Ehe Perekooli kägu, proov 999külaline kirjutas: ↑07 Juun 2024 18:31 Issand, kui tüütud need eitmehed on. Tõutäkk, Revolver ja Sportlik Huvi. Venivad nagu tatt igale poole kaasa, nagu mingid nätsud talla all. Kas meestel ei ole tõesti elus mingit normaalset väljundit kui mingites lobafoorumites istuda ja ärbelda?
Kas see siin on naistele suunatud foorum?
-
Külaline
Perekool oli jah rohkem naistele suunatud, siinsel on palju paremad väljavaated saada foorumiks, mida külastavad nii mehed kui naised.
Provokaatorist (R) ma välja ei tee, kerin tema tekstist alati üle.
-
külaline
See on ilmselge norimine. Sa nimetasid võõraid, sulle teadmata vanuse ja sooga inimesi KESKEAKRIISIS MAMMIDEKS. Ja mitte lihtsalt keskealisteks, vaid just nimelt keskeakriisis mammideks. Sina ei tea, kes siin ennast puudutatuna tunnevd, äkki hoopis 20-aastased noormehed ja neiud, kellega sa siin väitled? Sa oled räigelt hinnanguline ja stereotüüpides kinni. Ei ole vaja enam vabandada, su eelmised postitused räägivad enda eest.Juustup kirjutas: ↑08 Juun 2024 14:54Norimine see ei ole, see on üldistav hinnang ja nö "kompliment" vastu neile, kes end puudutatuna tunnevad. Keskealised mammid võivad ka väga toredad ja huvitavad vestluskaaslased olla. Foorumi mastaabis oleks muidugi kena kui sellest mingit pensionäride päevakodu mitte teha ja lasta kõigil- olenemata soost, vanusest, poliitilistest eelistustes jne lihtsalt olla ja jutustada. Miks meil ei võiks koos tore olla?külaline kirjutas: ↑08 Juun 2024 12:08See ei ole siis norimine, kui nimetad suvalisi külalisi, kelle arvamus sulle ei meeldi, keskeakriisis mammideks??Juustup kirjutas: ↑07 Juun 2024 19:30
Ma ei tahtnud norida vaid pigem olen ma just rõhutanud, et mida rohkem erinevat rahvast siia tuleb seda toredam meil kõigil onerimeelsused on täiesti normaalne nähtus. Mõtle kui jube kui me kõik ühesugused oleksime.. ja mida rohkem meesterahvaid punti tuleb seda ägedam! Nende arvamusi on ju ka huvitav lugeda
![]()
![]()
![]()
-
külaline
Äkki sellepärast, et sina oled veits nõme?Juustup kirjutas: ↑08 Juun 2024 14:54Norimine see ei ole, see on üldistav hinnang ja nö "kompliment" vastu neile, kes end puudutatuna tunnevad. Keskealised mammid võivad ka väga toredad ja huvitavad vestluskaaslased olla. Foorumi mastaabis oleks muidugi kena kui sellest mingit pensionäride päevakodu mitte teha ja lasta kõigil- olenemata soost, vanusest, poliitilistest eelistustes jne lihtsalt olla ja jutustada. Miks meil ei võiks koos tore olla?külaline kirjutas: ↑08 Juun 2024 12:08See ei ole siis norimine, kui nimetad suvalisi külalisi, kelle arvamus sulle ei meeldi, keskeakriisis mammideks??Juustup kirjutas: ↑07 Juun 2024 19:30
Ma ei tahtnud norida vaid pigem olen ma just rõhutanud, et mida rohkem erinevat rahvast siia tuleb seda toredam meil kõigil onerimeelsused on täiesti normaalne nähtus. Mõtle kui jube kui me kõik ühesugused oleksime.. ja mida rohkem meesterahvaid punti tuleb seda ägedam! Nende arvamusi on ju ka huvitav lugeda
![]()
![]()
![]()
-
Külaline
Me pole palunud. Las see olla sellele, kes tegi
-
Külaline
Vaata peeglisse!
Kusjuures siin foorumis norib kõige rohkem tüli just meesterahvas.
Seetõttu on sõbralikud mehed kõik siia teretulnud, et meestest ei jääks vale mulje.
-
Külaline
Mehed võivad tulla küll, aga üksi normaalne eluga hakkamasaav mees ei viitsiks elu sees sellise naistekaga tegeleda. Ja kasutan sõna “naistekas” siin ainult positiivses tähenduses. Olen ise naine ja minule siin väga meeldib. Samas ma ei tunne ühtegi meest, kes viitsiks siin pool teematki läbi lugeda.Külaline kirjutas: ↑09 Juun 2024 01:33Vaata peeglisse!
Kusjuures siin foorumis norib kõige rohkem tüli just meesterahvas.
Seetõttu on sõbralikud mehed kõik siia teretulnud, et meestest ei jääks vale mulje.![]()
Sellepärast ongi siiakogunenud mehed kas kattevarjus naised või eriti mömmid.
-
Külaline
Mehed kui siia vaatavad, siis ei hakka seda teistele kuulutama. Samas ma võin ka öelda, et ma ei tea ühtegi naist kes siin käib.
Julgemad mehed võtavad ka sõna ja ei põe mida mõni neist arvab.
Ma olen nii aru saanud, et kui annad kuidagi mõista, et oled mees, siis on eelarvamus juba, et pole normaalne. Normaalsed siin ju ei käi.
Et olla normaalne, ei tohi vastu vaielda, et mitte naisi vihastada. Kui on probleem, siis hoia endale, sest meestel probleeme ei ole.
Julgemad mehed võtavad ka sõna ja ei põe mida mõni neist arvab.
Ma olen nii aru saanud, et kui annad kuidagi mõista, et oled mees, siis on eelarvamus juba, et pole normaalne. Normaalsed siin ju ei käi.
Et olla normaalne, ei tohi vastu vaielda, et mitte naisi vihastada. Kui on probleem, siis hoia endale, sest meestel probleeme ei ole.
Kuna tegu on uue foorumiga, siis on see eelarvamus veel väga nõrguke ja põhineb eelmistel ebameeldivatel kogemustel foorumimeestega, kes polnud just mehelikkuse supernäited. See on väga lihtsasti kummutatav- ole mees ja aja normaalset juttu- ka eriarvamust saab väljendada huvitavalt, viisakalt ja ilma argumentum ad hominem minemata- Revolver, guugelda, mis see on ja kas tuleb tuttav ette!Külaline kirjutas: ↑09 Juun 2024 10:51 Ma olen nii aru saanud, et kui annad kuidagi mõista, et oled mees, siis on eelarvamus juba, et pole normaalne. Normaalsed siin ju ei käi.
-
Külaline
Ma olengi muidu üks PK foorumi meestest.Barbara kirjutas: ↑09 Juun 2024 11:05Kuna tegu on uue foorumiga, siis on see eelarvamus veel väga nõrguke ja põhineb eelmistel ebameeldivatel kogemustel foorumimeestega, kes polnud just mehelikkuse supernäited. See on väga lihtsasti kummutatav- ole mees ja aja normaalset juttu- ka eriarvamust saab väljendada huvitavalt, viisakalt ja ilma argumentum ad hominem minemata- Revolver, guugelda, mis see on ja kas tuleb tuttav ette!Külaline kirjutas: ↑09 Juun 2024 10:51 Ma olen nii aru saanud, et kui annad kuidagi mõista, et oled mees, siis on eelarvamus juba, et pole normaalne. Normaalsed siin ju ei käi.
-
Külaline
Oiiii, kas tõestiii?!Külaline kirjutas: ↑09 Juun 2024 11:29 Ma olengi muidu üks PK foorumi meestest.
/teeskleb üllatust/
-
Juustup
Vastan sulle, aga tegelikult ka teistele kes mind tsiteerisid. Ma ei näe mõtet lihtsalt mitu korda kirjutada ja teemat lõputult risustada.külaline kirjutas: ↑08 Juun 2024 23:44See on ilmselge norimine. Sa nimetasid võõraid, sulle teadmata vanuse ja sooga inimesi KESKEAKRIISIS MAMMIDEKS. Ja mitte lihtsalt keskealisteks, vaid just nimelt keskeakriisis mammideks. Sina ei tea, kes siin ennast puudutatuna tunnevd, äkki hoopis 20-aastased noormehed ja neiud, kellega sa siin väitled? Sa oled räigelt hinnanguline ja stereotüüpides kinni. Ei ole vaja enam vabandada, su eelmised postitused räägivad enda eest.Juustup kirjutas: ↑08 Juun 2024 14:54Norimine see ei ole, see on üldistav hinnang ja nö "kompliment" vastu neile, kes end puudutatuna tunnevad. Keskealised mammid võivad ka väga toredad ja huvitavad vestluskaaslased olla. Foorumi mastaabis oleks muidugi kena kui sellest mingit pensionäride päevakodu mitte teha ja lasta kõigil- olenemata soost, vanusest, poliitilistest eelistustes jne lihtsalt olla ja jutustada. Miks meil ei võiks koos tore olla?külaline kirjutas: ↑08 Juun 2024 12:08
See ei ole siis norimine, kui nimetad suvalisi külalisi, kelle arvamus sulle ei meeldi, keskeakriisis mammideks??![]()
![]()
![]()
See minu fraas ei tohiks 20 aastaseid noormehi või neiusid küll kuidagi puudutada. Ka mind on peetud foorumites meheks ning ka oluliselt nooremaks ja vanemaks kui ma tegelikult olen. No mis siis saab? Midagi ei saa. Ei saa iga fraasi võtta mingi isikliku rünnakuna ANONÜÜMSES FOORUMIS.
Ma ütlen kohe ära, et hinnanguline olen sina ise. Haarad mingisugused fraasid kinni ja kukud nokkima. Mulle tundub, et sa oled ise kuskil kinni et sa ei lase inimestel lihtsalt olla ja suhelda.
PS. Ma ei näe vähimatki põhjust mingite anonüümide ees VABANDADA. vabandage omavahel.
-
Külaline
Vahet pole, kes sa oled või ei ole, aga kui sa pillud selliseid fraase, oled nõme inimene ja selliseid ei soovi keegi mitte kuskile, ka mitte foorumisse. Mina ei ole keskealine mammi, aga sellegipoolest pean sellist väljenduslaadi ebaviisakaks ja nõmedaks. Kui ma ütleks näiteks, et ärge pange tähele, siin on ainult mingid õllekõhuga kiimas papid, oleks see samamoodi nõme. Ja see sinu viimane sõnavõtt ei teinud asja paremaks, tõestas veelgi, et oled nõme. Ja kahjukse ei saa sa üldse aru, mis sa valesti ütlesid.Juustup kirjutas: ↑09 Juun 2024 13:26Vastan sulle, aga tegelikult ka teistele kes mind tsiteerisid. Ma ei näe mõtet lihtsalt mitu korda kirjutada ja teemat lõputult risustada.külaline kirjutas: ↑08 Juun 2024 23:44See on ilmselge norimine. Sa nimetasid võõraid, sulle teadmata vanuse ja sooga inimesi KESKEAKRIISIS MAMMIDEKS. Ja mitte lihtsalt keskealisteks, vaid just nimelt keskeakriisis mammideks. Sina ei tea, kes siin ennast puudutatuna tunnevd, äkki hoopis 20-aastased noormehed ja neiud, kellega sa siin väitled? Sa oled räigelt hinnanguline ja stereotüüpides kinni. Ei ole vaja enam vabandada, su eelmised postitused räägivad enda eest.Juustup kirjutas: ↑08 Juun 2024 14:54
Norimine see ei ole, see on üldistav hinnang ja nö "kompliment" vastu neile, kes end puudutatuna tunnevad. Keskealised mammid võivad ka väga toredad ja huvitavad vestluskaaslased olla. Foorumi mastaabis oleks muidugi kena kui sellest mingit pensionäride päevakodu mitte teha ja lasta kõigil- olenemata soost, vanusest, poliitilistest eelistustes jne lihtsalt olla ja jutustada. Miks meil ei võiks koos tore olla?
See minu fraas ei tohiks 20 aastaseid noormehi või neiusid küll kuidagi puudutada. Ka mind on peetud foorumites meheks ning ka oluliselt nooremaks ja vanemaks kui ma tegelikult olen. No mis siis saab? Midagi ei saa. Ei saa iga fraasi võtta mingi isikliku rünnakuna ANONÜÜMSES FOORUMIS.
Ma ütlen kohe ära, et hinnanguline olen sina ise. Haarad mingisugused fraasid kinni ja kukud nokkima. Mulle tundub, et sa oled ise kuskil kinni et sa ei lase inimestel lihtsalt olla ja suhelda.
PS. Ma ei näe vähimatki põhjust mingite anonüümide ees VABANDADA. vabandage omavahel.
-
Juustup
Aga kas sa selle peale ei mõtle, et ehk oled hoopis sina ise nõme? Ju mu fraas suutis sind nii endast välja ajada, sest tunned end puudutatuna. Mina võin "nõme" olla ehk sinu meelest aga äkki mõne teise kasutaja arust oled sina veel nõmedam? Mis siis nüüd saab?Külaline kirjutas: ↑09 Juun 2024 13:32Vahet pole, kes sa oled või ei ole, aga kui sa pillud selliseid fraase, oled nõme inimene ja selliseid ei soovi keegi mitte kuskile, ka mitte foorumisse. Mina ei ole keskealine mammi, aga sellegipoolest pean sellist väljenduslaadi ebaviisakaks ja nõmedaks. Kui ma ütleks näiteks, et ärge pange tähele, siin on ainult mingid õllekõhuga kiimas papid, oleks see samamoodi nõme. Ja see sinu viimane sõnavõtt ei teinud asja paremaks, tõestas veelgi, et oled nõme. Ja kahjukse ei saa sa üldse aru, mis sa valesti ütlesid.Juustup kirjutas: ↑09 Juun 2024 13:26Vastan sulle, aga tegelikult ka teistele kes mind tsiteerisid. Ma ei näe mõtet lihtsalt mitu korda kirjutada ja teemat lõputult risustada.külaline kirjutas: ↑08 Juun 2024 23:44
See on ilmselge norimine. Sa nimetasid võõraid, sulle teadmata vanuse ja sooga inimesi KESKEAKRIISIS MAMMIDEKS. Ja mitte lihtsalt keskealisteks, vaid just nimelt keskeakriisis mammideks. Sina ei tea, kes siin ennast puudutatuna tunnevd, äkki hoopis 20-aastased noormehed ja neiud, kellega sa siin väitled? Sa oled räigelt hinnanguline ja stereotüüpides kinni. Ei ole vaja enam vabandada, su eelmised postitused räägivad enda eest.
Sul on alati võimalus minu postitusi ignoreerida. Keegi ei kohusta mind tsiteerima või minu postitusi nähes neid üldse lugema.
Ja kui keegi ütleb mulle, et ma olen õllekõhuga kiimas papi siis pakub see mulle pigem nalja, kuhugi patja nutma ma küll ei jookseks.
Muide väga kõnekas on ka see, et sa oled "külaline", tundub et lärtsud igas teemas oma sappi välja, aga kontot teha ei suuda
-
Külaline
Nõus. Ma ei arva ka, et see Juustup peaks vabandama, miks peaks, kelle eest, kõigil on suva temast. Aga oma margi tegi täis küll. See on see kasuatanimede häda jah, et no ei saa teises teemas ka tõsiselt võtta kui yhes teemas on lällanud.Külaline kirjutas: ↑09 Juun 2024 13:32Vahet pole, kes sa oled või ei ole, aga kui sa pillud selliseid fraase, oled nõme inimene ja selliseid ei soovi keegi mitte kuskile, ka mitte foorumisse. Mina ei ole keskealine mammi, aga sellegipoolest pean sellist väljenduslaadi ebaviisakaks ja nõmedaks. Kui ma ütleks näiteks, et ärge pange tähele, siin on ainult mingid õllekõhuga kiimas papid, oleks see samamoodi nõme. Ja see sinu viimane sõnavõtt ei teinud asja paremaks, tõestas veelgi, et oled nõme. Ja kahjukse ei saa sa üldse aru, mis sa valesti ütlesid.Juustup kirjutas: ↑09 Juun 2024 13:26Vastan sulle, aga tegelikult ka teistele kes mind tsiteerisid. Ma ei näe mõtet lihtsalt mitu korda kirjutada ja teemat lõputult risustada.külaline kirjutas: ↑08 Juun 2024 23:44
See on ilmselge norimine. Sa nimetasid võõraid, sulle teadmata vanuse ja sooga inimesi KESKEAKRIISIS MAMMIDEKS. Ja mitte lihtsalt keskealisteks, vaid just nimelt keskeakriisis mammideks. Sina ei tea, kes siin ennast puudutatuna tunnevd, äkki hoopis 20-aastased noormehed ja neiud, kellega sa siin väitled? Sa oled räigelt hinnanguline ja stereotüüpides kinni. Ei ole vaja enam vabandada, su eelmised postitused räägivad enda eest.
-
Juustup
Ta on prohvet. Klaaskuul on käekotis.
-
Juustup
Ahah, aga oma onu-heinode jms teie, anonüümid, omal marki täis ei tee või?Külaline kirjutas: ↑09 Juun 2024 13:43Nõus. Ma ei arva ka, et see Juustup peaks vabandama, miks peaks, kelle eest, kõigil on suva temast. Aga oma margi tegi täis küll. See on see kasuatanimede häda jah, et no ei saa teises teemas ka tõsiselt võtta kui yhes teemas on lällanud.Külaline kirjutas: ↑09 Juun 2024 13:32Vahet pole, kes sa oled või ei ole, aga kui sa pillud selliseid fraase, oled nõme inimene ja selliseid ei soovi keegi mitte kuskile, ka mitte foorumisse. Mina ei ole keskealine mammi, aga sellegipoolest pean sellist väljenduslaadi ebaviisakaks ja nõmedaks. Kui ma ütleks näiteks, et ärge pange tähele, siin on ainult mingid õllekõhuga kiimas papid, oleks see samamoodi nõme. Ja see sinu viimane sõnavõtt ei teinud asja paremaks, tõestas veelgi, et oled nõme. Ja kahjukse ei saa sa üldse aru, mis sa valesti ütlesid.Juustup kirjutas: ↑09 Juun 2024 13:26
Vastan sulle, aga tegelikult ka teistele kes mind tsiteerisid. Ma ei näe mõtet lihtsalt mitu korda kirjutada ja teemat lõputult risustada.
Teise silmas pindu näed, enda omas palki mitte.
-
Külaline
Nii armas vaadata kuidas kaks perekooli meest teineteist leidsid 
-
Külaline
Ei tasu siin nii palju ka endast arvata. Et ma sind nõmedaks pean ja su väljaütlemisi tõsiselt ei võta, et tähenda, et keegi kuskile patja jookseb nutma. Ei ole sinusugune nii tähtis isik. Aga aeg sulle blokk peale panna jah.Juustup kirjutas: ↑09 Juun 2024 13:40Aga kas sa selle peale ei mõtle, et ehk oled hoopis sina ise nõme? Ju mu fraas suutis sind nii endast välja ajada, sest tunned end puudutatuna. Mina võin "nõme" olla ehk sinu meelest aga äkki mõne teise kasutaja arust oled sina veel nõmedam? Mis siis nüüd saab?Külaline kirjutas: ↑09 Juun 2024 13:32Vahet pole, kes sa oled või ei ole, aga kui sa pillud selliseid fraase, oled nõme inimene ja selliseid ei soovi keegi mitte kuskile, ka mitte foorumisse. Mina ei ole keskealine mammi, aga sellegipoolest pean sellist väljenduslaadi ebaviisakaks ja nõmedaks. Kui ma ütleks näiteks, et ärge pange tähele, siin on ainult mingid õllekõhuga kiimas papid, oleks see samamoodi nõme. Ja see sinu viimane sõnavõtt ei teinud asja paremaks, tõestas veelgi, et oled nõme. Ja kahjukse ei saa sa üldse aru, mis sa valesti ütlesid.Juustup kirjutas: ↑09 Juun 2024 13:26
Vastan sulle, aga tegelikult ka teistele kes mind tsiteerisid. Ma ei näe mõtet lihtsalt mitu korda kirjutada ja teemat lõputult risustada.
Sul on alati võimalus minu postitusi ignoreerida. Keegi ei kohusta mind tsiteerima või minu postitusi nähes neid üldse lugema.
Ja kui keegi ütleb mulle, et ma olen õllekõhuga kiimas papi siis pakub see mulle pigem nalja, kuhugi patja nutma ma küll ei jookseks.
Muide väga kõnekas on ka see, et sa oled "külaline", tundub et lärtsud igas teemas oma sappi välja, aga kontot teha ei suuda
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot], Google [Bot], Semrush [Bot] ja 6 külalist