Kas see oligi kõik? Rohkem ei suudagi. Tavapärased roppused jäid kirja panemata.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 11:11Ja palju sa oma laste kasvatamisse panustanud oled? Ilmselt mitte eriti isegi siis, kui nendega veel koos elasid. Muidu ei lähe ju naine minema. Aga kui ta leidis, et üksi on parem, järelikult oli sinu panus null. Et su naine sünnitas ja kasvatas, ei tähenda, et sina mingi kangelane oled.Ja sul on mitu? Sõbrannaga kahepeale 2? Temal 2 ja sul mitte ühtegi, nagu Eesti keskmine? Aga selle eest on joomine ja eri riistade vahel jooksmine...
Naised on läinud laisaks
-
Külaline
-
Külaline
Sõbrannade heakskiitvate huilete saatel mehe juurest kadumisest ja mehelt viimase kraapimisest, räägib ikka ainult meie Revolver. Kui sa tõesti väidad, et oled naine, siis väga kurb, et Revolvril on ka üks naissoost takkakiitja. Ah, jah! Üks oli veel kunagi - tegelane, kelle foorumi nimi oli Juustup.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 12:33Sa oled nõme naine. Nõmedalt labane naine. Arusaadav miks osad mehed naistesse kehvasti suhtuvad.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 12:17Paras sulle! Nii s...ta iseloomuga mehe juurest põgeneksidki kõik naised. Ka siis, kui mingit tervise või raha probleemi mehel ei ole. Aga nüüd siis teame, et lisaks s...tale iseloomule on sul veel muud puudused - raha ei ole ja see asi seal all ei tööta. Täitsa selge pilt, miks sa oma frustratsiooni foorumis välja elad ja koguaeg sarnaseid teemasid algatad.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 08:38
Noo naise peale lootma jääb ju ainult loll. Elu on näidanud, et kui mehel tekib probleem. Tervisega, rahaliselt vms on see ennast hindav naine samasuguste sõbrannade heakskiitvate huilete saatel kadunud. Ennem minekut püütakse kraapida veel viimane.
Nimeta vaid üks põhjus, miks see naine oleksi pidanud sinuga jääma?![]()
![]()
![]()
Milline naine soovib oma elu mölakaga veeta?
Ausalt mine peeeesse oma sõnavõttudega. Kõrini.
Naine olen. Ja mitte keskealine.
Masendav!
-
Külaline
Kuidas sa küll oma sappi veel lämbunud pole? Küllap varsti juhtub ka see.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 13:05Sõbrannade heakskiitvate huilete saatel mehe juurest kadumisest ja mehelt viimase kraapimisest, räägib ikka ainult meie Revolver. Kui sa tõesti väidad, et oled naine, siis väga kurb, et Revolvril on ka üks naissoost takkakiitja. Ah, jah! Üks oli veel kunagi - tegelane, kelle foorumi nimi oli Juustup.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 12:33Sa oled nõme naine. Nõmedalt labane naine. Arusaadav miks osad mehed naistesse kehvasti suhtuvad.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 12:17
Paras sulle! Nii s...ta iseloomuga mehe juurest põgeneksidki kõik naised. Ka siis, kui mingit tervise või raha probleemi mehel ei ole. Aga nüüd siis teame, et lisaks s...tale iseloomule on sul veel muud puudused - raha ei ole ja see asi seal all ei tööta. Täitsa selge pilt, miks sa oma frustratsiooni foorumis välja elad ja koguaeg sarnaseid teemasid algatad.
Nimeta vaid üks põhjus, miks see naine oleksi pidanud sinuga jääma?![]()
![]()
![]()
Milline naine soovib oma elu mölakaga veeta?
Masendav!
Revolvrist ei tea midagi. Juustub oli tore ja mulle meeldis. Tema lintšimine oli kole.
-
Külaline
Pole see mingi naine. Revolver on vastavalt soovile kes iganes: naine, jurist, tööandja, viie lapse isa jne. Ei tasu seda loba tõsiselt võtta.Sõbrannade heakskiitvate huilete saatel mehe juurest kadumisest ja mehelt viimase kraapimisest, räägib ikka ainult meie Revolver. Kui sa tõesti väidad, et oled naine, siis väga kurb, et Revolvril on ka üks naissoost takkakiitja. Ah, jah! Üks oli veel kunagi - tegelane, kelle foorumi nimi oli Juustup.
Masendav!
-
Külaline
Need kaks tüüpi olid hingesugulased tõesti. Mõlemad jutustasid, kui tore on invaliidsuspensioni saada, riiki petta, mõlemad kirusid arste jne. Ühised huvid ühesõnaga.Revolvrist ei tea midagi. Juustub oli tore ja mulle meeldis. Tema lintšimine oli kole.
-
Külaline
Tahtsin just sama öelda. Kodanikul on tõsine identiteedi kriis - ta ei tea ise ka täpselt, kes ta on. Mõnikord on kolme lapse isa, siis nelja, siin teemas lausa viie lapse isa. Teises teemas on ta vaba mees, kes põrutab iga päev uut nelja-viiekümbist. Kolmandas teemas on tal küll proua, aga prouake peab varsti ukse teiselt poolt kinni panema. Järgmine hetk kehastub hoopis naiseks, aga mitte keskealiseksKülaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 14:26Pole see mingi naine. Revolver on vastavalt soovile kes iganes: naine, jurist, tööandja, viie lapse isa jne. Ei tasu seda loba tõsiselt võtta.Sõbrannade heakskiitvate huilete saatel mehe juurest kadumisest ja mehelt viimase kraapimisest, räägib ikka ainult meie Revolver. Kui sa tõesti väidad, et oled naine, siis väga kurb, et Revolvril on ka üks naissoost takkakiitja. Ah, jah! Üks oli veel kunagi - tegelane, kelle foorumi nimi oli Juustup.
Masendav!
Tööd sel vennikesel ei ole. Vastasel juhu ei oleks tal võimalik hommikust õhtuni foorumis räusata.
-
Külaline
Nagu ikka, kes kirjutas mida ja kes ta oletatavasti on
Väikesed inimesed räägivad teistest inimestest
Väikesed inimesed räägivad teistest inimestest
-
Külaline
Jah, siin on täpselt üks inimene peale sinuKülaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 14:31Tahtsin just sama öelda. Kodanikul on tõsine identiteedi kriis - ta ei tea ise ka täpselt, kes ta on. Mõnikord on kolme lapse isa, siis nelja, siin teemas lausa viie lapse isa. Teises teemas on ta vaba mees, kes põrutab iga päev uut nelja-viiekümbist. Kolmandas teemas on tal küll proua, aga prouake peab varsti ukse teiselt poolt kinni panema. Järgmine hetk kehastub hoopis naiseks, aga mitte keskealiseksKülaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 14:26Pole see mingi naine. Revolver on vastavalt soovile kes iganes: naine, jurist, tööandja, viie lapse isa jne. Ei tasu seda loba tõsiselt võtta.Sõbrannade heakskiitvate huilete saatel mehe juurest kadumisest ja mehelt viimase kraapimisest, räägib ikka ainult meie Revolver. Kui sa tõesti väidad, et oled naine, siis väga kurb, et Revolvril on ka üks naissoost takkakiitja. Ah, jah! Üks oli veel kunagi - tegelane, kelle foorumi nimi oli Juustup.
Masendav!![]()
![]()
![]()
Tööd sel vennikesel ei ole. Vastasel juhu ei oleks tal võimalik hommikust õhtuni foorumis räusata.
-
Külaline
Mis minu konkreetses kommentaaris, mida praegu tsiteerid, sapist on? See on lihtsalt tõsiasja nentimine. Nüüd mine ja loe enda kommentaarid üle. Nimetad teisi labaseks, nõmedaks, rahavarasteks - ilma, et neid tunneksid, saadad teisi naisi peessse, soovitad neil oma sappi lämbuda. Kõige rõvedamad kommentaarid siin teemas on ikka sinul, mitte nendel, kes viitsivad su lollile teemaalgatusele reageerida.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 13:49Kuidas sa küll oma sappi veel lämbunud pole? Küllap varsti juhtub ka see.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 13:05Sõbrannade heakskiitvate huilete saatel mehe juurest kadumisest ja mehelt viimase kraapimisest, räägib ikka ainult meie Revolver. Kui sa tõesti väidad, et oled naine, siis väga kurb, et Revolvril on ka üks naissoost takkakiitja. Ah, jah! Üks oli veel kunagi - tegelane, kelle foorumi nimi oli Juustup.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 12:33
Sa oled nõme naine. Nõmedalt labane naine. Arusaadav miks osad mehed naistesse kehvasti suhtuvad.
Masendav!
Revolvrist ei tea midagi. Juustub oli tore ja mulle meeldis. Tema lintšimine oli kole.
Sa oled naine? Ahah, sa ju siis saad ometigi aru, et Revolver peab ju sind täpselt samasuguseks, nagu sa siin ise praegu teistele naistele ette heidad - meeste petjaks, riista poleerijaks, meestelt raha väljapetjaks, meestelt laste ja abielu välja petjaks jne. Võtad omaks? Pead võtma, sest sa (oma jutu järgi) oled ju naine, nagu me teisedki siin. Ja ega Revolver mingeid erandeid naissoole ei tee - kõik me oleme sellised. Nii et küsimus - oled täiesti nõus, et Revolver sind selliseks peab?
-
Külaline
Ei! Siin on ikka mitu inimest. Aga on üksainus vennike, kelle tunned ära juba tema kommentaari esimesest lausest.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 14:34Jah, siin on täpselt üks inimene peale sinuKülaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 14:31Tahtsin just sama öelda. Kodanikul on tõsine identiteedi kriis - ta ei tea ise ka täpselt, kes ta on. Mõnikord on kolme lapse isa, siis nelja, siin teemas lausa viie lapse isa. Teises teemas on ta vaba mees, kes põrutab iga päev uut nelja-viiekümbist. Kolmandas teemas on tal küll proua, aga prouake peab varsti ukse teiselt poolt kinni panema. Järgmine hetk kehastub hoopis naiseks, aga mitte keskealiseksKülaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 14:26
Pole see mingi naine. Revolver on vastavalt soovile kes iganes: naine, jurist, tööandja, viie lapse isa jne. Ei tasu seda loba tõsiselt võtta.![]()
![]()
![]()
Tööd sel vennikesel ei ole. Vastasel juhu ei oleks tal võimalik hommikust õhtuni foorumis räusata.![]()
![]()
![]()
-
Külaline
Kahjuks tõesti. Olgu ta siin enda sõnul naine (mitte keskealine, see on oluline ära märkida), jurist, tööandja või mida iganes, ikka karjub silma, et sama tüüp jälle möllab. Eks täna õhtul on oodata siis suuremat roppuste lainet, sest siis on see inimene ju purupurjus ka veel kõigele lisaks.Ei! Siin on ikka mitu inimest. Aga on üksainus vennike, kelle tunned ära juba tema kommentaari esimesest lausest.
-
Külaline
See "revolver" eksisteerib ainult sinu skisofreenilises ettekujutuses. Sinu demagoogilise võtte nimi on Õlemees. Ise mõtled mingi jama välja ja omistada need seisukohad oponendile.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 14:39Mis minu konkreetses kommentaaris, mida praegu tsiteerid, sapist on? See on lihtsalt tõsiasja nentimine. Nüüd mine ja loe enda kommentaarid üle. Nimetad teisi labaseks, nõmedaks, rahavarasteks - ilma, et neid tunneksid, saadad teisi naisi peessse, soovitad neil oma sappi lämbuda. Kõige rõvedamad kommentaarid siin teemas on ikka sinul, mitte nendel, kes viitsivad su lollile teemaalgatusele reageerida.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 13:49Kuidas sa küll oma sappi veel lämbunud pole? Küllap varsti juhtub ka see.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 13:05
Sõbrannade heakskiitvate huilete saatel mehe juurest kadumisest ja mehelt viimase kraapimisest, räägib ikka ainult meie Revolver. Kui sa tõesti väidad, et oled naine, siis väga kurb, et Revolvril on ka üks naissoost takkakiitja. Ah, jah! Üks oli veel kunagi - tegelane, kelle foorumi nimi oli Juustup.
Masendav!
Sa oled naine? Ahah, sa ju siis saad ometigi aru, et Revolver peab ju sind täpselt samasuguseks, nagu sa siin ise praegu teistele naistele ette heidad - meeste petjaks, riista poleerijaks, meestelt raha väljapetjaks, meestelt laste ja abielu välja petjaks jne. Võtad omaks? Pead võtma, sest sa (oma jutu järgi) oled ju naine, nagu me teisedki siin. Ja ega Revolver mingeid erandeid naissoole ei tee - kõik me oleme sellised. Nii et küsimus - oled täiesti nõus, et Revolver sind selliseks peab?
-
Külaline
Ok, millised kommentaarid ta siis siia teemasse on kirjutanud viimasel ajal?Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 14:40Ei! Siin on ikka mitu inimest. Aga on üksainus vennike, kelle tunned ära juba tema kommentaari esimesest lausest.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 14:34Jah, siin on täpselt üks inimene peale sinuKülaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 14:31
Tahtsin just sama öelda. Kodanikul on tõsine identiteedi kriis - ta ei tea ise ka täpselt, kes ta on. Mõnikord on kolme lapse isa, siis nelja, siin teemas lausa viie lapse isa. Teises teemas on ta vaba mees, kes põrutab iga päev uut nelja-viiekümbist. Kolmandas teemas on tal küll proua, aga prouake peab varsti ukse teiselt poolt kinni panema. Järgmine hetk kehastub hoopis naiseks, aga mitte keskealiseks![]()
![]()
![]()
Tööd sel vennikesel ei ole. Vastasel juhu ei oleks tal võimalik hommikust õhtuni foorumis räusata.![]()
![]()
![]()
-
Külaline
Just! Jurist, võlanõustaja, pangalaenu nõustaja, tugitoolide parandamise nõustaja, supipoti parandamise nõustaja (osad neist nõustamistest jäid küll jah, Perekooli aegadesse, aga siiski.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 14:48Kahjuks tõesti. Olgu ta siin enda sõnul naine (mitte keskealine, see on oluline ära märkida), jurist, tööandja või mida iganes, ikka karjub silma, et sama tüüp jälle möllab. Eks täna õhtul on oodata siis suuremat roppuste lainet, sest siis on see inimene ju purupurjus ka veel kõigele lisaks.Ei! Siin on ikka mitu inimest. Aga on üksainus vennike, kelle tunned ära juba tema kommentaari esimesest lausest.
Karta on jah, et õhtul läheb asi eriti hulluks.
-
Külaline
Eks sul on läbi aegade mõlemas foorumis erinevaid nimesid olnud. Peale Revolvri meenub kohe Miinus ja Original Taste. Eks sa ise vali, kes sa parasjagu olla tahad. Fakt on see, et nende nimede taga peitub täpselt üks ja sama inimene - see hale vennike!Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 14:49See "revolver" eksisteerib ainult sinu skisofreenilises ettekujutuses. Sinu demagoogilise võtte nimi on Õlemees. Ise mõtled mingi jama välja ja omistada need seisukohad oponendile.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 14:39Mis minu konkreetses kommentaaris, mida praegu tsiteerid, sapist on? See on lihtsalt tõsiasja nentimine. Nüüd mine ja loe enda kommentaarid üle. Nimetad teisi labaseks, nõmedaks, rahavarasteks - ilma, et neid tunneksid, saadad teisi naisi peessse, soovitad neil oma sappi lämbuda. Kõige rõvedamad kommentaarid siin teemas on ikka sinul, mitte nendel, kes viitsivad su lollile teemaalgatusele reageerida.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 13:49
Kuidas sa küll oma sappi veel lämbunud pole? Küllap varsti juhtub ka see.
P S Sa ei ole mulle ega mitte kellelegi teisele siin foorumis mitte mingi oponent. Sa oled meie kõikide jaoks tühi koht, kelle arvamusel ja mõtetel on täpselt null väärtust.
-
Külaline
Ei ole kindlasti kõik mehed sead. Ja see, et ma ingel oleks, ei ole ma mitte kunagi arvanud ega väitnud. Tean täpselt mis minu vead on ja ei ole kunagi eitanud neid. Muidugi oli minu valik, mis kahjuks hiljem tuli välja, et me absoluutselt kokku ei sobi.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 12:25Ja nüüd on kõik mehed sead. Sinu mees oli sinu valik. Lapsi kõlbas teha. Sina olid ingel. Jutuks hea küll.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 09:06Mina kirjutasin selle, kellele öeldi, et ma lollike üksi hakkama ei saa. Ma ei mõelnud üldse, et laste sünnitamine orjus oleks. Mul on ka kaks last.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 06:40
Milleks, lollakas? Mul on neli last. Need kelle sünnitamine on sinu jaoks orjus. Minu naise jaoks ei olnud. Minu ema jaoks ei olnud orjus viis last sünnitada. Mul on palju õdesid ja vendi, kõigil on palju lapsi.
Tõsi küll, joomise ja laaberdamose peale jääb vähem aega kui sul. Aga elul on mingi sügavam sisu, mitte insta või õhtuleht, mis ahju aetakse.
Ma mõtlesin seda, et vaga ja vaikne ja teenindav naine tuuakse omale Aasiast. Eesti mehed ootavad vagurat koduperenaist, kes ümardab meest koguaeg vaikides.
Ka minul oli selline eks ja mina suutsin seda veidi üle 10 aasta kannatada.
Ma ausõna ka naudin praegu iseendale ja lastele elamist. Mul ei pea mehelõhn majas olema.
-
Külaline
Psühhiaater peaks sind uurima. Kui ma olen su jaoks kõik need isikud, kes sind juba aastaid on jälitanud sellise hämmastava järjekindlusega ja seejuures sinu jaoks täiesti tähtsusetu, siis mis põhjusel sa "minu" arvamusavaldustele alati nii paljusõnaliselt reageerid? See on ju sama mõistlik, kui akvaariumi kaladega vestelda?Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 14:54Eks sul on läbi aegade mõlemas foorumis erinevaid nimesid olnud. Peale Revolvri meenub kohe Miinus ja Original Taste. Eks sa ise vali, kes sa parasjagu olla tahad. Fakt on see, et nende nimede taga peitub täpselt üks ja sama inimene - see hale vennike!Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 14:49See "revolver" eksisteerib ainult sinu skisofreenilises ettekujutuses. Sinu demagoogilise võtte nimi on Õlemees. Ise mõtled mingi jama välja ja omistada need seisukohad oponendile.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 14:39
Mis minu konkreetses kommentaaris, mida praegu tsiteerid, sapist on? See on lihtsalt tõsiasja nentimine. Nüüd mine ja loe enda kommentaarid üle. Nimetad teisi labaseks, nõmedaks, rahavarasteks - ilma, et neid tunneksid, saadad teisi naisi peessse, soovitad neil oma sappi lämbuda. Kõige rõvedamad kommentaarid siin teemas on ikka sinul, mitte nendel, kes viitsivad su lollile teemaalgatusele reageerida.
P S Sa ei ole mulle ega mitte kellelegi teisele siin foorumis mitte mingi oponent. Sa oled meie kõikide jaoks tühi koht, kelle arvamusel ja mõtetel on täpselt null väärtust.
Mine kontrolli ennast. Laste pärast räägin.
-
Külaline
Juustup ei rääkinud kunagi nii. Tema pigem oli optimist. Ja otsese ütlemisega. See mõistagi ei meeldinud osadele kasutajatele.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 14:28Need kaks tüüpi olid hingesugulased tõesti. Mõlemad jutustasid, kui tore on invaliidsuspensioni saada, riiki petta, mõlemad kirusid arste jne. Ühised huvid ühesõnaga.Revolvrist ei tea midagi. Juustub oli tore ja mulle meeldis. Tema lintšimine oli kole.
Ei tea minagi revolvrist midagi. Kas see on see joodikust vanamees? Kust te teate üldse kes ta on?
-
Külaline
Aaaaaahhh?????. Mida ma loen. Uskumatu. Kust sa võtad õiguse mulke või kellelegile teisele sõnu suhu panna. Kust?Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 14:39Mis minu konkreetses kommentaaris, mida praegu tsiteerid, sapist on? See on lihtsalt tõsiasja nentimine. Nüüd mine ja loe enda kommentaarid üle. Nimetad teisi labaseks, nõmedaks, rahavarasteks - ilma, et neid tunneksid, saadad teisi naisi peessse, soovitad neil oma sappi lämbuda. Kõige rõvedamad kommentaarid siin teemas on ikka sinul, mitte nendel, kes viitsivad su lollile teemaalgatusele reageerida.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 13:49Kuidas sa küll oma sappi veel lämbunud pole? Küllap varsti juhtub ka see.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 13:05
Sõbrannade heakskiitvate huilete saatel mehe juurest kadumisest ja mehelt viimase kraapimisest, räägib ikka ainult meie Revolver. Kui sa tõesti väidad, et oled naine, siis väga kurb, et Revolvril on ka üks naissoost takkakiitja. Ah, jah! Üks oli veel kunagi - tegelane, kelle foorumi nimi oli Juustup.
Masendav!
Olen jätkuvalt naine. Kas sina ikka oled?
-
Külaline
Nii armas, kuidas kohe pärast postitust ilmus roheline pöial, nagu kombeksKülaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 16:39Aaaaaahhh?????. Mida ma loen. Uskumatu. Kust sa võtad õiguse mulke või kellelegile teisele sõnu suhu panna. Kust?Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 14:39Mis minu konkreetses kommentaaris, mida praegu tsiteerid, sapist on? See on lihtsalt tõsiasja nentimine. Nüüd mine ja loe enda kommentaarid üle. Nimetad teisi labaseks, nõmedaks, rahavarasteks - ilma, et neid tunneksid, saadad teisi naisi peessse, soovitad neil oma sappi lämbuda. Kõige rõvedamad kommentaarid siin teemas on ikka sinul, mitte nendel, kes viitsivad su lollile teemaalgatusele reageerida.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 13:49
Kuidas sa küll oma sappi veel lämbunud pole? Küllap varsti juhtub ka see.
Olen jätkuvalt naine. Kas sina ikka oled?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Nõiamoor, Semrush [Bot], xqwerty ja 8 külalist