Te vaid vaadake, kui huvitav teema on tutvumise all

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Te vaid vaadake, kui huvitav teema on tutvumise all

Postitus Postitas Külaline »

Kas lisandub veel soovijaid, meesterahvas tahab varsti ühest otsast pihta hakata asjaga:

viewtopic.php?t=4438
Külaline

Guest kirjutas: 03 Mai 2026 18:13 Kas lisandub veel soovijaid, meesterahvas tahab varsti ühest otsast pihta hakata asjaga:

viewtopic.php?t=4438
Jookse ise siis, kui see sind nii vaimustab. See teema on juba läbi arutatud ja leitud, et kuulutaja on imelik. Ei ole mingit vajadust siia eraldi teemast teha, et vaadake teist teemat.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Mai 2026 18:14
Guest kirjutas: 03 Mai 2026 18:13 Kas lisandub veel soovijaid, meesterahvas tahab varsti ühest otsast pihta hakata asjaga:

viewtopic.php?t=4438
Jookse ise siis, kui see sind nii vaimustab. See teema on juba läbi arutatud ja leitud, et kuulutaja on imelik. Ei ole mingit vajadust siia eraldi teemast teha, et vaadake teist teemat.

Ta otsib naisi. Ei ole seal midagi kõik! läbi arutanud asja, alles nägin, sest ei ole varem avanud tutvumist.
Külaline

Ta otsib naisi. Ei ole seal midagi kõik! läbi arutanud asja, alles nägin, sest ei ole varem avanud tutvumist.
[/quote]

Kas iga kord peab uue teema tegema, et vaadake kõik, ma nägin ühte vana teemat.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Mai 2026 18:22 Kas iga kord peab uue teema tegema, et vaadake kõik, ma nägin ühte vana teemat.
Vbl see M43 siin üritab ise partisaniturundust teha.
Külaline

Guest kirjutas: 03 Mai 2026 18:23
Külaline kirjutas: 03 Mai 2026 18:22 Kas iga kord peab uue teema tegema, et vaadake kõik, ma nägin ühte vana teemat.
Ei imestaks jah, veidrik, nagu ta on.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Mai 2026 18:23

Ei, ma aitan teda vabatahtlikult. Tasuta.
Külaline

Guest kirjutas: 03 Mai 2026 18:25
Külaline kirjutas: 03 Mai 2026 18:23

Ei, ma aitan teda vabatahtlikult. Tasuta.
Pigem teed talle kahju. Veider teema leidis teise veidriku, kes peab vajalikuks teha teema: vaadake teemat.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot], මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 10 külalist