Ausalt, miks mehed sellised on?
-
Külaline
Ausalt, miks mehed sellised on?
Mees kes kolmapäevast reedeni alustab iga hommik ise vestlust, arendab seda edasi, kirjutame terve päeva jooksul, küsib ka minu kohta küsimusi, kõik on lill ja üldse midagi nagu särises. Laupäeva õhtul kirjutasin talle et mida täna teinud oled kah? Ja pole siiani mu sõnumit isegi vaadanud, kuigi on online.. ausalt, miks nad nii teevad?
-
Külaline
Lase inimesel elada. Kohutav, kui kogu aeg peab saadaval olema.
-
Külaline
Inimene veedab nädalavahetusel aega oma naise ja lastega.
-
Külaline
Tahtsin just sama kirjutadaKülaline kirjutas: ↑30 Nov 2025 15:27 Inimene veedab nädalavahetusel aega oma naise ja lastega.
-
Külaline
Kui ta oleks huvitatud, siis tahaks ise väga sinuga ühendust võtta igal ajal.Külaline kirjutas: ↑30 Nov 2025 15:15Laupäeva õhtul kirjutasin talle et mida täna teinud oled kah? Ja pole siiani mu sõnumit isegi vaadanud, kuigi on online.. ausalt, miks nad nii teevad?
Teistel päevadel ta ju suhtleb.
Ära veel mingit järeldust veel tee.
Võib olla mingi tegevus. Ma ka alati ei hakka lugemagi, kui pole võimalust vastata.
-
Külaline
Kui ma peaks 3 päeva järjest kellegagi kirjutama, siis väsiks ka ära.
-
Külaline
Samas siis võiks seda paari sõnaga kirjutada.Külaline kirjutas: ↑30 Nov 2025 18:47 On sõpradega kalal või mida iganes. Lase hingata.
Ja kui naine huvitab, siis kirjutab. Ja kui väga huvitab või armunud, siis poeb kasvõi nahast välja, et saaks suhelda.
Kui ei huvita, siis ei kirjuta ja kõik. Lihtsalt ta ei taha.
Ära enne enam talle kirjuta, kui pole vastanud.
-
Külaline
No eks siis homme jälle kirjutab, kui töö juures aega on ja keegi kõrval ei passi, mis teeb. Minu arust on sellised mehed suhtes, kes tööpäeviti jahvatavad hommikust õhtuni, aga nädalavahetustel on kadunud.Guest kirjutas: ↑30 Nov 2025 20:51Samas siis võiks seda paari sõnaga kirjutada.Külaline kirjutas: ↑30 Nov 2025 18:47 On sõpradega kalal või mida iganes. Lase hingata.
Ja kui naine huvitab, siis kirjutab. Ja kui väga huvitab või armunud, siis poeb kasvõi nahast välja, et saaks suhelda.
Kui ei huvita, siis ei kirjuta ja kõik. Lihtsalt ta ei taha.
Ära enne enam talle kirjuta, kui pole vastanud.
-
Külaline
suhe, kõva pohmell, telefon kadunud/katki, nartsissist, kiire kriisiolukord, tervise probleem
-
Külaline
Samas kui on lugemata, aga näha on, et aktiivne, siis lihtsalt eirab. Ei loe, ei taha vastata. Või kirjutab teiste naistega kellega tahab kirjutada ja suhelda.Külaline kirjutas: ↑30 Nov 2025 21:06Minu arust on sellised mehed suhtes, kes tööpäeviti jahvatavad hommikust õhtuni, aga nädalavahetustel on kadunud.
Kui kirjutabki, siis ilmselt mingi põhjuse leiab, et miks ei saanud kirjutada.
Kui tahab suhelda, siis oleks ta leidnud selle natukese aja midagigi vastata.
Kui mina oleks kellegisse armunud, siis ma ainult mõtleks tema peale ja vahiks pidevalt messengeri ja ootaks millal saaks suhelda.
-
Külaline
Jaajah, kindlasti.Guest kirjutas: ↑01 Dets 2025 12:12 suhe, kõva pohmell, telefon kadunud/katki, nartsissist, kiire kriisiolukord, tervise probleem
-
Külaline
Netis alustatud suhtluste puhul on teisiti. Naised võivad armuda ilusate sõnadega mehesse, aga mehed vajavad naise nägemist reaalis. Kui pole kohtingutki veel olnud, pole ka mingit armumist.Guest kirjutas: ↑01 Dets 2025 13:23Samas kui on lugemata, aga näha on, et aktiivne, siis lihtsalt eirab. Ei loe, ei taha vastata. Või kirjutab teiste naistega kellega tahab kirjutada ja suhelda.Külaline kirjutas: ↑30 Nov 2025 21:06Minu arust on sellised mehed suhtes, kes tööpäeviti jahvatavad hommikust õhtuni, aga nädalavahetustel on kadunud.
Kui kirjutabki, siis ilmselt mingi põhjuse leiab, et miks ei saanud kirjutada.
Kui tahab suhelda, siis oleks ta leidnud selle natukese aja midagigi vastata.
Kui mina oleks kellegisse armunud, siis ma ainult mõtleks tema peale ja vahiks pidevalt messengeri ja ootaks millal saaks suhelda.
-
Külaline
Variandid:Guest kirjutas: ↑30 Nov 2025 15:15 Mees kes kolmapäevast reedeni alustab iga hommik ise vestlust, arendab seda edasi, kirjutame terve päeva jooksul, küsib ka minu kohta küsimusi, kõik on lill ja üldse midagi nagu särises. Laupäeva õhtul kirjutasin talle et mida täna teinud oled kah? Ja pole siiani mu sõnumit isegi vaadanud, kuigi on online.. ausalt, miks nad nii teevad?
1. On haige, näiteks rota on nii sant viirus, et ega ikka ei vasta ka suure armumise puhul online. Igast otsast ju jookseb.
2. Keegi peres kooles maha
3. On väsinud tööst ja ei arva, et sa vaadata oskad, et ta online on
4. Raha on otsas, eile oli kuulõpp, ei taha vedtlusse laskuda, muidu ootad, et ta sind kuhugi kutsuks, viiks
5. On kaasaja inimene, kel ongi kodus üksi netis hea olla, aina kasvav trend, natuke sebis sind ja püüdis, koguarg ei viitsi vb.
-
Külaline
Minu lapsed ütlevad, et teevadneto või telefonivõõrutust.
See võimalus on veel nimetamata
See võimalus on veel nimetamata
-
Külaline
Pealkirja järgi tundus, et kohe mitu meesterahvast korraga jätavad sinu sõnumile vastamata. Äkki sinu sõnumid on sama segased ja mees ei saa aru, kas teil on lill või loll olukord.
-
Külaline
Nädala sees istub tööl arvuti taga, hea mugav chattida. Nädalavahetusel on arvutist eemal ja telefoni ka ei viitsi/ei saa näppida (matkab kuskil, teeb füüsilist tööd või sporti). Ei pruugi isegi naise ja lastega olla.
-
Külaline
Kôva mees küll. Nagu need eelmisedki variandid.Guest kirjutas: ↑02 Dets 2025 10:10 Nädala sees istub tööl arvuti taga, hea mugav chattida. Nädalavahetusel on arvutist eemal ja telefoni ka ei viitsi/ei saa näppida (matkab kuskil, teeb füüsilist tööd või sporti). Ei pruugi isegi naise ja lastega olla.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist