Polnud plaanis küsida, aga kuna sa paistad asja tundvat, siis äkki oled nii kena ja selgitad, miks ta peaks seda tegema. Vastus stiilis "sest ta on värdjas" ei päde. Selgita siis rumalatele.
Kõrini Ukraina sõja uudistest
-
Külaline
-
Külaline
Ei ole mõtet. Seda on meedias ja spetsialistide poolt selgitatud küll ja veel, seega pole selgitused kuhugi viinud, sa ei saa ikka aru. Ei viitsi minagi. Sa teed nalja, aga jah, kahjuks nii on, et kui paar sammu ette või kõrvale näha ei suuda, siis oledki rumal.Guest kirjutas: ↑15 Juun 2025 17:15Polnud plaanis küsida, aga kuna sa paistad asja tundvat, siis äkki oled nii kena ja selgitad, miks ta peaks seda tegema. Vastus stiilis "sest ta on värdjas" ei päde. Selgita siis rumalatele.
-
Külaline
Ehk, et sa siis ikkagi päris täpselt ei tea? Nii ma arvasingi.Külaline kirjutas: ↑15 Juun 2025 17:25Ei ole mõtet. Seda on meedias ja spetsialistide poolt selgitatud küll ja veel, seega pole selgitused kuhugi viinud, sa ei saa ikka aru. Ei viitsi minagi. Sa teed nalja, aga jah, kahjuks nii on, et kui paar sammu ette või kõrvale näha ei suuda, siis oledki rumal.Guest kirjutas: ↑15 Juun 2025 17:15Polnud plaanis küsida, aga kuna sa paistad asja tundvat, siis äkki oled nii kena ja selgitad, miks ta peaks seda tegema. Vastus stiilis "sest ta on värdjas" ei päde. Selgita siis rumalatele.Külaline kirjutas: ↑15 Juun 2025 00:54 Kaa sa muidu küsid ka, et miks peaks Venemaa Eestit ründama?
-
Külaline
Tean ikka. Loe ajalugu, uuri putinimeelsete venelaste mõttekäike - saad ise ka teada. Märksõnad "impeerium", "naša" ja "Rus".Guest kirjutas: ↑15 Juun 2025 17:35Ehk, et sa siis ikkagi päris täpselt ei tea? Nii ma arvasingi.Külaline kirjutas: ↑15 Juun 2025 17:25Ei ole mõtet. Seda on meedias ja spetsialistide poolt selgitatud küll ja veel, seega pole selgitused kuhugi viinud, sa ei saa ikka aru. Ei viitsi minagi. Sa teed nalja, aga jah, kahjuks nii on, et kui paar sammu ette või kõrvale näha ei suuda, siis oledki rumal.Guest kirjutas: ↑15 Juun 2025 17:15
Polnud plaanis küsida, aga kuna sa paistad asja tundvat, siis äkki oled nii kena ja selgitad, miks ta peaks seda tegema. Vastus stiilis "sest ta on värdjas" ei päde. Selgita siis rumalatele.
Huvitav, kelle poolt ohtu silmas peetakse, kui kaitsekulutusi järjest suurendatakse? Äkki on potentsiaalne ründaja Läti? Või Soome?Guest kirjutas: ↑15 Juun 2025 17:35Ehk, et sa siis ikkagi päris täpselt ei tea? Nii ma arvasingi.Külaline kirjutas: ↑15 Juun 2025 17:25Ei ole mõtet. Seda on meedias ja spetsialistide poolt selgitatud küll ja veel, seega pole selgitused kuhugi viinud, sa ei saa ikka aru. Ei viitsi minagi. Sa teed nalja, aga jah, kahjuks nii on, et kui paar sammu ette või kõrvale näha ei suuda, siis oledki rumal.Guest kirjutas: ↑15 Juun 2025 17:15
-
Külaline
Selle ekreiidi lemmiksõna on inisema. Keegi teine seda siin ei kasuta, aga sellel kõik inisevad igas teemas.
-
Külaline
Mul on kõrini poliitikute vingumisest. Jälle see Kõlvalt torrus huultega halisemas ummikust ja kriisist. Kas teil selleks rahva raha eest ülal peetakse, et negatiivsust külvaks?
-
Külaline
See on puhas Lääne propaganda ja sõjaõhutamine. See impeeriumi jutt on veel eriti rumal. Putin pole kusagil öelnud, et ta impeeriumit luua kavatseb või midagi sel teemal teha plaanib. Pigem on see kehkenpüksist Medvedjev meedias lollusi suust välja ajanud ja muu hulgas N-Liidu lagunemist kahetsenud.Külaline kirjutas: ↑ Tean ikka. Loe ajalugu, uuri putinimeelsete venelaste mõttekäike - saad ise ka teada. Märksõnad "impeerium", "naša" ja "Rus".
Ka Lavrov on Eestit kritiseerinud, aga see ei anna alust arvata, eg Venemaa meile kallale tungib. Nii Putin kui Lavrov on sellel teemal mitu pikka ja sisukat intervjuud andnud, aga nagu me teame, siis eesti meedia midagi sellist ju ei avalda. Ainult sõjahirmu oskavad külvata.
-
Külaline
Mina olen ka kasutanud. Ei ole miski iit.Guest kirjutas: ↑15 Juun 2025 20:12 Selle ekreiidi lemmiksõna on inisema. Keegi teine seda siin ei kasuta, aga sellel kõik inisevad igas teemas.
-
Külaline
Jajah. Lääs õhutab ja vaene Venemaa muudkui peab seepärast Ukrainat pommitama.Guest kirjutas: ↑15 Juun 2025 21:14See on puhas Lääne propaganda ja sõjaõhutamine. See impeeriumi jutt on veel eriti rumal. Putin pole kusagil öelnud, et ta impeeriumit luua kavatseb või midagi sel teemal teha plaanib. Pigem on see kehkenpüksist Medvedjev meedias lollusi suust välja ajanud ja muu hulgas N-Liidu lagunemist kahetsenud.Külaline kirjutas: ↑ Tean ikka. Loe ajalugu, uuri putinimeelsete venelaste mõttekäike - saad ise ka teada. Märksõnad "impeerium", "naša" ja "Rus".
Ka Lavrov on Eestit kritiseerinud, aga see ei anna alust arvata, eg Venemaa meile kallale tungib. Nii Putin kui Lavrov on sellel teemal mitu pikka ja sisukat intervjuud andnud, aga nagu me teame, siis eesti meedia midagi sellist ju ei avalda. Ainult sõjahirmu oskavad külvata.
-
Külaline
Mina olen ka kasutanud inisema sõna. Ja ma olen EKRE pooldaja.Külaline kirjutas: ↑15 Juun 2025 20:12 Selle ekreiidi lemmiksõna on inisema. Keegi teine seda siin ei kasuta, aga sellel kõik inisevad igas teemas.
Olen tähele pannud, et kes ekret ei poolda need nimetavad teisi iitideks, ehk inisevad.
Putin on öelnud, et NSVL lagunemine oli 20 sajandi suurim geopoliitiline katastroof. Ka on korduvalt ka Kremli ladviku suust ruskii mir ja mida see endas hõlmab. Samuti vajadust, et Nato väheneks 1991 aasta piirideni.Guest kirjutas: ↑15 Juun 2025 21:14See on puhas Lääne propaganda ja sõjaõhutamine. See impeeriumi jutt on veel eriti rumal. Putin pole kusagil öelnud, et ta impeeriumit luua kavatseb või midagi sel teemal teha plaanib. Pigem on see kehkenpüksist Medvedjev meedias lollusi suust välja ajanud ja muu hulgas N-Liidu lagunemist kahetsenud.Külaline kirjutas: ↑ Tean ikka. Loe ajalugu, uuri putinimeelsete venelaste mõttekäike - saad ise ka teada. Märksõnad "impeerium", "naša" ja "Rus".
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
-
Külaline
Venemaa ei pommita, vaid vabastab. Rahvas viib neile lilli selle eest.Külaline kirjutas: ↑15 Juun 2025 23:00 Jajah. Lääs õhutab ja vaene Venemaa muudkui peab seepärast Ukrainat pommitama.
-
Külaline
Lisan, et kuu enne Ukraina sõja algust (2022) tutvustas sõjaväevormus mees populaarses Vene telesaates kaardil skeemi, kuidas nad Baltikumi kiiresti vallutaks. Rahvas vaatas stuudios ja plaksutas.Tõutäkk kirjutas: ↑15 Juun 2025 23:49Putin on öelnud, et NSVL lagunemine oli 20 sajandi suurim geopoliitiline katastroof. Ka on korduvalt ka Kremli ladviku suust ruskii mir ja mida see endas hõlmab. Samuti vajadust, et Nato väheneks 1991 aasta piirideni.Guest kirjutas: ↑15 Juun 2025 21:14See on puhas Lääne propaganda ja sõjaõhutamine. See impeeriumi jutt on veel eriti rumal. Putin pole kusagil öelnud, et ta impeeriumit luua kavatseb või midagi sel teemal teha plaanib. Pigem on see kehkenpüksist Medvedjev meedias lollusi suust välja ajanud ja muu hulgas N-Liidu lagunemist kahetsenud.Külaline kirjutas: ↑ Tean ikka. Loe ajalugu, uuri putinimeelsete venelaste mõttekäike - saad ise ka teada. Märksõnad "impeerium", "naša" ja "Rus".
-
Külaline
Kui nsvliit lagunes, siis puutin nuttis krokodilli pisaraid ja lubas taastada nsvliidu.
-
Külaline
Mulle meenub, et ta siunas N-Liidu lagunemist, aga mingit taastamise juttu ei mäleta. Ta sai juba siis aru, et see ei tule kõne allagi.Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2025 00:07 Kui nsvliit lagunes, siis puutin nuttis krokodilli pisaraid ja lubas taastada nsvliidu.
Ma ei usu endiselt, et Venemaa meid alla neelata kavatseb. Need sõjaväelased telestuudios kaardikepiga viibutamas on ärplemine, show, mida rahvas meeleldi vaatab. Vene rahvas ei ole loll, nad saavad aru, et veel üks sõda oleks liiast.
Jään oma seisukoha juurde, et ainus mõistlik lahendus oleks luua normaased diplomaatilised suhted Venemaaga. Jääks ära need vastastikused ärplemised ja süüdistamised. USA-le see loomulikult ei meeldiks, sest kõik Venemaaga heades suhetes olevad riigid muutuvad automaatselt USA vaenlasteks.
-
Külaline
Vene rahvalt ei küsita midagi. Vene rahvas teeb käsu peale seda mida nende peremees käsib.Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2025 11:02 Vene rahvas ei ole loll, nad saavad aru, et veel üks sõda oleks liiast.
-
Külaline
See on ainult ajaraiskamine.Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2025 11:02 Jään oma seisukoha juurde, et ainus mõistlik lahendus oleks luua normaased diplomaatilised ….
Venemaaga kokukepped ei pea.
Presidendi kettigi ei anta tagasi.
-
Külaline
Nii see on. Kui juba lasteaias on mänguasjadeks tankid ja kõiki sunnitakse paraadil marssima, siis peremehe käsul minnakse võõrasse riiki püss käes surema. peremees ütleb muidugi, et "vabastama ja vene rahva õigusi kaitsma", see viib rumala massi sõdima.
-
Külaline
No lase käia. Mine ja loo Venemaaga sellised suhted, mis peaks. Oleksid esimene viimase sajandi jooksul ning kindlasti napsaksid Trumpi nina alt Nobeli rahupreemia.Guest kirjutas: ↑16 Juun 2025 11:02 Jään oma seisukoha juurde, et ainus mõistlik lahendus oleks luua normaased diplomaatilised suhted Venemaaga. Jääks ära need vastastikused ärplemised ja süüdistamised. USA-le see loomulikult ei meeldiks, sest kõik Venemaaga heades suhetes olevad riigid muutuvad automaatselt USA vaenlasteks.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Bing [Bot], xqwerty ja 8 külalist