Higistamine rindade alt
-
Külaline
Higistamine rindade alt
Kõigepealt- mitte siunata, et olen paks või mida iganes. Olen jah, aga see on seotud mu tervise ja hormonaalsete häiretega siis täpsemalt. Muidu polegi nii paks, aga rinnad on suured ning rippuvad (D ja E korv) Suureks mureks on see, et ükskõik mis materjalist rinnahoidajat kannan või kui ei kanna (nt toas) üldse, rindade alt higistan pidevalt, ka siis, kui mujalt mitte. Mis selle vastu aitaks ja kas on olemas mingi nipp, kuidas nt hoiduda pluusi sealt märgumast (rinnahoidjast pole abi)
-
Külaline
Müüakse selliseid kaenlaaluste kaitsmeid.
https://kaup24.ee/et/kosmeetika-parfuum ... d=23939888
Äkki annab neid kuidagi rinnahoidja või pluusi külge monteerida, et suurem higistamine nähtavalt ära hoida.
https://kaup24.ee/et/kosmeetika-parfuum ... d=23939888
Äkki annab neid kuidagi rinnahoidja või pluusi külge monteerida, et suurem higistamine nähtavalt ära hoida.
-
Külaline
-
Külaline
See teemaalgatajat ei aita, aga ma ükskord televiisorist nägin filmi, mis rääkis Aafrika külaelust. Seal üks kohalik mustanahaline naine viskas lihtsalt rinna üle õla.
Loogiline, siis higistab see ju selja taga. Aga mida ta teise rinnaga tegi?Külaline kirjutas: ↑17 Juun 2025 23:05 See teemaalgatajat ei aita, aga ma ükskord televiisorist nägin filmi, mis rääkis Aafrika külaelust. Seal üks kohalik mustanahaline naine viskas lihtsalt rinna üle õla.
-
Külaline
-
Külaline
Ootan asjalikke soovitusi ja lisaks veel- mis aitab haudumise vastu rindade all? Tärklist olen proovinud, aga see läheb tükki kohe, sest higistan ma sealt kogu aeg (menopaus ka soodustab)
Nii suured mu tissid ka pole, et neid üle õla visata saaks
Nii suured mu tissid ka pole, et neid üle õla visata saaks
-
Külaline
Haudumise vastu aitavad samad salvid, mis imikute mähkmehaudumise puhul. Mine küsi apteegist, kohe saad. Tsinksalv on üks parimaid.
-
Külaline
On probleemiks siis haudumine või higistamine(märgumine) nagu sa teemaalgatuses küsisid.Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2025 14:55 Ootan asjalikke soovitusi ja lisaks veel- mis aitab haudumise vastu rindade all? Tärklist olen proovinud, aga see läheb tükki kohe, sest higistan ma sealt kogu aeg (menopaus ka soodustab)
Nii suured mu tissid ka pole, et neid üle õla visata saaks![]()
Haudumise vastu on parim sudocrem. Küll aga ei hoia see ära higistamist.
-
Külaline
Esiteks mõõdaks ma rinnad üle, sest D ja E korvi maht on tegelikult üsna väike, kannad võibolla vales suuruses rinnahoidjat? Tihti võtavad naised rinnahoidja, mis on rindade alt liiga lai ja korvist liiga väike.
Kasuta seda kalkulaatorit ja vaata, mis su õige korvisuurus tuleb: https://www.abrathatfits.org/calculator.php
Teiseks. Internetis müüakse selliseid asju, nagu puuvillast rinnavooderdised (inglise keeles cotton bra liner, otsi näiteks Temust). See käib rindade ja rinnahoidja vahele ja imab higi endasse. Muud varianti ei olegi, kui sa just deodorandiga higistamist täiesti ära hoida ei soovi.
Kasuta seda kalkulaatorit ja vaata, mis su õige korvisuurus tuleb: https://www.abrathatfits.org/calculator.php
Teiseks. Internetis müüakse selliseid asju, nagu puuvillast rinnavooderdised (inglise keeles cotton bra liner, otsi näiteks Temust). See käib rindade ja rinnahoidja vahele ja imab higi endasse. Muud varianti ei olegi, kui sa just deodorandiga higistamist täiesti ära hoida ei soovi.
-
Külaline
See läks kuuma kapsasupi sisse.Ants kirjutas: ↑17 Juun 2025 23:42Loogiline, siis higistab see ju selja taga. Aga mida ta teise rinnaga tegi?Külaline kirjutas: ↑17 Juun 2025 23:05 See teemaalgatajat ei aita, aga ma ükskord televiisorist nägin filmi, mis rääkis Aafrika külaelust. Seal üks kohalik mustanahaline naine viskas lihtsalt rinna üle õla.
-
Külaline
D ja E on ikka väga suur. B on Eesti naistel tavaline ja ilus. C on suurem, aga ka ilus. D ja E mõjuvad juba kunstlikena ja paljudel juhtudel ka koledatena. A-korv on ka kole, liiga väiksed.Guest kirjutas: ↑18 Juun 2025 17:00 Esiteks mõõdaks ma rinnad üle, sest D ja E korvi maht on tegelikult üsna väike, kannad võibolla vales suuruses rinnahoidjat? Tihti võtavad naised rinnahoidja, mis on rindade alt liiga lai ja korvist liiga väike.
No jah, oleks seenesuppi tegema hakanud, hakka veel seeni korjama ... kardulavõtmisega läheb üldsegi keeruliseks.Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2025 17:03See läks kuuma kapsasupi sisse.Ants kirjutas: ↑17 Juun 2025 23:42Loogiline, siis higistab see ju selja taga. Aga mida ta teise rinnaga tegi?Külaline kirjutas: ↑17 Juun 2025 23:05 See teemaalgatajat ei aita, aga ma ükskord televiisorist nägin filmi, mis rääkis Aafrika külaelust. Seal üks kohalik mustanahaline naine viskas lihtsalt rinna üle õla.
-
Külaline
Üks tekitab ju teist, ehk ikka higistamine on probleem. Kas sudocrem riideid ei määri?Guest kirjutas: ↑18 Juun 2025 15:45On probleemiks siis haudumine või higistamine(märgumine) nagu sa teemaalgatuses küsisid.Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2025 14:55 Ootan asjalikke soovitusi ja lisaks veel- mis aitab haudumise vastu rindade all? Tärklist olen proovinud, aga see läheb tükki kohe, sest higistan ma sealt kogu aeg (menopaus ka soodustab)
-
Külaline
Määrib küllKülaline kirjutas: ↑18 Juun 2025 21:58Üks tekitab ju teist, ehk ikka higistamine on probleem. Kas sudocrem riideid ei määri?Guest kirjutas: ↑18 Juun 2025 15:45On probleemiks siis haudumine või higistamine(märgumine) nagu sa teemaalgatuses küsisid.Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2025 14:55 Ootan asjalikke soovitusi ja lisaks veel- mis aitab haudumise vastu rindade all? Tärklist olen proovinud, aga see läheb tükki kohe, sest higistan ma sealt kogu aeg (menopaus ka soodustab)
-
Külaline
Ma kahtlustan, et teemaalgatajal ehk on vaöe rinnahoidja valik. Kirjutab, et rinnad suured ja rippuvad. Sellisel juhul peaks kasutama võimalikult laia rinnaalause osaga rinnahoidjat. Umbes nagu veidi spordirinnahoidja tüüpi. Umbes midagi sellist: 
Võimalikult laiad õlapaelad ja ka laiem seljaosa. Siis hoiab kõik õiges kohas ja ei luba rinnal alla rippuda, mis omakorda soodustab higistamist.

Võimalikult laiad õlapaelad ja ka laiem seljaosa. Siis hoiab kõik õiges kohas ja ei luba rinnal alla rippuda, mis omakorda soodustab higistamist.
Vbl kannab sünteetilisi riideid, need ajavad ka higistama. Puuvillane laseb õhku läbi.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist