Higistamine rindade alt

sh kaaluga seotud teemad
Külaline

Higistamine rindade alt

Postitus Postitas Külaline »

Kõigepealt- mitte siunata, et olen paks või mida iganes. Olen jah, aga see on seotud mu tervise ja hormonaalsete häiretega siis täpsemalt. Muidu polegi nii paks, aga rinnad on suured ning rippuvad (D ja E korv) Suureks mureks on see, et ükskõik mis materjalist rinnahoidajat kannan või kui ei kanna (nt toas) üldse, rindade alt higistan pidevalt, ka siis, kui mujalt mitte. Mis selle vastu aitaks ja kas on olemas mingi nipp, kuidas nt hoiduda pluusi sealt märgumast (rinnahoidjast pole abi)
Külaline

Telo omavolitses. Esimene sõna oli muidugi "alustuseks"
Külaline

Müüakse selliseid kaenlaaluste kaitsmeid.
https://kaup24.ee/et/kosmeetika-parfuum ... d=23939888

Äkki annab neid kuidagi rinnahoidja või pluusi külge monteerida, et suurem higistamine nähtavalt ära hoida.
Külaline

Sama hästi võiks õhukesed sidemed rinnahoidja ääre alla asetada.
Külaline

See teemaalgatajat ei aita, aga ma ükskord televiisorist nägin filmi, mis rääkis Aafrika külaelust. Seal üks kohalik mustanahaline naine viskas lihtsalt rinna üle õla.
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 17 Juun 2025 23:05 See teemaalgatajat ei aita, aga ma ükskord televiisorist nägin filmi, mis rääkis Aafrika külaelust. Seal üks kohalik mustanahaline naine viskas lihtsalt rinna üle õla.
Loogiline, siis higistab see ju selja taga. Aga mida ta teise rinnaga tegi?
Külaline

Ants kirjutas: 17 Juun 2025 23:42Aga mida ta teise rinnaga tegi?
Viskas selle ka üle õla.
Külaline

Siis higistavad ju õlad :) ja rinnad libisevad alla.
Külaline

Ootan asjalikke soovitusi ja lisaks veel- mis aitab haudumise vastu rindade all? Tärklist olen proovinud, aga see läheb tükki kohe, sest higistan ma sealt kogu aeg (menopaus ka soodustab)
Nii suured mu tissid ka pole, et neid üle õla visata saaks :lol:
Külaline

Rindade vähendamise operatsioon?
Külaline

Haudumise vastu aitavad samad salvid, mis imikute mähkmehaudumise puhul. Mine küsi apteegist, kohe saad. Tsinksalv on üks parimaid.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Juun 2025 14:55 Ootan asjalikke soovitusi ja lisaks veel- mis aitab haudumise vastu rindade all? Tärklist olen proovinud, aga see läheb tükki kohe, sest higistan ma sealt kogu aeg (menopaus ka soodustab)
On probleemiks siis haudumine või higistamine(märgumine) nagu sa teemaalgatuses küsisid.
Haudumise vastu on parim sudocrem. Küll aga ei hoia see ära higistamist.
Külaline

Esiteks mõõdaks ma rinnad üle, sest D ja E korvi maht on tegelikult üsna väike, kannad võibolla vales suuruses rinnahoidjat? Tihti võtavad naised rinnahoidja, mis on rindade alt liiga lai ja korvist liiga väike.
Kasuta seda kalkulaatorit ja vaata, mis su õige korvisuurus tuleb: https://www.abrathatfits.org/calculator.php

Teiseks. Internetis müüakse selliseid asju, nagu puuvillast rinnavooderdised (inglise keeles cotton bra liner, otsi näiteks Temust). See käib rindade ja rinnahoidja vahele ja imab higi endasse. Muud varianti ei olegi, kui sa just deodorandiga higistamist täiesti ära hoida ei soovi.
Külaline

Ants kirjutas: 17 Juun 2025 23:42
Külaline kirjutas: 17 Juun 2025 23:05 See teemaalgatajat ei aita, aga ma ükskord televiisorist nägin filmi, mis rääkis Aafrika külaelust. Seal üks kohalik mustanahaline naine viskas lihtsalt rinna üle õla.
See läks kuuma kapsasupi sisse.
Külaline

Guest kirjutas: 18 Juun 2025 17:00 Esiteks mõõdaks ma rinnad üle, sest D ja E korvi maht on tegelikult üsna väike, kannad võibolla vales suuruses rinnahoidjat? Tihti võtavad naised rinnahoidja, mis on rindade alt liiga lai ja korvist liiga väike.
Kasuta seda kalkulaatorit ja vaata, mis su õige korvisuurus tuleb: https://www.abrathatfits.org/calculator.php

Teiseks. Internetis müüakse selliseid asju, nagu puuvillast rinnavooderdised (inglise keeles cotton bra liner, otsi näiteks Temust). See käib rindade ja rinnahoidja vahele ja imab higi endasse. Muud varianti ei olegi, kui sa just deodorandiga higistamist täiesti ära hoida ei soovi.
D ja E on ikka väga suur. B on Eesti naistel tavaline ja ilus. C on suurem, aga ka ilus. D ja E mõjuvad juba kunstlikena ja paljudel juhtudel ka koledatena. A-korv on ka kole, liiga väiksed.
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 18 Juun 2025 17:03
Ants kirjutas: 17 Juun 2025 23:42
See läks kuuma kapsasupi sisse.
No jah, oleks seenesuppi tegema hakanud, hakka veel seeni korjama ... kardulavõtmisega läheb üldsegi keeruliseks.
Külaline

Guest kirjutas: 18 Juun 2025 15:45
Külaline kirjutas: 18 Juun 2025 14:55 Ootan asjalikke soovitusi ja lisaks veel- mis aitab haudumise vastu rindade all? Tärklist olen proovinud, aga see läheb tükki kohe, sest higistan ma sealt kogu aeg (menopaus ka soodustab)
On probleemiks siis haudumine või higistamine(märgumine) nagu sa teemaalgatuses küsisid.
Üks tekitab ju teist, ehk ikka higistamine on probleem. Kas sudocrem riideid ei määri?
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Juun 2025 21:58
Guest kirjutas: 18 Juun 2025 15:45
Üks tekitab ju teist, ehk ikka higistamine on probleem. Kas sudocrem riideid ei määri?
Määrib küll
Külaline

Ma kahtlustan, et teemaalgatajal ehk on vaöe rinnahoidja valik. Kirjutab, et rinnad suured ja rippuvad. Sellisel juhul peaks kasutama võimalikult laia rinnaalause osaga rinnahoidjat. Umbes nagu veidi spordirinnahoidja tüüpi. Umbes midagi sellist: Pilt

Võimalikult laiad õlapaelad ja ka laiem seljaosa. Siis hoiab kõik õiges kohas ja ei luba rinnal alla rippuda, mis omakorda soodustab higistamist.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Vbl kannab sünteetilisi riideid, need ajavad ka higistama. Puuvillane laseb õhku läbi.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist