Purjus oled?Guest kirjutas: ↑06 Mai 2026 18:50Riina oled?Külaline kirjutas: ↑06 Mai 2026 18:44Jälle võtad kõigi teiste meeste eest sõna. Kõik ei ole nii haledad kui sina. Kui ükski naine sinuga rahul pole ei voodis ega muidu elus, tuleb ikka peeglisse vaadata.Guest kirjutas: ↑06 Mai 2026 18:40
Mehed on juba harjunud naiste rahulolematusega ja ei tee sellest mingit teemat. Alati saab leida teise naise.
Sex with ex
-
Külaline
-
Külaline
Eks siis looma tasemel mõtlevate elu ongi selline nagu kirjeldad. Õnneks on enamikel inimestel aju looma tasemest kõrgemale arenenud. Kahju, et sul on teisiti läinud.Guest kirjutas: ↑06 Mai 2026 14:17 Loodus on teinud isased soojätkajateks ja sugu jätkatakse emastega. Kui ühe emasega on pojad saadud, siis jätkatakse poegade saamist teiste emastega. Nii käib looduses asi. Miks inimestel see asi teistmoodi peaks käima? Mees sai ühe naisega viis last ja edasi ongi seksuaalelu tema jaoks läbi? Sest tõesti, lastega naistel seksuaalvajadus väheneb pea nullini, miks mees peab samasugust elu elama? Naise roll ongi lapsi kasvatada ja mees toetab, aga kuidas seks peaks keelatud olema? Arvestades ka seda kui lühikesed suhted on tänapäeval, siis polegi mõtet lastega naise kõrval piinelda.
-
Külaline
Kordad koguaeg ühte ja sama. Leia tänapäeval film kus ei ole seksi. Näed, see seks on koguaeg igal pool, ainult need aseksuaalsed on teistest kõrgemale arenenud.
-
Külaline
Oih, aga tõsiselt, see ei ole mitte hea, kui alati leitud järgmine naine on rahulolematu. Kuidas niimoodi üldse olla saab?Guest kirjutas: ↑06 Mai 2026 18:40Mehed on juba harjunud naiste rahulolematusega ja ei tee sellest mingit teemat. Alati saab leida teise naise.Külaline kirjutas: ↑06 Mai 2026 18:39No kas siis endal häbi pole, kui naine tuleb voodisse ja laseb kohe jalga, nii hale oled. Aga noh, eks sul ole vist vastavad naised ka, sest jutt on juba väga imelik.Guest kirjutas: ↑06 Mai 2026 18:31
Mida tähendab naist ei saa? Kuidas naine enne voodisse minekut saab teada milline on mehe peenis? Suur osa eesti naisi ei julge peenist isegi imeda, mis teil sellest pikkusest?
Mōtlen et kui kōik mehed tunneksid end minu seltskonnas rahulolematuna, ma ei julgeks meestega suheldagi, hoiaks omaette. Esiteks oleks väga paha teistele pidevat meelehärmi tekitada ja muidugi kompleksid saaksin ka. Mina ei julgeks.
-
Külaline
Eesti naine on valdavalt rahulolematu, ka sina siin foorumis. Mehed kehitavad õlgu, ajavad nö oma asja. Kui naine on ilus, ahvatlev siis löövad külge, kui igav ja virisev keskpärasus siis ei löö külge. Paljud mehed ammu ei ela naistega koos, ei käi klubides naisi lantimas. Omad huvid. Tundub, et pigem üksikud naised on kurvad kui mehed neid enam ei märka. Mehed ei muretse naiste pärast.Külaline kirjutas: ↑06 Mai 2026 22:26Oih, aga tõsiselt, see ei ole mitte hea, kui alati leitud järgmine naine on rahulolematu. Kuidas niimoodi üldse olla saab?Guest kirjutas: ↑06 Mai 2026 18:40Mehed on juba harjunud naiste rahulolematusega ja ei tee sellest mingit teemat. Alati saab leida teise naise.Külaline kirjutas: ↑06 Mai 2026 18:39
No kas siis endal häbi pole, kui naine tuleb voodisse ja laseb kohe jalga, nii hale oled. Aga noh, eks sul ole vist vastavad naised ka, sest jutt on juba väga imelik.
Mōtlen et kui kōik mehed tunneksid end minu seltskonnas rahulolematuna, ma ei julgeks meestega suheldagi, hoiaks omaette. Esiteks oleks väga paha teistele pidevat meelehärmi tekitada ja muidugi kompleksid saaksin ka. Mina ei julgeks.
-
Külaline
Pea nüüd, millega see mees toetab kui naise vajadus pea nulli langeb? Miks naisel peaks seks keelatud olema? Siin jutus ja mōtlemises on mingi fundamentaalne viga.Guest kirjutas: ↑06 Mai 2026 14:17 Sest tõesti, lastega naistel seksuaalvajadus väheneb pea nullini, miks mees peab samasugust elu elama? Naise roll ongi lapsi kasvatada ja mees toetab, aga kuidas seks peaks keelatud olema? Arvestades ka seda kui lühikesed suhted on tänapäeval, siis polegi mõtet lastega naise kõrval piinelda.
-
Külaline
No ei ole ju. Mees toetab pereeluliselt, aga kui naine pole mehega armastusest enam huvitatud, siis ei pea ka mees seda põdema. Koos elada võib laste nimelt vabalt edasi. Jummel, seksigu need naised kellega tahavad.Külaline kirjutas: ↑06 Mai 2026 22:32Pea nüüd, millega see mees toetab kui naise vajadus pea nulli langeb? Miks naisel peaks seks keelatud olema? Siin jutus ja mōtlemises on mingi fundamentaalne viga.Guest kirjutas: ↑06 Mai 2026 14:17 Sest tõesti, lastega naistel seksuaalvajadus väheneb pea nullini, miks mees peab samasugust elu elama? Naise roll ongi lapsi kasvatada ja mees toetab, aga kuidas seks peaks keelatud olema? Arvestades ka seda kui lühikesed suhted on tänapäeval, siis polegi mõtet lastega naise kõrval piinelda.
-
Külaline
Nii huvitav kui valuliselt sa võtad kõike, ometi oled iseseisev ja seksid ja oled teistest parem, rohkem arenenud.
Mina näiteks kunagi seksisin oma eksiga, tema ise algatas ja pärast ütles, tahtis võrrelda oma uue mehega siis kuna ta oli mind suhtes petnud selle uue mehega, siis pettis seda uut meest siis minuga tagasi. Vot selline lugu. Kui imelikud olendid on naised.
Mina näiteks kunagi seksisin oma eksiga, tema ise algatas ja pärast ütles, tahtis võrrelda oma uue mehega siis kuna ta oli mind suhtes petnud selle uue mehega, siis pettis seda uut meest siis minuga tagasi. Vot selline lugu. Kui imelikud olendid on naised.
-
Külaline
Hea teada muidugi.Guest kirjutas: ↑06 Mai 2026 22:31Eesti naine on valdavalt rahulolematu, ka sina siin foorumis. Mehed kehitavad õlgu, ajavad nö oma asja. Kui naine on ilus, ahvatlev siis löövad külge, kui igav ja virisev keskpärasus siis ei löö külge. Paljud mehed ammu ei ela naistega koos, ei käi klubides naisi lantimas. Omad huvid. Tundub, et pigem üksikud naised on kurvad kui mehed neid enam ei märka. Mehed ei muretse naiste pärast.Külaline kirjutas: ↑06 Mai 2026 22:26Oih, aga tõsiselt, see ei ole mitte hea, kui alati leitud järgmine naine on rahulolematu. Kuidas niimoodi üldse olla saab?Guest kirjutas: ↑06 Mai 2026 18:40
Mehed on juba harjunud naiste rahulolematusega ja ei tee sellest mingit teemat. Alati saab leida teise naise.
Ise olen selline ōlgukehitav naine meestele, kes oma asja ajamiseks külge löövad, niisuguseid on iga nurga peal. Mis minul neist, mis ma nende külgelööjatega peale hakkan, nagunii tekib nendega kohe rahulolematus, neist pole millegiks asja ju.
See kui üleüldse ei märgata, endale meeldivate meeste poolt, see vōibolla väga hea tunne ei ole jah.
-
Külaline
No kehita siis õlgu.Külaline kirjutas: ↑06 Mai 2026 22:43
Hea teada muidugi.
Ise olen selline ōlgukehitav naine meestele, kes oma asja ajamiseks külge löövad, niisuguseid on iga nurga peal. Mis minul neist, mis ma nende külgelööjatega peale hakkan, nagunii tekib nendega kohe rahulolematus, neist pole millegiks asja ju.
See kui üleüldse ei märgata, endale meeldivate meeste poolt, see vōibolla väga hea tunne ei ole jah.
-
Külaline
Nii imelik, et sa ära ei tunne, et suhtled mehega ja allud provokatsioonile.Guest kirjutas: ↑06 Mai 2026 18:12Kummaline alaväärsuskompleks on sul. Võimeline petma, kui sa oled kõigi meestega suhtes olnud ja nad on sind petnud, siis on see sinu ebaõnn.Külaline kirjutas: ↑06 Mai 2026 18:10
Selline mees on seetõttu truu, et mitte keegi teine teda ei taha. Ei hakka ju mingi sõrmepikkuse jublakaga ennast rikkuma. Iga mees on võimeline petma, absoluutselt igaüks.
Nagu ma aru saan, siis kodanik revolver oma täies hiilguses on tagasi. Palun ignoreerige teda ja ärge laske teemat solkida. Arutleja nüüd muidugi manitseb igaüht ise otsustama, kes kellega suhteb, aga no tõesti - sellised sisutühjad dialoogid provokaatorist revolvriga ei vii teemat mitte kuhugile.
-
Külaline
Võta rahulikult, tema lihtsalt ei teadnud, mida ta tahab. Või ei saanud kuskilt, mida ta tahab.Guest kirjutas: ↑06 Mai 2026 22:42 Nii huvitav kui valuliselt sa võtad kõike, ometi oled iseseisev ja seksid ja oled teistest parem, rohkem arenenud.
-
Külaline
Aga miks argumenteerid temaga siis kui see sind kuhugi ei vii?Külaline kirjutas: ↑06 Mai 2026 22:44Nii imelik, et sa ära ei tunne, et suhtled mehega ja allud provokatsioonile.Guest kirjutas: ↑06 Mai 2026 18:12Kummaline alaväärsuskompleks on sul. Võimeline petma, kui sa oled kõigi meestega suhtes olnud ja nad on sind petnud, siis on see sinu ebaõnn.Külaline kirjutas: ↑06 Mai 2026 18:10
Selline mees on seetõttu truu, et mitte keegi teine teda ei taha. Ei hakka ju mingi sõrmepikkuse jublakaga ennast rikkuma. Iga mees on võimeline petma, absoluutselt igaüks.
Nagu ma aru saan, siis kodanik revolver oma täies hiilguses on tagasi. Palun ignoreerige teda ja ärge laske teemat solkida. Arutleja nüüd muidugi manitseb igaüht ise otsustama, kes kellega suhteb, aga no tõesti - sellised sisutühjad dialoogid provokaatorist revolvriga ei vii teemat mitte kuhugile.
-
Külaline
Äkki just teadis? Kuidas sina tead et ta ei saanud mida tahab? Maru kõiketeadja oledKülaline kirjutas: ↑06 Mai 2026 22:46Võta rahulikult, tema lihtsalt ei teadnud, mida ta tahab. Või ei saanud kuskilt, mida ta tahab.Guest kirjutas: ↑06 Mai 2026 22:42 Nii huvitav kui valuliselt sa võtad kõike, ometi oled iseseisev ja seksid ja oled teistest parem, rohkem arenenud.
-
Külaline
Revolver on kogu aeg siin olnud. Imelik, kui mõni on arvanud et too kuhugi kadunud on.Guest kirjutas: ↑06 Mai 2026 22:44Nii imelik, et sa ära ei tunne, et suhtled mehega ja allud provokatsioonile.Guest kirjutas: ↑06 Mai 2026 18:12Kummaline alaväärsuskompleks on sul. Võimeline petma, kui sa oled kõigi meestega suhtes olnud ja nad on sind petnud, siis on see sinu ebaõnn.Külaline kirjutas: ↑06 Mai 2026 18:10
-
Külaline
Kuidas on võimalik nii tagurpidi asjadest aru saada? Mina ei ole temaga siin argumenteerinud ega ühelegi kommentaarile vastanud. Hoopis palusin seda teisel inimesel mitte teha.Guest kirjutas: ↑06 Mai 2026 22:47Aga miks argumenteerid temaga siis kui see sind kuhugi ei vii?Külaline kirjutas: ↑06 Mai 2026 22:44Nii imelik, et sa ära ei tunne, et suhtled mehega ja allud provokatsioonile.Guest kirjutas: ↑06 Mai 2026 18:12
Kummaline alaväärsuskompleks on sul. Võimeline petma, kui sa oled kõigi meestega suhtes olnud ja nad on sind petnud, siis on see sinu ebaõnn.
-
Külaline
Äkki siin on teisi kasutajaid ka kui välimäärajat lugeda?Külaline kirjutas: ↑06 Mai 2026 22:50Revolver on kogu aeg siin olnud. Imelik, kui mõni on arvanud et too kuhugi kadunud on.Guest kirjutas: ↑06 Mai 2026 22:44Nii imelik, et sa ära ei tunne, et suhtled mehega ja allud provokatsioonile.Guest kirjutas: ↑06 Mai 2026 18:12
Kummaline alaväärsuskompleks on sul. Võimeline petma, kui sa oled kõigi meestega suhtes olnud ja nad on sind petnud, siis on see sinu ebaõnn.
-
Külaline
Mina pole see kellele vastad, aga miks sa palud seda?Külaline kirjutas: ↑06 Mai 2026 22:50Kuidas on võimalik nii tagurpidi asjadest aru saada? Mina ei ole temaga siin argumenteerinud ega ühelegi kommentaarile vastanud. Hoopis palusin seda teisel inimesel mitte teha.Guest kirjutas: ↑06 Mai 2026 22:47Aga miks argumenteerid temaga siis kui see sind kuhugi ei vii?Külaline kirjutas: ↑06 Mai 2026 22:44
Nii imelik, et sa ära ei tunne, et suhtled mehega ja allud provokatsioonile.
-
Külaline
Võib-olla on ta koguaeg siin olnud, aga kommentaaridega on ta õnneks päris pikalt pausi pidanud. Tean, kuna olen siin igapäevane lugeja ja tunnen tema lämina ilmeksimatult ära.Guest kirjutas: ↑06 Mai 2026 22:50Revolver on kogu aeg siin olnud. Imelik, kui mõni on arvanud et too kuhugi kadunud on.Guest kirjutas: ↑06 Mai 2026 22:44Nii imelik, et sa ära ei tunne, et suhtled mehega ja allud provokatsioonile.Guest kirjutas: ↑06 Mai 2026 18:12
-
Külaline
Kas sulle meeldib praegune teemaarendus? Mulle mitte! Seni oli teema igati loetav ja kaasaräägitav, aga nüüd...Guest kirjutas: ↑06 Mai 2026 22:51Mina pole see kellele vastad, aga miks sa palud seda?Külaline kirjutas: ↑06 Mai 2026 22:50Kuidas on võimalik nii tagurpidi asjadest aru saada? Mina ei ole temaga siin argumenteerinud ega ühelegi kommentaarile vastanud. Hoopis palusin seda teisel inimesel mitte teha.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist