Külaline kirjutas: ↑19 Mär 2025 07:14
Külaline kirjutas: ↑18 Mär 2025 23:08
Külaline kirjutas: ↑18 Mär 2025 22:22
Kas sulle tundus selle küsija küsimine siiras? Mulle küll mitte. See on ju selge, et inimene lootis saagi käima tõmmata. Seda ta ka sai. Milleks nüüd siis kurjustada selle külalisega, kes pakkus seda, mida küsiti?
Jah, miks ei pidanuks küsimus siiras olema? Igaüks saab asjadest ikka oma rikutuse tasemel aru. Miks ei või küsija olla siiras?
sellepärast ei ole siiras, et nendele samadele küsimustele on siin ja väga paljudes teistes sarnastes teemades juba korduvalt vastatud. Lisaks, iga vähegi oma peaga mǒelda suutev inimene saaks ka detailse kirjelduseta aru, kuidas selle vahendiga toimetada.
Lihtsalt naljakas on täiskasvanud inimesele selgitada, et kôigepealt kallad potti tühjaks, siis loputad ära, siis paned uuesti sisse, ausǒna, sa ei pea kôikide, kes sinuga samal ajal vetsu satuvad, ees seda pesema… jne
Minule omakorda on naljakas, et inimesed ei suuda ega suuda ega suudagi mõista, et kui nemad on ühte, teist või kolmandat juttu erinevates foorumites "juba kolm korda" rääkinud, siis kuidas saab maailmas veel olla inimesi, kellel ikka asi selge pole?
Sinu argument, et "mida sa räägid, kui sa pole proovinud" on ka veider. Mooncupi soetamine ja kasutamine pole mingi toidutänavalt mööda jalutades võõrapärase suupiste kaasa haaramine, et proovid ära ja saad teada, kas sobib. Sa võid olla igasugust materjali enne lugenud, aga tegelike kasutajate kogemused on oluliselt väärtuslikumad ajakirjade sisuturunduse artiklitest või kinnimakstud suunamudijate jutuloomest.
Ja üleüldse - kas kui ma ei ole enam selles easki, et vajaksin mooncupi, siis selle kohta küsida ei tohi, midagi arvata ei tohi ning mulle midagi selgitada pole mõtet?
Ära ole nii kibestunud.