Miks Eesti inimesed pesta ei armasta?

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Juustup kirjutas: 27 Juul 2024 19:50
Külaline kirjutas: 27 Juul 2024 19:32
Külaline kirjutas: 26 Juul 2024 13:19

Uskumatu. Ja sellist donjuani pead sa meheks. Teadmiseks. Sellised hipsteritest vanainimesed kes peavad ennast kaunismeesteks põrutavadki sinutaolisi. Vauuu mul selline mees. Sõbrantsid kadedusest rohelised. Ole kindel. Ta kepib kümeid sinutaolisi veel. Elab sinu juueed ma pakun. Kohe lubab ka tööle ninna jne
Eksid! Ta ei ole absoluutselt naistemees. Ta on olnud üks kord abielus. Ja oma naist ei petnud mitte kunagi. Küll aga pettis naine teda. Pärast lahutust oli mees 11 aastat üksik.

Ehkki tal läheb peegli ees minust palju rohkem aega, ei ole ta miski ilueedi. Küll aga on temaga väga meeldiv suhelda, sest ta lõhnab alati hästi, on puhas ja kammitud. Seda märkasin tema juures ammu enne seda, kui me lähemalt suhtlema hakkasime. Ja selle peale, kui hästi ta oskab riietuda ja kui šikilt kõik välja kannab, olen isegi kade. Mul ei ole nii head riietumismaitset.
Sa oled armunud ja see ütleb kõik. Hetkel sa pead lihtsalt otsustama kas sa riskid selle armumisega edasi minna või sa säästad ennast ning liigud edasi.
Ma ise olen seda tüüpi, kes kindlasti valiks edasi mineku, aga kõrvalvaatajana ma soovitan variant number kahte.

/Juustup
Ma ei ole armunud. Ja kohe kindlasti ei ole ma pimestatud millestki. Näen täiesti adekvaatset pilti.

Ta ise ütleb, et lõunamaal elades oli tavaline kolm korda päevas duši all käia. Ja mitte ainult tal, vaid kõik see rahvas tegi nii.

Miks ma pean edasi liikuma? Ja millest pean säästma? Ütlesin, et ta ei ole naistemees.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Juul 2024 21:43
Juustup kirjutas: 27 Juul 2024 19:50
Külaline kirjutas: 27 Juul 2024 19:32
Eksid! Ta ei ole absoluutselt naistemees. Ta on olnud üks kord abielus. Ja oma naist ei petnud mitte kunagi. Küll aga pettis naine teda. Pärast lahutust oli mees 11 aastat üksik.

Ehkki tal läheb peegli ees minust palju rohkem aega, ei ole ta miski ilueedi. Küll aga on temaga väga meeldiv suhelda, sest ta lõhnab alati hästi, on puhas ja kammitud. Seda märkasin tema juures ammu enne seda, kui me lähemalt suhtlema hakkasime. Ja selle peale, kui hästi ta oskab riietuda ja kui šikilt kõik välja kannab, olen isegi kade. Mul ei ole nii head riietumismaitset.
Sa oled armunud ja see ütleb kõik. Hetkel sa pead lihtsalt otsustama kas sa riskid selle armumisega edasi minna või sa säästad ennast ning liigud edasi.
Ma ise olen seda tüüpi, kes kindlasti valiks edasi mineku, aga kõrvalvaatajana ma soovitan variant number kahte.

/Juustup
Ma ei ole armunud. Ja kohe kindlasti ei ole ma pimestatud millestki. Näen täiesti adekvaatset pilti.

Ta ise ütleb, et lõunamaal elades oli tavaline kolm korda päevas duši all käia. Ja mitte ainult tal, vaid kõik see rahvas tegi nii.

Miks ma pean edasi liikuma? Ja millest pean säästma? Ütlesin, et ta ei ole naistemees.
Sa ei pea end juustule õigustama, lihtsalt eira teda.
Külaline

-----------
Igal inimesel, kes sõidab hommikul ühistranspordiga tööle, õhtul koju ja ehk käib veel ka poest ja lasteaiast läbi või päeva jooksul ajab linnas mõnd asja, pole enamasti võimalik end keset päeva pesta. Praegu on paljud pidevalt higised, harjumatult kuumad ilmad on.
Tavalised inimesed armastavad end vägagi pesta, ei tasu nii lolli teemat teha mõne korra puhul, kui ühistranspordis higihaisu tunned.
Trennist otse koju pessu minevate inimeste puhul ving üles tõmmata on veel imelikum - palju te neid higistes trenniriietes inimesi trammis või bussis kohanud olete, kes kogu ühistranspordi haisema panevad?
Jessus, kuidas suurlinnade metrood võivad haiseda! Ikka väga jube võib vahel olla.
Külaline

Minu mees on see nn lõunamaalane. Ei taha rohkem kui korra päevas pesta, sest see kuivatab liigselt nahka. Minu vingumise tulemusel peseb õhtul ka. Muidu oli harjunud ainult hommikuti. Lõhnab nende higi tugevamalt kui iduvalgel põhjamaalasel.

Vastik hais tekib, kui inimene ja ta riided on pikalt pesemata. Ühistranspordis pole iial näinud, et mingid trennikottidega nooremad inimesed haiseks. Ikka reeglina eakad või muukeelsed 50+ mehed.
Külaline

Kuumadel suvepäevadel käin ikka õhtul dushi alt läbi, aga muidu ei ole igapäevane pesija. Mõtlen, et vett peaks kokku hoidma, kust see tuleb ja kauaks jätkub meile veel puhast vett, kui kõik lodistavad hoolega. Puhtust tuleb hoida, sellega olen nõus, aga vahel lihtsalt teen käterätiku otsa märjaks ja tõmban kaenlaalused üle selle asemel et minna dushi alla.
Külaline

hommikuti pole minumeelest probleemi (no ok mõnedest on kohe tunda, et öösel käis pidu), aga õhtul koju sõites küll. Ilmselt paljudel, kes teevad füüsilist tööd, pole lihtsalt tööl pesemisvõimalusi. Ikkagi mehed pigem haisevad, mitte naised.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 21:17
Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 19:44
Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 19:36 Äkki proovid lihtsalt oma asjadega tegeleda, mitte ei vahi, jälgi ega nuusuta lakkamatult teisi?
Voodipesu vahetan kolm korda nädalas samuti, hea uni.
See pidi nüüd küll vist nali olema...
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Bing [Bot], Google [Bot], Kyllekas, Semrush [Bot] ja 19 külalist