Naised on läinud laisaks
-
Külaline
Ma saan aru, et siis teema kogu probleem on selles, et naine ei taha teenindaja, süüa teha, meest "austada", nagu endistel aegadel kombeks oli. Et naine on madalam ja mees kõrgem olend. No ma saan aru jah, et ega see väga ei meeldi, kui vanasti oli nii, et ainult tilliga sündimine andis juba hulga privileege ellu kaasa, ise ei pidanud midagi väga tegema. Juba austati ja lakuti taldu. Sai ennast kuidagi kõrgemana tunda. Aga kas selle peale ei ole mõelnud, et mis teie enesehinnanguga viltu on, et te üldse vajate seda, et keegi peab teil kodus alam olema. Kas siis kuidagi muidu ei saa oma eduelamust ühiskonnast kätte. Keegi ei räägi armastusest, hoolimisest, teineteise toetamisest ja asjade koos tegemisest. Kurdetakse, et naine ei taha üksi kodust koormat vedada, üksi lapsi kasvatada, üksi kodu eest hoolitseda ja meest ümmardada. Kas endal natuke piinlik ei ole selle pärast.
-
Külaline
Kuskohast sa need väited praegu võtsid? Miks sa valetad?Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 17:25 Ma saan aru, et siis teema kogu probleem on selles, et naine ei taha teenindaja, süüa teha, meest "austada", nagu endistel aegadel kombeks oli. Et naine on madalam ja mees kõrgem olend. No ma saan aru jah, et ega see väga ei meeldi, kui vanasti oli nii, et ainult tilliga sündimine andis juba hulga privileege ellu kaasa, ise ei pidanud midagi väga tegema. Juba austati ja lakuti taldu. Sai ennast kuidagi kõrgemana tunda. Aga kas selle peale ei ole mõelnud, et mis teie enesehinnanguga viltu on, et te üldse vajate seda, et keegi peab teil kodus alam olema. Kas siis kuidagi muidu ei saa oma eduelamust ühiskonnast kätte. Keegi ei räägi armastusest, hoolimisest, teineteise toetamisest ja asjade koos tegemisest. Kurdetakse, et naine ei taha üksi kodust koormat vedada, üksi lapsi kasvatada, üksi kodu eest hoolitseda ja meest ümmardada. Kas endal natuke piinlik ei ole selle pärast.
Tsiteeri konkreetset postitust, kui sa vastu vaidled. Ära aja tühja möla.
Probleem on pigem selles, et naistel pole enam ühiskonnas üldse mingeid kohustusi. Pigem orjastatakse mehi, kellele on pandud ühepoolne ja ebavõrdne kohustus riiki kaitsta. Vanasti asi tundus õiglasem, kui naised hoolitsesid järelkasvu eest. Aga 40%eesti naisi ei sünnita ühtegi last.
Nendest ma räägingi. Lapsepõlv muudkui kestab ja kestab, mingit vastutust ei soovita võtta.
-
Külaline
Mis riiki sina oled enda arust siis kaitsnud? Mis sa üldse oled teinud oma elus, mille eest sind peaks austama? Kas sa ise oled oma lapsi kasvatanud või sinu naine kasvatab neid? Mis vastutust sa oma naistekeppimisega oled võtnud? Ise oled ju täpselt see, keda sa kirud: mingit panust ühiskonda ei anna, jood ja kepid ringi, lapsi ei kasvata. Mis näpuga näitaja sina küll oled. Kui su naine 5 aastat tagasi minema läks koos lastega, kas ta pani lastekodusse need lapsed või ise kasvatas? Sina oled vaba härra, kes midagi ei tea.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 18:03Kuskohast sa need väited praegu võtsid? Miks sa valetad?Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 17:25 Ma saan aru, et siis teema kogu probleem on selles, et naine ei taha teenindaja, süüa teha, meest "austada", nagu endistel aegadel kombeks oli. Et naine on madalam ja mees kõrgem olend. No ma saan aru jah, et ega see väga ei meeldi, kui vanasti oli nii, et ainult tilliga sündimine andis juba hulga privileege ellu kaasa, ise ei pidanud midagi väga tegema. Juba austati ja lakuti taldu. Sai ennast kuidagi kõrgemana tunda. Aga kas selle peale ei ole mõelnud, et mis teie enesehinnanguga viltu on, et te üldse vajate seda, et keegi peab teil kodus alam olema. Kas siis kuidagi muidu ei saa oma eduelamust ühiskonnast kätte. Keegi ei räägi armastusest, hoolimisest, teineteise toetamisest ja asjade koos tegemisest. Kurdetakse, et naine ei taha üksi kodust koormat vedada, üksi lapsi kasvatada, üksi kodu eest hoolitseda ja meest ümmardada. Kas endal natuke piinlik ei ole selle pärast.
Probleem on pigem selles, et naistel pole enam ühiskonnas üldse mingeid kohustusi. Pigem orjastatakse mehi, kellele on pandud ühepoolne ja ebavõrdne kohustus riiki kaitsta. Vanasti asi tundus õiglasem, kui naised hoolitsesid järelkasvu eest. Aga 40%eesti naisi ei sünnita ühtegi last.
Nendest ma räägingi. Lapsepõlv muudkui kestab ja kestab, mingit vastutust ei soovita võtta.
-
Külaline
Midagi ei tee, tahtsin öelda. Isegi tööl sa ei käi.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 18:22Mis riiki sina oled enda arust siis kaitsnud? Mis sa üldse oled teinud oma elus, mille eest sind peaks austama? Kas sa ise oled oma lapsi kasvatanud või sinu naine kasvatab neid? Mis vastutust sa oma naistekeppimisega oled võtnud? Ise oled ju täpselt see, keda sa kirud: mingit panust ühiskonda ei anna, jood ja kepid ringi, lapsi ei kasvata. Mis näpuga näitaja sina küll oled. Kui su naine 5 aastat tagasi minema läks koos lastega, kas ta pani lastekodusse need lapsed või ise kasvatas? Sina oled vaba härra, kes midagi ei tea.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 18:03Kuskohast sa need väited praegu võtsid? Miks sa valetad?Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 17:25 Ma saan aru, et siis teema kogu probleem on selles, et naine ei taha teenindaja, süüa teha, meest "austada", nagu endistel aegadel kombeks oli. Et naine on madalam ja mees kõrgem olend. No ma saan aru jah, et ega see väga ei meeldi, kui vanasti oli nii, et ainult tilliga sündimine andis juba hulga privileege ellu kaasa, ise ei pidanud midagi väga tegema. Juba austati ja lakuti taldu. Sai ennast kuidagi kõrgemana tunda. Aga kas selle peale ei ole mõelnud, et mis teie enesehinnanguga viltu on, et te üldse vajate seda, et keegi peab teil kodus alam olema. Kas siis kuidagi muidu ei saa oma eduelamust ühiskonnast kätte. Keegi ei räägi armastusest, hoolimisest, teineteise toetamisest ja asjade koos tegemisest. Kurdetakse, et naine ei taha üksi kodust koormat vedada, üksi lapsi kasvatada, üksi kodu eest hoolitseda ja meest ümmardada. Kas endal natuke piinlik ei ole selle pärast.
-
Külaline
See foorum pole kellegi isiku kallal oletamiseks. See on reeglitega keelatud.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 18:22Mis riiki sina oled enda arust siis kaitsnud? Mis sa üldse oled teinud oma elus, mille eest sind peaks austama? Kas sa ise oled oma lapsi kasvatanud või sinu naine kasvatab neid? Mis vastutust sa oma naistekeppimisega oled võtnud? Ise oled ju täpselt see, keda sa kirud: mingit panust ühiskonda ei anna, jood ja kepid ringi, lapsi ei kasvata. Mis näpuga näitaja sina küll oled. Kui su naine 5 aastat tagasi minema läks koos lastega, kas ta pani lastekodusse need lapsed või ise kasvatas? Sina oled vaba härra, kes midagi ei tea.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 18:03Kuskohast sa need väited praegu võtsid? Miks sa valetad?Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 17:25 Ma saan aru, et siis teema kogu probleem on selles, et naine ei taha teenindaja, süüa teha, meest "austada", nagu endistel aegadel kombeks oli. Et naine on madalam ja mees kõrgem olend. No ma saan aru jah, et ega see väga ei meeldi, kui vanasti oli nii, et ainult tilliga sündimine andis juba hulga privileege ellu kaasa, ise ei pidanud midagi väga tegema. Juba austati ja lakuti taldu. Sai ennast kuidagi kõrgemana tunda. Aga kas selle peale ei ole mõelnud, et mis teie enesehinnanguga viltu on, et te üldse vajate seda, et keegi peab teil kodus alam olema. Kas siis kuidagi muidu ei saa oma eduelamust ühiskonnast kätte. Keegi ei räägi armastusest, hoolimisest, teineteise toetamisest ja asjade koos tegemisest. Kurdetakse, et naine ei taha üksi kodust koormat vedada, üksi lapsi kasvatada, üksi kodu eest hoolitseda ja meest ümmardada. Kas endal natuke piinlik ei ole selle pärast.
Kui teema kohta midagi ütelda pole, siis ära solgi.
-
Külaline
Mina kirjutasin ju täiesti teemasse erinevalt sinust. Ja see, et sa sellise nõmeda teema tegid järjekordseks naiste kirumiseks, ei tee sind veel universumi kunniks, kes kukub kamandama, kes mida kirjutada tohib. Ja et sinusugune ropendaja ja labatseja, kes iga paari päeva tagant blokeeritakse, räägib reeglitest, on ju isegi päris naljakas.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 18:26See foorum pole kellegi isiku kallal oletamiseks. See on reeglitega keelatud.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 18:22Mis riiki sina oled enda arust siis kaitsnud? Mis sa üldse oled teinud oma elus, mille eest sind peaks austama? Kas sa ise oled oma lapsi kasvatanud või sinu naine kasvatab neid? Mis vastutust sa oma naistekeppimisega oled võtnud? Ise oled ju täpselt see, keda sa kirud: mingit panust ühiskonda ei anna, jood ja kepid ringi, lapsi ei kasvata. Mis näpuga näitaja sina küll oled. Kui su naine 5 aastat tagasi minema läks koos lastega, kas ta pani lastekodusse need lapsed või ise kasvatas? Sina oled vaba härra, kes midagi ei tea.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 18:03
Kuskohast sa need väited praegu võtsid? Miks sa valetad?
-
Külaline
Loe reeglid läbi.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 18:30Mina kirjutasin ju täiesti teemasse erinevalt sinust. Ja see, et sa sellise nõmeda teema tegid järjekordseks naiste kirumiseks, ei tee sind veel universumi kunniks, kes kukub kamandama, kes mida kirjutada tohib. Ja et sinusugune ropendaja ja labatseja, kes iga paari päeva tagant blokeeritakse, räägib reeglitest, on ju isegi päris naljakas.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 18:26See foorum pole kellegi isiku kallal oletamiseks. See on reeglitega keelatud.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 18:22
Mis riiki sina oled enda arust siis kaitsnud? Mis sa üldse oled teinud oma elus, mille eest sind peaks austama? Kas sa ise oled oma lapsi kasvatanud või sinu naine kasvatab neid? Mis vastutust sa oma naistekeppimisega oled võtnud? Ise oled ju täpselt see, keda sa kirud: mingit panust ühiskonda ei anna, jood ja kepid ringi, lapsi ei kasvata. Mis näpuga näitaja sina küll oled. Kui su naine 5 aastat tagasi minema läks koos lastega, kas ta pani lastekodusse need lapsed või ise kasvatas? Sina oled vaba härra, kes midagi ei tea.
-
Külaline
Kle sina hullumeelne kes siin hullunult sõimab ja enda arust õigust jalule seab. Räägi mida mehed sulle teinud on või mida tegemata jätnud.
Kas pubeka iga oli raske. Alkohol ja kõik külapoisid seksisid, aga päriseks sind ei tahtnud. Kodust käis läbi mitu võõrasisa kes pitsi ei sülitanud ja nii möödaminnes näpistasid taguminust ja silitasid rinda. Räägi meile. Äkki suudame sind mõista. Kõik kindlasti mitte, aga mõned ehk ikka. Kuskil peab selle vihkamise juurpõhjus olema.Kõigest hingest loodan, et sul lapsi pole. Sinule ma kaasa ei tunne. Lastele aga küll.
Ja teadmiseks. Sinu räpane lapsepõlv ja elu ei ole vabandus sellele mis sa oled. Kuri, õel, kättemaksuhimuline. Lisaks pealekaebaja ja intrigant. Täiskompott
Kas pubeka iga oli raske. Alkohol ja kõik külapoisid seksisid, aga päriseks sind ei tahtnud. Kodust käis läbi mitu võõrasisa kes pitsi ei sülitanud ja nii möödaminnes näpistasid taguminust ja silitasid rinda. Räägi meile. Äkki suudame sind mõista. Kõik kindlasti mitte, aga mõned ehk ikka. Kuskil peab selle vihkamise juurpõhjus olema.Kõigest hingest loodan, et sul lapsi pole. Sinule ma kaasa ei tunne. Lastele aga küll.
Ja teadmiseks. Sinu räpane lapsepõlv ja elu ei ole vabandus sellele mis sa oled. Kuri, õel, kättemaksuhimuline. Lisaks pealekaebaja ja intrigant. Täiskompott
-
Külaline
Hakkab tulema, kui palju promille siis juba sees on ka?Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 19:15 Kle sina hullumeelne kes siin hullunult sõimab ja enda arust õigust jalule seab. Räägi mida mehed sulle teinud on või mida tegemata jätnud.
-
Külaline
Vaata kes istuvad suurtes linnamaasturites, enamasti 30+ naised. Ülbed ja üksi.
-
Külaline
Mina olen sellega täitsa nõus.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 17:25 Ma saan aru, et siis teema kogu probleem on selles, et naine ei taha teenindaja, süüa teha, meest "austada", nagu endistel aegadel kombeks oli. Et naine on madalam ja mees kõrgem olend. No ma saan aru jah, et ega see väga ei meeldi, kui vanasti oli nii, et ainult tilliga sündimine andis juba hulga privileege ellu kaasa, ise ei pidanud midagi väga tegema. Juba austati ja lakuti taldu. Sai ennast kuidagi kõrgemana tunda. Aga kas selle peale ei ole mõelnud, et mis teie enesehinnanguga viltu on, et te üldse vajate seda, et keegi peab teil kodus alam olema. Kas siis kuidagi muidu ei saa oma eduelamust ühiskonnast kätte. Keegi ei räägi armastusest, hoolimisest, teineteise toetamisest ja asjade koos tegemisest. Kurdetakse, et naine ei taha üksi kodust koormat vedada, üksi lapsi kasvatada, üksi kodu eest hoolitseda ja meest ümmardada. Kas endal natuke piinlik ei ole selle pärast.
Ja järjekordselt olen arvamusel, et naine ei ole ju ometi kohustuslik majapidamises, nagu siin ette heidetakse. Aga ometi ilma naiseta ei taheta ka hakkama saada. Sajatatakse maapõhja neid aga ometi elatakse koos.
Naised, kes julgevad üksikud olla on nõmedad, laisad
-
Külaline
Naised ei ole läinud laisaks vaid on lihtsalt hakanud rohkem end hindama. Öelge päriselt miks peaks võtma naine omale mehe? Kõik majapidamistööd, söögi valmistamine, poest toidu koju ostmine (mehed kui käivad poes, ei tule selle pealegi, et võiks nagu peale jookide ka osta soojatoidu materjali), lastega tegelemine, lastele riiete ostmine, lastele arsti aja panemine, absull kõik on tihtipeale naiste õlul. Samuti tänapäeva naised rahaliselt panustavad veel rohkem kui mehed ühisesse pereellu. Paljud mehed tänapäeval ei oska isegi lihtsamaid asju parandada ja kui pikalt pinda käia siis ehk lõpuls ühe liistu panevad seina ära, torutööd on ammu naisel ise juba ära tehtud või selleks tehnik palgatud. Naised rügavad kodus päevast päeva, et kodu oleks korras, pesu pestud, söök laual ja kõik lastega seonduvad asjad lisaks. Tihtipeale ka mehele peab ostma just naine uued riided, kuna mees ei viitsi isegi endale uusi truspareid osta. Öelge mille kuradi pärast üldse seda meest vaja tänapäeval on, kui enamus mehed on nii laisad, et päevast päeva vaid pelavad või tegelevad oma lantidega. Mulle tundub just, et naised lõpuks saavad aru, et ilma meheta ongi elu lihtsam.
-
Külaline
Kindlasti. Nii see on. Kõigil on lihtsam üksi.Külaline kirjutas: ↑12 Apr 2025 00:32 Naised ei ole läinud laisaks vaid on lihtsalt hakanud rohkem end hindama. Öelge päriselt miks peaks võtma naine omale mehe? Kõik majapidamistööd, söögi valmistamine, poest toidu koju ostmine (mehed kui käivad poes, ei tule selle pealegi, et võiks nagu peale jookide ka osta soojatoidu materjali), lastega tegelemine, lastele riiete ostmine, lastele arsti aja panemine, absull kõik on tihtipeale naiste õlul. Samuti tänapäeva naised rahaliselt panustavad veel rohkem kui mehed ühisesse pereellu. Paljud mehed tänapäeval ei oska isegi lihtsamaid asju parandada ja kui pikalt pinda käia siis ehk lõpuls ühe liistu panevad seina ära, torutööd on ammu naisel ise juba ära tehtud või selleks tehnik palgatud. Naised rügavad kodus päevast päeva, et kodu oleks korras, pesu pestud, söök laual ja kõik lastega seonduvad asjad lisaks. Tihtipeale ka mehele peab ostma just naine uued riided, kuna mees ei viitsi isegi endale uusi truspareid osta. Öelge mille kuradi pärast üldse seda meest vaja tänapäeval on, kui enamus mehed on nii laisad, et päevast päeva vaid pelavad või tegelevad oma lantidega. Mulle tundub just, et naised lõpuks saavad aru, et ilma meheta ongi elu lihtsam.
Aga.
See skeem pole jätkusuutlik.
-
Külaline
Aga ometi te naised olete endale sellised mehed valinud. Te tahate, et mehed on mehed kellele alt üles vaadata, kes teid juhiks ( kamandaks). Et alluda. Tuleb võtab teid nagu mees.
Samas kuidas te enda poegi kasvatate.
-
Külaline
Ei, me ei soovi, et keegi meid kamandaks. Me soovime võrdset partnerit, kes võtaks vastutust. Ja poegi peals võrdselt kasvatama see sama mees. Miks jälle peavad naised kõik ära tegema ja kogu vastutust kandma?Külaline kirjutas: ↑12 Apr 2025 02:15 Aga ometi te naised olete endale sellised mehed valinud. Te tahate, et mehed on mehed kellele alt üles vaadata, kes teid juhiks ( kamandaks). Et alluda. Tuleb võtab teid nagu mees.
-
Külaline
Kas sinu nimi oli Perekoolis Tervist? Perekoolis oli tõesti üks sellise nimega kasutaja, kelle mõtted koguaeg ühtisid Revolvriga. Ehk siis ta oli naine (pigem kesksooline), kes mõnitas Revolvriga koos kogu naissugu.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 16:39Aaaaaahhh?????. Mida ma loen. Uskumatu. Kust sa võtad õiguse mulke või kellelegile teisele sõnu suhu panna. Kust?Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 14:39Mis minu konkreetses kommentaaris, mida praegu tsiteerid, sapist on? See on lihtsalt tõsiasja nentimine. Nüüd mine ja loe enda kommentaarid üle. Nimetad teisi labaseks, nõmedaks, rahavarasteks - ilma, et neid tunneksid, saadad teisi naisi peessse, soovitad neil oma sappi lämbuda. Kõige rõvedamad kommentaarid siin teemas on ikka sinul, mitte nendel, kes viitsivad su lollile teemaalgatusele reageerida.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 13:49
Kuidas sa küll oma sappi veel lämbunud pole? Küllap varsti juhtub ka see.
Revolvrist ei tea midagi. Juustub oli tore ja mulle meeldis. Tema lintšimine oli kole.
Sa oled naine? Ahah, sa ju siis saad ometigi aru, et Revolver peab ju sind täpselt samasuguseks, nagu sa siin ise praegu teistele naistele ette heidad - meeste petjaks, riista poleerijaks, meestelt raha väljapetjaks, meestelt laste ja abielu välja petjaks jne. Võtad omaks? Pead võtma, sest sa (oma jutu järgi) oled ju naine, nagu me teisedki siin. Ja ega Revolver mingeid erandeid naissoole ei tee - kõik me oleme sellised. Nii et küsimus - oled täiesti nõus, et Revolver sind selliseks peab?
Olen jätkuvalt naine. Kas sina ikka oled?
Ehk siis, sa aitad Revolvril iseennast mõnitada ja see on igati ok sinu jaoks?
-
Külaline
Oot! Sul on läbi aegade olnud kohutav probleem, et vastikud naised petavad meestelt lapsi välja - mitte ükski mees ju ise ei sooviks ei lapsi saada ega kunagi abielluda, ja nüüd siis on suur häda, miks naised lapsi ei sünnita.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 18:03Kuskohast sa need väited praegu võtsid? Miks sa valetad?Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 17:25 Ma saan aru, et siis teema kogu probleem on selles, et naine ei taha teenindaja, süüa teha, meest "austada", nagu endistel aegadel kombeks oli. Et naine on madalam ja mees kõrgem olend. No ma saan aru jah, et ega see väga ei meeldi, kui vanasti oli nii, et ainult tilliga sündimine andis juba hulga privileege ellu kaasa, ise ei pidanud midagi väga tegema. Juba austati ja lakuti taldu. Sai ennast kuidagi kõrgemana tunda. Aga kas selle peale ei ole mõelnud, et mis teie enesehinnanguga viltu on, et te üldse vajate seda, et keegi peab teil kodus alam olema. Kas siis kuidagi muidu ei saa oma eduelamust ühiskonnast kätte. Keegi ei räägi armastusest, hoolimisest, teineteise toetamisest ja asjade koos tegemisest. Kurdetakse, et naine ei taha üksi kodust koormat vedada, üksi lapsi kasvatada, üksi kodu eest hoolitseda ja meest ümmardada. Kas endal natuke piinlik ei ole selle pärast.
Otsusta nüüd siis ära, kuidas õige on!
-
Külaline
Seda minagi, et pärast nii tahate.Külaline kirjutas: ↑12 Apr 2025 08:34Ei, me ei soovi, et keegi meid kamandaks. Me soovime võrdset partnerit, kes võtaks vastutust. Ja poegi peals võrdselt kasvatama see sama mees. Miks jälle peavad naised kõik ära tegema ja kogu vastutust kandma?Külaline kirjutas: ↑12 Apr 2025 02:15 Aga ometi te naised olete endale sellised mehed valinud. Te tahate, et mehed on mehed kellele alt üles vaadata, kes teid juhiks ( kamandaks). Et alluda. Tuleb võtab teid nagu mees.
Aga algul kui meest vaatate, siis valite selliseid panijaid, suure suuga ärarääkijaid mehi. Mehi kes on mehed. Nemad sul naiste töid tegema ei hakka.
-
Külaline
Sa oled ikka nii eilne päev. Kui vana sa oledki? 70 või rohkem? Sellise jutuga vanamees saadetakse tänapäeval kukele. Alla neljakåmnesed mehed on ikka hoopis teistsuguse ellusuhtumisega.Külaline kirjutas: ↑12 Apr 2025 10:11Seda minagi, et pärast nii tahate.Külaline kirjutas: ↑12 Apr 2025 08:34Ei, me ei soovi, et keegi meid kamandaks. Me soovime võrdset partnerit, kes võtaks vastutust. Ja poegi peals võrdselt kasvatama see sama mees. Miks jälle peavad naised kõik ära tegema ja kogu vastutust kandma?Külaline kirjutas: ↑12 Apr 2025 02:15 Aga ometi te naised olete endale sellised mehed valinud. Te tahate, et mehed on mehed kellele alt üles vaadata, kes teid juhiks ( kamandaks). Et alluda. Tuleb võtab teid nagu mees.
Aga algul kui meest vaatate, siis valite selliseid panijaid, suure suuga ärarääkijaid mehi. Mehi kes on mehed. Nemad sul naiste töid tegema ei hakka.
-
Külaline
Siinse vanamehe arust otsivad kõik mehed endale koju asja. Naine peab olema sellise välimusega, teenindama, seksima, tema peab lapsi kasvatama jne, jne. Selline inimene ei tea mitte midagi armastusest, sellest, et koos on toredam kõike teha kui üksi, koos saavutatakse ka majanduslikult rohkem kui üksi. Selline suhe pakub mõlemale väga palju ja koos ollakse edukam, õnnelikum, lastel on parem ja kogu elukvaliteet on teine. Aga siinne vanamees isegi ei mõista normaalse inimese elu ega normaalset suhet. Naine on mingi asi, mis on välja mõeldud tema heaolu parandamiseks. Sellise suhtumisega mehega ei taha keegi olla ja keegi teda ka austama kunagi ei hakka, nõua palju tahad.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Nõiamoor, xqwerty ja 7 külalist