Muule jamale ma ei viitsi vastata, aga sellega ma väga ei nõustu, et ülikooli palk oleks vilets. Taltechis on professori miinimupalk 4000 eurot. Lisaks võite teha lahti ülikooli kodulehe ja vaadata, mitu erinevat ametikohta ühel õppejõul on. Sama tööaja sees on ta mingi keskuse juht (kus on kaks töötajat), programmijuht, teadur, mida iganes. Kokku on palk 7000-8000 eurot pluss projektidest teenitav raha. See on teil küll täielik valearvamus, et ülikooli palk oleks väike.Ülikooli palk on lisaks nii väike, et sinna terve mõistusega enda aega ei pühenda.
Kas on tõesti nii keeruline õpetajaks saada?
-
Külaline
Miks peaks teadma? Keda huvitab mingi külaline või siis nüüd Guest?Guest kirjutas: ↑29 Apr 2025 18:58 Anonüümses foorumis sa ei tea kunagi, kes su vastas on. Juba sellega sa, Ants, tõestad, et sa ei ole kuigi intelligentne inimene.
Selle postituega, TE, olete tõestanud, et Teil on probleeme arusaamisega.
Kui keegi seda foorumit tõsiselt võtab siis peaks küll abi otsima.
Muideks: TE olete nii tagasihoidlik, et ei julge isegi oma nime alt postitada. Kas lapsepõlves võeti liiga vara abirattad ära?
Õues koer ehmatas mu naerupahvaka peale. Erasektoris ikka teine teema. Prohvesoor on sama ametinimetus nagu traktorist. Saad järgmisel valimisperioodil põlvega tagumikku ja unista edasi.Guest kirjutas: ↑29 Apr 2025 19:02Muule jamale ma ei viitsi vastata, aga sellega ma väga ei nõustu, et ülikooli palk oleks vilets. Taltechis on professori miinimupalk 4000 eurot. Lisaks võite teha lahti ülikooli kodulehe ja vaadata, mitu erinevat ametikohta ühel õppejõul on. Sama tööaja sees on ta mingi keskuse juht (kus on kaks töötajat), programmijuht, teadur, mida iganes. Kokku on palk 7000-8000 eurot pluss projektidest teenitav raha. See on teil küll täielik valearvamus, et ülikooli palk oleks väike.Ülikooli palk on lisaks nii väike, et sinna terve mõistusega enda aega ei pühenda.
-
Külaline
Ega te ise ka kedagi ei huvita, see millegipärast teie sõnavõtmisi ei takista.Ants kirjutas: ↑29 Apr 2025 19:04Miks peaks teadma? Keda huvitab mingi külaline või siis nüüd Guest?Guest kirjutas: ↑29 Apr 2025 18:58 Anonüümses foorumis sa ei tea kunagi, kes su vastas on. Juba sellega sa, Ants, tõestad, et sa ei ole kuigi intelligentne inimene.
Muideks: TE olete nii tagasihoidlik, et ei julge isegi oma nime alt postitada. Kas lapsepõlves võeti liiga vara abirattad ära?
-
Külaline
Päris aus olla, siis sind ennast peaks huvitama. Illusoorse üleoleku puhul on ilmseltAnts kirjutas: ↑29 Apr 2025 19:04Miks peaks teadma? Keda huvitab mingi külaline või siis nüüd Guest?Guest kirjutas: ↑29 Apr 2025 18:58 Anonüümses foorumis sa ei tea kunagi, kes su vastas on. Juba sellega sa, Ants, tõestad, et sa ei ole kuigi intelligentne inimene.
-
Külaline
No vot, te olete nii ajast maha jäänud. Professorite jaoks on juba ammu uus karjäärimudel, millest teie muidugi mitte midagi ei tea.Ants kirjutas: ↑29 Apr 2025 19:07Õues koer ehmatas mu naerupahvaka peale. Erasektoris ikka teine teema. Prohvesoor on sama ametinimetus nagu traktorist. Saad järgmisel valimisperioodil põlvega tagumikku ja unista edasi.Guest kirjutas: ↑29 Apr 2025 19:02Muule jamale ma ei viitsi vastata, aga sellega ma väga ei nõustu, et ülikooli palk oleks vilets. Taltechis on professori miinimupalk 4000 eurot. Lisaks võite teha lahti ülikooli kodulehe ja vaadata, mitu erinevat ametikohta ühel õppejõul on. Sama tööaja sees on ta mingi keskuse juht (kus on kaks töötajat), programmijuht, teadur, mida iganes. Kokku on palk 7000-8000 eurot pluss projektidest teenitav raha. See on teil küll täielik valearvamus, et ülikooli palk oleks väike.Ülikooli palk on lisaks nii väike, et sinna terve mõistusega enda aega ei pühenda.
-
Külaline
raske ühiskonnas toime tulla.Guest kirjutas: ↑29 Apr 2025 19:11Päris aus olla, siis sind ennast peaks huvitama. Illusoorse üleoleku puhul on ilmseltAnts kirjutas: ↑29 Apr 2025 19:04Miks peaks teadma? Keda huvitab mingi külaline või siis nüüd Guest?Guest kirjutas: ↑29 Apr 2025 18:58 Anonüümses foorumis sa ei tea kunagi, kes su vastas on. Juba sellega sa, Ants, tõestad, et sa ei ole kuigi intelligentne inimene.
Mis kasu foorumlased sellest postitused said? Risustate?Guest kirjutas: ↑29 Apr 2025 19:09Ega te ise ka kedagi ei huvita, see millegipärast teie sõnavõtmisi ei takista.Ants kirjutas: ↑29 Apr 2025 19:04Miks peaks teadma? Keda huvitab mingi külaline või siis nüüd Guest?Guest kirjutas: ↑29 Apr 2025 18:58 Anonüümses foorumis sa ei tea kunagi, kes su vastas on. Juba sellega sa, Ants, tõestad, et sa ei ole kuigi intelligentne inimene.
Olen tolle karjäärimdueliga vägagi kursis, aga endiselt, selline lowlevel ja time on ikkagi targa inimese peedistamine.Guest kirjutas: ↑29 Apr 2025 19:12No vot, te olete nii ajast maha jäänud. Professorite jaoks on juba ammu uus karjäärimudel, millest teie muidugi mitte midagi ei tea.
Te Guestid aka külalised pole ju võimelised vastama: "Palun esitage need laused või nende seosed, kus olen teisi alavääristanud ja VÕI end upitanud."Guest kirjutas: ↑29 Apr 2025 19:11Päris aus olla, siis sind ennast peaks huvitama. Illusoorse üleoleku puhul on ilmselt
Nüüd on siis toodud mängu lingvistika: illusoorne. Ilmselt selle Guest ei tea isegi selle tähendust, rääkimata seosest lausega ja lausetega.
-
Külaline
Toon näite:Palun esitage need laused või nende seosed, kus olen teisi alavääristanud ja VÕI end upitanud.
Siin ei ole ühtki neutraalset lauset, kõik laused on halvustava alatooniga. Kui te ise ei ole võimeline sellest aru saama, pöörduge palun keeleabisse ja küsige sealt, kuidas eesti keelt oskav inimene neid lauseid mõistab.Miks peaks teadma? Keda huvitab mingi külaline või siis nüüd Guest?
Ehk oleksite spetsiifilisem või plähmite niisama?Guest kirjutas: ↑29 Apr 2025 19:34Toon näite:Palun esitage need laused või nende seosed, kus olen teisi alavääristanud ja VÕI end upitanud.Siin ei ole ühtki neutraalset lauset, kõik laused on halvustava alatooniga. Kui te ise ei ole võimeline sellest aru saama, pöörduge palun keeleabisse ja küsige sealt, kuidas eesti keelt oskav inimene neid lauseid mõistab.Miks peaks teadma? Keda huvitab mingi külaline või siis nüüd Guest?
Näiteks lause: "Miks peaks teadma?". Mis on selles lauses halvustavat?
Oma nime alt postitamine pole ju halvustav!? Abiratastega olen lapsepõlves ka ise sõitnud, mis selles halvustavat on?
Argumenteerida ei oska, aga see laks enda ego pihta võtab lausa pisara silmist ja see tingibki suvalise jauramise foorumis?
-
Külaline
Küll see on heatahtlik sõnavõtt
Kuidas see on pahatahtlik?
-
Külaline
See on termin teatud nähtuse kohta, tarkpea.Ants kirjutas: ↑29 Apr 2025 19:27Te Guestid aka külalised pole ju võimelised vastama: "Palun esitage need laused või nende seosed, kus olen teisi alavääristanud ja VÕI end upitanud."
Nüüd on siis toodud mängu lingvistika: illusoorne. Ilmselt selle Guest ei tea isegi selle tähendust, rääkimata seosest lausega ja lausetega.
-
Külaline
Pesuehtne gaslighting. Siit saaks väga hea näidisjuhtumi, millised on psühhopaadile omased jooned.
Kuna põhjendada ei oska siis lajatame igaks juhuks mingi võõrsõna ja las Guestid ise tõlgendavad. See on juba edasiminek IQ teemal ...
Viimati muutis Ants, 29 Apr 2025 19:54, muudetud 1 kord kokku.
Ära sa räägi, ei või olla, kas tõesti. Ja mina mõtlesin, et kellegi sõrmekesed kukkusid lõtvununa klaviatuurile. Selgus, et tegu hoopis terminiga. Prindin välja ja panen padja alla, homme juba oskab aju sellega ka midagi teha.Guest kirjutas: ↑29 Apr 2025 19:44See on termin teatud nähtuse kohta, tarkpea.Ants kirjutas: ↑29 Apr 2025 19:27Te Guestid aka külalised pole ju võimelised vastama: "Palun esitage need laused või nende seosed, kus olen teisi alavääristanud ja VÕI end upitanud."Guest kirjutas: ↑29 Apr 2025 19:11
Päris aus olla, siis sind ennast peaks huvitama. Illusoorse üleoleku puhul on ilmselt
Peaks nagu oskama võõrsõnu.Guest kirjutas: ↑29 Apr 2025 19:53Kas ei mõista võõrsõnu? Funktsionaalne lugemisoskus? Haridust puudus? Vaja mähkmeid vahetama minna? Reostate foorumit?Ants kirjutas: ↑29 Apr 2025 19:50Kuna põhejndada ei oska siis lajatame igaks juhuks mingi võõrsõna ja las Guestid ise tõlgendavad. See on juba edasiminek IQ teemal ...Guest kirjutas: ↑29 Apr 2025 19:46
Pesuehtne gaslighting. Siit saaks väga hea näidisjuhtumi, millised on psühhopaadile omased jooned.
Funktsionaalne lugemisoskus on vast ka olemas, aga Teil?
Hariduse osas on dokustaadid (väga palju), väidavad, et piisavalt. Kuidas Teil haritusega?
Mähkmeid pole vaja, pole väikeseid lapsi.
Ei reosta ka foorumit. Kas Te ise teete seda?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 1 külaline