Tampoonid või side?

sh kaaluga seotud teemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 18 Mär 2025 22:29 No, miks sul neid detaile nii väga teada on vaja, kui sa nagunii öögid selle vahendi peale ja nagunii ei hakkaks seda kasutama? Soovid lihtsalt norida ja provotseerid vaidlust, et hakata jälle absurdseid näiteid tooma, kuidas sa ikka pead seda jubedust enda sees tundma, puudutama, veriseks saama, puhastama?
Mina pole öökinud. Mitmeid inimesi on siin ju ometi. Jäta oma agressiivsus juba, miks sa otsid igalt poolt tüli? Oled ise suur riiukukk?
Tänan selgituse eest.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Mär 2025 23:08
Külaline kirjutas: 18 Mär 2025 22:22
Külaline kirjutas: 18 Mär 2025 15:44 Ükskõik, mida teise pea võtab või ei võta, solvamine ja ründamine pole mitte kunagi normaalne reaktsioon. Kui oled teisest targem, siis selgita. Kui ei ole targem ... no eks siis ei jäägi muud üle kui solvata ja teist alandada. Inimene küsib küsimuse, sina kas vasta talle või kruti teemat edasi, pole vaja hakata vaeva nägema ja vastust tippima, kui tegelikult ainult halvasti soovid öelda.
Kas sulle tundus selle küsija küsimine siiras? Mulle küll mitte. See on ju selge, et inimene lootis saagi käima tõmmata. Seda ta ka sai. Milleks nüüd siis kurjustada selle külalisega, kes pakkus seda, mida küsiti?
Jah, miks ei pidanuks küsimus siiras olema? Igaüks saab asjadest ikka oma rikutuse tasemel aru. Miks ei või küsija olla siiras?
sellepärast ei ole siiras, et nendele samadele küsimustele on siin ja väga paljudes teistes sarnastes teemades juba korduvalt vastatud. Lisaks, iga vähegi oma peaga mǒelda suutev inimene saaks ka detailse kirjelduseta aru, kuidas selle vahendiga toimetada.

Lihtsalt naljakas on täiskasvanud inimesele selgitada, et kôigepealt kallad potti tühjaks, siis loputad ära, siis paned uuesti sisse, ausǒna, sa ei pea kôikide, kes sinuga samal ajal vetsu satuvad, ees seda pesema… jne
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Mär 2025 07:14
Kas sulle tundus selle küsija küsimine siiras? Mulle küll mitte. See on ju selge, et inimene lootis saagi käima tõmmata. Seda ta ka sai. Milleks nüüd siis kurjustada selle külalisega, kes pakkus seda, mida küsiti?
Jah, miks ei pidanuks küsimus siiras olema? Igaüks saab asjadest ikka oma rikutuse tasemel aru. Miks ei või küsija olla siiras?
sellepärast ei ole siiras, et nendele samadele küsimustele on siin ja väga paljudes teistes sarnastes teemades juba korduvalt vastatud. Lisaks, iga vähegi oma peaga mǒelda suutev inimene saaks ka detailse kirjelduseta aru, kuidas selle vahendiga toimetada.

Lihtsalt naljakas on täiskasvanud inimesele selgitada, et kôigepealt kallad potti tühjaks, siis loputad ära, siis paned uuesti sisse, ausǒna, sa ei pea kôikide, kes sinuga samal ajal vetsu satuvad, ees seda pesema… jne
Loputad ära... Seda ju sinu käest küsitigi. KUS sa seda loputad? Hiilid ukse vahelt, kuni on kraanikausside eest kõik kadunud?
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Mär 2025 07:14

Minule omakorda on naljakas, et inimesed ei suuda ega suuda ega suudagi mõista, et kui nemad on ühte, teist või kolmandat juttu erinevates foorumites "juba kolm korda" rääkinud, siis kuidas saab maailmas veel olla inimesi, kellel ikka asi selge pole?
Sinu argument, et "mida sa räägid, kui sa pole proovinud" on ka veider. Mooncupi soetamine ja kasutamine pole mingi toidutänavalt mööda jalutades võõrapärase suupiste kaasa haaramine, et proovid ära ja saad teada, kas sobib. Sa võid olla igasugust materjali enne lugenud, aga tegelike kasutajate kogemused on oluliselt väärtuslikumad ajakirjade sisuturunduse artiklitest või kinnimakstud suunamudijate jutuloomest.
Ja üleüldse - kas kui ma ei ole enam selles easki, et vajaksin mooncupi, siis selle kohta küsida ei tohi, midagi arvata ei tohi ning mulle midagi selgitada pole mõtet?
Ära ole nii kibestunud.
Külaline

Menstruaalanuma puhastamiseks on olemas ka spetsiaalsed ühekordses pakendis niisked salvakad.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Mär 2025 10:04 Mooncupi soetamine ja kasutamine pole mingi toidutänavalt mööda jalutades võõrapärase suupiste kaasa haaramine, et proovid ära ja saad teada, kas sobib
Mis selle juures siis keerulisem on? Nagunii ei saa sa ju enne teada, kas sulle sobib kui oled ära proovinud. See tops maksab umbes 15 eurot. Ei ole just elusäästudega tegemist proovimisel.
Ja kui sulle juba eos mõte nii vastumeelne on, siis tõenäoliselt sulle ei sobi see nagunii. Väga suure tõenäosusega ei ole siin foorumis keegi selle topsi edasimüüja. Mis huvi peaks olema sulle seda pähe määrida. Kui ei taha, ära kasuta ja kõik. Täiesti lihtne lahendus.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Mär 2025 10:51
Külaline kirjutas: 19 Mär 2025 10:04 Mooncupi soetamine ja kasutamine pole mingi toidutänavalt mööda jalutades võõrapärase suupiste kaasa haaramine, et proovid ära ja saad teada, kas sobib
Mis selle juures siis keerulisem on? Nagunii ei saa sa ju enne teada, kas sulle sobib kui oled ära proovinud. See tops maksab umbes 15 eurot. Ei ole just elusäästudega tegemist proovimisel.
Ja kui sulle juba eos mõte nii vastumeelne on, siis tõenäoliselt sulle ei sobi see nagunii. Väga suure tõenäosusega ei ole siin foorumis keegi selle topsi edasimüüja. Mis huvi peaks olema sulle seda pähe määrida. Kui ei taha, ära kasuta ja kõik. Täiesti lihtne lahendus.
Just seepärast ongi siinse foorumi arvamused nii olulised, et siin mulle keegi ei müü midagi. Bingo, tabasid naelapead, et miks inimesed pigem siin küsivad kui netist müügijuttu loevad.
Kuule, luba ikka, et inimesed valmistavad end millegi kasutamiseks või mitte kasutamiseks ette nii, nagu ise soovivad. Kui sinul tuleb mõte ja topid kohe topsi endasse, et ära proovida, siis teised ehk soovivad natuke seedida ja infot uurida enne. Pole sinu asi öelda, kuidas keegi oma valikuid teeb.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Mär 2025 11:18
Külaline kirjutas: 19 Mär 2025 10:51
Just seepärast ongi siinse foorumi arvamused nii olulised, et siin mulle keegi ei müü midagi. Bingo, tabasid naelapead, et miks inimesed pigem siin küsivad kui netist müügijuttu loevad.
Kuule, luba ikka, et inimesed valmistavad end millegi kasutamiseks või mitte kasutamiseks ette nii, nagu ise soovivad. Kui sinul tuleb mõte ja topid kohe topsi endasse, et ära proovida, siis teised ehk soovivad natuke seedida ja infot uurida enne. Pole sinu asi öelda, kuidas keegi oma valikuid teeb.
Siin vastab sulle mitu inimest ja ainus, mis sa teed on õiendad nende kõigiga, et nad ei vasta sulle nii nagu sina tahaksid :)
Külaline

Nagu sa siin teemas näed, siirad huvitundjad on vähemuses, ilkujaid on enamus. Selliste teemadega läheb nii foorumites. Ja ütlesin, kui kedagi huvitab, siis kogemusi on youtubes jnejne lademes, kes tõesti infot otsib, leiab seda igalt poolt mujalt, siin on rämpsu rohkem kui infot. Ja vastatud on ka piisavalt ja ammendavalt, sh minu poolt, võta heaks!
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Mär 2025 22:36 Ma kaaluks isegi kolme kahe asemel, kodus pesed kõik puhtaks.
No kolme topsi soetamiseks pole küll mingit vajadust, kui nii suur verejooks päevadega on, siis mine arstile, see on juba aneemia kindlasti, kui 60ml+ päevas lahmab (see on kesmine verehulk terve mens perioodi peale). Mul on teine tulnud osta ainult siis, kui olin reisil ja tops ununes koju. Ikkagi ei kujutanud ette, et ma see aega tampoone peaks uuesti kasutama, või sidet.
Külaline

Palun, erinevate tootjate vastatud küsimused, loe terviseks:
https://wearedame.co/apps/help-center
https://putacupinit.com/reviews/
https://www.ensemblemagazine.co.nz/arti ... s-reviewed
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... D8914C8D25 playlist
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Mär 2025 12:09
Külaline kirjutas: 18 Mär 2025 22:36 Ma kaaluks isegi kolme kahe asemel, kodus pesed kõik puhtaks.
No kolme topsi soetamiseks pole küll mingit vajadust, kui nii suur verejooks päevadega on, siis mine arstile, see on juba aneemia kindlasti, kui 60ml+ päevas lahmab (see on kesmine verehulk terve mens perioodi peale). Mul on teine tulnud osta ainult siis, kui olin reisil ja tops ununes koju. Ikkagi ei kujutanud ette, et ma see aega tampoone peaks uuesti kasutama, või sidet.
Mul on mitu topsi. Erinevatel põhjustel ostetud. Üks neist on ebamugav. Paneb kõhu valutama. Ma täpselt ei saagi aru, mis tema juures nii teistsugune on kui teistel. Vb see äär on siis kõvem ja soonib. Väliselt pole midagi aru saada.
Aga teised - praegu on mul 2 + esimene, mis vanaks jäi - on olnud supermugavad.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Mär 2025 12:03 Nagu sa siin teemas näed, siirad huvitundjad on vähemuses, ilkujaid on enamus.
Kust sa seda näed?
Külaline

Tootjad tootjateks. Kasutajate kogemused on vajalikud.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Mär 2025 13:48
Mina soovitan sulle sõbralikult. Ära proovi. Täiesti kindel, et see ei sobi sulle.
Uute asjadega harjumiseks on vajalik teatud riskitaluvus ja avatus, mida sul ei ole. Ei peagi olema. Kui tampooni julged kasutada, siis võid tampoone proovida. Kui need tunduvad ka hirmsad ja keerulised, siis sidemed.
Külaline

Selle kasutamist on vaja paar päeva harjutada ka, või u ühed päevad, peaks selleks ajaks käppa saama, kas voltida või murda serv sisse vms. No nt oma 13a tütrele ma seda ei suru, sest ta on väga kartlik endale millegi sisse panemisel (tampoonidega ka pole harjutanud, noorel on see normaalne, aga täiskasvanud sünnitanud naisel peaks juba ok olema oma tuppe katsuda-kui ei taha või on mõte vastukarva, keegi ei sunni). Jah, mõned mudelid on mugavamad kui teised, mul ka see, mis reisil peal soetatud, on tagavaraks, sest pole nii mugav kui esimene, mida kogu aeg kasutan. Peale vaadates ei saa nende vahest arugi, aga teine on kõvem.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Mär 2025 13:56
Külaline kirjutas: 19 Mär 2025 13:48
Mina soovitan sulle sõbralikult. Ära proovi. Täiesti kindel, et see ei sobi sulle.
Uute asjadega harjumiseks on vajalik teatud riskitaluvus ja avatus, mida sul ei ole. Ei peagi olema. Kui tampooni julged kasutada, siis võid tampoone proovida. Kui need tunduvad ka hirmsad ja keerulised, siis sidemed.
Ma ei arva, et sa tegelikult sellise soovituse sõbralikult andsid. Ikka kerge üleolekuga, kas pole. Aga tead, ma ei plaanigi proovida. Mul on spiraal ja pole verejooksu. Soov asjade töötamisest aru saada aga on mul sellegipoolest. Tohib ikka? Anna kindlasti teada, kui ei tohi.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Mär 2025 15:16
Külaline kirjutas: 19 Mär 2025 13:56
Külaline kirjutas: 19 Mär 2025 13:48 Tootjad tootjateks. Kasutajate kogemused on vajalikud.
Ma ei arva, et sa tegelikult sellise soovituse sõbralikult andsid. Ikka kerge üleolekuga, kas pole. Aga tead, ma ei plaanigi proovida. Mul on spiraal ja pole verejooksu. Soov asjade töötamisest aru saada aga on mul sellegipoolest. Tohib ikka? Anna kindlasti teada, kui ei tohi.
Aa, selge pilt. Kui hormoontasakaal paigast ära, siis on selline ärritunud oleks kummaliste asjade üle arusaadav. Ära lihtsalt muretse selle pärast. Kõik okidoki.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Mär 2025 15:44 Aa, selge pilt. Kui hormoontasakaal paigast ära, siis on selline ärritunud oleks kummaliste asjade üle arusaadav. Ära lihtsalt muretse selle pärast. Kõik okidoki.
Ma pole hetkekski ärritunud olnud siin teemas. (Eiei, sa ei ole ründav, sa oled täitsa sõbralik :D :D)
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Mär 2025 15:44 Aga tead, ma ei plaanigi proovida. Mul on spiraal ja pole verejooksu. Soov asjade töötamisest aru saada aga on mul sellegipoolest. Tohib ikka? Anna kindlasti teada, kui ei tohi.
Küll jõuab mõni vinguda! Andsin lingid, seal on kõik tavalised küsimused kirjas, mis kasutajatel või huvilistel tavaliselt tekivad, need ei kõlba. Seletasin, see ei sobi. Lahti võtsid need lingid? Ei. Mida sa tahad siit teemast, kui sul päevigi pole? (Mis pole ka normaalne seisund üldsegi, eks pärast ravi oma hormoone.) Õiendada tahad ainult, mitte infot, see on ju kaugele näha.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: kiisu, Krissse ja 6 külalist