Kas see on ehtne töötaja?

Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 16 Dets 2024 23:17 Iga teine teema on siin seksist, aga ainult siin olnud paar naljajutukest - vot need olid jube kole õud ropud. Kas kustutaja on mõni india kutt või, et ta aru ei saa mida kustutab?
Asi pole selles, et see tahapanemise nali oleks kohutavalt ropp. Lihtaslt need inimesed on imelikud, kes seda muudkui uuesti ja uuesti laovad. Milleks. Ma olen seda lugenud juba kakskümmend korda, ära tüütab.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Dets 2024 06:39
Asi pole selles, et see tahapanemise nali oleks kohutavalt ropp. Lihtaslt need inimesed on imelikud, kes seda muudkui uuesti ja uuesti laovad. Milleks. Ma olen seda lugenud juba kakskümmend korda, ära tüütab.
Imelik on, et see lugu uuesti ja uuesti ära kustutstakse.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Dets 2024 07:43
Külaline kirjutas: 17 Dets 2024 06:39
Imelik on, et see lugu uuesti ja uuesti ära kustutstakse.
Pole ju kustutatud, terve eelmine lk on seda täis.
Külaline

Anonymous kirjutas: 17 Dets 2024 06:39Milleks. Ma olen seda lugenud juba kakskümmend korda, ära tüütab.
Sa ei pea seda uuesti lugema, lase lihtsalt silmadega üle ja mine järgmise kommentaari juurde.
Külaline

Anonymous kirjutas: 17 Dets 2024 10:21Pole ju kustutatud, terve eelmine lk on seda täis.
oota oota. küll varsti see juhtub.
Külaline

Mõni ei saa oma kenjaalsest tahapanemise naljast ka üle. Kohutav ülekohus jah, et see jura igalt poolt ära kustutatakse, niiet vaeseke peab pidevalt korrutama oma sajandi nalja. Veel seletustega! :lol:
Külaline

Aga midagi sellist

See oli kuskil 1974 või 1975 vist kui kuulus suusataja Raissa Smetanina sünnat pidas. Tuli siis teiste hulgas külla ka teine kuulus suusataja Galina Kulakova. Kulakova oli otsustanud peale pingsat kaalumist ja Smetanina peale mõtlemist kinkida viimasele moodsa elektrilise pardli. Kahjuks ei olnud pardel Smetaninale meelepärane ja ta virutas Kulakovale jalaga munadesse. Karmid naised olid siis.
Külaline

See on ehtne töötaja https://www.youtube.com/shorts/glGoBYLXY38
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Dets 2024 21:27 See on ehtne töötaja https://www.youtube.com/shorts/glGoBYLXY38
Õudne, kui inimesel igasugune ilumeel puudub.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Dets 2024 21:42
Külaline kirjutas: 17 Dets 2024 21:27 See on ehtne töötaja https://www.youtube.com/shorts/glGoBYLXY38
Väga ilus tulemus oli.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Dets 2024 12:24 Kaks miinustajat. Mis teile ei meeldinud?
Need ei meeldi iseendalegi.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Dets 2024 22:33
Väga ilus tulemus oli.
Ta ei vaadanud videot lõpuni
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Dets 2024 17:50
Külaline kirjutas: 17 Dets 2024 22:33
Väga ilus tulemus oli.
Ta ei vaadanud videot lõpuni
Miks siis kommenteeritakse, kui ei loeta ja lõpuni ei vaadata? Tühjad ning pealiskaudsed inimesed.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Dets 2024 22:21
Anonymous kirjutas: 16 Dets 2024 21:39See oled sina.
Mina ei miinusta, ei raporteeri ja viskan siin foorumis nalja.
Ära viska. See ei tule sul välja.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Dets 2024 22:21
Anonymous kirjutas: 16 Dets 2024 21:39See oled sina.
Mina ei miinusta, ei raporteeri ja viskan siin foorumis nalja.
... ja siis kõik miinustavad sind ja raporteerivad su postitust. Ei tea küll miks?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist