Mida siin argumenteerida, artikkel kirjeldas kõik ära.
Tampoonid või side?
-
Külaline
-
Külaline
Ehk siis ikkagi see, et mul isiklik kogemus täiesti puudub, aga ma tean täpselt, et see on tohutult nõme ja ebamugav.
-
Külaline
Oot, ma olen teine inimene, aga mind huvitaks hoopis sinu argumentatsioon? Sul on mingi vastuargument kõhklustele, et "kuidas ma seda anumat pesen avalikus WC-s" või siis ütled sa, et üldse mitte kunagi käed veriseks ei saa ega topsikust verd välja voolata ei saa? Või mis on need kohad, kus valejuttu aeti? On see äkki topsikasutajate saladus, et sa ei saa täpsemalt selgitada?
-
Külaline
Vaata ise videot, mis ma seletama pean.Külaline kirjutas: ↑17 Mär 2025 22:10On see äkki topsikasutajate saladus, et sa ei saa täpsemalt selgitada?
-
Külaline
Artikli kirjutas inimene, kes ise ei ole reaalselt seda kasutanud. Seega, sa oled kindel, et tema teab palju paremini kui need, kes seda asjandust kasutavad?Külaline kirjutas: ↑17 Mär 2025 22:10Oot, ma olen teine inimene, aga mind huvitaks hoopis sinu argumentatsioon? Sul on mingi vastuargument kõhklustele, et "kuidas ma seda anumat pesen avalikus WC-s" või siis ütled sa, et üldse mitte kunagi käed veriseks ei saa ega topsikust verd välja voolata ei saa? Või mis on need kohad, kus valejuttu aeti? On see äkki topsikasutajate saladus, et sa ei saa täpsemalt selgitada?
Ei, selle topsikesega ei jalutata kabiinist välja ja ei pesta seda teiste inimeste silme all. Esiteks, üldjuhul puudub vajadus seda üldse väljaspool kodu enda seest välja võtta, sest normaalse ja vähese vereerituse korral võib see olla sinu sees mitu tundi. Hommikul, enne kodust väljaminekut paned sisse ja õhtul koju tulles võtad välja.
Teiseks, kui on siiski teada, et on vaja väljaspool kodu tühjendada, siis on ka mitu varianti seda teha. Ainult nürimeelne inimene saab asjast nii aru, et ainus, ainus ja veel kord ainus võimalus on sellega kabiinist välja astuda ja sinu kõrval käsi peseva mehe silme all tühjendada.
Mingeid samalaadseid jaburusi räägiti kunagi ka tampoonide kohta, kui need olid veel liiga vähe meil levinud. Siis oli ka teatud seltskonnal visioon, et tuleb vetsust välja astuda punane junn demonstratiivselt näpu vahel, et siis see kõikide silme all prügikasti panna, ja siis hakata verest nõretavaid käsi teiste silma all pesema.
-
Külaline
Milline see võimalus siis on? Ikka nii saladuslik. Ma tõesti ei suuda rohkem võimalusi välja mõelda. Kallan tühjaks ja kodust on kaasa võetud veepudel, millega loputan topsikest? Või on mul mitmeid topsikesi?Külaline kirjutas: ↑17 Mär 2025 22:28 Teiseks, kui on siiski teada, et on vaja väljaspool kodu tühjendada, siis on ka mitu varianti seda teha. Ainult nürimeelne inimene saab asjast nii aru, et ainus, ainus ja veel kord ainus võimalus on sellega kabiinist välja astuda ja sinu kõrval käsi peseva mehe silme all tühjendada.
-
Külaline
Tunnen ka huvi nende mitmete võimaluste vastu. Ei arva, et peaks tühjendama just kõrvaloleva mehe nähes, sest no vetsud on enamasti ikka eraldi, kui just kuskil kõrbepiirkonnas või mägedes ei seikle. Eks tsivilisatsioonist eemal ole ka pesemine suht keeruline muidugi.Külaline kirjutas: ↑18 Mär 2025 00:15Milline see võimalus siis on? Ikka nii saladuslik. Ma tõesti ei suuda rohkem võimalusi välja mõelda. Kallan tühjaks ja kodust on kaasa võetud veepudel, millega loputan topsikest? Või on mul mitmeid topsikesi?Külaline kirjutas: ↑17 Mär 2025 22:28 Teiseks, kui on siiski teada, et on vaja väljaspool kodu tühjendada, siis on ka mitu varianti seda teha. Ainult nürimeelne inimene saab asjast nii aru, et ainus, ainus ja veel kord ainus võimalus on sellega kabiinist välja astuda ja sinu kõrval käsi peseva mehe silme all tühjendada.
Aga kuidas seda igapäevaselt teha, nt autotripil või matkal?
-
Külaline
Jälle on siia jõudnud kamp alaarenenuid, kes ei tea ega oska mitte midagi ja oleks üldse imestamisväärne, kuidas nii saamatud "matkal või autotripil" ellu jääks, kui ei suuda isegi lihtsat topsikest puhtaks pesta. Tegelikult pole vaja seda pesta, kui kraani kabiinis pole, esiteks sile silikoon jääb üsna puhtaks nagunii ja teiseks on olemas paber, autotripil loodetavasti tõesti veepudel. Mitte mingit vajadust ei ole lolli moodi kirvemõrvarina küünarnukini veritsedes mööda vetsusid trallida, ärge lootkegi. Mis paneb nii haiglaste teemade üle pead murdma, kui ei tea, pole kasutanud ja ega ei saaks hakkama ka. Kes kasutavad, neil millegipärast ei teki selliseid probleeme, küllap on targemad ja osavamad. Leppige sellega, ega kõik ei tulegi elus kõigegea toime.
-
Külaline
Jälle see vastik inimene. Vali oma suupruuki!Külaline kirjutas: ↑18 Mär 2025 10:47Jälle on siia jõudnud kamp alaarenenuid, kes ei tea ega oska mitte midagi ja oleks üldse imestamisväärne, kuidas nii saamatud "matkal või autotripil" ellu jääks, kui ei suuda isegi lihtsat topsikest puhtaks pesta. Tegelikult pole vaja seda pesta, kui kraani kabiinis pole, esiteks sile silikoon jääb üsna puhtaks nagunii ja teiseks on olemas paber, autotripil loodetavasti tõesti veepudel. Mitte mingit vajadust ei ole lolli moodi kirvemõrvarina küünarnukini veritsedes mööda vetsusid trallida, ärge lootkegi. Mis paneb nii haiglaste teemade üle pead murdma, kui ei tea, pole kasutanud ja ega ei saaks hakkama ka. Kes kasutavad, neil millegipärast ei teki selliseid probleeme, küllap on targemad ja osavamad. Leppige sellega, ega kõik ei tulegi elus kõigegea toime.
-
Külaline
Mis suupruuki, kui teie peakene ei võta nii lihtsat asja? Kas oma kohvitassi loputamise jaoks on foorumi abi ja mõtteid vaja? "Loksutage" oma tampoone edasi. See oli juba küllalt jabur mõtte"arendus" ja edasi ainult imelikumaks läks.
-
Külaline
???Külaline kirjutas: ↑18 Mär 2025 12:23 Mis suupruuki, kui teie peakene ei võta nii lihtsat asja? Kas oma kohvitassi loputamise jaoks on foorumi abi ja mõtteid vaja? "Loksutage" oma tampoone edasi. See oli juba küllalt jabur mõtte"arendus" ja edasi ainult imelikumaks läks.
-
Külaline
Ja kusjuures ei saa käed veriseks (ok, kui just tõesti uputab nii, et topsitäis kahe tunniga, siis vast saab ka näpuotsad), igatahes mitte nii veriseks, et neid wcpaberiga korraks puhtaks ei saaks. Normaalse vereeritusega ei ole vaja seda topsi näppida 4-6-8 tundi. Täis tampooni välja tõmmates saavad samamoodi veriseks mõnikord, mis sa siis teed?Külaline kirjutas: ↑17 Mär 2025 22:28 Sul on mingi vastuargument kõhklustele, et "kuidas ma seda anumat pesen avalikus WC-s" või siis ütled sa, et üldse mitte kunagi käed veriseks ei saa ega topsikust verd välja voolata ei saa?
Topsik on palju parem, ei ole "kuivaks tõmmatud" tunnet, kõhuvalusid on vähem. Valad potti tühjaks, vajadusel tõmbad tõki wcpaberiga üle, kui tilk põhja jääb, ei mingeid veriseid nutsakaid prügikastis ega kanalisatsiooniummistusi ja bioprügi (sest palju leidub "näitsikuid", kes IKKA tampoone kanalisatsiooni loobivad).
-
Külaline
Kasutan juba... 5a kindlasti, enam tampoonide poole ei vaatagi. Ma ka kunagi mõtlesin, et ökk, mingi ökotädide jura. Kui kedagi huvitab, siis nett on infot, kogemusi ja nippe täis, otsige. Siinsed seletused on nagunii ainult edasi irisemise jaoks küsitud. Perekoolis oli küllalt naisi, kes küll ei saanud kitsas kabiinis panemisega hakkama, küll kartsid üle kere veriseks saada jnejne. Kes kasutab, nende meelest on sellised hädaldamised imelikud pseudoprobleemid. Aga kui pole kogemust, siis pole vaja ka asja keeruliseks mõelda, katsetage, kui tahate, et mugav asi on.
-
Külaline
Atrikkel oli loll (ja oligi mõeldud paroodiana, te ei tea Mahvaldat või?) ja teine loll kiidab takka, et on jah justnii, kui kumbki neist, ei selle paskvilli autor ega kaasakiitja pole mooncuppi kunagi kasutanud, aga "teavad" täpselt.
Kaasakiitjale veel eluks vajalikke nippe, kõik kindlasti tõe etalonid:
https://eestinaine.delfi.ee/artikkel/10 ... e-poosasse
https://eestinaine.delfi.ee/artikkel/11 ... -iseennast jne
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑18 Mär 2025 13:01 Kasutan juba... 5a kindlasti, enam tampoonide poole ei vaatagi. Ma ka kunagi mõtlesin, et ökk, mingi ökotädide jura. Kui kedagi huvitab, siis nett on infot, kogemusi ja nippe täis, otsige. Siinsed seletused on nagunii ainult edasi irisemise jaoks küsitud. Perekoolis oli küllalt naisi, kes küll ei saanud kitsas kabiinis panemisega hakkama, küll kartsid üle kere veriseks saada jnejne. Kes kasutab, nende meelest on sellised hädaldamised imelikud pseudoprobleemid. Aga kui pole kogemust, siis pole vaja ka asja keeruliseks mõelda, katsetage, kui tahate, et mugav asi on.
Sekundeerin. Elumuutev leid minugi jaoks. Praktiliselt kordagi pole mul olnud eelmainitud probleeme tühjendamisega. Üldiselt pole seda üldse vaja näppida nii tihedalt. Aga kui on mingi ootamatu olukrd, siis: improviseeri. Täpselt sama võib ette tulla ka tampoonide või sidemetega. Samas kui ei taha kasutada või tundub hirmutav uus asi, jumala eest, keegi ei sunni ometi.
Mina avastasin selle umbes kümmekond aastat tagasi ja pole sellest ajast saadik kordagi tampoone kasutanud. Seda võin küll lubada, et kunagi ei lähe enam tampoonidele tagasi. Ikka “enne” ja “pärast” erinevus päevadeaegses elukvaliteedis.
-
Külaline
Ükskõik, mida teise pea võtab või ei võta, solvamine ja ründamine pole mitte kunagi normaalne reaktsioon. Kui oled teisest targem, siis selgita. Kui ei ole targem ... no eks siis ei jäägi muud üle kui solvata ja teist alandada. Inimene küsib küsimuse, sina kas vasta talle või kruti teemat edasi, pole vaja hakata vaeva nägema ja vastust tippima, kui tegelikult ainult halvasti soovid öelda.Külaline kirjutas: ↑18 Mär 2025 12:23 Mis suupruuki, kui teie peakene ei võta nii lihtsat asja? Kas oma kohvitassi loputamise jaoks on foorumi abi ja mõtteid vaja? "Loksutage" oma tampoone edasi. See oli juba küllalt jabur mõtte"arendus" ja edasi ainult imelikumaks läks.
-
Külaline
Kas sulle tundus selle küsija küsimine siiras? Mulle küll mitte. See on ju selge, et inimene lootis saagi käima tõmmata. Seda ta ka sai. Milleks nüüd siis kurjustada selle külalisega, kes pakkus seda, mida küsiti?Külaline kirjutas: ↑18 Mär 2025 15:44Ükskõik, mida teise pea võtab või ei võta, solvamine ja ründamine pole mitte kunagi normaalne reaktsioon. Kui oled teisest targem, siis selgita. Kui ei ole targem ... no eks siis ei jäägi muud üle kui solvata ja teist alandada. Inimene küsib küsimuse, sina kas vasta talle või kruti teemat edasi, pole vaja hakata vaeva nägema ja vastust tippima, kui tegelikult ainult halvasti soovid öelda.Külaline kirjutas: ↑18 Mär 2025 12:23 Mis suupruuki, kui teie peakene ei võta nii lihtsat asja? Kas oma kohvitassi loputamise jaoks on foorumi abi ja mõtteid vaja? "Loksutage" oma tampoone edasi. See oli juba küllalt jabur mõtte"arendus" ja edasi ainult imelikumaks läks.
-
Külaline
No, miks sul neid detaile nii väga teada on vaja, kui sa nagunii öögid selle vahendi peale ja nagunii ei hakkaks seda kasutama? Soovid lihtsalt norida ja provotseerid vaidlust, et hakata jälle absurdseid näiteid tooma, kuidas sa ikka pead seda jubedust enda sees tundma, puudutama, veriseks saama, puhastama?Külaline kirjutas: ↑18 Mär 2025 00:15Milline see võimalus siis on? Ikka nii saladuslik. Ma tõesti ei suuda rohkem võimalusi välja mõelda. Kallan tühjaks ja kodust on kaasa võetud veepudel, millega loputan topsikest? Või on mul mitmeid topsikesi?Külaline kirjutas: ↑17 Mär 2025 22:28 Teiseks, kui on siiski teada, et on vaja väljaspool kodu tühjendada, siis on ka mitu varianti seda teha. Ainult nürimeelne inimene saab asjast nii aru, et ainus, ainus ja veel kord ainus võimalus on sellega kabiinist välja astuda ja sinu kõrval käsi peseva mehe silme all tühjendada.
Olgu, selgitan siiski. Nagu eelnevalt öeldud, siis üldjuhul, kui sa just ööpäevaringselt kuskil kodust ära ei ole, siis ei olegi sul vaja seda kodust väljas tühjendada ja puhastada. Hommikul paned sisse ja õhtul koju jõudes võtad välja. Isegi mina, väga suure vereeritusega naine sain enamasti selle süsteemiga hakkamas.
Kui oli vaja siiski vahetada, siis on võimalus kasutada vetsu, mille kabiinis on kraanikauss. Kui on teada, et täiesti kindlasti päeva jooksul puudub sellise vetsu kasutamise võimalus, ja kindlasti on vaja enne koju jõudmist tühjendada, siis ei pea ju sellel päeva mooncupi kasutama ja võib midagi muud kasutada.
Kuigi, ka ilma kraanikausita on võimalik edukalt toimetada. Kui ma õigesti mäletan, siis oli ka mooncupi juhendis kirjas, et seda võib pudeliveega poti kohal puhtaks loputada, paberiga kuivatada ja uuesti kasutusele võtta. Teine variant, võtadki kasutusele kaks cupi - kui kasutatud välja võtad, siis tõmbad selle vetsupaberiga puhtaks, kerid paberisse ja paned kilekotikesega kotti (tampooniga teete ju ilmselt samamoodi, kui vetsukabiinis pole prügikasti. Kotist võtad puhta ja asetad enda sisse. Loodan, et detailsemat kirjeldust ei vaja?
Ja põhimõtteliselt on ka nii, et võid sellesama pesemata mooncupi uuesti sisse panna. Võtad välja, kallad tühjaks. Puhastad korralikult paberiga ära. See silikoonist jublakas ei ole tegelikult väga määrdunud. Ka paned uuesti sisse. Usu – kord uuesti kasutades ei juhtu sinuga mitte midagi. Vaevalt, et seksimise ajalgi su sees steriliseeritud riist käib.
-
Külaline
Ma kaaluks isegi kolme kahe asemel, kodus pesed kõik puhtaks.Külaline kirjutas: ↑18 Mär 2025 22:29Teine variant, võtadki kasutusele kaks cupi - kui kasutatud välja võtad, siis tõmbad selle vetsupaberiga puhtaks, kerid paberisse ja paned kilekotikesega kotti (tampooniga teete ju ilmselt samamoodi, kui vetsukabiinis pole prügikasti. Kotist võtad puhta ja asetad enda sisse. Loodan, et detailsemat kirjeldust ei vaja?
-
Külaline
Jah, miks ei pidanuks küsimus siiras olema? Igaüks saab asjadest ikka oma rikutuse tasemel aru. Miks ei või küsija olla siiras?Külaline kirjutas: ↑18 Mär 2025 22:22Kas sulle tundus selle küsija küsimine siiras? Mulle küll mitte. See on ju selge, et inimene lootis saagi käima tõmmata. Seda ta ka sai. Milleks nüüd siis kurjustada selle külalisega, kes pakkus seda, mida küsiti?Külaline kirjutas: ↑18 Mär 2025 15:44Ükskõik, mida teise pea võtab või ei võta, solvamine ja ründamine pole mitte kunagi normaalne reaktsioon. Kui oled teisest targem, siis selgita. Kui ei ole targem ... no eks siis ei jäägi muud üle kui solvata ja teist alandada. Inimene küsib küsimuse, sina kas vasta talle või kruti teemat edasi, pole vaja hakata vaeva nägema ja vastust tippima, kui tegelikult ainult halvasti soovid öelda.Külaline kirjutas: ↑18 Mär 2025 12:23 Mis suupruuki, kui teie peakene ei võta nii lihtsat asja? Kas oma kohvitassi loputamise jaoks on foorumi abi ja mõtteid vaja? "Loksutage" oma tampoone edasi. See oli juba küllalt jabur mõtte"arendus" ja edasi ainult imelikumaks läks.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist