Ausalt, miks mehed sellised on?

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 30 Nov 2025 15:15 Mees kes kolmapäevast reedeni alustab iga hommik ise vestlust, arendab seda edasi, kirjutame terve päeva jooksul, küsib ka minu kohta küsimusi, kõik on lill ja üldse midagi nagu särises. Laupäeva õhtul kirjutasin talle et mida täna teinud oled kah? Ja pole siiani mu sõnumit isegi vaadanud, kuigi on online.. ausalt, miks nad nii teevad?
Kui välja ilmub, anna meile ka teada, mis põhjus oli.
Külaline

Suhtleb sinuga igavusest. Upitab oma ego jne. Teab, et nagunii sa kohe talle vastad. Nv unustab su ära, kuna on midagi targemat teha.
Kõlab julmalt, aga nii on.
Külaline

Nonii, mis selgus?
Külaline

Jõulude ajal kadus raudselt ära ;)
Külaline

Guest kirjutas: 27 Dets 2025 19:20 Jõulude ajal kadus raudselt ära ;)
Võis ka olla, et kirjutas hoopis rohkem, sest saatis pere maale ja ise tinutas kodus. Selliseid olen Tinderis kohanud.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Nov 2025 15:15 Mees kes kolmapäevast reedeni alustab iga hommik ise vestlust, arendab seda edasi, kirjutame terve päeva jooksul, küsib ka minu kohta küsimusi, kõik on lill ja üldse midagi nagu särises. Laupäeva õhtul kirjutasin talle et mida täna teinud oled kah? Ja pole siiani mu sõnumit isegi vaadanud, kuigi on online.. ausalt, miks nad nii teevad?
Mille üle sa imestad? See on hind, mille maksad, kui suhtled suhtes oleva inimesega.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist