"Sa oled minu jaoks ülekvalifitseeritud"
-
Külaline
"Sa oled minu jaoks ülekvalifitseeritud"
Niimoodi väitis mulle keegi veel kunagises Perekoolis, kui kirjeldasin ennast lühidalt ja väitsin, et ma otseselt partnerit ei otsi, aga kui juhtub, siis juhtub.
Olukord on minu vaatest jätkuvalt sama, kuid mõtlen vahel selle väite peale - et huvitav, mis paneb meesterahva niimoodi tundma? Isd ma näiteks ei arva, et ükski mees oleks minu jaoks ülekvalifitseeritud. Võib olla, et ei sobi X põhjusel, kuid kindlasti ei tunneks ma ennast kuidagi kellegi jaoks alaväärsena.
Olukord on minu vaatest jätkuvalt sama, kuid mõtlen vahel selle väite peale - et huvitav, mis paneb meesterahva niimoodi tundma? Isd ma näiteks ei arva, et ükski mees oleks minu jaoks ülekvalifitseeritud. Võib olla, et ei sobi X põhjusel, kuid kindlasti ei tunneks ma ennast kuidagi kellegi jaoks alaväärsena.
-
Külaline
Seda sõna kasutatakse tööintervjuudes, no näiteks siis, kui insener taotleb koristaja kohta. Aga suhtesse säherdune sõna küll ei sobi, jätab veits imeliku mulje, justnagu mees oleks naise tööandja.
Samas jälle, kuidas siis väljendada seda, kui mees tunneb, et see naine on tema jaoks kuidagi n-ö teisel tasandil? Iseenesest pole selline tundmus halb, arusaadav ju, et tahetakse suhet luua inimesega, kellel on sinuga sarnane muusikamaitse, meeldib käia sarnastes vaba aja veetmise kohtades, suheldakse sarnaste tuttavatega jne.
Ja veel üks seletus: ütleja tahtis niisama kelbast panna ja partsas suust välja esimese sõna, mis talle pähe torkas. Seda viimast tehakse üllatavalt tihti, ja teine siis jääb imestades nuputama, et misasi see nüüd veel oli.
Samas jälle, kuidas siis väljendada seda, kui mees tunneb, et see naine on tema jaoks kuidagi n-ö teisel tasandil? Iseenesest pole selline tundmus halb, arusaadav ju, et tahetakse suhet luua inimesega, kellel on sinuga sarnane muusikamaitse, meeldib käia sarnastes vaba aja veetmise kohtades, suheldakse sarnaste tuttavatega jne.
Ja veel üks seletus: ütleja tahtis niisama kelbast panna ja partsas suust välja esimese sõna, mis talle pähe torkas. Seda viimast tehakse üllatavalt tihti, ja teine siis jääb imestades nuputama, et misasi see nüüd veel oli.
-
Külaline
Jumala loogiline, kui on tegu erineva haridustasemega. Ongi ülekvalifitseeritud. Selle mehe kohta.Külaline kirjutas: ↑20 Nov 2024 19:31
-
Külaline
Selles ongi mehe ja naise maailma vahe. Mees vaatab naise välimust, kui ilusad lapsed temaga tuleks, milline oleks temaga kooselu. Kui naine ongi mehest kehvema haridusega, teenib vähem või ei teeni üldse midagi, siis mehe kui juhi roll ühiskonnas lubab tal selle naisega suhte luua.
Naine ei suudaks suhet kas üldse luua või ei oleks selles õnnelik. Mida siis elus tahetakse, kas suhet endale või suhet teistele?
Aga see ongi eluvalik, kõik saavad elada oma tõekspidamiste järgi.
-
Külaline
Sama nagu 190 cm mees saab võtta naise, kes on 190, 180, 170 või isegi 160 cm pikkune. 185 cm naine saab võtta ainult enda pikkuse või veel pikema mehe. Mehel on 4 korda suurem võimalus leida tore naine kui naisel leida tore mees.
-
Külaline
Tean palju mehi, kelle ego pole hii habras, et pikkus nii tähtis oleks. Paljudele lühikestele meestele just meeldivadki pikemad naised. Kehva enesehinnanguga mehele muidugi ei sobi naine, kes on temast pikem, teenib rohkem, on parema haridusega.Külaline kirjutas: ↑20 Nov 2024 21:09 Sama nagu 190 cm mees saab võtta naise, kes on 190, 180, 170 või isegi 160 cm pikkune. 185 cm naine saab võtta ainult enda pikkuse või veel pikema mehe. Mehel on 4 korda suurem võimalus leida tore naine kui naisel leida tore mees.
-
Külaline
Palju neid 190 cm pikkuseid mehi ikka on. Lühemad mehed jälle ei saa midagi valida, hea kui üldse mingi naise saavad. Sest ei taha neid lühikesed ega pikad naised.Külaline kirjutas: ↑20 Nov 2024 21:09 Sama nagu 190 cm mees saab võtta naise, kes on 190, 180, 170 või isegi 160 cm pikkune. 185 cm naine saab võtta ainult enda pikkuse või veel pikema mehe. Mehel on 4 korda suurem võimalus leida tore naine kui naisel leida tore mees.
-
Külaline
Ülekvalifitseeritusega on sama. Kui naine on näiteks PhD kraadiga ja tema mees on keskharidusega muidu tore ja lahe mees, siis ei saa ju minna teadlaste vastuvõtule nii rumala mehega, mida teised arvaks eks. Aga professorist mees saab vabalt oma kauni, keskhariduse omandanud naisega uhkele galale minna ja keegi ei vaata halvasti. Veel kiidetakse kui kena naine sul on eks. Naised ise on muutnud oma maailma võimalused hästi pisikeseks.
-
Külaline
Antud nuhul oli (on) siiski teemaks, et teadmata haridusega mees pidas ühte naist pelga paari lause põhjal enda jaoks ülekvalifitseerituks.Külaline kirjutas: ↑20 Nov 2024 21:14 Ülekvalifitseeritusega on sama. Kui naine on näiteks PhD kraadiga ja tema mees on keskharidusega muidu tore ja lahe mees, siis ei saa ju minna teadlaste vastuvõtule nii rumala mehega, mida teised arvaks eks. Aga professorist mees saab vabalt oma kauni, keskhariduse omandanud naisega uhkele galale minna ja keegi ei vaata halvasti. Veel kiidetakse kui kena naine sul on eks. Naised ise on muutnud oma maailma võimalused hästi pisikeseks.
-
Külaline
Sama loogika järgi siis ehitaja ei saa üldse kedagi. Häbi sellist ju kuskile kaasa võtta, isegi kui keskharidusega naine oled.Külaline kirjutas: ↑20 Nov 2024 21:14 Ülekvalifitseeritusega on sama. Kui naine on näiteks PhD kraadiga ja tema mees on keskharidusega muidu tore ja lahe mees, siis ei saa ju minna teadlaste vastuvõtule nii rumala mehega, mida teised arvaks eks. Aga professorist mees saab vabalt oma kauni, keskhariduse omandanud naisega uhkele galale minna ja keegi ei vaata halvasti. Veel kiidetakse kui kena naine sul on eks. Naised ise on muutnud oma maailma võimalused hästi pisikeseks.
-
Külaline
Pidaski, sest ei näinud suhtel tulevikku. Sama kui üks on rikas ja teine vaene, kas on mõtet minna vaesena suhtesse kui ise midagi lubada ei saa ja elad siis teise armust ja heatahtlikkusest? Ei ole kuidagi tore.Külaline kirjutas: ↑20 Nov 2024 21:18Antud nuhul oli (on) siiski teemaks, et teadmata haridusega mees pidas ühte naist pelga paari lause põhjal enda jaoks ülekvalifitseerituks.Külaline kirjutas: ↑20 Nov 2024 21:14 Ülekvalifitseeritusega on sama. Kui naine on näiteks PhD kraadiga ja tema mees on keskharidusega muidu tore ja lahe mees, siis ei saa ju minna teadlaste vastuvõtule nii rumala mehega, mida teised arvaks eks. Aga professorist mees saab vabalt oma kauni, keskhariduse omandanud naisega uhkele galale minna ja keegi ei vaata halvasti. Veel kiidetakse kui kena naine sul on eks. Naised ise on muutnud oma maailma võimalused hästi pisikeseks.
-
Külaline
Ehitaja on tõesti paremal positsioonil, kui keskharidusega naine, kuid mitte nii oluliselt.Külaline kirjutas: ↑20 Nov 2024 21:19Sama loogika järgi siis ehitaja ei saa üldse kedagi. Häbi sellist ju kuskile kaasa võtta, isegi kui keskharidusega naine oled.Külaline kirjutas: ↑20 Nov 2024 21:14 Ülekvalifitseeritusega on sama. Kui naine on näiteks PhD kraadiga ja tema mees on keskharidusega muidu tore ja lahe mees, siis ei saa ju minna teadlaste vastuvõtule nii rumala mehega, mida teised arvaks eks. Aga professorist mees saab vabalt oma kauni, keskhariduse omandanud naisega uhkele galale minna ja keegi ei vaata halvasti. Veel kiidetakse kui kena naine sul on eks. Naised ise on muutnud oma maailma võimalused hästi pisikeseks.
-
Külaline
Sul käib see loogika natuke vildakaid radu pidi. Ütlesid, et keskharidusega naine kõlbab ka professorile, kui on kena välimusega. Sama loogika järgi siis ehitajast mees ei kõlba ühelegi naisele, sest kui on kena naine, võib sihtida professorit. Milleks siis ehitaja. Ja haritud naisele ei kõlba see ehitaja ju ammugi. Aga tundub, et su pea lõikab vaid ühte pidi, aga teistpidi sama loogika sinu jaoks ei toimi. Kui pikk mees võib valida ükskõik millise naise, siis lühike mees ei saa kedagi, ka mitte endapikkust, sest lühike naine võib ju valida kõikide maailma meeste seast. Samamoodi kui professorist mees võib valida nii haritud kui harimatu naise, siis harimatu mees ei saa kedagi, sest ka harimatud naised võivad valida ju parema.Külaline kirjutas: ↑20 Nov 2024 21:25Ehitaja on tõesti paremal positsioonil, kui keskharidusega naine, kuid mitte nii oluliselt.Külaline kirjutas: ↑20 Nov 2024 21:19Sama loogika järgi siis ehitaja ei saa üldse kedagi. Häbi sellist ju kuskile kaasa võtta, isegi kui keskharidusega naine oled.Külaline kirjutas: ↑20 Nov 2024 21:14 Ülekvalifitseeritusega on sama. Kui naine on näiteks PhD kraadiga ja tema mees on keskharidusega muidu tore ja lahe mees, siis ei saa ju minna teadlaste vastuvõtule nii rumala mehega, mida teised arvaks eks. Aga professorist mees saab vabalt oma kauni, keskhariduse omandanud naisega uhkele galale minna ja keegi ei vaata halvasti. Veel kiidetakse kui kena naine sul on eks. Naised ise on muutnud oma maailma võimalused hästi pisikeseks.
-
Külaline
Tema liigast väljas ühesõnaga. Tunneb, et pole sinu jaoks piisavalt hea.
-
Külaline
Pole küll see keda kommenteerid, aga tegelikult on maailmas igasuguseid naisi, on pikki naisi kellele meeldivad lühikesed naised, on lühikesed naised kellele meeldivad enda pikkused mehed. Tõesti on pikal mehel rohkem valikuid, aga rohkem valikuid tähendab ka rohkem valesti valimisi. Ega pikad mehed ei taha neid lühikesi naisi, noo ei taha last enda kõrvale, isegi kui paneb jubedad kontsad alla. Tahaks ikka kallistada, silma vaadata, mitte kael kõveras kusagilt alt kedagi otsida. Tahaks olla võrdne. Harimatu mees saab leida harimatuid naisi, neid on väga palju. Lihtsalt piisab kui bemm istumise all ja rullnoka jutt ja ongi paar valmis. Pole elu kuidagi seisma jäänud, kõik elavad.Külaline kirjutas: ↑20 Nov 2024 21:42Sul käib see loogika natuke vildakaid radu pidi. Ütlesid, et keskharidusega naine kõlbab ka professorile, kui on kena välimusega. Sama loogika järgi siis ehitajast mees ei kõlba ühelegi naisele, sest kui on kena naine, võib sihtida professorit. Milleks siis ehitaja. Ja haritud naisele ei kõlba see ehitaja ju ammugi. Aga tundub, et su pea lõikab vaid ühte pidi, aga teistpidi sama loogika sinu jaoks ei toimi. Kui pikk mees võib valida ükskõik millise naise, siis lühike mees ei saa kedagi, ka mitte endapikkust, sest lühike naine võib ju valida kõikide maailma meeste seast. Samamoodi kui professorist mees võib valida nii haritud kui harimatu naise, siis harimatu mees ei saa kedagi, sest ka harimatud naised võivad valida ju parema.
-
Külaline
Ehitaja oleks nagu mingi sõimusõna siin mõnel. Mul käis suvel suitsusauna ehitamas mees kahe kõrgharidusega, EPA metsandus ja traditsiooniline puidutöö Viljandi kolledžist, palgid tõi oma metsast, metsakuiv palk, sauna pildid tegi talvel arvutis. Kogu projekt algusest lõpuni, kaasa arvatud laastukatus omatõmmatud laastust.Külaline kirjutas: ↑20 Nov 2024 21:42Sul käib see loogika natuke vildakaid radu pidi. Ütlesid, et keskharidusega naine kõlbab ka professorile, kui on kena välimusega. Sama loogika järgi siis ehitajast mees ei kõlba ühelegi naisele, sest kui on kena naine, võib sihtida professorit. Milleks siis ehitaja. Ja haritud naisele ei kõlba see ehitaja ju ammugi. Aga tundub, et su pea lõikab vaid ühte pidi, aga teistpidi sama loogika sinu jaoks ei toimi. Kui pikk mees võib valida ükskõik millise naise, siis lühike mees ei saa kedagi, ka mitte endapikkust, sest lühike naine võib ju valida kõikide maailma meeste seast. Samamoodi kui professorist mees võib valida nii haritud kui harimatu naise, siis harimatu mees ei saa kedagi, sest ka harimatud naised võivad valida ju parema.
Kõike muud kui rumal mees, aga peale selle veel kätest osav.
-
Külaline
Ma pole midagi öelnud, mida sa seletad?Külaline kirjutas: ↑20 Nov 2024 21:42Sul käib see loogika natuke vildakaid radu pidi. Ütlesid, et keskharidusega naine kõlbab ka professorile, kui on kena välimusega. Sama loogika järgi siis ehitajast mees ei kõlba ühelegi naisele, sest kui on kena naine, võib sihtida professorit. Milleks siis ehitaja. Ja haritud naisele ei kõlba see ehitaja ju ammugi. Aga tundub, et su pea lõikab vaid ühte pidi, aga teistpidi sama loogika sinu jaoks ei toimi. Kui pikk mees võib valida ükskõik millise naise, siis lühike mees ei saa kedagi, ka mitte endapikkust, sest lühike naine võib ju valida kõikide maailma meeste seast. Samamoodi kui professorist mees võib valida nii haritud kui harimatu naise, siis harimatu mees ei saa kedagi, sest ka harimatud naised võivad valida ju parema.
-
Külaline
Milline rumal jutt! Ma 165 cm ja mehed alati pikad olnud, 186-196vm. Pole veel kuulnud, et 190-196 mees soovib oma samat kasvu naisele silma vaadata. Bemmi jaoks peab vähemalt 40K olema, rullnokad sõidavad maakolkas mingite saanidega.Külaline kirjutas: ↑20 Nov 2024 22:45Pole küll see keda kommenteerid, aga tegelikult on maailmas igasuguseid naisi, on pikki naisi kellele meeldivad lühikesed naised, on lühikesed naised kellele meeldivad enda pikkused mehed. Tõesti on pikal mehel rohkem valikuid, aga rohkem valikuid tähendab ka rohkem valesti valimisi. Ega pikad mehed ei taha neid lühikesi naisi, noo ei taha last enda kõrvale, isegi kui paneb jubedad kontsad alla. Tahaks ikka kallistada, silma vaadata, mitte kael kõveras kusagilt alt kedagi otsida. Tahaks olla võrdne. Harimatu mees saab leida harimatuid naisi, neid on väga palju. Lihtsalt piisab kui bemm istumise all ja rullnoka jutt ja ongi paar valmis. Pole elu kuidagi seisma jäänud, kõik elavad.Külaline kirjutas: ↑20 Nov 2024 21:42Sul käib see loogika natuke vildakaid radu pidi. Ütlesid, et keskharidusega naine kõlbab ka professorile, kui on kena välimusega. Sama loogika järgi siis ehitajast mees ei kõlba ühelegi naisele, sest kui on kena naine, võib sihtida professorit. Milleks siis ehitaja. Ja haritud naisele ei kõlba see ehitaja ju ammugi. Aga tundub, et su pea lõikab vaid ühte pidi, aga teistpidi sama loogika sinu jaoks ei toimi. Kui pikk mees võib valida ükskõik millise naise, siis lühike mees ei saa kedagi, ka mitte endapikkust, sest lühike naine võib ju valida kõikide maailma meeste seast. Samamoodi kui professorist mees võib valida nii haritud kui harimatu naise, siis harimatu mees ei saa kedagi, sest ka harimatud naised võivad valida ju parema.Külaline kirjutas: ↑20 Nov 2024 21:25
Ehitaja on tõesti paremal positsioonil, kui keskharidusega naine, kuid mitte nii oluliselt.
-
Külaline
See on ju lihtsalt statistika ja faktide aktsepteerimine. Võibolla mees valdab matemaatikat ja saab aru, et tõenäosus, et tekiks paar, kus mees on lühem ning teenib samaaegselt ka naistest vähem on nii väike, et mõistlikum on kohe asi pooleli jätta. Milleks raisata kõigi aega ja energiat.
-
Külaline
No ju siis see mees tunneb oma mehelikkust otseselt ohustatuna, kui naine on temast haritum ja/või saab kõrgemat palka näiteks. Naisel ei ole midagi selle vastu- mees peabki targem ja võimekam olema, vastupidi on asi aga imelik ja suhte tasakaal paigast ära. Ei olegi seepärast väga edukatel naistel kerge väärilist meest leida.Külaline kirjutas: ↑20 Nov 2024 18:41 Niimoodi väitis mulle keegi veel kunagises Perekoolis, kui kirjeldasin ennast lühidalt ja väitsin, et ma otseselt partnerit ei otsi, aga kui juhtub, siis juhtub.
Miks suvalise võhivõõra ütlemine sulle nii hinge läks?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 2 külalist