Kes saab müüb veel kinnisvara ära, pärast ei taha seda purustatud maja enam keegi.
Ostab midagi kuskile mujale riiki.
Kes saab müüb veel kinnisvara ära, pärast ei taha seda purustatud maja enam keegi.
Tule oma Kapa-Kobilost korraks pealinna ja vaata kui hoogsad ehitused on käimas.Külaline kirjutas: ↑12 Juun 2025 21:43Kes saab müüb veel kinnisvara ära, pärast ei taha seda purustatud maja enam keegi.
Ostab midagi kuskile mujale riiki.
Hirmunud rahvaga on lihtsam manipuleerida, et suruda läbi otsused, mis tavaolukorras läbi ei läheks. Igasugu kaitsekulude tõstmised jms.Külaline kirjutas: ↑12 Juun 2025 21:39 Mis kasu sellest pidevalt hirmunud olemisest siis on?
Varsti on üks teine ja PALJU ohtlikum agressor meil piiri taga lõrisemas. Täna öösel saatis juba pommid Iraani poole teele. Kui seda usuhullu ei peatata, siis saavad tagajärjed olema hirmsad. Ja mitte ainult sealsele regioonile vaid tervele maailmale.Külaline kirjutas: ↑12 Juun 2025 18:09 Miks Ukraina uudised on olulised meile? Sest meie piiri taga on see sama agressor lõrisemas ja neid plaane, kuidas meid rünnata, tehakse juba täna ja praegu. Mingi a la Sudaan Aafrikas meid ju rünnata ei saa ja seetõttu kajastatakse sealseid konflikte vähem.
Just! Tõsta makse ja tõsta hindu palju tuju on, rahvas haliseb kõrvad lönti: me oleme ju sõjas. Kaja ise ütles.Külaline kirjutas: ↑12 Juun 2025 23:26Hirmunud rahvaga on lihtsam manipuleerida, et suruda läbi otsused, mis tavaolukorras läbi ei läheks. Igasugu kaitsekulude tõstmised jms.Mis kasu sellest pidevalt hirmunud olemisest siis on?
Ei lase nad midagi lönti, selle asemel inisevad nagu sina. Mõtle vahelduseks peaga, mitte kaabuga - loomulikult on praegu vaja teha suuri investeeringuid ja kiiresti. Kui sa kujutad ette, et iga poliitiku unistus on maksud võimalikult kõrgele ajada, siis oled sa lihtsalt rumal, sorri. Vastupidi, maksude tõstmine on poliitiku enesetapp.Guest kirjutas: ↑13 Juun 2025 12:06Just! Tõsta makse ja tõsta hindu palju tuju on, rahvas haliseb kõrvad lönti: me oleme ju sõjas. Kaja ise ütles.Külaline kirjutas: ↑12 Juun 2025 23:26Hirmunud rahvaga on lihtsam manipuleerida, et suruda läbi otsused, mis tavaolukorras läbi ei läheks. Igasugu kaitsekulude tõstmised jms.Mis kasu sellest pidevalt hirmunud olemisest siis on?
Täpselt nii, ka minu meelest on oluliselt rohkem teemasid, mis mis häirivad oma ületootmises oluliselt rohkem. Põhimõtteliselt kõik seltskonnakroonika, aga ka sport, mille ma hea meelega sätiksin Postimehe või Delfi keskkonnas peidetuks, kui saaks, aga ei saa- kogu see jama on kogu aeg esilehel ja pean hüplema üle nende lugude normaalsete uudiste nägemiseks nagu karjamaal lehmakookide vahel. Ukrainat on selle saastaga võrreldes ikka vähe.Guest kirjutas: ↑11 Juun 2025 19:47Mul seesugune tunne Tänaku suhtes. Aga samas mind need uudised ei häiri, lihtsalt näha, et miinimum üks uudist päevas.Külaline kirjutas: ↑11 Juun 2025 19:44Jaa, ma saan aru sellest ja tunnen neile südamest kaasa - nii nagu ka teistele sõjaohvritele -, aga sõda ei käi siiski Eestis, ma ei leia, et see peaks pideva taustana meie igapäevaelu saatma.Guest kirjutas: ↑11 Juun 2025 19:36 Ma usun, et ukrainlastel on ka selline tunne, et ei taha enam.
Just seda juttu kaabud rääkisid ammu. Oi kuidas reffid inisesid selle peale.Külaline kirjutas: ↑13 Juun 2025 15:21 Mõtle vahelduseks peaga, mitte kaabuga - loomulikult on praegu vaja teha suuri investeeringuid ja kiiresti.
Just, meil pidi ju NATO vihmavari olemaKülaline kirjutas: ↑13 Juun 2025 20:41Just seda juttu kaabud rääkisid ammu. Oi kuidas reffid inisesid selle peale.Mõtle vahelduseks peaga, mitte kaabuga - loomulikult on praegu vaja teha suuri investeeringuid ja kiiresti.
Kaabud rääkisid, et visake see NATO prükkarisse ja ostke 7 kahurit ja 9 lennukit. Sa väidad, et see on sama, kui osta LISAKS NATOle 7 kahurit ja 9 lennukit?
Inise pealegi oma jutuga.Külaline kirjutas: ↑13 Juun 2025 21:15Kaabud rääkisid, et visake see NATO prükkarisse ja ostke 7 kahurit ja 9 lennukit. Sa väidad, et see on sama, kui osta LISAKS NATOle 7 kahurit ja 9 lennukit?
Sinu jaoks on Iraani tuumapommid teretulnud?Guest kirjutas: ↑14 Juun 2025 14:50 Ilmselgelt hakkavad naftahinnad nüüd tõusma. Ja Euroopa jätkab tõenäoliselt Venemaalt kütuse ostmist, ainult et nüüd on Venemaal võimalus hindu korralikult kergitada.
Selgituseks siis neile, kes leiavad, et Iisraeli rünnak Iraanile oli igati tore ja õigustatud.
MIKS peaks Iraan tuumapommi kasutama?Külaline kirjutas: ↑14 Juun 2025 17:50Sinu jaoks on Iraani tuumapommid teretulnud?Guest kirjutas: ↑14 Juun 2025 14:50 Ilmselgelt hakkavad naftahinnad nüüd tõusma. Ja Euroopa jätkab tõenäoliselt Venemaalt kütuse ostmist, ainult et nüüd on Venemaal võimalus hindu korralikult kergitada.
Selgituseks siis neile, kes leiavad, et Iisraeli rünnak Iraanile oli igati tore ja õigustatud.
Ma ei pea üldse konkreetset uudist avama, ma ei teegi seda. Aga millal iganed sa Delfi lehe lahti võtad, on avakohal Ukraina teema. Ka siis, kui meil on kohalikke olulisi uudiseid. Ok, olgu need Ukraina uudised, need ongi olulised. Aga miks mitte kusagil teises või kolmandas reas?Guest kirjutas: ↑12 Juun 2025 21:51 Ma ei saa aru, kuidas saavad mingid uudised (ükskõik, millised) häirida? Ma ei ava ühtegi uudist, mis mulle huvi ei paku. Kes on end ise mingite tele- või raadiouudiste külge kleepinud ja ahmib seda päevast päeva hommikust õhtuni valimatult sisse, saab küll üksnes iseennast süüdistada.
Just. Nüüd ka tegin Delfi lahti, ja Ukraina sõjauudis kohe esimene.Külaline kirjutas: ↑14 Juun 2025 21:54Ma ei pea üldse konkreetset uudist avama, ma ei teegi seda. Aga millal iganed sa Delfi lehe lahti võtad, on avakohal Ukraina teema. Ka siis, kui meil on kohalikke olulisi uudiseid. Ok, olgu need Ukraina uudised, need ongi olulised. Aga miks mitte kusagil teises või kolmandas reas?Guest kirjutas: ↑12 Juun 2025 21:51 Ma ei saa aru, kuidas saavad mingid uudised (ükskõik, millised) häirida? Ma ei ava ühtegi uudist, mis mulle huvi ei paku. Kes on end ise mingite tele- või raadiouudiste külge kleepinud ja ahmib seda päevast päeva hommikust õhtuni valimatult sisse, saab küll üksnes iseennast süüdistada.
Kaa sa muidu küsid ka, et miks peaks Venemaa Eestit ründama?Guest kirjutas: ↑14 Juun 2025 20:21MIKS peaks Iraan tuumapommi kasutama?Külaline kirjutas: ↑14 Juun 2025 17:50Sinu jaoks on Iraani tuumapommid teretulnud?Guest kirjutas: ↑14 Juun 2025 14:50 Ilmselgelt hakkavad naftahinnad nüüd tõusma. Ja Euroopa jätkab tõenäoliselt Venemaalt kütuse ostmist, ainult et nüüd on Venemaal võimalus hindu korralikult kergitada.
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Bing [Bot], Google [Bot], මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 10 külalist