Sex with ex

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 06 Mai 2026 22:49
Külaline kirjutas: 06 Mai 2026 22:46
Guest kirjutas: 06 Mai 2026 22:42 Nii huvitav kui valuliselt sa võtad kõike, ometi oled iseseisev ja seksid ja oled teistest parem, rohkem arenenud.

Mina näiteks kunagi seksisin oma eksiga, tema ise algatas ja pärast ütles, tahtis võrrelda oma uue mehega siis kuna ta oli mind suhtes petnud selle uue mehega, siis pettis seda uut meest siis minuga tagasi. Vot selline lugu. Kui imelikud olendid on naised.
Võta rahulikult, tema lihtsalt ei teadnud, mida ta tahab. Või ei saanud kuskilt, mida ta tahab.
Äkki just teadis? Kuidas sina tead et ta ei saanud mida tahab? Maru kõiketeadja oled
Sa ju ise kirjutad, et ta ei teadnud, mida tahab. Mis mul siin arvata peaks olema. Äkki äkki oli vaid see, et väga äkki tegi köigiga.
Külaline

Riina kes ka ihas on. Sama tekst ja pidev sõnakasutus ja see pidev peeniste jutt. Kõik on impod jne
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Mai 2026 22:50
Guest kirjutas: 06 Mai 2026 22:47
Külaline kirjutas: 06 Mai 2026 22:44

Nii imelik, et sa ära ei tunne, et suhtled mehega ja allud provokatsioonile.

Nagu ma aru saan, siis kodanik revolver oma täies hiilguses on tagasi. Palun ignoreerige teda ja ärge laske teemat solkida. Arutleja nüüd muidugi manitseb igaüht ise otsustama, kes kellega suhteb, aga no tõesti - sellised sisutühjad dialoogid provokaatorist revolvriga ei vii teemat mitte kuhugile.
Aga miks argumenteerid temaga siis kui see sind kuhugi ei vii?
Kuidas on võimalik nii tagurpidi asjadest aru saada? Mina ei ole temaga siin argumenteerinud ega ühelegi kommentaarile vastanud. Hoopis palusin seda teisel inimesel mitte teha.
Kelleks sa ennast üldse pead? Ära räägi sellega ja ära räägi tollega. Mis see sinu asi on, mida teised teevad? Õudne kontrollifriik.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Mai 2026 22:53
Külaline kirjutas: 06 Mai 2026 22:46

Võta rahulikult, tema lihtsalt ei teadnud, mida ta tahab. Või ei saanud kuskilt, mida ta tahab.
Äkki just teadis? Kuidas sina tead et ta ei saanud mida tahab? Maru kõiketeadja oled
Sa ju ise kirjutad, et ta ei teadnud, mida tahab. Mis mul siin arvata peaks olema. Äkki äkki oli vaid see, et väga äkki tegi köigiga.
Mina kirjutan, et ta tahtis võrrelda. Võrdlemiseks ikkagi inimene teab mida teeb.
Külaline

Guest kirjutas: 06 Mai 2026 22:54
Guest kirjutas: 06 Mai 2026 22:47

Aga miks argumenteerid temaga siis kui see sind kuhugi ei vii?
Kuidas on võimalik nii tagurpidi asjadest aru saada? Mina ei ole temaga siin argumenteerinud ega ühelegi kommentaarile vastanud. Hoopis palusin seda teisel inimesel mitte teha.
Kelleks sa ennast üldse pead? Ära räägi sellega ja ära räägi tollega. Mis see sinu asi on, mida teised teevad? Õudne kontrollifriik.
Olgu, aga pidage revolvriga siis edasi dialoogi. Ju teile siis sobib niimoodi. Aga teised inimesed peletavad sellised kahekõned teemast minema. See on üsna kindel.
Külaline

Guest kirjutas: 06 Mai 2026 22:52
Guest kirjutas: 06 Mai 2026 22:50
Guest kirjutas: 06 Mai 2026 22:44

Nii imelik, et sa ära ei tunne, et suhtled mehega ja allud provokatsioonile.

Nagu ma aru saan, siis kodanik revolver oma täies hiilguses on tagasi. Palun ignoreerige teda ja ärge laske teemat solkida. Arutleja nüüd muidugi manitseb igaüht ise otsustama, kes kellega suhteb, aga no tõesti - sellised sisutühjad dialoogid provokaatorist revolvriga ei vii teemat mitte kuhugile.
Revolver on kogu aeg siin olnud. Imelik, kui mõni on arvanud et too kuhugi kadunud on.
Võib-olla on ta koguaeg siin olnud, aga kommentaaridega on ta õnneks päris pikalt pausi pidanud. Tean, kuna olen siin igapäevane lugeja ja tunnen tema lämina ilmeksimatult ära.
Ta ju vahepeal ainult üksinda lämisebki siin dialoogi vormis. Kedagi teist polegi sõna võtmas olnud mõnel leheküljel või teemas siin.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Mai 2026 22:56
Guest kirjutas: 06 Mai 2026 22:54
Olgu, aga pidage revolvriga siis edasi dialoogi. Ju teile siis sobib niimoodi. Aga teised inimesed peletavad sellised kahekõned teemast minema. See on üsna kindel.
Millised inimesed?
Külaline

Guest kirjutas: 06 Mai 2026 22:55

Mina kirjutan, et ta tahtis võrrelda. Võrdlemiseks ikkagi inimene teab mida teeb.
Sentimeetreid võrdles, või mida?
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Mai 2026 23:03
Hahaa Riina, sul ikka see peenis on südamemure
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Mai 2026 22:56Olgu, aga pidage revolvriga siis edasi dialoogi. Ju teile siis sobib niimoodi. Aga teised inimesed peletavad sellised kahekõned teemast minema. See on üsna kindel.
Vastan, kellele tahan, selgeltnägijad ei meeldi üldse.
Külaline

Guest kirjutas: 06 Mai 2026 23:07
Külaline kirjutas: 06 Mai 2026 22:56Olgu, aga pidage revolvriga siis edasi dialoogi. Ju teile siis sobib niimoodi. Aga teised inimesed peletavad sellised kahekõned teemast minema. See on üsna kindel.
Kus nad siis meeldida saavad, rikuvad kõik ära. Rahulolematud sellised, näevad kõike läbi.
Külaline

Sul on ikka madal enesehinnang kui otsid alati mingit tagamõtet. Kui inimene ütleb, ma teen midagi, sest ma tahan. Siis sa ei usu. Äkki ikka sulle valetatakse. Aga osad inimesed ongi julged ja elavad nii nagu soovivad. Seal ei ole mingit tagamõtet. Aga inimene kes alati üritab solvangutes elada, on tal seda raske tõesti mõista. Solvamine ongi pettumine ja kartlikus. See ongi nii naljaks, eriti need peenise jutud. Peenis ja peenis.
Külaline

Nii põnev vestlus teil. Kaks sama tasemega inimest on kokku saanud. Laske aga samas vaimus edasi!

Mingi selgeltnägemine ei puutu teemasse. Selleks ei pea üldse mingi selgeltnägija olema, arusaamaks, et revolver möllab jälle.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Mai 2026 23:52
Nii põnev vestlus teil. Kaks sama tasemega inimest on kokku saanud. Laske aga samas vaimus edasi!

Mingi selgeltnägemine ei puutu teemasse. Selleks ei pea üldse mingi selgeltnägija olema, arusaamaks, et revolver möllab jälle.
Aga tundnud selgelt nägema, et just mina olen temaga eelnevalt siin teemas vestelnud 😅
No pole. Lihtsalt avaldasin arvamust "selgeltnägijate" vastu. Need kipuvad igat teemat solkima.
Külaline

Guest kirjutas: 07 Mai 2026 01:07
Külaline kirjutas: 06 Mai 2026 23:52

Aga tundnud selgelt nägema, et just mina olen temaga eelnevalt siin teemas vestelnud 😅
No pole. Lihtsalt avaldasin arvamust "selgeltnägijate" vastu. Need kipuvad igat teemat solkima.
Nunuhh! Peaasi, et ei avalda ennustajate vastu arvamust.
Külaline

Guest kirjutas: 06 Mai 2026 23:19

Sul on ikka madal enesehinnang kui otsid alati mingit tagamõtet. Kui inimene ütleb, ma teen midagi, sest ma tahan. Siis sa ei usu. Äkki ikka sulle valetatakse. Aga osad inimesed ongi julged ja elavad nii nagu soovivad. Seal ei ole mingit tagamõtet. Aga inimene kes alati üritab solvangutes elada, on tal seda raske tõesti mõista. Solvamine ongi pettumine ja kartlikus. See ongi nii naljaks, eriti need peenise jutud. Peenis ja peenis.
Kui tahab, see teine jutt. Aga kui võrdleb, siis mida? Keegi läheb seksis võrdlema? Räägime me ikka seksist? Sa tead, mis asi see seks üldse on?
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Mai 2026 17:54Sa tead, mis asi see seks üldse on?
Ma keegi teine.
Räägi mulle, äkki ma ei tea. Tahan kindel olla mis seks on.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist