Aga palun, selline funktsioon on täiesti olemas.Külaline kirjutas: ↑09 Juun 2024 13:54Ei tasu siin nii palju ka endast arvata. Et ma sind nõmedaks pean ja su väljaütlemisi tõsiselt ei võta, et tähenda, et keegi kuskile patja jookseb nutma. Ei ole sinusugune nii tähtis isik. Aga aeg sulle blokk peale panna jah.Juustup kirjutas: ↑09 Juun 2024 13:40Aga kas sa selle peale ei mõtle, et ehk oled hoopis sina ise nõme? Ju mu fraas suutis sind nii endast välja ajada, sest tunned end puudutatuna. Mina võin "nõme" olla ehk sinu meelest aga äkki mõne teise kasutaja arust oled sina veel nõmedam? Mis siis nüüd saab?Külaline kirjutas: ↑09 Juun 2024 13:32
Vahet pole, kes sa oled või ei ole, aga kui sa pillud selliseid fraase, oled nõme inimene ja selliseid ei soovi keegi mitte kuskile, ka mitte foorumisse. Mina ei ole keskealine mammi, aga sellegipoolest pean sellist väljenduslaadi ebaviisakaks ja nõmedaks. Kui ma ütleks näiteks, et ärge pange tähele, siin on ainult mingid õllekõhuga kiimas papid, oleks see samamoodi nõme. Ja see sinu viimane sõnavõtt ei teinud asja paremaks, tõestas veelgi, et oled nõme. Ja kahjukse ei saa sa üldse aru, mis sa valesti ütlesid.
Sul on alati võimalus minu postitusi ignoreerida. Keegi ei kohusta mind tsiteerima või minu postitusi nähes neid üldse lugema.
Ja kui keegi ütleb mulle, et ma olen õllekõhuga kiimas papi siis pakub see mulle pigem nalja, kuhugi patja nutma ma küll ei jookseks.
Muide väga kõnekas on ka see, et sa oled "külaline", tundub et lärtsud igas teemas oma sappi välja, aga kontot teha ei suuda
Ja ära unusta lokirulle pähe panna XD