Kas see siin on naistele suunatud foorum?

vana hea klassika
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Külaline kirjutas: 09 Juun 2024 13:54
Juustup kirjutas: 09 Juun 2024 13:40
Külaline kirjutas: 09 Juun 2024 13:32

Vahet pole, kes sa oled või ei ole, aga kui sa pillud selliseid fraase, oled nõme inimene ja selliseid ei soovi keegi mitte kuskile, ka mitte foorumisse. Mina ei ole keskealine mammi, aga sellegipoolest pean sellist väljenduslaadi ebaviisakaks ja nõmedaks. Kui ma ütleks näiteks, et ärge pange tähele, siin on ainult mingid õllekõhuga kiimas papid, oleks see samamoodi nõme. Ja see sinu viimane sõnavõtt ei teinud asja paremaks, tõestas veelgi, et oled nõme. Ja kahjukse ei saa sa üldse aru, mis sa valesti ütlesid.
Aga kas sa selle peale ei mõtle, et ehk oled hoopis sina ise nõme? Ju mu fraas suutis sind nii endast välja ajada, sest tunned end puudutatuna. Mina võin "nõme" olla ehk sinu meelest aga äkki mõne teise kasutaja arust oled sina veel nõmedam? Mis siis nüüd saab?
Sul on alati võimalus minu postitusi ignoreerida. Keegi ei kohusta mind tsiteerima või minu postitusi nähes neid üldse lugema.

Ja kui keegi ütleb mulle, et ma olen õllekõhuga kiimas papi siis pakub see mulle pigem nalja, kuhugi patja nutma ma küll ei jookseks.

Muide väga kõnekas on ka see, et sa oled "külaline", tundub et lärtsud igas teemas oma sappi välja, aga kontot teha ei suuda
Ei tasu siin nii palju ka endast arvata. Et ma sind nõmedaks pean ja su väljaütlemisi tõsiselt ei võta, et tähenda, et keegi kuskile patja jookseb nutma. Ei ole sinusugune nii tähtis isik. Aga aeg sulle blokk peale panna jah.
Aga palun, selline funktsioon on täiesti olemas.
Ja ära unusta lokirulle pähe panna XD
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Juustup kirjutas: 09 Juun 2024 13:58
Ja SEE ka ei olnud norimine ega halvustamine, eksole? Sul on muidu ka kerge arusaamatus vahetegemisega, missugused ütlemised on sotsiaalsed aktsepteeritavad ja mis mitte? Juustupi tehtud teemasid vaadates ei imesta...
Külaline

Juustup kirjutas: 09 Juun 2024 13:58
Külaline kirjutas: 09 Juun 2024 13:54
Juustup kirjutas: 09 Juun 2024 13:40

Aga kas sa selle peale ei mõtle, et ehk oled hoopis sina ise nõme? Ju mu fraas suutis sind nii endast välja ajada, sest tunned end puudutatuna. Mina võin "nõme" olla ehk sinu meelest aga äkki mõne teise kasutaja arust oled sina veel nõmedam? Mis siis nüüd saab?
Sul on alati võimalus minu postitusi ignoreerida. Keegi ei kohusta mind tsiteerima või minu postitusi nähes neid üldse lugema.

Ja kui keegi ütleb mulle, et ma olen õllekõhuga kiimas papi siis pakub see mulle pigem nalja, kuhugi patja nutma ma küll ei jookseks.

Muide väga kõnekas on ka see, et sa oled "külaline", tundub et lärtsud igas teemas oma sappi välja, aga kontot teha ei suuda
Ei tasu siin nii palju ka endast arvata. Et ma sind nõmedaks pean ja su väljaütlemisi tõsiselt ei võta, et tähenda, et keegi kuskile patja jookseb nutma. Ei ole sinusugune nii tähtis isik. Aga aeg sulle blokk peale panna jah.
Aga palun, selline funktsioon on täiesti olemas.
Keemilisi lokke teevad ja lokirulle kasutavad tänapäeval noormehed. Katsu nüüd oma lapsepõlvetraumadest üle saada.
Külaline

Revolver kirjutas: 10 Juun 2024 20:32 Poleks neid mehi, poleks sul endalgi siin midagi teha. See foorum on väga igav.
Ja mida sina siin "igavas" foorumis teed? ;)
Külaline

Igavale foorumile tuleb natuke elu sisse puhuda.
Et huvitavaid teemasid ja asjalikku arutelu lisanduks, on siia rohkem mehi vaja.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Juun 2024 07:22 Igavale foorumile tuleb natuke elu sisse puhuda.
Et huvitavaid teemasid ja asjalikku arutelu lisanduks, on siia rohkem mehi vaja.
Üldse pole nõus. Esiteks ongi sedasorti foorum üdini naistekas. Ükski normaalne mees siia ei tule, sest normaalse mehe jaoks ongi see igav.
Variant oleks ainult eunuhhid. No stiilinäide on need paar poolearulist, kes siin kukke mängida üritavad, aga välja ei tule. Need ei lähe ka päriselt meestena arvesse. Liiga beetad :)
Ja milleks mehi siia vaja ongi? Mu meelest on siin just nii mõnus naiselik energia. Mehi saab igaltpoolt mujalt :)
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Juun 2024 07:22 Igavale foorumile tuleb natuke elu sisse puhuda.
Igati nõus, aga mehed peavad siis ka asjalikud ja huvitavad olema, kes asjalikke ja huvitavaid arutelusid toodaks. Misogüünsest mulinast me oleme üsna küllastunud, selliseid pole siia vaja. Halvustamata ja ninnakargamata (ainuke põhjus, et vastas on naine ja naisele ei tohi ju alla jääda) huvitav jutt on igati teretulnud.
Külaline

Ma olen selle poolt, et siin oleks võimalikult palju erinevaid inimesi ja arvamusi ja parim oleks muidugi see, et foorumisse kirjutavad asjalikud ja huvitavad inimesed, aga tõenäoliselt saavad neist paljud foorumitagi (päriselus, oma sõprade, kolleegide ja/või tuttavatega) põnevaid teemasid arutada. Arvan, et neil pole sellist vajadust anonüümselt arutleda nagu näiteks minul, kes ma olen 1) beebiga kodus, 2) arvan paljudest asjadest teistmoodi kui mu lähemad tuttavad, 3) olen päriselus tundnud, et teistmoodi arvamuste avaldamine = oht nendest tuttavatest ilma jääda.
Tahan kuulda erinevate inimeste erinevaid arvamusi, vaatenurki, olla tänapäeva sotsiaalmeedia kajakambritest väljaspool ja mitte manduda ainult oma isiklike tõekspidamiste ainuõigeks pidamisse. Samal ajal tahaks siiski aeg-ajalt ka tunda, et mul on ühes või teises küsimuses mõttekaaslasi (aga kui tõesti polegi, siis see ju aitab mul areneda ja anonüümses foorumis nii, et mind n-ö ennetavalt kogukonnast välja ei heideta).
Perekoolist võiks see foorum igatahes üldisem olla, just hästi laia ringi teemade arutlemiseks ja mitte ainult "naisteasjade" jaoks.
Külaline

Revolver kirjutas: 11 Juun 2024 12:59
Külaline kirjutas: 11 Juun 2024 08:45
Üldse pole nõus. Esiteks ongi sedasorti foorum üdini naistekas. Ükski normaalne mees siia ei tule, sest normaalse mehe jaoks ongi see igav.
Variant oleks ainult eunuhhid. No stiilinäide on need paar poolearulist, kes siin kukke mängida üritavad, aga välja ei tule. Need ei lähe ka päriselt meestena arvesse. Liiga beetad :)
Ja milleks mehi siia vaja ongi? Mu meelest on siin just nii mõnus naiselik energia. Mehi saab igaltpoolt mujalt :)
Riigiametnikud löövad tööaega laiaks? Kui kell saab pool 5 siis on kõik vaikne nagu PK oli. Riigiametnikud sõitsid koju.
See oli sinu seisukohalt muidugi väga paha, sest sina võtsid nina täis ja alles õhtul tuurid üles saidki. Kahjuks ei olnud tagasiside piisav. Tore, et siin sama rida jätkad, kõik teemad on juba sinu väga rumalaid vastuseid täis toodetud.
Külaline

Revolver kirjutas: 11 Juun 2024 12:59 Riigiametnikud löövad tööaega laiaks? Kui kell saab pool 5 siis on kõik vaikne nagu PK oli. Riigiametnikud sõitsid koju.
No sina oled siin 24/7, üldse töötu, ilma eraeluta, pole peret, pole naist, pole lapsi ega koeragi, ainuke seltsiline helendav ekraan ja perek... arutle foorum? (nagu sa ise pidevalt jaurasid "eelmises elus") Minul saab ka töö foorumi kõrvalt tehtud või õigemini töö kõrvalt foorumis käidud, midagi tegemata ei jää. Ja õhtul olen oma kodus perega!
Külaline

Kuulge, käod, ärge kiusake Revolvrit, piinlik on sellist "ärapanemist" lugeda. Vastupidi muidugi ka, kui viimast vastust lugeda :| . Pigem õpime siin kõik provokatsioonidele mitte alluma, sellest on elus päriselt kasu.
Külaline

Revolver kirjutas: 11 Juun 2024 13:12 Miks su kommentaarid siis sellised negatiivsed on? Mingi sisemine frustratsioon, mehel on armuke, tööl palk pisike?
Mis su kohta positiivset on öelda? Ja kristallkuul vii parandusse, ainult valetada oskad. Kusagil ei leia sa endale poolehoidjaid, sest jõle iseloom lööb ruttu välja. Kui sama lolli jutuga oleks naine, saaks samamoodi vastu pead, niiet ära kohe hakkagi oma mulaga, kuidas mehi ei sallita.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Juun 2024 16:07
Revolver kirjutas: 11 Juun 2024 13:12 Miks su kommentaarid siis sellised negatiivsed on? Mingi sisemine frustratsioon, mehel on armuke, tööl palk pisike?
Mis su kohta positiivset on öelda? Ja kristallkuul vii parandusse, ainult valetada oskad. Kusagil ei leia sa endale poolehoidjaid, sest jõle iseloom lööb ruttu välja. Kui sama lolli jutuga oleks naine, saaks samamoodi vastu pead, niiet ära kohe hakkagi oma mulaga, kuidas mehi ei sallita.
Pilt
Juustup

Revolver kirjutas: 11 Juun 2024 13:12
Külaline kirjutas: 11 Juun 2024 13:07
Revolver kirjutas: 11 Juun 2024 12:59 Riigiametnikud löövad tööaega laiaks? Kui kell saab pool 5 siis on kõik vaikne nagu PK oli. Riigiametnikud sõitsid koju.
No sina oled siin 24/7, üldse töötu, ilma eraeluta, pole peret, pole naist, pole lapsi ega koeragi, ainuke seltsiline helendav ekraan ja perek... arutle foorum? (nagu sa ise pidevalt jaurasid "eelmises elus") Minul saab ka töö foorumi kõrvalt tehtud või õigemini töö kõrvalt foorumis käidud, midagi tegemata ei jää. Ja õhtul olen oma kodus perega!
Miks su kommentaarid siis sellised negatiivsed on? Mingi sisemine frustratsioon, mehel on armuke, tööl palk pisike?
Tüüpiline elus kibestunud mutt ilmselt. Mees jättis maha ja välja näeb ilmselt nagu surnud oleks, selline materdamine pole aksepteeritav.
Ja muidugi ma tean suurepäraselt, et mind nüüd materdatakse, et ma nii hirmsasti väljendusin kuid ausalt öeldes pole see mingi üllatus kui nende hullumeelsete feministide läkitusi lugeda ..
Külaline

Juustup kirjutas: 20 Juun 2024 17:41
Külaline kirjutas: 11 Juun 2024 13:07
Miks su kommentaarid siis sellised negatiivsed on? Mingi sisemine frustratsioon, mehel on armuke, tööl palk pisike?
Tüüpiline elus kibestunud mutt ilmselt. Mees jättis maha ja välja näeb ilmselt nagu surnud oleks, selline materdamine pole aksepteeritav.
Ja muidugi ma tean suurepäraselt, et mind nüüd materdatakse, et ma nii hirmsasti väljendusin kuid ausalt öeldes pole see mingi üllatus kui nende hullumeelsete feministide läkitusi lugeda ..
Mina olen ka äärmiselt kibestunud, ei lase igal suvalisel onkelil enda suunas öelda mida sülg suhu toob. Unustasin, et olen naine ja pean meeste ees koogutama, ükskõik mis hülgemöla nende poolt ka ei tuleks ;) ;)
Juustup

Külaline kirjutas: 20 Juun 2024 17:43

Mina olen ka äärmiselt kibestunud, ei lase igal suvalisel onkelil enda suunas öelda mida sülg suhu toob. Unustasin, et olen naine ja pean meeste ees koogutama, ükskõik mis hülgemöla nende poolt ka ei tuleks ;) ;)
Mina sind ei tunne, seega sõna võtta ei saa. Fakt on aga see, et naistel pole vähimatki põhjust mingite onkelite ees kummardada, samas aga pole ka mõtet lahmida oma feminismiga ja mingeid ekstra- nõudmiseid esitada. Aamen.

/Juustup
Külaline

Päris õudsed naised jah, ei lase enda peal mingil jauramil trampida ja tekitavad lisaks härras oma rahade ja majadega, hariduse ja eduga alaväärsuskompleksi, jube-jube....
Külaline

Juustup kirjutas: 20 Juun 2024 17:47

Mina sind ei tunne, seega sõna võtta ei saa. Fakt on aga see, et naistel pole vähimatki põhjust mingite onkelite ees kummardada, samas aga pole ka mõtet lahmida oma feminismiga ja mingeid ekstra- nõudmiseid esitada. Aamen.

/Juustup
In my opinion
Mees tohib AINULT diivanil peeretada ja vahel mune sügada. K*radile need ekstra nõudmised nagu nõude pesemine, söögi tegemine, naise meelespidamine tähtpäevad. Vastikud naised ikka. Mida nad eeldavad meestelt?! Milline jultumus, sa räägid nii õiget juttu.
Juustup

Külaline kirjutas: 20 Juun 2024 18:02

/Juustup
In my opinion
Mees tohib AINULT diivanil peeretada ja vahel mune sügada. K*radile need ekstra nõudmised nagu nõude pesemine, söögi tegemine, naise meelespidamine tähtpäevad. Vastikud naised ikka. Mida nad eeldavad meestelt?! Milline jultumus, sa räägid nii õiget juttu.
Aga kes ütleb, et mees ei pese nõusid või ei pea tähtpäevasid meeles? See on iga perekonna oma siseasi kes toob koju söögi, kes valmistab söögi, kes koristab nõud, kes kantseldab lapsi, peseb pesu jne jne.
Kõik on kokkulepete ja empaatiavõime küsimus.

/Juustup
Külaline

Juustup kirjutas: 20 Juun 2024 18:10
Külaline kirjutas: 20 Juun 2024 18:02

/Juustup
In my opinion
Aga kes ütleb, et mees ei pese nõusid või ei pea tähtpäevasid meeles? See on iga perekonna oma siseasi kes toob koju söögi, kes valmistab söögi, kes koristab nõud, kes kantseldab lapsi, peseb pesu jne jne.
Kõik on kokkulepete ja empaatiavõime küsimus.

/Juustup
Tänu feminismile saavad naised valida ja hääletada, otsuseid teha ilma meesteta, autot juhtida, tööl käia, ülikoolis õppida, karjääri teha, lahutada.

Ilma feminismita oleks probably abielusisene vägistamine lubatud.
Ütle, et sa ei tea mida feminism tähendab, ilma, et sa seda ütleksid type of beat irw
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot], Google [Bot], Semrush [Bot] ja 6 külalist