Film "Õnnelind flamingo". Alguses väikesed tantsud, pärast teadagi misKülaline kirjutas: ↑25 Mai 2025 09:57Ta ei otsinud ju mingit meest endale, vaid tantsupartnerit. Aga mehed arvavad kohe, et selline pakkumine tähendab seksi, kama sellest tantsust.
Soovin leida tantsupartnerit
-
Külaline
-
Külaline
Ei tea kuidas. Kui inimene tahab osaleda seltskonnatantsu ringis, võistlusel, üritusel, siis mingit puujalga ei vea ju kaasa. Kui inimene pole ligi 60 aastaselt kordagi elus tantsinud, siis ta seda nipsust selgeks ka ei saa.
-
Külaline
Ei peagi seksi olema, aga kui mees mingi seltskonnatantsu ette võtab, siis ootab vähemalt mõnusat suhtlust, mõni kohvi avalikus kohas, väike flirt. Abielunaisega võib olla juba väike silmapilgutus suur draama. Kellele seda jama tarvis.
-
Külaline
enamus on siin 50+ prouad-eksid
-
Külaline
Loe kuidas üksikutele naistele tutvumist soovitatakse, just nii see käib: spordiklubid, tantsupartnerid, huvialad...Guest kirjutas: ↑25 Mai 2025 09:57Ta ei otsinud ju mingit meest endale, vaid tantsupartnerit. Aga mehed arvavad kohe, et selline pakkumine tähendab seksi, kama sellest tantsust.
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑11 Mai 2025 13:00Kas piisab mehe suulisest kinnitusest, et abikaasa on nõus või oleks parem kirjalik A4 formaadis nõusolek abikaasa allkirjaga?Külaline kirjutas: ↑11 Mai 2025 10:48Abielumees sobib, kui tema kaasa nõus on. Ma ei otsi armukest, seksiga pole mu kuulutusel midagi pistmist.
Kas kursused toimuvad Tartus? Mitu korda nädalas? Kas igaüks tuleb ja lahkub oma transpordiga? Väljaspool tantsusaali kokku ei puututa omavahel?
Ja mina lugesin, et piisab mehe suudlusest.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline