Ma teen mõlemas ülekandeid, nii telefonis kui arvutis. Minu jaoks on oluline nii kiirus, mugavus kui valikuvõimaluste olemasolu. Ma ei ole alati arvuti juures. Kui laps helistab, et ta on kassas, aga paar eurot jääb puudu, siis ma saan need talle kohe saata. Ma ei hakka ju ütlema, et oota, kuni ma bussist maha tulen ja koju jalutan.Guest kirjutas: ↑28 Veebr 2026 14:55 ma ei hakka arvuti asemel telefoni kasutama ainult seetõttu, et: telefonis saab ka seda teha. Aga mulle meedib, et arvutil on suur ekraan ja klaviatuur. Telefon ikkagi ei ole võimeline ületama seda mugavust, mida pakub arvuti. Arvutis sisselogimiseks mitu võimalust, võib telefoni abiga, aga võib ka ID-kaardiga.
Poes maksan: pangakaart ja pin. See on jälle muidugi maitse asi (kuidas kellelgi mugavam), aga minu meelest on väikest pangakaarti käepärasem välja võtta kui kobakamat telefoni.
Minul ei ole ka pangakaarti lihtsam välja võtta kui telefoni, sest telefon taskus, pista ainult käsi taskusse. Kaart on sul paratamatult sammu võrra kaugemal, kuna on millegi sees, mille sa ju samuti pead välja võtma kusagilt.