Kõrini Ukraina sõja uudistest

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 12 Juun 2025 21:39
Külaline kirjutas: 12 Juun 2025 21:08Muidugi on hea - tavaolukorras. Reaalset ohtu aga ära unustada ei tohi.
Mis kasu sellest pidevalt hirmunud olemisest siis on? Kuhu me põgeneme, kas Lätti tibladele vastu või?
Kes saab müüb veel kinnisvara ära, pärast ei taha seda purustatud maja enam keegi.
Ostab midagi kuskile mujale riiki.
Külaline

Ma ei saa aru, kuidas saavad mingid uudised (ükskõik, millised) häirida? Ma ei ava ühtegi uudist, mis mulle huvi ei paku. Kes on end ise mingite tele- või raadiouudiste külge kleepinud ja ahmib seda päevast päeva hommikust õhtuni valimatult sisse, saab küll üksnes iseennast süüdistada.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Juun 2025 21:43Kes saab müüb veel kinnisvara ära, pärast ei taha seda purustatud maja enam keegi.
Ostab midagi kuskile mujale riiki.
Tule oma Kapa-Kobilost korraks pealinna ja vaata kui hoogsad ehitused on käimas.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Juun 2025 21:39 Mis kasu sellest pidevalt hirmunud olemisest siis on?
Hirmunud rahvaga on lihtsam manipuleerida, et suruda läbi otsused, mis tavaolukorras läbi ei läheks. Igasugu kaitsekulude tõstmised jms.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Juun 2025 18:09 Miks Ukraina uudised on olulised meile? Sest meie piiri taga on see sama agressor lõrisemas ja neid plaane, kuidas meid rünnata, tehakse juba täna ja praegu. Mingi a la Sudaan Aafrikas meid ju rünnata ei saa ja seetõttu kajastatakse sealseid konflikte vähem.
Varsti on üks teine ja PALJU ohtlikum agressor meil piiri taga lõrisemas. Täna öösel saatis juba pommid Iraani poole teele. Kui seda usuhullu ei peatata, siis saavad tagajärjed olema hirmsad. Ja mitte ainult sealsele regioonile vaid tervele maailmale.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Juun 2025 23:26
Mis kasu sellest pidevalt hirmunud olemisest siis on?
Hirmunud rahvaga on lihtsam manipuleerida, et suruda läbi otsused, mis tavaolukorras läbi ei läheks. Igasugu kaitsekulude tõstmised jms.
Just! Tõsta makse ja tõsta hindu palju tuju on, rahvas haliseb kõrvad lönti: me oleme ju sõjas. Kaja ise ütles.
Külaline

Guest kirjutas: 13 Juun 2025 12:06
Külaline kirjutas: 12 Juun 2025 23:26
Mis kasu sellest pidevalt hirmunud olemisest siis on?
Just! Tõsta makse ja tõsta hindu palju tuju on, rahvas haliseb kõrvad lönti: me oleme ju sõjas. Kaja ise ütles.
Ei lase nad midagi lönti, selle asemel inisevad nagu sina. Mõtle vahelduseks peaga, mitte kaabuga - loomulikult on praegu vaja teha suuri investeeringuid ja kiiresti. Kui sa kujutad ette, et iga poliitiku unistus on maksud võimalikult kõrgele ajada, siis oled sa lihtsalt rumal, sorri. Vastupidi, maksude tõstmine on poliitiku enesetapp.
kolja
Kontakt:

Postitus Postitas kolja »

Guest kirjutas: 11 Juun 2025 19:47
Külaline kirjutas: 11 Juun 2025 19:44
Guest kirjutas: 11 Juun 2025 19:36 Ma usun, et ukrainlastel on ka selline tunne, et ei taha enam.
Jaa, ma saan aru sellest ja tunnen neile südamest kaasa - nii nagu ka teistele sõjaohvritele -, aga sõda ei käi siiski Eestis, ma ei leia, et see peaks pideva taustana meie igapäevaelu saatma.
Mul seesugune tunne Tänaku suhtes. Aga samas mind need uudised ei häiri, lihtsalt näha, et miinimum üks uudist päevas.
Täpselt nii, ka minu meelest on oluliselt rohkem teemasid, mis mis häirivad oma ületootmises oluliselt rohkem. Põhimõtteliselt kõik seltskonnakroonika, aga ka sport, mille ma hea meelega sätiksin Postimehe või Delfi keskkonnas peidetuks, kui saaks, aga ei saa- kogu see jama on kogu aeg esilehel ja pean hüplema üle nende lugude normaalsete uudiste nägemiseks nagu karjamaal lehmakookide vahel. Ukrainat on selle saastaga võrreldes ikka vähe.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Juun 2025 15:21 Mõtle vahelduseks peaga, mitte kaabuga - loomulikult on praegu vaja teha suuri investeeringuid ja kiiresti.
Just seda juttu kaabud rääkisid ammu. Oi kuidas reffid inisesid selle peale.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Juun 2025 20:41
Mõtle vahelduseks peaga, mitte kaabuga - loomulikult on praegu vaja teha suuri investeeringuid ja kiiresti.
Just, meil pidi ju NATO vihmavari olema :)
Külaline

Guest kirjutas: 13 Juun 2025 20:41
Külaline kirjutas: 13 Juun 2025 15:21 Mõtle vahelduseks peaga, mitte kaabuga - loomulikult on praegu vaja teha suuri investeeringuid ja kiiresti.
Kaabud rääkisid, et visake see NATO prükkarisse ja ostke 7 kahurit ja 9 lennukit. Sa väidad, et see on sama, kui osta LISAKS NATOle 7 kahurit ja 9 lennukit?
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Juun 2025 21:15Kaabud rääkisid, et visake see NATO prükkarisse ja ostke 7 kahurit ja 9 lennukit. Sa väidad, et see on sama, kui osta LISAKS NATOle 7 kahurit ja 9 lennukit?
Inise pealegi oma jutuga.
Külaline

Ilmselgelt hakkavad naftahinnad nüüd tõusma. Ja Euroopa jätkab tõenäoliselt Venemaalt kütuse ostmist, ainult et nüüd on Venemaal võimalus hindu korralikult kergitada.

🔷️ Selgituseks siis neile, kes leiavad, et Iisraeli rünnak Iraanile oli igati tore ja õigustatud.
Külaline

Guest kirjutas: 14 Juun 2025 14:50 Ilmselgelt hakkavad naftahinnad nüüd tõusma. Ja Euroopa jätkab tõenäoliselt Venemaalt kütuse ostmist, ainult et nüüd on Venemaal võimalus hindu korralikult kergitada.

🔷️ Selgituseks siis neile, kes leiavad, et Iisraeli rünnak Iraanile oli igati tore ja õigustatud.
Sinu jaoks on Iraani tuumapommid teretulnud?
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Juun 2025 17:50
Guest kirjutas: 14 Juun 2025 14:50 Ilmselgelt hakkavad naftahinnad nüüd tõusma. Ja Euroopa jätkab tõenäoliselt Venemaalt kütuse ostmist, ainult et nüüd on Venemaal võimalus hindu korralikult kergitada.

MIKS peaks Iraan tuumapommi kasutama?
Külaline

Näis kas nüüd juudid lõpetavad Ukraina uudised nagu Ukraina lõpetas paugust koroonapaanika :D
Külaline

Guest kirjutas: 12 Juun 2025 21:51 Ma ei saa aru, kuidas saavad mingid uudised (ükskõik, millised) häirida? Ma ei ava ühtegi uudist, mis mulle huvi ei paku. Kes on end ise mingite tele- või raadiouudiste külge kleepinud ja ahmib seda päevast päeva hommikust õhtuni valimatult sisse, saab küll üksnes iseennast süüdistada.
Ma ei pea üldse konkreetset uudist avama, ma ei teegi seda. Aga millal iganed sa Delfi lehe lahti võtad, on avakohal Ukraina teema. Ka siis, kui meil on kohalikke olulisi uudiseid. Ok, olgu need Ukraina uudised, need ongi olulised. Aga miks mitte kusagil teises või kolmandas reas?
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Juun 2025 21:54
Guest kirjutas: 12 Juun 2025 21:51 Ma ei saa aru, kuidas saavad mingid uudised (ükskõik, millised) häirida? Ma ei ava ühtegi uudist, mis mulle huvi ei paku. Kes on end ise mingite tele- või raadiouudiste külge kleepinud ja ahmib seda päevast päeva hommikust õhtuni valimatult sisse, saab küll üksnes iseennast süüdistada.
Ma ei pea üldse konkreetset uudist avama, ma ei teegi seda. Aga millal iganed sa Delfi lehe lahti võtad, on avakohal Ukraina teema. Ka siis, kui meil on kohalikke olulisi uudiseid. Ok, olgu need Ukraina uudised, need ongi olulised. Aga miks mitte kusagil teises või kolmandas reas?
Just. Nüüd ka tegin Delfi lahti, ja Ukraina sõjauudis kohe esimene.
Külaline

Guest kirjutas: 14 Juun 2025 20:21
Külaline kirjutas: 14 Juun 2025 17:50

MIKS peaks Iraan tuumapommi kasutama?
Kaa sa muidu küsid ka, et miks peaks Venemaa Eestit ründama?
Külaline

Kas ma teen endale kriitikaga liiga,kui mõtlen endast kui haledast tüübist. need inimesed elavad seal sõjas, aga ma isegi ei suuda sellest lugeda või olen tüdinenud.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot], käguan, Triibu ja 9 külalist