Küll vanas eas on üksi kole

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 19 Apr 2026 11:33
Guest kirjutas: 19 Apr 2026 10:25
Guest kirjutas: 19 Apr 2026 09:39

Täiesti arusaamatu, kellega sa vaidled. Jah, KÕIK ei võtagi. Siin inimene ju ütlebki konkreetselt, et elab üksi. Ei ole suhtes. Ei soovi suhelda. Kusagil pole öeldud, et teised inimesed peaksin nii elama. Võid vabalt helistada siis, kui sina tahad ja sulle sobib. Talle ei sobi. Aga millegipärast ei sobi sulle, et talle ei sobi sinu elu.
Sul on asjad ikka puhta sassis! Mine nüüd loe viimased kommentaarid uuesti üle. Kes hakkas teist inimest maniakiks nimetama? Kas see, kelle arust on normaalne helistada aegajalt oma abikaasale või see, kelle jaoks on ülim luksus mitu kuud inimestest eemal olla?

Kes kirjutas, et mehele kasvuhoone ukse kinni panemise meeldetuletamine on mehe kontrollimine?

See üksinduse nautleja on kõikvõimalikul moel siin teistele selgeks püüdnud teha, kui nõmedad ja halvad on kõik need, kes tema moodi eraklikku eluviisi ei harrasta.

Siin vastavad ju erinevad inimesed.
Loomulikult vastavad erinevad inimesed. Sina aga õigustasid inimest, kes siin teisi inimesi mõnitab ja halvustab sellepärast, et need mõtle täpselt samamoodi kui tema. Tal ei ole sugugi seda tolerantset suhtumist nagu sina siin kirjeldad. Ja miskipärast heidad hoopis vastaspoolele ette asju, mida keegi ei ole öelnud ega mõelnud. Keegi ei ole tal keelanud oma uhkes, luksuslikus üksinduses olla. Pigem tekkis küsimus, et mis ajendab teda teisi maniakiks nimetama?
Külaline

Guest kirjutas: 19 Apr 2026 11:51
Guest kirjutas: 19 Apr 2026 10:25
Sul on asjad ikka puhta sassis! Mine nüüd loe viimased kommentaarid uuesti üle. Kes hakkas teist inimest maniakiks nimetama? Kas see, kelle arust on normaalne helistada aegajalt oma abikaasale või see, kelle jaoks on ülim luksus mitu kuud inimestest eemal olla?

Kes kirjutas, et mehele kasvuhoone ukse kinni panemise meeldetuletamine on mehe kontrollimine?

See üksinduse nautleja on kõikvõimalikul moel siin teistele selgeks püüdnud teha, kui nõmedad ja halvad on kõik need, kes tema moodi eraklikku eluviisi ei harrasta.

Loomulikult vastavad erinevad inimesed. Sina aga õigustasid inimest, kes siin teisi inimesi mõnitab ja halvustab sellepärast, et need mõtle täpselt samamoodi kui tema. Tal ei ole sugugi seda tolerantset suhtumist nagu sina siin kirjeldad. Ja miskipärast heidad hoopis vastaspoolele ette asju, mida keegi ei ole öelnud ega mõelnud. Keegi ei ole tal keelanud oma uhkes, luksuslikus üksinduses olla. Pigem tekkis küsimus, et mis ajendab teda teisi maniakiks nimetama?
Kellel "tal"? Need on erinevad inimesed, seega "neil".
Külaline

Sõimleja on ikka üks ja sina tema kaitsja.
Külaline

Guest kirjutas: 19 Apr 2026 12:01

Maniakiks nimetasin ikka vaid üks konkreetne kodanik.
Külaline

Guest kirjutas: 19 Apr 2026 12:04
Guest kirjutas: 19 Apr 2026 12:01
Maniakiks nimetas ikka vaid üks konkreetne kodanik.
Külaline

Guest kirjutas: 18 Apr 2026 16:18
"Mis teed, ma siin niisama istun ja mõtlesin, et helistan" - miks? Miks sa raiskad enda ja teiste inimeste aega?
Sul on ju ilmselgelt mingi suhtlemishäire, aga tavalised inimesed pole sellised. Sotsiaalsed suhted meeldivate inimestega pakuvad neile rõõmu ja hoiavad vaimset tervist. Mida väga erilst sa teed oma ajaga siis, et suhtlemine on ajaraisk? Kui sina ei oska teiste inimestega vestlemist ja koosolemist nautida, siis nii tavaline inimene ei käitu.
Kuidas see vaimset tervist hoiab?
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Apr 2026 10:30Minu mees võib vabalt sellised asjad unustada, kui on parasjagu mingis tööhoos. või võtab kui õhtul võtab mõned õlled - jälle võib tähelepanu hajuda.
Selge, nüüd on arusaadav. Sa helistad mehele suvilasse 2x päevas, sest ta on vbl võtnud mõned õlled ja seetõttu on lapsed hooleta, loomad öösel väljas ja kasvuhoone uks öösel lahti. Siis mõistetav tõesti see sinu helistamine.
Külaline

Guest kirjutas: 19 Apr 2026 15:31
Külaline kirjutas: 19 Apr 2026 10:30Minu mees võib vabalt sellised asjad unustada, kui on parasjagu mingis tööhoos. või võtab kui õhtul võtab mõned õlled - jälle võib tähelepanu hajuda.
Selge, nüüd on arusaadav. Sa helistad mehele suvilasse 2x päevas, sest ta on vbl võtnud mõned õlled ja seetõttu on lapsed hooleta, loomad öösel väljas ja kasvuhoone uks öösel lahti. Siis mõistetav tõesti see sinu helistamine.
Sinu mees ei joo kunagi õlut? Ilmselt ei ole sina ega su mees mitte iialgi alkoholi tarvitanud, sest korralikud inimesed ju nii ei tee. Minu mees võtab küll saunaõlut. Või kui sõbrad tulevad külla, teevad grilli ja õlut. Ma ise joon ka mõnikord veini.

Mis me nüüd siis teeme?

Ma kohe arvasingi tegelikult, et keegi selle "õlle" mu kommentaarist oma lõugade vahele võtab. Ja ma ei eksinudki.
Külaline

Guest kirjutas: 19 Apr 2026 08:50
Külaline kirjutas: 19 Apr 2026 00:21Kas kass ja koer on ilusti ööseks toas. Kas kasvuhoone uks on ööseks kinni pandud?
See on liigne kontrollimine. Seda teedki valesti. Teine inimene on samamoodi täiearuline täiskasvanu ja pole sinust nõrgem kasvuhoone ukse kinnipanija või kassi ja koera tuppalaskja.
Puhka jalga ja ära hüsteeritse. See on normaalne elu-oluline suhtlemine.
Külaline

Guest kirjutas: 19 Apr 2026 15:31
Ma pigem elaksin koos mehega, kes laupäeviti teeb sauna ja joob õlut ja kes peab normaalseks, et inimesed üksteisega räägivad ja helistavad, kui et mehe, kellega suhtlemiseks tuleb aeg broneerida, keda ei tohi teleka vaatamise ajal kõnetada, kelle juuresolekul tuleb kikivarvul käia, sest muidu on ebaviisakas ja segad.

Ju saad vahel mõne tou ka, kui piisavalt korralikult ja kuulekalt oma mehega ei käitu?
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Apr 2026 22:21Ma pigem elaksin koos mehega, kes laupäeviti teeb sauna ja joob õlut ja kes peab normaalseks, et inimesed üksteisega räägivad ja helistavad, kui et mehe, kellega suhtlemiseks tuleb aeg broneerida, keda ei tohi teleka vaatamise ajal kõnetada, kelle juuresolekul tuleb kikivarvul käia, sest muidu on ebaviisakas ja segad.

Ju saad vahel mõne tou ka, kui piisavalt korralikult ja kuulekalt oma mehega ei käitu?
Pingutad veits üle. Siin inimene (sina?) ütleb, et ta helistab 1-2x PÄEVAS seetõttu, et küsida, kas lapsed on korras, loomad toas ja kasvuhoone kinni. Päevas, mitte nädalas, eks. Ja siis selgub, et mehel võisid need asjad õlle tõttu meelest ära minna. Või suure töötegemise tõttu. Jah, ma sellise lapsmehega ei elaks, keda nii elementaarsetes rutiinsetes asjades usaldada ei saa.
Külaline

Guest kirjutas: 20 Apr 2026 05:28
Külaline kirjutas: 19 Apr 2026 22:21Ma pigem elaksin koos mehega, kes laupäeviti teeb sauna ja joob õlut ja kes peab normaalseks, et inimesed üksteisega räägivad ja helistavad, kui et mehe, kellega suhtlemiseks tuleb aeg broneerida, keda ei tohi teleka vaatamise ajal kõnetada, kelle juuresolekul tuleb kikivarvul käia, sest muidu on ebaviisakas ja segad.

Pingutad veits üle. Siin inimene (sina?) ütleb, et ta helistab 1-2x PÄEVAS seetõttu, et küsida, kas lapsed on korras, loomad toas ja kasvuhoone kinni. Päevas, mitte nädalas, eks. Ja siis selgub, et mehel võisid need asjad õlle tõttu meelest ära minna. Või suure töötegemise tõttu. Jah, ma sellise lapsmehega ei elaks, keda nii elementaarsetes rutiinsetes asjades usaldada ei saa.
Küll aga elaksid sellise mehega, kellega ei tohi enne rääkida, kui mees on selleks loa andnud? :lol: :lol: :lol: Ilmselgelt on sellise suhte puhul tegemist vägivaldse ja võimuga liialdava mehega, mitte normaalse ja võrdse, üksteisest hooliva suhtega.
Külaline

Guest kirjutas: 19 Apr 2026 15:05
Guest kirjutas: 18 Apr 2026 16:18
"Mis teed, ma siin niisama istun ja mõtlesin, et helistan" - miks? Miks sa raiskad enda ja teiste inimeste aega?
Sul on ju ilmselgelt mingi suhtlemishäire, aga tavalised inimesed pole sellised. Sotsiaalsed suhted meeldivate inimestega pakuvad neile rõõmu ja hoiavad vaimset tervist. Mida väga erilst sa teed oma ajaga siis, et suhtlemine on ajaraisk? Kui sina ei oska teiste inimestega vestlemist ja koosolemist nautida, siis nii tavaline inimene ei käitu.
Kuidas see vaimset tervist hoiab?
Oleks vaid neid normaalseid inimesi, kellega suhtlemine ei väsitaks ja kellest tagantjärgi kosuma ei peaks.
Vahest ma mõtlen, et kas inimesed räägivad ainult selleks, et keelt ei unustaks? Jutud, mida räägitakse on minu jaoks küll täiesti mõttetud.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Apr 2026 06:16

Küll aga elaksid sellise mehega, kellega ei tohi enne rääkida, kui mees on selleks loa andnud? :lol: :lol: :lol: Ilmselgelt on sellise suhte puhul tegemist vägivaldse ja võimuga liialdava mehega, mitte normaalse ja võrdse, üksteisest hooliva suhtega.
Kas see on sul mingi häire, mis paneb asju välja mõtlema? Äärmiselt kohatud väited ja ebaõiglane lahmimine.
Külaline

No küll on jaksu tõmmata omavahel, kes elab õigemini. Leidke parem hobi endale.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Apr 2026 06:16Küll aga elaksid sellise mehega, kellega ei tohi enne rääkida, kui mees on selleks loa andnud? :lol: :lol: :lol: Ilmselgelt on sellise suhte puhul tegemist vägivaldse ja võimuga liialdava mehega, mitte normaalse ja võrdse, üksteisest hooliva suhtega.
Puhta segane, ausõna.
Külaline

Guest kirjutas: 15 Apr 2026 12:19
Külaline kirjutas: 15 Apr 2026 12:16 Kas see, kui sul hakkab igav, tähendab seda, et siis tekib vajadus teiste inimeste järele?
Ei teagi öelda, hakkasin mõtlema, et mul pole vist mitte kunagi igav olnud.
Ma olen ka läbi aastate ikka palju kordi mõelnud, et issand kui tore, kui ükskord oleks igav, mul on nii palju asju, mida ei ole jõudnud teha. Kui oleks igav, siis saaks teha!
Külaline

Ok, sinu mees ei ole mitte kunagi mitte midagi unustanud? Nii nagu ta ei ole kunagi alkoholi tarvitanud?

Siis te olete küll tublid inimesed! Minu arust on mõningane unustamine ja hajameelsus inimlikud nähtused, mida juhtub aega-ajalt igaühega. Aga ju siis teie olete täiesti erilised, et te ei unusta kunagi midagi. Ja alkoholi ei ole ka mitte iialgi kumbki teist tarbinud. Tublid!
Külaline

Guest kirjutas: 20 Apr 2026 08:53
Külaline kirjutas: 20 Apr 2026 06:16

Kas see on sul mingi häire, mis paneb asju välja mõtlema? Äärmiselt kohatud väited ja ebaõiglane lahmimine.
Ja teiste inimeste sõimamine ja mõnitamine, nagu too kodanik teeb, ei ole äärmiselt kohatu ja ebaõiglane lahmimine? Äkki enne loeksid ka seda kommentaari, millele sinu tsiteeritu vastas, enne kui teisi lahmijaks nimetad?
Külaline

Vat näete - mõnd sellised vestlused, nagu eelnevad, kosutavad, mõnele ei anna sellistes vestlustes osalemine midagi ja tahab seltskonnast põgeneda.
Täiesti tavaline - üks küsib mingi küsimuse, teine tõmbab sealt mingi oma mõtte välja ja viib joonelt teise suunda. Üks leiab, et asjad on nii nagu tema ütleb, üks on nii loll inimene, et peab omastarust häirega inimeselt küsuma kas tol on häire ( ise ei näe kas on või ei ole?)
Lollil on vaja kogu aeg oma.mõtteid kuulda. Loll peab igale poole sekkuma. Lollidel on kuidagi palju vaba aega käes - vat see on ebaaus :( ja kohutavalt väsitav. Midagi head sealtpoolt ei tule, milleks selline suhtlus mulle.
Omavahel nad üksteist muidugi "mõistavad' :lol:
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist