Higistamine rindade alt

sh kaaluga seotud teemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 18 Juun 2025 22:41 Ma kahtlustan, et teemaalgatajal ehk on vaöe rinnahoidja valik. Kirjutab, et rinnad suured ja rippuvad. Sellisel juhul peaks kasutama võimalikult laia rinnaalause osaga rinnahoidjat. Umbes nagu veidi spordirinnahoidja tüüpi. Umbes midagi sellist: Pilt

Võimalikult laiad õlapaelad ja ka laiem seljaosa. Siis hoiab kõik õiges kohas ja ei luba rinnal alla rippuda, mis omakorda soodustab higistamist.
Just selliseid ma kannangi..
Külaline

Guest kirjutas: 19 Juun 2025 15:32
Guest kirjutas: 18 Juun 2025 22:41 Ma kahtlustan, et teemaalgatajal ehk on vaöe rinnahoidja valik. Kirjutab, et rinnad suured ja rippuvad. Sellisel juhul peaks kasutama võimalikult laia rinnaalause osaga rinnahoidjat. Umbes nagu veidi spordirinnahoidja tüüpi. Umbes midagi sellist: Pilt

Võimalikult laiad õlapaelad ja ka laiem seljaosa. Siis hoiab kõik õiges kohas ja ei luba rinnal alla rippuda, mis omakorda soodustab higistamist.
Just selliseid ma kannangi..
Külaline

just selliseid ma kannangi
Külaline

No vot, probleem on ongi selles, et soovitusi ja pilte tuuakse rinnahoidjaga naisega, kel on C-korv, aga TA räägib D, E korvist.
Külaline

Guest kirjutas: 19 Juun 2025 16:49 No vot, probleem on ongi selles, et soovitusi ja pilte tuuakse rinnahoidjaga naisega, kel on C-korv, aga TA räägib D, E korvist.
Sel viimasel pildil õib isegi B-korv olla.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Juun 2025 15:34

just selliseid ma kannangi
Okei. No vot siis mina edasi aidata ei oska. Prooviks esialgu neid higistamise lappe proovida.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Juun 2025 14:55Ootan asjalikke soovitusi
Anna andeks, aga mis asjalikke soovitusi sa ootad, kui oled paks ja rinnad ripuvad? Muuda oma kehakuju, see on ainuke asjalik soovitus. Võta kaalust alla ja tee rindade vähendamise ja tõstmise operatsioon. Ei ole võimalik füüsikaseaduste ja füsioloogia vastu võidelda.
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 19 Juun 2025 20:22
Anna andeks, aga mis asjalikke soovitusi sa ootad, kui oled paks ja rinnad ripuvad? Muuda oma kehakuju, see on ainuke asjalik soovitus. Võta kaalust alla ja tee rindade vähendamise ja tõstmise operatsioon. Ei ole võimalik füüsikaseaduste ja füsioloogia vastu võidelda.
Ei tohi nii otse, tõde on valus.
Külaline

Guest kirjutas: 19 Juun 2025 16:50
Guest kirjutas: 19 Juun 2025 16:49 No vot, probleem on ongi selles, et soovitusi ja pilte tuuakse rinnahoidjaga naisega, kel on C-korv, aga TA räägib D, E korvist.
Sel viimasel pildil õib isegi B-korv olla.
Seal pildil on D korv, mitte B.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Juun 2025 20:22
Nii? Ja sinnamaani polegi mitte ühtegi võimalust olemist mugavamaks teha?

Aa, õigus jah, sellistelt mõnitajatelt tõesti pole ühtegi asjalikku mõtet loota.
Külaline

Häid ideid on siin juba eespool pakutud

Teemaalgataja võiks jagada, mida ta juba proovinud on ja kas aitas
Külaline

Guest kirjutas: 20 Juun 2025 10:22 Häid ideid on siin juba eespool pakutud

Olen kõike muud proovinud, peale nende kinnitavate higikaitsmete. Kuid olen kasutanud salvrätte ja erinevaid riidelappe- neist pole kasu. Tähendab-riided jäävad kuivaks enamvähem, aga higistamine ei kao.
Külaline

Huvitav toode. Poleks muidu teadnudki, et selliseda asjad olemas on.

Pilt
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Juun 2025 23:35
Guest kirjutas: 20 Juun 2025 10:22 Häid ideid on siin juba eespool pakutud

Olen kõike muud proovinud, peale nende kinnitavate higikaitsmete. Kuid olen kasutanud salvrätte ja erinevaid riidelappe- neist pole kasu. Tähendab-riided jäävad kuivaks enamvähem, aga higistamine ei kao.
Siis tulebki põhjuse ehk higistamisega tegeleda.
Ega variante väga polegi. Kas need alumiiniumiga kristallhigipulgad või botox.
Botoxit süstitakse higistamise vastu ka. See halvab higinäärmed. Kas seda aga ka Eestis selle vastu süstitakse, ei tea. Uurida tasub.
Külaline

Olen kuulnud, et meriino sisaldusega rinnahoidjad on selles osas väga head, midagi sellist https://tuub.ee/et/product/rinnahoidja- ... riinovill/
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Kui juba haudumine on tekkinud, siis haudunud koht vajab õhku. Mul oli sugulane, higistas ka ja haudus, selline kreem on retseptiga Baneocin, see aitab hästi, kui määrida, ja arst soovitas kodus voodis pikali olla ilma pluusita (ja ilma kopsukata), et keha saaks õhku. Määrid, õhutad ja kaob ära. Ja õhutama pead ikka iga päev, kui sul sealt higistab, nii tihti kui võimalik. Sugulasel tiss on ikka suur, higistab edasi, aga laseb õhku, ja probleem on kadunud. Määrima enam ei pea.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist