Miks Eesti inimesed pesta ei armasta?

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 19:36
Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 19:18 Haiseb-haiseb. Lähed viru neljanda korruse peenesse ilusektorisse ja trepist tuleb alla üks haisev lilleke teise järel.
Äkki proovid lihtsalt oma asjadega tegeleda, mitte ei vahi, jälgi ega nuusuta lakkamatult teisi?
Aga äkki võiks oma lebra pärast trenni maha pesta? Enne, kui inimeste sekka lähed. Jooksed maal üksinduses ja oled erak, on mul suva.

Nagu näha, tabasin õrna kohta.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 19:44 Nagu näha, tabasin õrna kohta.
Tõesti tabasid. Ma nii kohutavalt ei salli vingumist. See on mul väga nõrk koht.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 19:57
Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 19:44 Nagu näha, tabasin õrna kohta.
Tõesti tabasid. Ma nii kohutavalt ei salli vingumist. See on mul väga nõrk koht.
Selle puhul aitab hästi, KUI SA END PESEKS PUHTAKS.
Ja mitte keegi ei vingu.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 20:04 Selle puhul aitab hästi, KUI SA END PESEKS PUHTAKS.
Ja mitte keegi ei vingu.
Sinu puhul aitaks hästi, kui sa lihtsalt rohkem Eestisse ei tuleks. Mitte keegi ei haiseks su nina all.
Külaline

Ainult pesemisest ei piisa, kui panna selga korduvalt läbihigistatud riided. Mõned kangasegud võtavad väga hästi higilõhna külge, nii et isegi pesus välja ei lähe. Olen endal seetõttu paar pluusi lihtsalt ära visanud. Seetõttu on suvel parem kanda õhku läbilaskvaid looduslikke kangaid nagu puuvillane või linane, aga need jälle teistpidi probleemsed, sest linane kortsub hirmsasti ja puuvillane kangas kuivab väga aeglaselt, kui peaks palav hakkama. Ilmselt trenniriietega sama teema, et igasugused imetabased sünteetilise kiu segud, aga võtavad kergesti lõhnu külge.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 19:18
Haiseb-haiseb. Lähed viru neljanda korruse peenesse ilusektorisse ja trepist tuleb alla üks haisev lilleke teise järel.
Kuidas sa selle Viru keskuse trepil toimuvaga nii hästi kursis oled, et suisa järjest nuusutamas käid, kas trepist alla tulev isik haiseb? Oled mingi Viru keskuse turva või?
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 21:02
Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 19:18
Haiseb-haiseb. Lähed viru neljanda korruse peenesse ilusektorisse ja trepist tuleb alla üks haisev lilleke teise järel.
Kuidas sa selle Viru keskuse trepil toimuvaga nii hästi kursis oled, et suisa järjest nuusutamas käid, kas trepist alla tulev isik haiseb? Oled mingi Viru keskuse turva või?
Isver, kui vaimuvaene. Koristajamutti ei tahtnud pakkuda väää?
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 19:29
Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 19:16 Mina teisendaks teemat veel edasi sinna suunas, et miks välismaal elavad eestlased nii palju vinguda armastavad Eesti ja eestlaste kohta? Mis neil viga on? Peaks ju kõik ideaalne olema, aga ei, kodumaale tulles peab kohe sadamas/lennujaamas nina kärssa kiskuma ja lakkamatult seakisa tootma. Küll eestlased haisevad, küll on halvasti riides, küll ei naerata, küll ei suhtle, küll on matsid ja no jätkata võiks lõputult. Nagu sellel maal, kust vingats tuleb, sedasama kõike ei esineks :D :D :D Lihtsalt seal maal käib vingats ringi imetleva pilguga ning välismaalaste higigi lõhnab kui parim roos tema jaoks ...
See nina vingus kiun ja rohulolematus on lisaks pesematusele kõigi eestlaste rahvuslik eripära. Välismaal peavad nad end pidevalt vaos hoidma, sest "mis teised muidu arvavad". Aga kui kodumaale jõuavad, saavad lõpuks end lõdvaks lasta ja vabalt tunda. Sellest ka ülemäärane kräun, no nii kodune tunne kohe :lol:
Eurooplased haisevad suht. Ameeriklased lõhnavad hästi. Haisu vastu aitab puhaste puuvillaste riiete kandmine ja kord-kaks päevas pesu. Mingid polüesterkleidid hakkavadki haisema.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 19:44
Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 19:36
Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 19:18 Haiseb-haiseb. Lähed viru neljanda korruse peenesse ilusektorisse ja trepist tuleb alla üks haisev lilleke teise järel.
Äkki proovid lihtsalt oma asjadega tegeleda, mitte ei vahi, jälgi ega nuusuta lakkamatult teisi?
Aga äkki võiks oma lebra pärast trenni maha pesta? Enne, kui inimeste sekka lähed. Jooksed maal üksinduses ja oled erak, on mul suva.

Nagu näha, tabasin õrna kohta.
Novat. Ma ise lõhnan hästi, aga teiste inimeste haisevad ei häiri. Ainult pereliikmete oma häirib, kui keegi unustab deodoranti panna. Pole kunagi mõistnud, miks teiste haisvad kehad häirivad, mul kõrge tolerants. Mõtlen just, kui puhas ise olen. Voodipesu vahetan kolm korda nädalas samuti, hea uni.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 19:16
Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 19:10 Nonii, nüüd lähebki see teema spordiklubide teemal jahumiseks, kuigi jutt oli ühistranspordist.
Mina teisendaks teemat veel edasi sinna suunas, et miks välismaal elavad eestlased nii palju vinguda armastavad Eesti ja eestlaste kohta? Mis neil viga on? Peaks ju kõik ideaalne olema, aga ei, kodumaale tulles peab kohe sadamas/lennujaamas nina kärssa kiskuma ja lakkamatult seakisa tootma. Küll eestlased haisevad, küll on halvasti riides, küll ei naerata, küll ei suhtle, küll on matsid ja no jätkata võiks lõputult. Nagu sellel maal, kust vingats tuleb, sedasama kõike ei esineks :D :D :D Lihtsalt seal maal käib vingats ringi imetleva pilguga ning välismaalaste higigi lõhnab kui parim roos tema jaoks ...
No arvata oligi, et keegi hakkab seda ette heitma, et välismaal elav inimene julgeb Eesti kohta sõna võtta. Pean sulle pettumuse valmistama: ma ei vingu enamasti Eesti üle, mulle meeldivad Eestis väga palju asjad - kaasa arvatud need, mida paljud eestlased ise sageli avalikult kritiseerivad -, ma ei arva ka, et eestlased halvasti riides käiks või mossis näoga oleks. Minu meelest on teenindus Eestis näiteks väga sõbralik ja professionaalne. Küll aga olen tõepoolest täheldanud, et pesemisega on siinmail kehvad lood.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 18:00 Ma ei ela Eestis ja iga kord Eestis käies ühistransporti kasutades läheb süda pahaks. Sõna otseses mõttes hõljub õhus higi-, uriini- ja pesemata hammaste hais. Kui on vahel välismaalastest sõbrad kaasas, on ausalt öeldes lausa piinlik. Kusjuures inimesed pealtnäha silutud ja kasitud, korralikud riided seljas, aga haisevad. Seep ja vesi ei tohiks ometi üle mõistuse kallid olla? Nii hull see inflatsioon ehk ikka ei ole, et puhtuse arvelt peaks kokku hoidma.
Kui vaesed sina ja su sõbrad seal välismaal on siis, et autot ei jaksa rentida või taksoga sõita? Ise ronid vaeste sekka ja siis kurdad :roll:
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 20:20
Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 20:04 Selle puhul aitab hästi, KUI SA END PESEKS PUHTAKS.
Ja mitte keegi ei vingu.
Sinu puhul aitaks hästi, kui sa lihtsalt rohkem Eestisse ei tuleks. Mitte keegi ei haiseks su nina all.
Lihtsalt remargi korras märgin, et vale inimest süüdistad. Teemaalgataja olen mina ja see on mu kolmas kommentaar siin teemas. Ülejäänud kommentaarid pärinevad teiste sulest.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 21:25 No arvata oligi, et keegi hakkab seda ette heitma, et välismaal elav inimene julgeb Eesti kohta sõna võtta.
Ei ole asi julgemises, vaid selles, et sa liialdad ja kujutad asju ette. Võin mürki võtta, et ei pese need soomlased, rootslased, hispaanlased ega rumeenlased midagi end rohkem kui eestlased. Asi on milleski muus, miks siin sulle iga natuke odoorsem tüüp jalgu jääb ja seal mitte. Mis see põhjus on, seda meie ei tea. Kindlasti aga mitte pesemisharjumuste erinevuses. Näiteks kätepesemises on hollandlased, belglased, prantslased, itaallased ja hispaanlased meist tagapool (https://bigthink.com/strange-maps/revea ... europeans/). Kokkuvõttes arvan, et kogu Euroopa on ikka suhteliselt sama puhas või must, oleneb kust poolt vaadata. Võib-olla kodumaa pinnal su haistmismeeled löövad lihtsalt õide ja tunnetad kodumaa lähedust kõigi meeltega ...
Külaline

Minu kogemus - Euroopas, mida lõuna poole lähed ja palavam ilm, seda paremini inimesed lõhnavad. Prantsusmaa, Itaalia, Hispaania - seal naljalt haisukotte pole kohanud. Nagu keegi siin kommenteeris, on see terve kombo - dush iga päev, deodorant, kehakreem, jalakreem, jne. Lisaks kasutavad nad mingeid üsna vängeid kehaparfüüme. Prantsusmaal, Hispaanias on kosmeetikaletid maast laeni täis igasuguseid parfüüme, kreeme, deodorante, talke, raseerimisvedelikke, habemeparfüüme meestele. Vaene eestlane kaotab seal pea. Need standardid saavutatakse lapsepõlves, meil sellist traditsiooni pole.

Riideid vahetatakse loomulikult iga päev, kui vaja, siis mitu korda. Kui riideesemel tekib juurde vähimgi lõhn, vabanetakse sellest kõhklematult.

Haisvaid kodanikke hakkab kohtama alates Saksamaast, seal on neid, tõsi küll, veel vähe. Ida-Euroopas siis tuleb nendega rinda pista. Sellel on kindlasti midagi pistmist talupoja-ja nõukaaja jäänukiga.

See, kes siin spordiklubist tulevaid tibisid mainis, on internaliseeritud misogüün - higi ja pohmaka järgi haisevad pesemata hammastega mehed on 100 korda jubedamad, ja neid kohtab Ida-Euroopas palju, Tallinnast kuni Krakowi ja Budapestini välja. Ise ei pese ka spordiklubis, sõidan joonelt koju pesema, rätik istumise all. Käed ja näo pesen loomulikult klubis ära.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 21:40 Minu kogemus - Euroopas, mida lõuna poole lähed ja palavam ilm, seda paremini inimesed lõhnavad. Prantsusmaa, Itaalia, Hispaania - seal naljalt haisukotte pole kohanud. Nagu keegi siin kommenteeris, on see terve kombo - dush iga päev, deodorant, kehakreem, jalakreem, jne. Lisaks kasutavad nad mingeid üsna vängeid kehaparfüüme. Prantsusmaal, Hispaanias on kosmeetikaletid maast laeni täis igasuguseid parfüüme, kreeme, deodorante, talke, raseerimisvedelikke, habemeparfüüme meestele. Vaene eestlane kaotab seal pea. Need standardid saavutatakse lapsepõlves, meil sellist traditsiooni pole.

Riideid vahetatakse loomulikult iga päev, kui vaja, siis mitu korda. Kui riideesemel tekib juurde vähimgi lõhn, vabanetakse sellest kõhklematult.

Haisvaid kodanikke hakkab kohtama alates Saksamaast, seal on neid, tõsi küll, veel vähe. Ida-Euroopas siis tuleb nendega rinda pista. Sellel on kindlasti midagi pistmist talupoja-ja nõukaaja jäänukiga.

See, kes siin spordiklubist tulevaid tibisid mainis, on internaliseeritud misogüün - higi ja pohmaka järgi haisevad pesemata hammastega mehed on 100 korda jubedamad, ja neid kohtab Ida-Euroopas palju, Tallinnast kuni Krakowi ja Budapestini välja. Ise ei pese ka spordiklubis, sõidan joonelt koju pesema, rätik istumise all. Käed ja näo pesen loomulikult klubis ära.
Ei lilleke, sinu higi lõhnab sama halvasti, kui neil meestel. Ja mis sa sest näost pesed klubis? Kraanikausi all tilgutad kuidagi? Paned seerumit ja kreemi ja kogu see aeg ikka lebrased riided seljas. Et siis kodus uuesti veeaurude sees nägu kuivatada. Ja nagu öeldud, mind ei huvita, mitu rätti sa oma autos istme peale paned, küsimus on autosse jõudmise ajas. Et autoistmeid (sic!) peab kaitsma, aga kaaskodanikud hingaku lebra sisse.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 21:50
Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 21:40 Minu kogemus - Euroopas, mida lõuna poole lähed ja palavam ilm, seda paremini inimesed lõhnavad. Prantsusmaa, Itaalia, Hispaania - seal naljalt haisukotte pole kohanud. Nagu keegi siin kommenteeris, on see terve kombo - dush iga päev, deodorant, kehakreem, jalakreem, jne. Lisaks kasutavad nad mingeid üsna vängeid kehaparfüüme. Prantsusmaal, Hispaanias on kosmeetikaletid maast laeni täis igasuguseid parfüüme, kreeme, deodorante, talke, raseerimisvedelikke, habemeparfüüme meestele. Vaene eestlane kaotab seal pea. Need standardid saavutatakse lapsepõlves, meil sellist traditsiooni pole.

Ei lilleke, sinu higi lõhnab sama halvasti, kui neil meestel. Ja mis sa sest näost pesed klubis? Kraanikausi all tilgutad kuidagi? Paned seerumit ja kreemi ja kogu see aeg ikka lebrased riided seljas. Et siis kodus uuesti veeaurude sees nägu kuivatada. Ja nagu öeldud, mind ei huvita, mitu rätti sa oma autos istme peale paned, küsimus on autosse jõudmise ajas. Et autoistmeid (sic!) peab kaitsma, aga kaaskodanikud hingaku lebra sisse.
Kle aura ära juba. Terve eesti ei käi viru keskuse myfitnessis, kus peab läbi keskuse isiklikule sõiduvahendile lähenema.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 18:02
Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 18:00 Ma ei ela Eestis ja iga kord Eestis käies ühistransporti kasutades läheb süda pahaks. Sõna otseses mõttes hõljub õhus higi-, uriini- ja pesemata hammaste hais. Kui on vahel välismaalastest sõbrad kaasas, on ausalt öeldes lausa piinlik. Kusjuures inimesed pealtnäha silutud ja kasitud, korralikud riided seljas, aga haisevad. Seep ja vesi ei tohiks ometi üle mõistuse kallid olla? Nii hull see inflatsioon ehk ikka ei ole, et puhtuse arvelt peaks kokku hoidma. :
Ühistransporti kasutabki Eestis ainult põhjakiht, vbl mõned noored ka.
Ja sina oled esimene eesti. Just see keda Juustup kirjeldas. See kõige, kõige, kõige. Ja TA sine mine p.erssssse. Ei haise midagi. Või sul kohe välismaa külalised kaasas ja sõidate ühistranspordiga. Kas sina ja su välismaa sõbrad on põhjakiht? :Milline on pesemata hammaste hais bussi, rongis?
Marita

Postitus Postitas Marita »

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 18:22
Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 18:00 Ma ei ela Eestis ja iga kord Eestis käies ühistransporti kasutades läheb süda pahaks. Sõna otseses mõttes hõljub õhus higi-, uriini- ja pesemata hammaste hais. Kui on vahel välismaalastest sõbrad kaasas, on ausalt öeldes lausa piinlik. Kusjuures inimesed pealtnäha silutud ja kasitud, korralikud riided seljas, aga haisevad. Seep ja vesi ei tohiks ometi üle mõistuse kallid olla? Nii hull see inflatsioon ehk ikka ei ole, et puhtuse arvelt peaks kokku hoidma.
Üks higi kuse mustuse järgi haisev tegelane võib terve ühistranspordi oma aroomiga kauaks täita, isegi kui bussis enam pole. Hais jääb. Kohutavalt palju on inimesi, noori, vanemaid mehi kes haisevad kaenlaaluse vana rääsunud vänge pesemata higi järgi
palju on inimesi, noori, vanemaid mehi kes haisevad kaenlaaluse vana rääsunud vänge pesemata higi järgi - inimesi= mehi. huvitav mis paneb ühte eesti naist nii vihkama eesti meest? mina ei tunne mitte ühtegi. kordan mitte ühtegi eesti meest kes pidevalt ja nonstop haiseks. ükskõik mis teema lahti teen siis paar kommentaari on täiesti lambist meeste halvustamisele suunatud. tõenäoliselt on need ka 2-3 saripostitajat siin.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 21:50

Ise oled sa lilleke.
Kukesupp
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Kukesupp »

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 20:25 Ainult pesemisest ei piisa, kui panna selga korduvalt läbihigistatud riided. Mõned kangasegud võtavad väga hästi higilõhna külge, nii et isegi pesus välja ei lähe. Olen endal seetõttu paar pluusi lihtsalt ära visanud. Seetõttu on suvel parem kanda õhku läbilaskvaid looduslikke kangaid nagu puuvillane või linane, aga need jälle teistpidi probleemsed, sest linane kortsub hirmsasti ja puuvillane kangas kuivab väga aeglaselt, kui peaks palav hakkama. Ilmselt trenniriietega sama teema, et igasugused imetabased sünteetilise kiu segud, aga võtavad kergesti lõhnu külge.
See on küll tõsi. Mul on mõned trenniriided, mis enam pestes haisuvabaks ei saagi. Pese millega tahes või kuidas tahes. Kahju kohe, pole isegi nii kulunud veel, et minema visata.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Google [Bot] ja 7 külalist