Te vaid vaadake, kui huvitav teema on tutvumise all
-
Külaline
Te vaid vaadake, kui huvitav teema on tutvumise all
Kas lisandub veel soovijaid, meesterahvas tahab varsti ühest otsast pihta hakata asjaga:
viewtopic.php?t=4438
viewtopic.php?t=4438
-
Külaline
Jookse ise siis, kui see sind nii vaimustab. See teema on juba läbi arutatud ja leitud, et kuulutaja on imelik. Ei ole mingit vajadust siia eraldi teemast teha, et vaadake teist teemat.Guest kirjutas: ↑03 Mai 2026 18:13 Kas lisandub veel soovijaid, meesterahvas tahab varsti ühest otsast pihta hakata asjaga:
viewtopic.php?t=4438
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑03 Mai 2026 18:14Jookse ise siis, kui see sind nii vaimustab. See teema on juba läbi arutatud ja leitud, et kuulutaja on imelik. Ei ole mingit vajadust siia eraldi teemast teha, et vaadake teist teemat.Guest kirjutas: ↑03 Mai 2026 18:13 Kas lisandub veel soovijaid, meesterahvas tahab varsti ühest otsast pihta hakata asjaga:
viewtopic.php?t=4438
Ta otsib naisi. Ei ole seal midagi kõik! läbi arutanud asja, alles nägin, sest ei ole varem avanud tutvumist.
-
Külaline
Ta otsib naisi. Ei ole seal midagi kõik! läbi arutanud asja, alles nägin, sest ei ole varem avanud tutvumist.
[/quote]
Kas iga kord peab uue teema tegema, et vaadake kõik, ma nägin ühte vana teemat.
[/quote]
Kas iga kord peab uue teema tegema, et vaadake kõik, ma nägin ühte vana teemat.
-
Külaline
Vbl see M43 siin üritab ise partisaniturundust teha.Külaline kirjutas: ↑03 Mai 2026 18:22 Kas iga kord peab uue teema tegema, et vaadake kõik, ma nägin ühte vana teemat.
-
Külaline
Ei imestaks jah, veidrik, nagu ta on.
-
Külaline
Ei, ma aitan teda vabatahtlikult. Tasuta.
-
Külaline
Pigem teed talle kahju. Veider teema leidis teise veidriku, kes peab vajalikuks teha teema: vaadake teemat.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], kiisu, Kirile ja 7 külalist