Just selliseid ma kannangi..Guest kirjutas: ↑18 Juun 2025 22:41 Ma kahtlustan, et teemaalgatajal ehk on vaöe rinnahoidja valik. Kirjutab, et rinnad suured ja rippuvad. Sellisel juhul peaks kasutama võimalikult laia rinnaalause osaga rinnahoidjat. Umbes nagu veidi spordirinnahoidja tüüpi. Umbes midagi sellist:
Võimalikult laiad õlapaelad ja ka laiem seljaosa. Siis hoiab kõik õiges kohas ja ei luba rinnal alla rippuda, mis omakorda soodustab higistamist.
Higistamine rindade alt
-
Külaline
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑19 Juun 2025 15:32Just selliseid ma kannangi..Guest kirjutas: ↑18 Juun 2025 22:41 Ma kahtlustan, et teemaalgatajal ehk on vaöe rinnahoidja valik. Kirjutab, et rinnad suured ja rippuvad. Sellisel juhul peaks kasutama võimalikult laia rinnaalause osaga rinnahoidjat. Umbes nagu veidi spordirinnahoidja tüüpi. Umbes midagi sellist:
Võimalikult laiad õlapaelad ja ka laiem seljaosa. Siis hoiab kõik õiges kohas ja ei luba rinnal alla rippuda, mis omakorda soodustab higistamist.
-
Külaline
just selliseid ma kannangiGuest kirjutas: ↑18 Juun 2025 22:41 Ma kahtlustan, et teemaalgatajal ehk on vaöe rinnahoidja valik. Kirjutab, et rinnad suured ja rippuvad. Sellisel juhul peaks kasutama võimalikult laia rinnaalause osaga rinnahoidjat. Umbes nagu veidi spordirinnahoidja tüüpi. Umbes midagi sellist:
-
Külaline
No vot, probleem on ongi selles, et soovitusi ja pilte tuuakse rinnahoidjaga naisega, kel on C-korv, aga TA räägib D, E korvist.
-
Külaline
Sel viimasel pildil õib isegi B-korv olla.Guest kirjutas: ↑19 Juun 2025 16:49 No vot, probleem on ongi selles, et soovitusi ja pilte tuuakse rinnahoidjaga naisega, kel on C-korv, aga TA räägib D, E korvist.
-
Külaline
Okei. No vot siis mina edasi aidata ei oska. Prooviks esialgu neid higistamise lappe proovida.Külaline kirjutas: ↑19 Juun 2025 15:34just selliseid ma kannangiGuest kirjutas: ↑18 Juun 2025 22:41 Ma kahtlustan, et teemaalgatajal ehk on vaöe rinnahoidja valik. Kirjutab, et rinnad suured ja rippuvad. Sellisel juhul peaks kasutama võimalikult laia rinnaalause osaga rinnahoidjat. Umbes nagu veidi spordirinnahoidja tüüpi. Umbes midagi sellist:
-
Külaline
Anna andeks, aga mis asjalikke soovitusi sa ootad, kui oled paks ja rinnad ripuvad? Muuda oma kehakuju, see on ainuke asjalik soovitus. Võta kaalust alla ja tee rindade vähendamise ja tõstmise operatsioon. Ei ole võimalik füüsikaseaduste ja füsioloogia vastu võidelda.Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2025 14:55Ootan asjalikke soovitusi
Ei tohi nii otse, tõde on valus.Külaline kirjutas: ↑19 Juun 2025 20:22Anna andeks, aga mis asjalikke soovitusi sa ootad, kui oled paks ja rinnad ripuvad? Muuda oma kehakuju, see on ainuke asjalik soovitus. Võta kaalust alla ja tee rindade vähendamise ja tõstmise operatsioon. Ei ole võimalik füüsikaseaduste ja füsioloogia vastu võidelda.Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2025 14:55Ootan asjalikke soovitusi
-
Külaline
Seal pildil on D korv, mitte B.
-
Külaline
Nii? Ja sinnamaani polegi mitte ühtegi võimalust olemist mugavamaks teha?Külaline kirjutas: ↑19 Juun 2025 20:22Anna andeks, aga mis asjalikke soovitusi sa ootad, kui oled paks ja rinnad ripuvad? Muuda oma kehakuju, see on ainuke asjalik soovitus. Võta kaalust alla ja tee rindade vähendamise ja tõstmise operatsioon. Ei ole võimalik füüsikaseaduste ja füsioloogia vastu võidelda.Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2025 14:55Ootan asjalikke soovitusi
Aa, õigus jah, sellistelt mõnitajatelt tõesti pole ühtegi asjalikku mõtet loota.
-
Külaline
Häid ideid on siin juba eespool pakutud
Teemaalgataja võiks jagada, mida ta juba proovinud on ja kas aitas
-
Külaline
Olen kõike muud proovinud, peale nende kinnitavate higikaitsmete. Kuid olen kasutanud salvrätte ja erinevaid riidelappe- neist pole kasu. Tähendab-riided jäävad kuivaks enamvähem, aga higistamine ei kao.Guest kirjutas: ↑20 Juun 2025 10:22 Häid ideid on siin juba eespool pakutud
-
Külaline
-
Külaline
Siis tulebki põhjuse ehk higistamisega tegeleda.Külaline kirjutas: ↑20 Juun 2025 23:35Olen kõike muud proovinud, peale nende kinnitavate higikaitsmete. Kuid olen kasutanud salvrätte ja erinevaid riidelappe- neist pole kasu. Tähendab-riided jäävad kuivaks enamvähem, aga higistamine ei kao.Guest kirjutas: ↑20 Juun 2025 10:22 Häid ideid on siin juba eespool pakutud
Ega variante väga polegi. Kas need alumiiniumiga kristallhigipulgad või botox.
Botoxit süstitakse higistamise vastu ka. See halvab higinäärmed. Kas seda aga ka Eestis selle vastu süstitakse, ei tea. Uurida tasub.
-
Külaline
Olen kuulnud, et meriino sisaldusega rinnahoidjad on selles osas väga head, midagi sellist https://tuub.ee/et/product/rinnahoidja- ... riinovill/
Kui juba haudumine on tekkinud, siis haudunud koht vajab õhku. Mul oli sugulane, higistas ka ja haudus, selline kreem on retseptiga Baneocin, see aitab hästi, kui määrida, ja arst soovitas kodus voodis pikali olla ilma pluusita (ja ilma kopsukata), et keha saaks õhku. Määrid, õhutad ja kaob ära. Ja õhutama pead ikka iga päev, kui sul sealt higistab, nii tihti kui võimalik. Sugulasel tiss on ikka suur, higistab edasi, aga laseb õhku, ja probleem on kadunud. Määrima enam ei pea.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Mortal ja 8 külalist