Sa ju ise kirjutad, et ta ei teadnud, mida tahab. Mis mul siin arvata peaks olema. Äkki äkki oli vaid see, et väga äkki tegi köigiga.Guest kirjutas: ↑06 Mai 2026 22:49Äkki just teadis? Kuidas sina tead et ta ei saanud mida tahab? Maru kõiketeadja oledKülaline kirjutas: ↑06 Mai 2026 22:46Võta rahulikult, tema lihtsalt ei teadnud, mida ta tahab. Või ei saanud kuskilt, mida ta tahab.Guest kirjutas: ↑06 Mai 2026 22:42 Nii huvitav kui valuliselt sa võtad kõike, ometi oled iseseisev ja seksid ja oled teistest parem, rohkem arenenud.
Mina näiteks kunagi seksisin oma eksiga, tema ise algatas ja pärast ütles, tahtis võrrelda oma uue mehega siis kuna ta oli mind suhtes petnud selle uue mehega, siis pettis seda uut meest siis minuga tagasi. Vot selline lugu. Kui imelikud olendid on naised.
Sex with ex
-
Külaline
-
Külaline
Riina kes ka ihas on. Sama tekst ja pidev sõnakasutus ja see pidev peeniste jutt. Kõik on impod jne
-
Külaline
Kelleks sa ennast üldse pead? Ära räägi sellega ja ära räägi tollega. Mis see sinu asi on, mida teised teevad? Õudne kontrollifriik.Külaline kirjutas: ↑06 Mai 2026 22:50Kuidas on võimalik nii tagurpidi asjadest aru saada? Mina ei ole temaga siin argumenteerinud ega ühelegi kommentaarile vastanud. Hoopis palusin seda teisel inimesel mitte teha.Guest kirjutas: ↑06 Mai 2026 22:47Aga miks argumenteerid temaga siis kui see sind kuhugi ei vii?Külaline kirjutas: ↑06 Mai 2026 22:44
Nii imelik, et sa ära ei tunne, et suhtled mehega ja allud provokatsioonile.
Nagu ma aru saan, siis kodanik revolver oma täies hiilguses on tagasi. Palun ignoreerige teda ja ärge laske teemat solkida. Arutleja nüüd muidugi manitseb igaüht ise otsustama, kes kellega suhteb, aga no tõesti - sellised sisutühjad dialoogid provokaatorist revolvriga ei vii teemat mitte kuhugile.
-
Külaline
Mina kirjutan, et ta tahtis võrrelda. Võrdlemiseks ikkagi inimene teab mida teeb.Külaline kirjutas: ↑06 Mai 2026 22:53Sa ju ise kirjutad, et ta ei teadnud, mida tahab. Mis mul siin arvata peaks olema. Äkki äkki oli vaid see, et väga äkki tegi köigiga.
-
Külaline
Olgu, aga pidage revolvriga siis edasi dialoogi. Ju teile siis sobib niimoodi. Aga teised inimesed peletavad sellised kahekõned teemast minema. See on üsna kindel.Guest kirjutas: ↑06 Mai 2026 22:54Kelleks sa ennast üldse pead? Ära räägi sellega ja ära räägi tollega. Mis see sinu asi on, mida teised teevad? Õudne kontrollifriik.Külaline kirjutas: ↑06 Mai 2026 22:50Kuidas on võimalik nii tagurpidi asjadest aru saada? Mina ei ole temaga siin argumenteerinud ega ühelegi kommentaarile vastanud. Hoopis palusin seda teisel inimesel mitte teha.
-
Külaline
Ta ju vahepeal ainult üksinda lämisebki siin dialoogi vormis. Kedagi teist polegi sõna võtmas olnud mõnel leheküljel või teemas siin.Guest kirjutas: ↑06 Mai 2026 22:52Võib-olla on ta koguaeg siin olnud, aga kommentaaridega on ta õnneks päris pikalt pausi pidanud. Tean, kuna olen siin igapäevane lugeja ja tunnen tema lämina ilmeksimatult ära.Guest kirjutas: ↑06 Mai 2026 22:50Revolver on kogu aeg siin olnud. Imelik, kui mõni on arvanud et too kuhugi kadunud on.Guest kirjutas: ↑06 Mai 2026 22:44
Nii imelik, et sa ära ei tunne, et suhtled mehega ja allud provokatsioonile.
Nagu ma aru saan, siis kodanik revolver oma täies hiilguses on tagasi. Palun ignoreerige teda ja ärge laske teemat solkida. Arutleja nüüd muidugi manitseb igaüht ise otsustama, kes kellega suhteb, aga no tõesti - sellised sisutühjad dialoogid provokaatorist revolvriga ei vii teemat mitte kuhugile.
-
Külaline
Millised inimesed?Külaline kirjutas: ↑06 Mai 2026 22:56Olgu, aga pidage revolvriga siis edasi dialoogi. Ju teile siis sobib niimoodi. Aga teised inimesed peletavad sellised kahekõned teemast minema. See on üsna kindel.Guest kirjutas: ↑06 Mai 2026 22:54Kelleks sa ennast üldse pead? Ära räägi sellega ja ära räägi tollega. Mis see sinu asi on, mida teised teevad? Õudne kontrollifriik.Külaline kirjutas: ↑06 Mai 2026 22:50
Kuidas on võimalik nii tagurpidi asjadest aru saada? Mina ei ole temaga siin argumenteerinud ega ühelegi kommentaarile vastanud. Hoopis palusin seda teisel inimesel mitte teha.
-
Külaline
Sentimeetreid võrdles, või mida?Guest kirjutas: ↑06 Mai 2026 22:55Mina kirjutan, et ta tahtis võrrelda. Võrdlemiseks ikkagi inimene teab mida teeb.
-
Külaline
Hahaa Riina, sul ikka see peenis on südamemure
-
Külaline
Vastan, kellele tahan, selgeltnägijad ei meeldi üldse.Külaline kirjutas: ↑06 Mai 2026 22:56Olgu, aga pidage revolvriga siis edasi dialoogi. Ju teile siis sobib niimoodi. Aga teised inimesed peletavad sellised kahekõned teemast minema. See on üsna kindel.
-
Külaline
Kus nad siis meeldida saavad, rikuvad kõik ära. Rahulolematud sellised, näevad kõike läbi.
-
Külaline
Sul on ikka madal enesehinnang kui otsid alati mingit tagamõtet. Kui inimene ütleb, ma teen midagi, sest ma tahan. Siis sa ei usu. Äkki ikka sulle valetatakse. Aga osad inimesed ongi julged ja elavad nii nagu soovivad. Seal ei ole mingit tagamõtet. Aga inimene kes alati üritab solvangutes elada, on tal seda raske tõesti mõista. Solvamine ongi pettumine ja kartlikus. See ongi nii naljaks, eriti need peenise jutud. Peenis ja peenis.
-
Külaline
Nii põnev vestlus teil. Kaks sama tasemega inimest on kokku saanud. Laske aga samas vaimus edasi!
Mingi selgeltnägemine ei puutu teemasse. Selleks ei pea üldse mingi selgeltnägija olema, arusaamaks, et revolver möllab jälle.
-
Külaline
Aga tundnud selgelt nägema, et just mina olen temaga eelnevalt siin teemas vestelnudKülaline kirjutas: ↑06 Mai 2026 23:52Nii põnev vestlus teil. Kaks sama tasemega inimest on kokku saanud. Laske aga samas vaimus edasi!
Mingi selgeltnägemine ei puutu teemasse. Selleks ei pea üldse mingi selgeltnägija olema, arusaamaks, et revolver möllab jälle.
No pole. Lihtsalt avaldasin arvamust "selgeltnägijate" vastu. Need kipuvad igat teemat solkima.
-
Külaline
Nunuhh! Peaasi, et ei avalda ennustajate vastu arvamust.Guest kirjutas: ↑07 Mai 2026 01:07Aga tundnud selgelt nägema, et just mina olen temaga eelnevalt siin teemas vestelnudKülaline kirjutas: ↑06 Mai 2026 23:52Nii põnev vestlus teil. Kaks sama tasemega inimest on kokku saanud. Laske aga samas vaimus edasi!
No pole. Lihtsalt avaldasin arvamust "selgeltnägijate" vastu. Need kipuvad igat teemat solkima.
-
Külaline
Kui tahab, see teine jutt. Aga kui võrdleb, siis mida? Keegi läheb seksis võrdlema? Räägime me ikka seksist? Sa tead, mis asi see seks üldse on?Guest kirjutas: ↑06 Mai 2026 23:19Sul on ikka madal enesehinnang kui otsid alati mingit tagamõtet. Kui inimene ütleb, ma teen midagi, sest ma tahan. Siis sa ei usu. Äkki ikka sulle valetatakse. Aga osad inimesed ongi julged ja elavad nii nagu soovivad. Seal ei ole mingit tagamõtet. Aga inimene kes alati üritab solvangutes elada, on tal seda raske tõesti mõista. Solvamine ongi pettumine ja kartlikus. See ongi nii naljaks, eriti need peenise jutud. Peenis ja peenis.
-
Külaline
Ma keegi teine.Külaline kirjutas: ↑07 Mai 2026 17:54Sa tead, mis asi see seks üldse on?
Räägi mulle, äkki ma ei tea. Tahan kindel olla mis seks on.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider] ja 10 külalist