Teil on aju? Polegi pea asemel kapsas? Selles tohletanud peakeses on mingid mõtted? Teil on padi? Rääkige veel, mis teil on. Kas televiisor ka on? Äkki vaatate natuke vahelduseks seda?Ants kirjutas: ↑29 Apr 2025 19:53Ära sa räägi, ei või olla, kas tõesti. Ja mina mõtlesin, et kellegi sõrmekesed kukkusid lõtvununa klaviatuurile. Selgus, et tegu hoopis terminiga. Prindin välja ja panen padja alla, homme juba oskab aju sellega ka midagi teha.Guest kirjutas: ↑29 Apr 2025 19:44See on termin teatud nähtuse kohta, tarkpea.Ants kirjutas: ↑29 Apr 2025 19:27
Te Guestid aka külalised pole ju võimelised vastama: "Palun esitage need laused või nende seosed, kus olen teisi alavääristanud ja VÕI end upitanud."
Nüüd on siis toodud mängu lingvistika: illusoorne. Ilmselt selle Guest ei tea isegi selle tähendust, rääkimata seosest lausega ja lausetega.
Kas on tõesti nii keeruline õpetajaks saada?
-
Külaline
-
Külaline
Ehk jätaks selle onkli üksi jaurama?
Kas kapsaga saab siinses foorumis vastata? Kas Teil on kapsas, padi, rääkige veel endast, sh ka näiteks televiisor, ehk vahelduseks Teie igavale elule?Guest kirjutas: ↑29 Apr 2025 19:57Teil on aju? Polegi pea asemel kapsas? Selles tohletanud peakeses on mingid mõtted? Teil on padi? Rääkige veel, mis teil on. Kas televiisor ka on? Äkki vaatate natuke vahelduseks seda?
Onkel ei jaura, onkel vastab kiusajate vastustele. Kniks.Guest kirjutas: ↑29 Apr 2025 19:58 Ehk jätaks selle onkli üksi jaurama?
Muideks, tsiteerides sipsikut: "Mainin veel, et kui keegi läheb siin liiga uljaks ja rõvedaks (ala ...), siis tema andmed edastame me isiklikult Politseisse, sealhulgas kõik postitused, kellaajad, IP-aadressid, ja e-posti aadressi mille alt konto registreeriti.
Hetkel ilmselge netikiusamine, aga te ei saanud lihtsalt hakkama ja nüüd tuju paha.
-
Külaline
Midagi kriminaalset siin küll polnud, mida politseisse anda, nii et sellest tsiteerimisest ei saanud hetkel aru, aga... Te normaalselt ja viiskalt ei oska omavahel arutleda? Paistab, et siin vaidleb omavahel kaks inimest ja kumbki arvab, et just temal on õigus. Kõrvaltvaatajana päris piinlik jagelus.Ants kirjutas: ↑29 Apr 2025 20:01Onkel ei jaura, onkel vastab kiusajate vastustele. Kniks.Guest kirjutas: ↑29 Apr 2025 19:58 Ehk jätaks selle onkli üksi jaurama?
Muideks, tsiteerides sipsikut: "Mainin veel, et kui keegi läheb siin liiga uljaks ja rõvedaks (ala ...), siis tema andmed edastame me isiklikult Politseisse, sealhulgas kõik postitused, kellaajad, IP-aadressid, ja e-posti aadressi mille alt konto registreeriti.
Hetkel ilmselge netikiusamine, aga te ei saanud lihtsalt hakkama ja nüüd tuju paha.
-
Külaline
Siin neid vaidlejaid on kindlasti rohkem. Ma lihtsalt loobusin juba üsna eos, kuna üks konkreetne kasutaja "hiilgab" igas teemas oma ebameeldiva suhtlusstiiliga aga talle seda selgeks teha on võimatu. Kuigi kui tema tasemele langetakse ja tema endaga samamoodi suheldakse, siis oleks imelikul kombel justkui alust politseisse pöördumiseksGuest kirjutas: ↑29 Apr 2025 20:21Midagi kriminaalset siin küll polnud, mida politseisse anda, nii et sellest tsiteerimisest ei saanud hetkel aru, aga... Te normaalselt ja viiskalt ei oska omavahel arutleda? Paistab, et siin vaidleb omavahel kaks inimest ja kumbki arvab, et just temal on õigus. Kõrvaltvaatajana päris piinlik jagelus.Ants kirjutas: ↑29 Apr 2025 20:01Onkel ei jaura, onkel vastab kiusajate vastustele. Kniks.Guest kirjutas: ↑29 Apr 2025 19:58 Ehk jätaks selle onkli üksi jaurama?
Miks Te otsite midagi kriminaalset? Kas ainult kriminaalset ja ainult politseile saab midagi anda? Olen kogu aeg normaalselt ja viisakalt suhelnud, aga ehk need mitmed "tundmatuks jääda soovivad" Guestid ei soovi seda. Ehk olete nõus selgitama, mis on piinlik? Kas see, et Guestid enam kuidagi argumenteerida ei osanud ja nüüd kui kuldid/emised rukkis vait on?Guest kirjutas: ↑29 Apr 2025 20:21Midagi kriminaalset siin küll polnud, mida politseisse anda, nii et sellest tsiteerimisest ei saanud hetkel aru, aga... Te normaalselt ja viiskalt ei oska omavahel arutleda? Paistab, et siin vaidleb omavahel kaks inimest ja kumbki arvab, et just temal on õigus. Kõrvaltvaatajana päris piinlik jagelus.Ants kirjutas: ↑29 Apr 2025 20:01Onkel ei jaura, onkel vastab kiusajate vastustele. Kniks.Guest kirjutas: ↑29 Apr 2025 19:58 Ehk jätaks selle onkli üksi jaurama?
Viimati muutis Ants, 29 Apr 2025 20:49, muudetud 1 kord kokku.
Endiselt Te ei oska Guestina välja tuua konkreetset näidet, milles seisneb ebameeldiv suhtlusstiil. Ma ei taha siinkohal välja tuua oletuslikke põhjuseid stiilis päevad või siis pohmell või raha vähe vmt. Aga miks Te siis ei esita neid näiteid?Guest kirjutas: ↑29 Apr 2025 20:31Siin neid vaidlejaid on kindlasti rohkem. Ma lihtsalt loobusin juba üsna eos, kuna üks konkreetne kasutaja "hiilgab" igas teemas oma ebameeldiva suhtlusstiiliga aga talle seda selgeks teha on võimatu. Kuigi kui tema tasemele langetakse ja tema endaga samamoodi suheldakse, siis oleks imelikul kombel justkui alust politseisse pöördumiseks![]()
Ei oska?
Argumenteerimisoskus on null.
-
Külaline
Päris üleolev ja solvata üritav kommentaar.
Ja enne tsiteeriti ka nii mitmeidki näiteid.
Keegi ei pea sulle näiteid tooma su oma tekstidest - loe nad ise uuesti läbi ja ära tee suuri silmi, et su kommentaarid on ju kõik puhta ülisõbralikud ja heatahtlikud.
Lähed päriselus ka kellegi käest küsima, kas sul on päevad või pohmell või vähe raha, kui ta su jutuga ei nõustu ja julgeb vastu vaielda?
Eriliseks manipuleerimiseks pean su Sipsiku tsiteerimist - pannud ikka terve lause kirja, juttu polnud üldse mitte kiusust!
Kas ehk seletaksite lahti, milles seiseb üleolev ja solvata üritav (rõhk sõnal üritav, mitte otseselt) kommentaar?Guest kirjutas: ↑29 Apr 2025 21:15Päris üleolev ja solvata üritav kommentaar.
Ja enne tsiteeriti ka nii mitmeidki näiteid.
Keegi ei pea sulle näiteid tooma su oma tekstidest - loe nad ise uuesti läbi ja ära tee suuri silmi, et su kommentaarid on ju kõik puhta ülisõbralikud ja heatahtlikud.
Lähed päriselus ka kellegi käest küsima, kas sul on päevad või pohmell või vähe raha, kui ta su jutuga ei nõustu ja julgeb vastu vaielda?
Eriliseks manipuleerimiseks pean su Sipsiku tsiteerimist - pannud ikka terve lause kirja, juttu polnud üldse mitte kiusust!
Ilmselt on Teil mingi alaväärsuskompleks, kui mainitakse inimese täiesti tavalist füsioloogilist toimimist päevade või pohmelli vmt näol. Mina ei tea ja ei pea ka teadma Teie mõttekäikude rikutuse taset nende väljendite osas.
Ma ei pea tekste läbi lugema ja suuri silmi tegema, sest midagi pole personaalselt teie kui Guest osas: küll aga tundub Teie kommentaaridest, et Teil tujud kõiguvad skaalal "ebameeldiv" -> "ülisõbralikud".
Miks ma peaksin päriselus mingeid küsimusi esitama? Kas Teie arvates anonüümne foorum ongi päriselu? Kui vastasite oma mitmes mõttes jah siis avaldan kaastunnet.
Kui Te ei saa aru sipsiku poolt öeldust ja minu poolt tsiteerimisest siis miks üldse kommentaarite?
-
Külaline
Lugupeetud Ants. Ma olen täiesti kindel, et Te ei tea, millest Te räägite. Seega on Teil targem suu kinni hoida.
-
Külaline
Jätke see Ants ometi üksi seletama. Targem annab järele.
-
Külaline
Kus on kiusajad? Ma ei näe ühtki ebasõbralikku vastust teile. Tsiteerige, kes ütles pahasti? Kui teie arust on viide kapsapeale kuidagi halvustav, siis olete ise asjast valesti aru saanud. Köögiviljast rääkimine ei ole kuidagi solvav.Onkel ei jaura, onkel vastab kiusajate vastustele.
-
Külaline
Mina olen see õpetaja, kes teisel leheküljel teemasse vastas. Nüüdne lahmimine siin foorumil on ehe tõestus sellest, miks õpetajaid koolidesse ei jagu. Mõistusega inimene ei taha ega jaksa ilma lastetoata metslasi kantseldada. Paraku on sel metslaste põlvkonnal ka omad lapsed juba koolieas. Osad on muidugi õnnelikult "lastevabad". Sündimus kukub kivina, vähemalt eestlaste hulgas. "Lastevabad ja haritud" veedavad aega foorumites kaaskodanike tümitamise ja meeste sõimamisega, samas kui kohalik rase mosleminaine viib üht last kooli ja teist lasteaeda (igapäevane pilt Tallinnas bussipeatuses, kui tööle sõidan).
-
Külaline
Jaa, tõsi, mehi sõimatakse igal sammul. Vaja on võtta mosleminaine, kes sünnitab lapsi ja ei kobise millegi üle. Aga noh, siis peaks muidugi mees üleval ka pidama või riik, valik on sinu.meeste sõimamisega, samas kui kohalik rase mosleminaine viib üht last kooli ja teist lasteaeda (igapäevane pilt Tallinnas bussipeatuses, kui tööle sõidan).
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist