Kas see on ehtne töötaja?

Külaline

Kas see on ehtne töötaja?

Postitus Postitas Külaline »

https://c7.alamy.com/comp/CFM19B/chimp- ... CFM19B.jpg
Külaline

Kaks miinustajat. Mis teile ei meeldinud?
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Dets 2024 12:24 Kaks miinustajat. Mis teile ei meeldinud?
Mina küll miinust ei pannud, aga ma arvan midagi. Inimestel huumorisoon puudub. Siin foorumis on väga suur protsents kibestunud inimesi. Keda peksab mees, kellel pole haridust ja head töökohta, kellel on väike palk, kellel läheb muidu halvasti. Ja siis nad elavad end siin välja ning miinustavad.
Külaline

Millegipärast jah perekoolikate eliit suuremas osas siia ei tulnud, väga kahju.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Dets 2024 17:23
Külaline kirjutas: 14 Dets 2024 12:24 Kaks miinustajat. Mis teile ei meeldinud?
Mina küll miinust ei pannud, aga ma arvan midagi. Inimestel huumorisoon puudub. Siin foorumis on väga suur protsents kibestunud inimesi. Keda peksab mees, kellel pole haridust ja head töökohta, kellel on väike palk, kellel läheb muidu halvasti. Ja siis nad elavad end siin välja ning miinustavad.

Missugust huumorit see pilt siis esindab?
Külaline

Anonymous kirjutas: 14 Dets 2024 17:33Missugust huumorit see pilt siis esindab?
Ahv on kinooperaator. Naljakas on asi sellepärast, et päriselus ahv ei ole ju kinooperaator. Kuidas sa sellisest lihtsast asjast nüüd aru ei saa, seleta nagu lapsele :D
Külaline

See ahv on väga ehtne, isegi pepu
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Dets 2024 17:35
Anonymous kirjutas: 14 Dets 2024 17:33Missugust huumorit see pilt siis esindab?
Ahv on kinooperaator. Naljakas on asi sellepärast, et päriselus ahv ei ole ju kinooperaator. Kuidas sa sellisest lihtsast asjast nüüd aru ei saa, seleta nagu lapsele :D
Loomulikult sain ma pildist aru, aga miks see naljakas peaks olema?
Külaline

Anonymous kirjutas: 14 Dets 2024 18:13Loomulikult sain ma pildist aru, aga miks see naljakas peaks olema?
Sind ajas nutma? Teata loomakaitsele.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Dets 2024 19:31
Anonymous kirjutas: 14 Dets 2024 18:13Loomulikult sain ma pildist aru, aga miks see naljakas peaks olema?
Ma juba korra seletasin va puupea. Teen seda ühe korra veel, aga rohkem mitte. Kui sul on naljasoon on, siis sa naeraks. Kui sul naljasoont ei ole, siis sa küsid selliseid küsimusi nagu siit lugeda võime.
Kahju et sind ära blokeerida ei saa, oleks foorum kohe viisakam koht. Labase jutuga viid kogu foorumi renomee alla.
Külaline

Anonymous kirjutas: 14 Dets 2024 19:34 Labase jutuga viid kogu foorumi renomee alla.
Labast ei ole siin midagi. Lihtsalt seletasin. Aga jah naljasoon ei ole enese teha, mõni inimene on terve elu kurvameelne. Peenemas keeles vist öeldakse melanhoolne.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Dets 2024 17:30 Millegipärast jah perekoolikate eliit suuremas osas siia ei tulnud, väga kahju.
Arvan vastupidi.
Külaline

On täiesti normaalne, et inimeste naljasoon on erinev.
Sama "naljakas" kui see silla alt läbisõitmise ja soovimise "nali". Täiesti külmaks jätab. Naljakas on hoopis see, et mõne arvates on sellised naljad naljakad.
Külaline

Kurb on siis sinu maailm kui miski naljakas ei tundu. Tunneme kaasa.
Külaline

Anonymous kirjutas: 15 Dets 2024 13:50Sama "naljakas" kui see silla alt läbisõitmise ja soovimise "nali"
Kusjuures ma ei saanudki sellest naljast aru. Kes viitsib, seletage lahti.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Dets 2024 19:54 https://c7.alamy.com/comp/CFM19B/chimp- ... CFM19B.jpg
Pigem looma piinamine. Vanasti näidati puuetega inimesi ka laatadel raha eest. Nalja nagu pole eriti, selliseid loomapilte on kõik kohad täis, ära tüüdanud juba.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Dets 2024 20:13
Anonymous kirjutas: 15 Dets 2024 13:50Sama "naljakas" kui see silla alt läbisõitmise ja soovimise "nali"
Kusjuures ma ei saanudki sellest naljast aru. Kes viitsib, seletage lahti.
Teeme parem nii. Sina pane see jutt siia oma sõnadega kirja, nii nagu sa seda juttu mäletad (jutt kustutati korduvalt siit foorumist ära) ja siis ma seletan sulle selle nalja lahti.
Külaline

Mäletan umbes nii: kaks sõbrannat sõidavad silla alt läbi ja rong sõidab samal ajal nende kohalt ülevalt läbi. Üks sõbranna ütleb, et soovi midagi, sest rong sõitis meie ülevalt läbi ja teine soovis. Aga mida, seda ei mäleta.
Külaline

Anonymous kirjutas: 15 Dets 2024 21:46 Postitus on kustutatud
Ja kus see nali on?
Külaline

Seal on pigem nii, et kui soovid, siis tuleks soov konkreetsemalt läbi mõelda.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist