Naised on läinud laisaks

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 12 Apr 2025 23:07 Ema armastust ka mitte? Sellisel juhul tõesti kurb juhus. Ema on esimene inimene, kes näitab välja armastust. Justnimelt tingimusteta armastust. Ja kui see jääb vajaka, siis tõesti inimesed ei oska ka ise armastada.
Liialdus. Minu ema oli isekas nartsissistlik Värskas.
[/quote]
Sa just tõestasid eelmise juttu.
Külaline

mina olen küll laisk, nagu porikärbes. lemmikkoht on diivan või voodi. see ei sega mul kolme last omamast ja üle 3000 neto teenida. samuti ei sega see mul pikkadel eksootilistel reisidel käia, suurt aeda hallata (see on hobi) ja mehega juba 30 aastat õnnelikus abielus olla. kõige selle jaoks, mida te siin kirjeldate, olen ma kaugelt liiga laisk :D
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Apr 2025 21:33
Külaline kirjutas: 12 Apr 2025 19:49 Imelik, et siinsed mehed pole kunagi armastust tundnud.
Mina siin üks meestest saan küll öelda, et ma ei ole kunagi armastust tundnud kui armastuseks nimetada kahe inimese vahelist vastastikust armastust.
Kas keegi oskab öelda mis on armastus?
Kas ma saan õigesti aru, et sa oled Yxikmees, kes hetkel peitub Külalise nime taha?

Jah, siin juba öeldi ära - tundeelu kujuneb välja juba lapsena. Armastust õpitakse oma vanematelt. Inimene, kes on tunda saanud oma ema armastust ja kes on pealt näinud oma vanemate armastust, oskab ka ise täiskasvanuna armastada, kui tal just ei ole mõnd psüühilist diagnoosi, mis seda takistaks.

Sinu lapsepõlv oli sinu enda jutu järgi näru. Sa ei ole saanud oma lapsepõlve kodust normaalset eeskuju. Ja see selgitab ka seda, miks sina ei ole armastuseks võimeline. See selgitab ka seda, miks kõik naised sinu juurest jalga lasevad - sellepärast, et sinu elu eesmärk on vaid seemet väljutada, aga armastanud ei ole sa oma naistest mitte kedagi.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Apr 2025 08:51
Kas ma saan õigesti aru, et sa oled Yxikmees, kes hetkel peitub Külalise nime taha?
Ei, sa ei saa õigesti aru, see pole Yxik. Tema tundeelul pole viga midagi, ainuke viga on tal see, et alumine aju juhib elu ehk seks on esikohal vajadustest. Ja vist ka paljunemisinstinkt. Ja kuna naised valib, khm, vähenõudlikud ja isegi need ei püsi, küllap tal mõni muu asi ka vajaka on.

A see on mingi Mob.... nimega kasutaja, kes haliseb siin, kuidas tema on 47, naist pole elus olnud ja (enam) ei taha ka. Ime ka, viinamarjad on selle aja peale mitte lihtsalt hapud, vaid äädikas juba... Mida ta siit otsib, ei oska arvata.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Apr 2025 08:51
Külaline kirjutas: 12 Apr 2025 21:33
Külaline kirjutas: 12 Apr 2025 19:49 Imelik, et siinsed mehed pole kunagi armastust tundnud.
Mina siin üks meestest saan küll öelda, et ma ei ole kunagi armastust tundnud kui armastuseks nimetada kahe inimese vahelist vastastikust armastust.
Kas keegi oskab öelda mis on armastus?
Ma pole see, ega teine keda välja pakuti.
Mul lapsepõlv oli hea ja emaarmastust on ka. Vanemate armastust mulle ei meenu, et oleks näinud.
Kas ma oskan armastada ma ei tea. Seda ma saaks ehk teada kui mul oleks naine kes mulle meeldiks.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Apr 2025 10:17
Ma pole see, ega teine keda välja pakuti.
Mul lapsepõlv oli hea ja emaarmastust on ka. Vanemate armastust mulle ei meenu, et oleks näinud.
Kas ma oskan armastada ma ei tea. Seda ma saaks ehk teada kui mul oleks naine kes mulle meeldiks.
Mis siis kõikidel naistel puudu on, et ükski sulle ei meeldi?

Selles mõttes ma saan aru, et mul endal on (ka) kõrged standardid. Aga päris lootusetu see asi siiski pole olnud.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Apr 2025 10:31 Mis siis kõikidel naistel puudu on, et ükski sulle ei meeldi?
Naisi kes mulle väga meeldivad on ikka olnud, mõnesse ka ära armunud, aga suhteid nendega pole kunagi olnud.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Apr 2025 10:51
Külaline kirjutas: 13 Apr 2025 10:31 Mis siis kõikidel naistel puudu on, et ükski sulle ei meeldi?
Naisi kes mulle väga meeldivad on ikka olnud, mõnesse ka ära armunud, aga suhteid nendega pole kunagi olnud.
Sa vist olid see, kes ei julge mingeid samme teha, et suhtele kas või mingit võimalust anda. Ega nii ei saa midagi tekkida jah.
Külaline

Kui vana sa oled?
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Apr 2025 11:04
Sa vist olid see, kes ei julge mingeid samme teha, et suhtele kas või mingit võimalust anda. Ega nii ei saa midagi tekkida jah.
Ega ei saa jah. Samas kui ma näen, et teisel mingit huvi pole, siis ei hakka ka mingeid samme ette võtmagi. Veelvähem siis midagi rääkima oma tunnetest.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Apr 2025 11:52
Ega ei saa jah. Samas kui ma näen, et teisel mingit huvi pole, siis ei hakka ka mingeid samme ette võtmagi. Veelvähem siis midagi rääkima oma tunnetest.
Lõpuks ometi mees, kellel on latt kõrgele asetatud! Tubli, ära anna alla! Sa oled väärt paremat! Hinda ennast ja ära lepi jobudega.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Külaline kirjutas: 13 Apr 2025 11:52
Kust sa tead, et huvi pole? Vbl naisterahvas ei julge lihtsalt omi tundeid välja näidata. Proovida tuleb ikka, eks siis näed, mis juhtub või ei juhtu.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 13 Apr 2025 12:07
Kust sa tead, et huvi pole? Vbl naisterahvas ei julge lihtsalt omi tundeid välja näidata. Proovida tuleb ikka, eks siis näed, mis juhtub või ei juhtu.
Just. Ja ega kohe ei pea siis hakkama sõnades suurt armastust avaldama või keelt kõrva või kurku ajama. Algatuseks võib ju niisama sõbrustada. Küll siis tasapisi selgub, kas sealt on midagi koorumas või ei.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Apr 2025 08:34
Külaline kirjutas: 12 Apr 2025 02:15 Aga ometi te naised olete endale sellised mehed valinud. Te tahate, et mehed on mehed kellele alt üles vaadata, kes teid juhiks ( kamandaks). Et alluda. Tuleb võtab teid nagu mees.
Samas kuidas te enda poegi kasvatate.
Ei, me ei soovi, et keegi meid kamandaks. Me soovime võrdset partnerit, kes võtaks vastutust. Ja poegi peals võrdselt kasvatama see sama mees. Miks jälle peavad naised kõik ära tegema ja kogu vastutust kandma?
Huvitav millises maailmas sa elad? Kus sellised mehed elavad? Miks mina pole ühtegi sellist näinud?
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Apr 2025 10:18
Külaline kirjutas: 12 Apr 2025 10:11
Külaline kirjutas: 12 Apr 2025 08:34

Ei, me ei soovi, et keegi meid kamandaks. Me soovime võrdset partnerit, kes võtaks vastutust. Ja poegi peals võrdselt kasvatama see sama mees. Miks jälle peavad naised kõik ära tegema ja kogu vastutust kandma?
Seda minagi, et pärast nii tahate.
Aga algul kui meest vaatate, siis valite selliseid panijaid, suure suuga ärarääkijaid mehi. Mehi kes on mehed. Nemad sul naiste töid tegema ei hakka.
Sa oled ikka nii eilne päev. Kui vana sa oledki? 70 või rohkem? Sellise jutuga vanamees saadetakse tänapäeval kukele. Alla neljakåmnesed mehed on ikka hoopis teistsuguse ellusuhtumisega.
Nii, et kõik mehed üle 40. Isad ja osad juba vanaisad on sinu arust saast. Rämps.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Apr 2025 10:23 Siinse vanamehe arust otsivad kõik mehed endale koju asja. Naine peab olema sellise välimusega, teenindama, seksima, tema peab lapsi kasvatama jne, jne. Selline inimene ei tea mitte midagi armastusest, sellest, et koos on toredam kõike teha kui üksi, koos saavutatakse ka majanduslikult rohkem kui üksi. Selline suhe pakub mõlemale väga palju ja koos ollakse edukam, õnnelikum, lastel on parem ja kogu elukvaliteet on teine. Aga siinne vanamees isegi ei mõista normaalse inimese elu ega normaalset suhet. Naine on mingi asi, mis on välja mõeldud tema heaolu parandamiseks. Sellise suhtumisega mehega ei taha keegi olla ja keegi teda ka austama kunagi ei hakka, nõua palju tahad.
Sina täpselt tead mida ta tahab ja mida mõtleb? Sa ära eelda niipalju. Ja ära loobi sappi gas teemas. Vanamees ja vanamees. Revolver ja revolver. Ka s vähe imelik pole?
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Apr 2025 19:49 Imelik, et siinsed mehed pole kunagi armastust tundnud. Ma olen olnud küll mitu korda inimesega, kes objektiivselt võttes pole täiuslik, aga kuna minul on armastus, siis on iga hetk temaga suur rõõm. Seda ei saa kuidagi võrrelda ideaalse partneriga olemisega, kelle vastu tundeid pole. Siin on ainult kodumasinad ja lihakehad, muust juttu pole. Päris kurb on selliste inimeste maailm, kellel pole tundeid ega emotsioone, käib mööda ilma ringi eesmärgiga, kedagi lihtsalt panna. Veel enam, panna inimest, kelle vastu sul on vastikus ja sapp, nagu siinsel naistevihkajal ju on. Minul poleks mingit huvi raisata minutitki oma aega sellise mehe peale, kes mulle ei meeldi, kellest arvan halvasti, aga siinne meesterahvas ainult sellistega aega veedabki. Väga kurb.
Valetad. Kui ei meeldi ei kepi. Vaalaga ei kepi. Õela ja koledaga nagu sina ei kepi. Ikka peab vastastikuline meeldimine olema. Lihtsalt see ei arene kunagi millegiks muuks. Niipalju peab kainet mõistust ja selget pead hoidma.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Apr 2025 16:51
Külaline kirjutas: 09 Apr 2025 16:43
Külaline kirjutas: 09 Apr 2025 16:40Kui tädike on juba 40 ja enam saab ta ikka ükskord aru, et ta on praktiliselt väärtusetu. Et peab iga mehe nimel võitlema kui tahab teds pikemaks kui kord, kaks.
Mis põhjusel mehe nimel võitlema peaks. Kui kube enam ei kihele, siis pole ju meest millekski vaja.
Eesti naisel pole kunagi kihelenudki.

Said korvi voi? Nii valus siis jah. No aga, miks siis, kas lihtsalt kole või raha pole?
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Apr 2025 12:12
Tolmukübe kirjutas: 13 Apr 2025 12:07
Just. Ja ega kohe ei pea siis hakkama sõnades suurt armastust avaldama või keelt kõrva või kurku ajama. Algatuseks võib ju niisama sõbrustada. Küll siis tasapisi selgub, kas sealt on midagi koorumas või ei.

Kui juukseid kuklas enam pole, ei kooru sealt midagi vb vaid tagastamatu laen ônnestub sul preilile anda ja adjöö.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Apr 2025 14:31
Külaline kirjutas: 11 Apr 2025 14:26
Sõbrannade heakskiitvate huilete saatel mehe juurest kadumisest ja mehelt viimase kraapimisest, räägib ikka ainult meie Revolver. Kui sa tõesti väidad, et oled naine, siis väga kurb, et Revolvril on ka üks naissoost takkakiitja. Ah, jah! Üks oli veel kunagi - tegelane, kelle foorumi nimi oli Juustup.

Masendav!
Pole see mingi naine. Revolver on vastavalt soovile kes iganes: naine, jurist, tööandja, viie lapse isa jne. Ei tasu seda loba tõsiselt võtta.
Tahtsin just sama öelda. Kodanikul on tõsine identiteedi kriis - ta ei tea ise ka täpselt, kes ta on. Mõnikord on kolme lapse isa, siis nelja, siin teemas lausa viie lapse isa. Teises teemas on ta vaba mees, kes põrutab iga päev uut nelja-viiekümbist. Kolmandas teemas on tal küll proua, aga prouake peab varsti ukse teiselt poolt kinni panema. Järgmine hetk kehastub hoopis naiseks, aga mitte keskealiseks :lol: :lol: :lol:

Tööd sel vennikesel ei ole. Vastasel juhu ei oleks tal võimalik hommikust õhtuni foorumis räusata.

Tavaline, kinni makstud isamaalane. Valimised ju tulemas.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Nõiamoor, Semrush [Bot], xqwerty ja 8 külalist