Kui välja ilmub, anna meile ka teada, mis põhjus oli.Külaline kirjutas: ↑30 Nov 2025 15:15 Mees kes kolmapäevast reedeni alustab iga hommik ise vestlust, arendab seda edasi, kirjutame terve päeva jooksul, küsib ka minu kohta küsimusi, kõik on lill ja üldse midagi nagu särises. Laupäeva õhtul kirjutasin talle et mida täna teinud oled kah? Ja pole siiani mu sõnumit isegi vaadanud, kuigi on online.. ausalt, miks nad nii teevad?
Ausalt, miks mehed sellised on?
-
Külaline
-
Külaline
Suhtleb sinuga igavusest. Upitab oma ego jne. Teab, et nagunii sa kohe talle vastad. Nv unustab su ära, kuna on midagi targemat teha.
Kõlab julmalt, aga nii on.
Kõlab julmalt, aga nii on.
-
Külaline
-
Külaline
Võis ka olla, et kirjutas hoopis rohkem, sest saatis pere maale ja ise tinutas kodus. Selliseid olen Tinderis kohanud.
-
Külaline
Mille üle sa imestad? See on hind, mille maksad, kui suhtled suhtes oleva inimesega.Külaline kirjutas: ↑30 Nov 2025 15:15 Mees kes kolmapäevast reedeni alustab iga hommik ise vestlust, arendab seda edasi, kirjutame terve päeva jooksul, küsib ka minu kohta küsimusi, kõik on lill ja üldse midagi nagu särises. Laupäeva õhtul kirjutasin talle et mida täna teinud oled kah? Ja pole siiani mu sõnumit isegi vaadanud, kuigi on online.. ausalt, miks nad nii teevad?