Võta oma latt ja mine hüppa olümpial kõrgust. Latitädi.Külaline kirjutas: ↑21 Nov 2024 14:13
Ikka latti alla laskma, sest lühikesed ja harimatud mehed ei pääse üle. Parem siis juba üldse maasse kaevata, siis on mehed rahul, naisel ei tohi ju härradele mingeid nõudmisi olla, vaid ise ainult tuleb eesrindlik ja tagasihoidlik olla, ülelpool rinnapartiid peale juuksepahmaka oleks pare, kui midagi poleks, muidu oled ülekvalifitseeritud![]()
"Sa oled minu jaoks ülekvalifitseeritud"
-
Külaline
-
Külaline
Ühised hobid on minu meelest suur pluss selles vanuses. Pealegi, see ongi tutvumiskuulutus. Ja Perekoolis oli seal veel lisatud, et tegemist atraktiivse, mittevinguva, naiseliku naisega. Noorem kui viiskend kah pealekauba.Külaline kirjutas: ↑21 Nov 2024 14:11Mida ise sellele mehele pakud? Praegu sul on nagu tööpakkumiskuulutus, kus palk pole mainitud.Külaline kirjutas: ↑21 Nov 2024 13:55Mis osas see naine end parendada võiks, et mehele saada?Külaline kirjutas: ↑21 Nov 2024 13:48 Mees peab naisel midagi remontima, hooldama, ühistes hobides seltsiline olema. Mida naine mehele pakub, jääb saladuseks. Mis kõnetaks 45-55 aastast meest? Remontimine, hooldamine, ühised hobid.... ongi kõik? Väga vähe.
Mõnele mehele piisab vaid ilusatest tissidest, see naine pakub enamat.
-
Külaline
Ta ise juba ilus tark ja huvitav, milleks talle mees?Külaline kirjutas: ↑21 Nov 2024 13:55Mis osas see naine end parendada võiks, et mehele saada?Külaline kirjutas: ↑21 Nov 2024 13:48 Mees peab naisel midagi remontima, hooldama, ühistes hobides seltsiline olema. Mida naine mehele pakub, jääb saladuseks. Mis kõnetaks 45-55 aastast meest? Remontimine, hooldamine, ühised hobid.... ongi kõik? Väga vähe.
-
Külaline
Millised need ühised hobid üldse oleks ja kui teine on harjunud oma hobisid ise hobitama, miks tal sinna teist veel vaja on?
Kõigil naistel on tissid, mehel tissidest pääsu pole. Mis see enamat ikkagi tähendab, mingi sõnakõlks. Või siis söögitegija, koristaja...
Kõigil naistel on tissid, mehel tissidest pääsu pole. Mis see enamat ikkagi tähendab, mingi sõnakõlks. Või siis söögitegija, koristaja...
-
Külaline
Täpselt, võtku endale koer, asendab meest kõiges.Külaline kirjutas: ↑21 Nov 2024 14:23Ta ise juba ilus tark ja huvitav, milleks talle mees?Külaline kirjutas: ↑21 Nov 2024 13:55Mis osas see naine end parendada võiks, et mehele saada?Külaline kirjutas: ↑21 Nov 2024 13:48 Mees peab naisel midagi remontima, hooldama, ühistes hobides seltsiline olema. Mida naine mehele pakub, jääb saladuseks. Mis kõnetaks 45-55 aastast meest? Remontimine, hooldamine, ühised hobid.... ongi kõik? Väga vähe.
-
Külaline
Mis ma nende sinu võõrkeeltega pean peale hakkama? Mis ma selle infoga teen? Ma oskan jällegi tagurpidi kukerpalli teha ja hammastega õllepudelit avada! Kah ju tubli, mis? Olen ka mitmes kohas elanud eri naistega.
-
Külaline
See naine pole rumal. Mida ta mehele pakub? Sooja ulualust, supikaussi ja kohta enda voodis. Mees siis vastutasuks hoiab suurt majapidamist korras. Siin on aga see konks. Kui naine teise ilma lahkub, siis pärijad võivad võõra vanamehe (kes näiteks on 15 aastat seal majas juba elanud) tänavale visata.Külaline kirjutas: ↑21 Nov 2024 13:48 Mees peab naisel midagi remontima, hooldama, ühistes hobides seltsiline olema. Mida naine mehele pakub, jääb saladuseks. Mis kõnetaks 45-55 aastast meest? Remontimine, hooldamine, ühised hobid.... ongi kõik? Väga vähe.
-
Külaline
Koer ei remondi maja.
-
Külaline
Milleks mees? Aga selleksKülaline kirjutas: ↑21 Nov 2024 14:23Ta ise juba ilus tark ja huvitav, milleks talle mees?Külaline kirjutas: ↑21 Nov 2024 13:55Mis osas see naine end parendada võiks, et mehele saada?Külaline kirjutas: ↑21 Nov 2024 13:48 Mees peab naisel midagi remontima, hooldama, ühistes hobides seltsiline olema. Mida naine mehele pakub, jääb saladuseks. Mis kõnetaks 45-55 aastast meest? Remontimine, hooldamine, ühised hobid.... ongi kõik? Väga vähe.
Kui soovunelmatest rääkida, siis võiksid osata elementaarseid majapidamises vajalikke igapäevaseid, aga ka remont- ja hooldustöid
-
Külaline
Isegi majapidamises ju sellisest naisest abi pole, sest tal omal suur majapidamine, kus ta kõik ise korda saab. Lüpsab kitse, rautab hobused ja toob vee sauna katlasse. Muul ajal veel hobid ja suhtlus mitmes keeles. Käed-jalad tööd täis.Külaline kirjutas: ↑21 Nov 2024 14:25 Millised need ühised hobid üldse oleks ja kui teine on harjunud oma hobisid ise hobitama, miks tal sinna teist veel vaja on?
-
Külaline
Mida ta väidetavalt ka ise juba oskab;))) Ehk siis seisab kõrval ja õpetab kuidas õige on;))Külaline kirjutas: ↑21 Nov 2024 14:48Milleks mees? Aga selleks
Kui soovunelmatest rääkida, siis võiksid osata elementaarseid majapidamises vajalikke igapäevaseid, aga ka remont- ja hooldustöid
-
Külaline
Eks ikka selleks, et naine ei peaks tema kinnisvara korras hoidma. Ikka selleks need oskused mehele.Külaline kirjutas: ↑21 Nov 2024 14:54Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑21 Nov 2024 14:46See naine pole rumal. Mida ta mehele pakub? Sooja ulualust, supikaussi ja kohta enda voodis. Mees siis vastutasuks hoiab suurt majapidamist korras. Siin on aga see konks. Kui naine teise ilma lahkub, siis pärijad võivad võõra vanamehe (kes näiteks on 15 aastat seal majas juba elanud) tänavale visata.Külaline kirjutas: ↑21 Nov 2024 13:48 Mees peab naisel midagi remontima, hooldama, ühistes hobides seltsiline olema. Mida naine mehele pakub, jääb saladuseks. Mis kõnetaks 45-55 aastast meest? Remontimine, hooldamine, ühised hobid.... ongi kõik? Väga vähe.
-
Külaline
Kati Murutar oli selline naine, abiellus ja lahutas, kõik tema mehed olid talle sulased.Külaline kirjutas: ↑21 Nov 2024 14:51Mida ta väidetavalt ka ise juba oskab;))) Ehk siis seisab kõrval ja õpetab kuidas õige on;))
-
Külaline
Kui mina teada armastaks, siis mul poleks selle vastu midagi kui ta mul kõrval seisaks ja õpetaks. Saaks ju arutada kuidas mida jne. Teeks muid trikke ka, siis.Külaline kirjutas: ↑21 Nov 2024 14:51Mida ta väidetavalt ka ise juba oskab;))) Ehk siis seisab kõrval ja õpetab kuidas õige on;))
-
Külaline
Mis trikke sa seal enam teed peale kaneelirulli ja pärnaõie tee?Külaline kirjutas: ↑21 Nov 2024 15:05Kui mina teada armastaks, siis mul poleks selle vastu midagi kui ta mul kõrval seisaks ja õpetaks. Saaks ju arutada kuidas mida jne. Teeks muid trikke ka, siis.Külaline kirjutas: ↑21 Nov 2024 14:51Mida ta väidetavalt ka ise juba oskab;))) Ehk siis seisab kõrval ja õpetab kuidas õige on;))Külaline kirjutas: ↑21 Nov 2024 14:48
Milleks mees? Aga selleks
-
Külaline
Konks? Kui naine sureb ära, läheb mees oma koju tagasi. Ega ta siis puu alt ei tule, oma korter või maja seniks kenasti üüril ning teenib pappi.Külaline kirjutas: ↑21 Nov 2024 14:46See naine pole rumal. Mida ta mehele pakub? Sooja ulualust, supikaussi ja kohta enda voodis. Mees siis vastutasuks hoiab suurt majapidamist korras. Siin on aga see konks. Kui naine teise ilma lahkub, siis pärijad võivad võõra vanamehe (kes näiteks on 15 aastat seal majas juba elanud) tänavale visata.Külaline kirjutas: ↑21 Nov 2024 13:48 Mees peab naisel midagi remontima, hooldama, ühistes hobides seltsiline olema. Mida naine mehele pakub, jääb saladuseks. Mis kõnetaks 45-55 aastast meest? Remontimine, hooldamine, ühised hobid.... ongi kõik? Väga vähe.
-
Külaline
Kõlab, nagu oleks parem plaan varjupaigast koer võtta, kellele sooja supikaussi ja ulualust pakkuda. Koer on palju ustavam ka ja surmani perenaisee truu. Igatahes kindlam diil kui mingi mehiklese kodustamine. Koer teeb ka jalutauskäike ja jaaoksuringid heameelega kaasa, tõsi, remonditöödega jääb hätta, aga meie tark ja haritud kangelanna suudab töömehe palgataKülaline kirjutas: ↑21 Nov 2024 14:46See naine pole rumal. Mida ta mehele pakub? Sooja ulualust, supikaussi ja kohta enda voodis. Mees siis vastutasuks hoiab suurt majapidamist korras.Külaline kirjutas: ↑21 Nov 2024 13:48 Mees peab naisel midagi remontima, hooldama, ühistes hobides seltsiline olema. Mida naine mehele pakub, jääb saladuseks. Mis kõnetaks 45-55 aastast meest? Remontimine, hooldamine, ühised hobid.... ongi kõik? Väga vähe.
-
Külaline
"Sa oled minu jaoks ülekvalifitseeritud" tähendab viisakalt väljendudes, et sinu kogemused ja sekspertiis ületab tema taluvuse piiri.
-
Külaline
Minu meelest suhete kohta tavaliselt öeldakse, et see naine on selle mehe liigast väljas, ehk liiga hea. Ei taha magister enda kõrvale mingit "kuus klassi külakooli koeraga pooleks" meest ju, mõni ime.
-
Külaline
Kui mina teada armastaks, siis mul poleks selle vastu midagi kui ta mul kõrval seisaks ja õpetaks. Saaks ju arutada kuidas mida jne. Teeks muid trikke ka, siis.
[/quote]
Mis trikke siis? Tagurpidi kukerpalle ja avaks hammastega õlkepudeli korke?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], kaegu, Kirile ja 3 külalist