Asi pole selles, et see tahapanemise nali oleks kohutavalt ropp. Lihtaslt need inimesed on imelikud, kes seda muudkui uuesti ja uuesti laovad. Milleks. Ma olen seda lugenud juba kakskümmend korda, ära tüütab.Külaline kirjutas: ↑16 Dets 2024 23:17 Iga teine teema on siin seksist, aga ainult siin olnud paar naljajutukest - vot need olid jube kole õud ropud. Kas kustutaja on mõni india kutt või, et ta aru ei saa mida kustutab?
Kas see on ehtne töötaja?
-
Külaline
-
Külaline
Imelik on, et see lugu uuesti ja uuesti ära kustutstakse.Külaline kirjutas: ↑17 Dets 2024 06:39
Asi pole selles, et see tahapanemise nali oleks kohutavalt ropp. Lihtaslt need inimesed on imelikud, kes seda muudkui uuesti ja uuesti laovad. Milleks. Ma olen seda lugenud juba kakskümmend korda, ära tüütab.
-
Külaline
Pole ju kustutatud, terve eelmine lk on seda täis.Külaline kirjutas: ↑17 Dets 2024 07:43Imelik on, et see lugu uuesti ja uuesti ära kustutstakse.Külaline kirjutas: ↑17 Dets 2024 06:39
Asi pole selles, et see tahapanemise nali oleks kohutavalt ropp. Lihtaslt need inimesed on imelikud, kes seda muudkui uuesti ja uuesti laovad. Milleks. Ma olen seda lugenud juba kakskümmend korda, ära tüütab.
-
Külaline
Sa ei pea seda uuesti lugema, lase lihtsalt silmadega üle ja mine järgmise kommentaari juurde.
-
Külaline
oota oota. küll varsti see juhtub.
-
Külaline
Mõni ei saa oma kenjaalsest tahapanemise naljast ka üle. Kohutav ülekohus jah, et see jura igalt poolt ära kustutatakse, niiet vaeseke peab pidevalt korrutama oma sajandi nalja. Veel seletustega! 
-
Külaline
Aga midagi sellist
See oli kuskil 1974 või 1975 vist kui kuulus suusataja Raissa Smetanina sünnat pidas. Tuli siis teiste hulgas külla ka teine kuulus suusataja Galina Kulakova. Kulakova oli otsustanud peale pingsat kaalumist ja Smetanina peale mõtlemist kinkida viimasele moodsa elektrilise pardli. Kahjuks ei olnud pardel Smetaninale meelepärane ja ta virutas Kulakovale jalaga munadesse. Karmid naised olid siis.
See oli kuskil 1974 või 1975 vist kui kuulus suusataja Raissa Smetanina sünnat pidas. Tuli siis teiste hulgas külla ka teine kuulus suusataja Galina Kulakova. Kulakova oli otsustanud peale pingsat kaalumist ja Smetanina peale mõtlemist kinkida viimasele moodsa elektrilise pardli. Kahjuks ei olnud pardel Smetaninale meelepärane ja ta virutas Kulakovale jalaga munadesse. Karmid naised olid siis.
-
Külaline
-
Külaline
Õudne, kui inimesel igasugune ilumeel puudub.Külaline kirjutas: ↑17 Dets 2024 21:27 See on ehtne töötaja https://www.youtube.com/shorts/glGoBYLXY38
-
Külaline
Väga ilus tulemus oli.Külaline kirjutas: ↑17 Dets 2024 21:42Õudne, kui inimesel igasugune ilumeel puudub.Külaline kirjutas: ↑17 Dets 2024 21:27 See on ehtne töötaja https://www.youtube.com/shorts/glGoBYLXY38
-
Külaline
Need ei meeldi iseendalegi.Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2024 12:24 Kaks miinustajat. Mis teile ei meeldinud?
-
Külaline
Ta ei vaadanud videot lõpuniKülaline kirjutas: ↑17 Dets 2024 22:33Väga ilus tulemus oli.Külaline kirjutas: ↑17 Dets 2024 21:42Õudne, kui inimesel igasugune ilumeel puudub.Külaline kirjutas: ↑17 Dets 2024 21:27 See on ehtne töötaja https://www.youtube.com/shorts/glGoBYLXY38
-
Külaline
Miks siis kommenteeritakse, kui ei loeta ja lõpuni ei vaadata? Tühjad ning pealiskaudsed inimesed.
-
Külaline
Ära viska. See ei tule sul välja.
-
Külaline
... ja siis kõik miinustavad sind ja raporteerivad su postitust. Ei tea küll miks?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist