Soovin leida tantsupartnerit
-
Külaline
Soovin leida tantsupartnerit
Tartus. Seltskonnatantsuseks, pidudeks. Edasijõudnu.
Lühikest kasvu, ise olen N57/162/53
Palun sobival mehel jätta siia kommentaar koos mingi oma kontaktiga.
Lühikest kasvu, ise olen N57/162/53
Palun sobival mehel jätta siia kommentaar koos mingi oma kontaktiga.
-
Külaline
Kas rahvatants sobiks muidu ka?
Kas partneriks sobib ka abielumees?
-
Külaline
Lugesin, et kortsudevastast tantsupartnerit otsid. Mul vanainimese silm, naaa tönts.
-
Külaline
TA olen.Guest kirjutas: ↑10 Mai 2025 20:35 Kas rahvatants sobiks muidu ka?
Rahvatants ei sobi, seltskonnatantsud on klassikalised standard- ja ladina tantsud.
Abielumees sobib, kui tema kaasa nõus on. Ma ei otsi armukest, seksiga pole mu kuulutusel midagi pistmist.
-
Külaline
Minul tahes tahtmata tekiks mõte seksi peale kui juba tantsida tahan kellegi naisega.Külaline kirjutas: ↑11 Mai 2025 10:48 Ma ei otsi armukest, seksiga pole mu kuulutusel midagi pistmist.
-
Külaline
Kas piisab mehe suulisest kinnitusest, et abikaasa on nõus või oleks parem kirjalik A4 formaadis nõusolek abikaasa allkirjaga?Külaline kirjutas: ↑11 Mai 2025 10:48Abielumees sobib, kui tema kaasa nõus on. Ma ei otsi armukest, seksiga pole mu kuulutusel midagi pistmist.
Kas kursused toimuvad Tartus? Mitu korda nädalas? Kas igaüks tuleb ja lahkub oma transpordiga? Väljaspool tantsusaali kokku ei puututa omavahel?
-
Külaline
Proua on juba 57, kas see sind "maha ei jahuta" va kiimakott?
-
Külaline
Ma ise umbes täpselt sama vanusega. Selles vanuses naisi tean keda tahaks.
-
Külaline
Mismoodi see seltskonnatantsuseks välja näeb?Külaline kirjutas: ↑10 Mai 2025 17:57Tartus. Seltskonnatantsuseks, pidudeks. Edasijõudnu.
-
Külaline
Ma ka ei saa aru, ise pakub seksi välja ja siis pahandab, kui mõni seksihuviline ilmubki.
-
Külaline
Äkki alguses tants ja pärast se...?
-
Külaline
Rahvatantsu harrastav mees oleks päris koomiline vaatepilt. Enda jaoks on selline mees automaatselt mehena välistatud.Guest kirjutas: ↑10 Mai 2025 20:35 Kas rahvatants sobiks muidu ka?
-
Külaline
Mingi lapsepõlvest saadud trauma rahvatantsumehega?Külaline kirjutas: ↑15 Mai 2025 14:47 Enda jaoks on selline mees automaatselt mehena välistatud.
Ma kunagi noorena tantsisin polkat. Sai võistluse kinni pandud klassiõega.
-
Külaline
Pole mingit traumat. Kole asi. Keeldusin ka ise kooli ajal osalemast. Naine veel kuidagi-tavaliselt selline värvimata maakas, aga meestele see küll ei sobi.
-
Külaline
Tegu on seksisambaga. Vahepeal ka sensual tango.
-
Külaline
Mitte ükski mees ei viitsi minna tegema seltskonnatantsu võhivõõra abielunaisega. Kui just ei tegeleta võistlusstantsuga, meistrivõistlused jne
-
Külaline
Ega sellest ei olnud jutt, et proua ise oleks abielus. Aga raske leida jah, minu lesestunud ema otsis ka kunagi tantsupartnerit, sest talle väga meeldib tantsida. Aga ilmisidki mingid kiimas vanamehed välja, kes tantsida ei osanud mitte üks raas. Lihtsalt tantsupartnerluse soovijaid ei olnud.Guest kirjutas: ↑21 Mai 2025 23:49 Mitte ükski mees ei viitsi minna tegema seltskonnatantsu võhivõõra abielunaisega. Kui just ei tegeleta võistlusstantsuga, meistrivõistlused jne
-
Külaline
Nii ongi, et kui ei sobi ja ei meeldi, siis on kiimas vanamehed.Külaline kirjutas: ↑24 Mai 2025 14:53 Aga ilmisidki mingid kiimas vanamehed välja, kes tantsida ei osanud mitte üks raas.
Aga võibolla on nad lihtsalt julged mehed kes ei karda läheneda.
Kui oleks meeldinud, siis oleks sobinud ka tantsuoskuseta mees, keda oleks saanud ju õpetada.
-
Külaline
Olen ka sama meelt. Kui mees oleks ikka melldiv olnud, siis su ema oleks selle tantsuoskuse puudumise alla neelanud.Külaline kirjutas: ↑24 Mai 2025 15:17Kui oleks meeldinud, siis oleks sobinud ka tantsuoskuseta mees, keda oleks saanud ju õpetada.
-
Külaline
Ta ei otsinud ju mingit meest endale, vaid tantsupartnerit. Aga mehed arvavad kohe, et selline pakkumine tähendab seksi, kama sellest tantsust.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist