline
No aga sa kirjeldasidki ju just sama jada, keelamine-süüdistamine-karistamine. Keelabki, mis sellest, et maskeeritult. Jne.Guest kirjutas: ↑20 Juul 2025 11:39Keelab süüdistab karistab. Ei pruugi nii olla, vaid algul väljendab oma tundeid, et see sõber ei tundu talle ok või tore, nüüd kui meil on suhe. Siis väljendab solvumist. Ja siis jätab su maha, sest selline elu talle ikka ei tundu õige. Ja saangi öelda- keelab süüdistab karistab.Guest kirjutas: ↑19 Juul 2025 21:54Üldiselt ma pooldan suhte hoidmist, mitte iga probleemi peale lahku minekut, aga see on kindlasti üks ohumärk, mille peale tuleb joosta. Alguses keelab, seejärel süüdistab, seejärel karistab juba. Mingit kodurahu küll sellega ei saavuta, kui partneri keeldudele allutakse.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist