Soovin leida tantsupartnerit

Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 25 Mai 2025 09:57Ta ei otsinud ju mingit meest endale, vaid tantsupartnerit. Aga mehed arvavad kohe, et selline pakkumine tähendab seksi, kama sellest tantsust.
Film "Õnnelind flamingo". Alguses väikesed tantsud, pärast teadagi mis :)
Külaline

Guest kirjutas: 24 Mai 2025 17:37
Külaline kirjutas: 24 Mai 2025 15:17Kui oleks meeldinud, siis oleks sobinud ka tantsuoskuseta mees, keda oleks saanud ju õpetada.
Olen ka sama meelt. Kui mees oleks ikka melldiv olnud, siis su ema oleks selle tantsuoskuse puudumise alla neelanud.
Ei tea kuidas. Kui inimene tahab osaleda seltskonnatantsu ringis, võistlusel, üritusel, siis mingit puujalga ei vea ju kaasa. Kui inimene pole ligi 60 aastaselt kordagi elus tantsinud, siis ta seda nipsust selgeks ka ei saa.
Külaline

Guest kirjutas: 25 Mai 2025 11:09
Külaline kirjutas: 25 Mai 2025 09:57Ta ei otsinud ju mingit meest endale, vaid tantsupartnerit. Aga mehed arvavad kohe, et selline pakkumine tähendab seksi, kama sellest tantsust.
Film "Õnnelind flamingo". Alguses väikesed tantsud, pärast teadagi mis :)
Ei peagi seksi olema, aga kui mees mingi seltskonnatantsu ette võtab, siis ootab vähemalt mõnusat suhtlust, mõni kohvi avalikus kohas, väike flirt. Abielunaisega võib olla juba väike silmapilgutus suur draama. Kellele seda jama tarvis.
Külaline

Guest kirjutas: 12 Mai 2025 09:24
Guest kirjutas: 11 Mai 2025 11:03
Külaline kirjutas: 11 Mai 2025 10:48 Ma ei otsi armukest, seksiga pole mu kuulutusel midagi pistmist.
Minul tahes tahtmata tekiks mõte seksi peale kui juba tantsida tahan kellegi naisega.
Proua on juba 57, kas see sind "maha ei jahuta" va kiimakott?
enamus on siin 50+ prouad-eksid
Külaline

Guest kirjutas: 25 Mai 2025 09:57
Guest kirjutas: 24 Mai 2025 17:37
Külaline kirjutas: 24 Mai 2025 15:17Kui oleks meeldinud, siis oleks sobinud ka tantsuoskuseta mees, keda oleks saanud ju õpetada.
Olen ka sama meelt. Kui mees oleks ikka melldiv olnud, siis su ema oleks selle tantsuoskuse puudumise alla neelanud.
Ta ei otsinud ju mingit meest endale, vaid tantsupartnerit. Aga mehed arvavad kohe, et selline pakkumine tähendab seksi, kama sellest tantsust.
Loe kuidas üksikutele naistele tutvumist soovitatakse, just nii see käib: spordiklubid, tantsupartnerid, huvialad...
Külaline

Guest kirjutas: 11 Mai 2025 13:00
Külaline kirjutas: 11 Mai 2025 10:48Abielumees sobib, kui tema kaasa nõus on. Ma ei otsi armukest, seksiga pole mu kuulutusel midagi pistmist.
Kas piisab mehe suulisest kinnitusest, et abikaasa on nõus või oleks parem kirjalik A4 formaadis nõusolek abikaasa allkirjaga?
Kas kursused toimuvad Tartus? Mitu korda nädalas? Kas igaüks tuleb ja lahkub oma transpordiga? Väljaspool tantsusaali kokku ei puututa omavahel?

Ja mina lugesin, et piisab mehe suudlusest.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline