"Sa oled minu jaoks ülekvalifitseeritud"

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 21 Nov 2024 08:47
Anonymous kirjutas: 20 Nov 2024 21:11Tean palju mehi, kelle ego pole hii habras, et pikkus nii tähtis oleks. Paljudele lühikestele meestele just meeldivadki pikemad naised. Kehva enesehinnanguga mehele muidugi ei sobi naine, kes on temast pikem, teenib rohkem, on parema haridusega.
See on ju lihtsalt statistika ja faktide aktsepteerimine. Võibolla mees valdab matemaatikat ja saab aru, et tõenäosus, et tekiks paar, kus mees on lühem ning teenib samaaegselt ka naistest vähem on nii väike, et mõistlikum on kohe asi pooleli jätta. Milleks raisata kõigi aega ja energiat.
Lühikesele mehele võivad muidugi pikemad naised meeldida, aga kui oled saanud juba kümmekond ninakat keeldumist ja mõned korrad otsesõnu pimedasse kohta saadetud, siis taipab ka juhmim, et tõmme pole vastastikune;)))
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Nov 2024 08:57
Külaline kirjutas: 20 Nov 2024 18:41 Niimoodi väitis mulle keegi veel kunagises Perekoolis, kui kirjeldasin ennast lühidalt ja väitsin, et ma otseselt partnerit ei otsi, aga kui juhtub, siis juhtub.

Olukord on minu vaatest jätkuvalt sama, kuid mõtlen vahel selle väite peale - et huvitav, mis paneb meesterahva niimoodi tundma? Isd ma näiteks ei arva, et ükski mees oleks minu jaoks ülekvalifitseeritud. Võib olla, et ei sobi X põhjusel, kuid kindlasti ei tunneks ma ennast kuidagi kellegi jaoks alaväärsena.
No ju siis see mees tunneb oma mehelikkust otseselt ohustatuna, kui naine on temast haritum ja/või saab kõrgemat palka näiteks. Naisel ei ole midagi selle vastu- mees peabki targem ja võimekam olema, vastupidi on asi aga imelik ja suhte tasakaal paigast ära. Ei olegi seepärast väga edukatel naistel kerge väärilist meest leida.
Miks suvalise võhivõõra ütlemine sulle nii hinge läks?
Meest reeglina üldse ei huvita naise sissetulekud või haridus, tema vaatab naise ikka tisside järgi.
Naised otsivad meest, kes oleks neist üle.
Külaline

Mismõttes liiga pikk naine on "ülekvalifitseeritud", rääkige ikka teemast, mitte rumalusi. Ülekvalifitseeritud tähendab ikka liiga haritud ja/või liiga rikas. Aga parem ongi ju, kui viletsad ja kompleksides mehed ise teavad loobuda. Perekoolis vist oligi teema, et naine on kõrgharidusega ja heal töökohal. Kui mees pole naisega vähemalt võrdne, siis ei tule ülitõenäoliselt suhtest midagi välja.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Nov 2024 18:41 Niimoodi väitis mulle keegi veel kunagises Perekoolis, kui kirjeldasin ennast lühidalt ja väitsin, et ma otseselt partnerit ei otsi, aga kui juhtub, siis juhtub.
See üle kvalifitseerimise vastus oli sellele kommentaarile.

Mulle pakud mehena huvi kui haridustase on vähemalt magister või sellega võrdsustatud, oled pikk ja enam-vähem füüsilises vormis, vanus nii 45-55. Kui soovunelmatest rääkida, siis võiksid osata elementaarseid majapidamises vajalikke igapäevaseid, aga ka remont- ja hooldustöid ja sul oleks minuga vähemalt mõni ühine hobi veel.

Ise olen naine, vanuse poolest kusagil välja käidud vahemikus, sponsorit ei vaja. Mul on palju hobisid ja üsna arvestatava suurusega majapidamine Tallinna ääres. (Kus olen teinud ja suudam ise ära teha kõiksugused tööd, mida aias või majas vaja,) Räägin arvestataval hulgal võõrkeeli, sh mitut täiesti vabalt, olen elanud erinevates riikides.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Nov 2024 18:41 Olukord on minu vaatest jätkuvalt sama, kuid mõtlen vahel selle väite peale - et huvitav, mis paneb meesterahva niimoodi tundma? Isd ma näiteks ei arva, et ükski mees oleks minu jaoks ülekvalifitseeritud. Võib olla, et ei sobi X põhjusel, kuid kindlasti ei tunneks ma ennast kuidagi kellegi jaoks alaväärsena.
Ehk kui keegi mees on hariduselt magistrist väiksem, siis ongi ju sinu vastu üle kvalifitseeritud?
Ehk sul endal huvi poleks sellise mehe vastu.

Mis ei tähenda, et mehel poleks huvi sinu kui naise vastu, aga nõue vähemalt magister pani teda nii ütlema.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Nov 2024 12:50

Mulle pakud mehena huvi kui haridustase on vähemalt magister või sellega võrdsustatud, oled pikk ja enam-vähem füüsilises vormis, vanus nii 45-55. Kui soovunelmatest rääkida, siis võiksid osata elementaarseid majapidamises vajalikke igapäevaseid, aga ka remont- ja hooldustöid ja sul oleks minuga vähemalt mõni ühine hobi veel.

Ise olen naine, vanuse poolest kusagil välja käidud vahemikus, sponsorit ei vaja. Mul on palju hobisid ja üsna arvestatava suurusega majapidamine Tallinna ääres. (Kus olen teinud ja suudam ise ära teha kõiksugused tööd, mida aias või majas vaja,) Räägin arvestataval hulgal võõrkeeli, sh mitut täiesti vabalt, olen elanud erinevates riikides.
Kui sa ise juba kõike oskad, siis teegi ise. Kui sa meest ei vaja, siis mis mehe funktsioon oleks? Las mees jäägu nendele naistele, kes meest vajavad ja temast puudust tunnevad.
Sa vaata omale mõni palgaline teenija, saad valida just sellise kui vaja.
Külaline

See on selline viisakas vale stiilis "viga on minus"
Külaline

45-55 head mehed on kõik juba ammu võetud;)))) 25 aastat tagasi oleks pidanud otsima.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Nov 2024 08:47
Anonymous kirjutas: 20 Nov 2024 21:11Tean palju mehi, kelle ego pole hii habras, et pikkus nii tähtis oleks. Paljudele lühikestele meestele just meeldivadki pikemad naised. Kehva enesehinnanguga mehele muidugi ei sobi naine, kes on temast pikem, teenib rohkem, on parema haridusega.
See on ju lihtsalt statistika ja faktide aktsepteerimine. Võibolla mees valdab matemaatikat ja saab aru, et tõenäosus, et tekiks paar, kus mees on lühem ning teenib samaaegselt ka naistest vähem on nii väike, et mõistlikum on kohe asi pooleli jätta. Milleks raisata kõigi aega ja energiat.
Keskmise hispaania mehe pikkus on 170 cm, vaatasin Googlest.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Nov 2024 13:03 Ehk kui keegi mees on hariduselt magistrist väiksem, siis ongi ju sinu vastu üle kvalifitseeritud?
Ehk sul endal huvi poleks sellise mehe vastu.

Mis ei tähenda, et mehel poleks huvi sinu kui naise vastu, aga nõue vähemalt magister pani teda nii ütlema.
Vähem kui magister on siis ALAkvalifitseeritud ehk ei vasta kvaliteedinõuetele. Juba tsiteeritu kirjavead näitavad, et magistrist on kirjutaja puhul asi kaugel. Tänan, ei. Igaüks otsigu ikka endasuguseid.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Nov 2024 11:48 Mismõttes liiga pikk naine on "ülekvalifitseeritud", rääkige ikka teemast, mitte rumalusi. Ülekvalifitseeritud tähendab ikka liiga haritud ja/või liiga rikas. Aga parem ongi ju, kui viletsad ja kompleksides mehed ise teavad loobuda. Perekoolis vist oligi teema, et naine on kõrgharidusega ja heal töökohal. Kui mees pole naisega vähemalt võrdne, siis ei tule ülitõenäoliselt suhtest midagi välja.
Siis jääb ka naine üksikuks kui see pole muidugi eesmärk. Kas see üksindus teeb siis naise kibedaks?
Külaline

Ja see oligi nagu tutvumiskuulutus vä, või mis pani sellist teksti kirjutama? Vähe ülbe, see "oled minu jaoks ülekvalifitseeritud" on ikka väga viisakas vastus, ju siis nii oligi, oled liiga palju mehest üle.
Külaline

Iseenesest sa naisena pakuks mulle huvi. Kõik peale hariduse oleks mul olemas mida kirjutasid. Mind ennast ei segaks kui sa oleksid haridusega üle. Sinu pikkuse nõuet ka ei tea.
Kui ma peaksin tegema valiku, siis jätaksin su välja, kuna ma ei pakuks sulle nagunii huvi sinu enda haridus nõude pärast.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Nov 2024 13:26 Vähem kui magister on siis ALAkvalifitseeritud ehk ei vasta kvaliteedinõuetele. Juba tsiteeritu kirjavead näitavad, et magistrist on kirjutaja puhul asi kaugel. Tänan, ei. Igaüks otsigu ikka endasuguseid.
Nõustun, otsin endasuguseid.
Ei taha mingeid tähenärijaid.
taivopalm
Teerajaja

Postitus Postitas taivopalm »

Anonymous kirjutas: 21 Nov 2024 12:50Mulle pakud mehena huvi kui haridustase on vähemalt magister või sellega võrdsustatud, oled pikk ja enam-vähem füüsilises vormis, vanus nii 45-55. Kui soovunelmatest rääkida, siis võiksid osata elementaarseid majapidamises vajalikke igapäevaseid, aga ka remont- ja hooldustöid ja sul oleks minuga vähemalt mõni ühine hobi veel.

See kõlab nagu tutvumiskuulutus. Aga ma ei näe meiliaadressi või telefoni :D
Külaline

Mees peab naisel midagi remontima, hooldama, ühistes hobides seltsiline olema. Mida naine mehele pakub, jääb saladuseks. Mis kõnetaks 45-55 aastast meest? Remontimine, hooldamine, ühised hobid.... ongi kõik? Väga vähe.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Nov 2024 13:48 Mees peab naisel midagi remontima, hooldama, ühistes hobides seltsiline olema. Mida naine mehele pakub, jääb saladuseks. Mis kõnetaks 45-55 aastast meest? Remontimine, hooldamine, ühised hobid.... ongi kõik? Väga vähe.
Mis osas see naine end parendada võiks, et mehele saada?
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Nov 2024 13:55
Külaline kirjutas: 21 Nov 2024 13:48 Mees peab naisel midagi remontima, hooldama, ühistes hobides seltsiline olema. Mida naine mehele pakub, jääb saladuseks. Mis kõnetaks 45-55 aastast meest? Remontimine, hooldamine, ühised hobid.... ongi kõik? Väga vähe.
Hea küsimus. Atraktiivne peab olema, huvitav, rõõmsameelne ja kindlasti naiselik. Kui ikka 50 aastaselt on üksi jäädud, kas on mõtet oodata ja oodata seda õiget? Või võiks ise seda õiget otsima hakata.
Külaline

Mida ise sellele mehele pakud? Praegu sul on nagu tööpakkumiskuulutus, kus palk pole mainitud.
Külaline

Ikka latti alla laskma, sest lühikesed ja harimatud mehed ei pääse üle. Parem siis juba üldse maasse kaevata, siis on mehed rahul, naisel ei tohi ju härradele mingeid nõudmisi olla, vaid ise ainult tuleb eesrindlik ja tagasihoidlik olla, ülelpool rinnapartiid peale juuksepahmaka oleks pare, kui midagi poleks, muidu oled ülekvalifitseeritud :lol:
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: kiisu ja 3 külalist