Miks Eesti inimesed pesta ei armasta?

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Juukseid ei pea spordiklubis duši all pesema, selleks on kilemütsid, mis juuste kaitseks pähe panna, et need märjaks ei saaks. Spordiklubi kasutajate pesematusel on ikka mingi teine põhjus, võib-olla oma keha häbenemine, sest teised naised vahivad. Oli ju Perekooliski palju teemasid, kuidas keegi on karvane, paks, kehaosad ripuvad vms. Mõni ime siis, et ühiseid pesemisruume kasutada ei taheta.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Juul 2024 10:33 Juukseid ei pea spordiklubis duši all pesema, selleks on kilemütsid, mis juuste kaitseks pähe panna, et need märjaks ei saaks. Spordiklubi kasutajate pesematusel on ikka mingi teine põhjus, võib-olla oma keha häbenemine, sest teised naised vahivad. Oli ju Perekooliski palju teemasid, kuidas keegi on karvane, paks, kehaosad ripuvad vms. Mõni ime siis, et ühiseid pesemisruume kasutada ei taheta.
Sina vist siiski ei hakka ütlema, kas keegi soovib pead pesta või topib kilemütsi pähe. Minu jaoks on juuksed higised, kui ma klubist tulen. Ja midagi häbeneda ei ole, lihtsalt ei soovi mingite võõraste tädidega seal tungelda, ongi kõik. Endal sul midagi ripub. Ära kanna oma tundeid teistele üle, teistel võivad olla hoopis teised põhjused, miks nad seal spordiklubis pesta ei soovi.
Külaline

Tundub et eestlased on palju trenni tegev rahvas, et sel põhjusel on higihais üleval.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 18:02
Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 18:00 Ma ei ela Eestis ja iga kord Eestis käies ühistransporti kasutades läheb süda pahaks. Sõna otseses mõttes hõljub õhus higi-, uriini- ja pesemata hammaste hais. Kui on vahel välismaalastest sõbrad kaasas, on ausalt öeldes lausa piinlik. Kusjuures inimesed pealtnäha silutud ja kasitud, korralikud riided seljas, aga haisevad. Seep ja vesi ei tohiks ometi üle mõistuse kallid olla? Nii hull see inflatsioon ehk ikka ei ole, et puhtuse arvelt peaks kokku hoidma.
Ühistransporti kasutabki Eestis ainult põhjakiht, vbl mõned noored ka.
Kas peaksin endale auto ostma ja ilma lubadeta sõitma hakkama, sest lube ma ju ei saa?
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Juul 2024 10:41 Kas peaksin endale auto ostma ja ilma lubadeta sõitma hakkama, sest lube ma ju ei saa?
Miks ei saa siis? Tervislikel põhjustel?
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Juul 2024 10:29 Väga imelik teema. Osadel eestlastel on pesemisega probleem küll, aga süüdistada pesematuses mingeid spordiklubi tibisid, kes kohapeal ei pese, vaid lähevad kohe auto peale ja koju, on küll arulageduse tipp. Nemad nüüd küll mingis haisuprobleemis süüdi ei ole, värske higi ei haise, haiseb pikem pesematus ja mustad riided. Mõnel töömehel bussis või poes olen sellist buketti tundnud, et ajab iiveldama. Mina ka spordiklubis ei pese sel lihtsal põhjusel, et sellega läheb kaua aega ja kodus on seda palju mugevam teha. Mul võtab näiteks juuste pesemine, föönitamine, sirgendamine vähemalt pool tundi, ei soovi seal spordiklubis teistega koos peegli ees trügida. Spordiklubis on ka riietumine väga ebamugav, nii pisikesed kapid, seal kapiukse vahel trügi siis kuidagi. Aga et mina nüüd hullult haiseks, kohe üldse ei usu, pealegi ei kasuta ma ühistransporti, sõidan oma autoga.
Sirgendajad on naljakad. Silutakse ja võimeldakse peegli ees tund aega oma sonksi tegemisega. Tulemus….
Külaline

Sirgendajad on naljakad. Silutakse ja võimeldakse peegli ees tund aega oma sonksi tegemisega. Tulemus….
Sina oled naljakas. Käid ringi oma kahupeaga, iga karv vahib eri suunda ja kritiseerid teisi. Pole ju kuidagi sinu asi. Mida tühisem inimene, seda rohkem lähevad talle korda teised inimesed, keda on vaja kogu aeg vahtida ja halvustada.
Külaline

Trennist tulijad on pseudoprobleem.
Värske higi on nagunii asi, millega peab leppima, eriti suvel. Keegi pole umbne. Võid seda lõhnadega maskeerida nagu peldikus õhuvärskendajaga, aga allergikutel võrab see pilv silme eest mustaks. Skandinaavias kontorites lausa keelatud.
Külaline

Minu meelest on teemaalgataja vastuse saanud, miks Eesti inimene ennast pesta ei armasta. Eestlane isegi ei armasta pesemisest rääkida - kohe ärritub.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Juul 2024 10:46
Külaline kirjutas: 27 Juul 2024 10:41 Kas peaksin endale auto ostma ja ilma lubadeta sõitma hakkama, sest lube ma ju ei saa?
Miks ei saa siis? Tervislikel põhjustel?
jah
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Juul 2024 10:54
Sina oled naljakas. Käid ringi oma kahupeaga, iga karv vahib eri suunda ja kritiseerid teisi. Pole ju kuidagi sinu asi. Mida tühisem inimene, seda rohkem lähevad talle korda teised inimesed, keda on vaja kogu aeg vahtida ja halvustada.
Peale rühmatrenne kari mimmusid arvab, nende kergelt laines juuste sirgendamine on ekstreemselt tähtis, kõiki kotib kui sirged nende juuksed on, hõivavad kraanikausside, peeglite juures kohad, teised käsi pesta ei saa. On see normaalne kui sa jõusaalis, ujulas föönitad, sirgendad, meigid end tund aega?
Sirgendagu kodus 3 tundi kui tahavad.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Juul 2024 12:40 Minu meelest on teemaalgataja vastuse saanud, miks Eesti inimene ennast pesta ei armasta. Eestlane isegi ei armasta pesemisest rääkida - kohe ärritub.
Kui vilets on tänapäeval inimeste teksti mõistmine ja tausta lugemine! Mitte pesemisest rääkimine ei ärrita siinseid vastajaid, vaid eestlastesse halvustavalt suhtumine ning ilma põhjuseta meie halvemaks pidamine. Eestlane peseb end täiesti piisavalt ja tervislikul määral. Jutt, kuidas mingi seltskond kord nädalas saunas käib, on väga asjakohatu, seda rahvast on väga vähe järele jäänud, kes nii elab ning linna ühistransporti ei puutu need ka, nii elatakse pigem maal, kus polegi majas dušši, mõnikord ka kanalisatsiooni.
Ja õige on ka see eespool öeldud tõde, et saage ometi üle sellest suhtumisest, et sinu ümber peab maailm kogu aeg selline olema, nagu sulle meeldib ja kui ta pole, siis tuleb viriseda. Kui miski haiseb, mine eemale, kui on kole, ära vaata, kui on kitsas, ära trügi ligi, kui on räpane, hoia eemale. Maailmas on lõhnad ja stseenid, mis meile ei meeldi, nendega tuleb elada, mitte kõigest teha teemat - a miks see inimene näeb nii välja, mulle ei meeldi; a miks too koht niimoodi lõhnab, mulle ei sobi.
Külaline

Minu meelest on teemaalgataja vastuse saanud, miks Eesti inimene ennast pesta ei armasta. Eestlane isegi ei armasta pesemisest rääkida - kohe ärritub.
Ärritab see harukordselt rumal jutt, et haisuprobleemi põhjus on spordiklubides käivad tibid, kes häbenevad oma ripptisse ja sellepärast pärast trenni ennast ei pese. Selle rumaluse peale annab ikka tulla.
Külaline

Peale rühmatrenne kari mimmusid arvab, nende kergelt laines juuste sirgendamine on ekstreemselt tähtis, kõiki kotib kui sirged nende juuksed on, hõivavad kraanikausside, peeglite juures kohad, teised käsi pesta ei saa. On see normaalne kui sa jõusaalis, ujulas föönitad, sirgendad, meigid end tund aega?
Sirgendagu kodus 3 tundi kui tahavad.
No vot, sellepärast lähengi otsejoones auto peale ja pesen ja sirgendan kodus. Ühe tüübi arvates see ei sobi, sest kindlasti on põhjus hoopis selles, et ei taha teistele oma keha demonstreerida, küll on põõsas, rinnad ripuvad ja mida iganes. Ei ole mugav seal peegli ees turnida, riietumisala on väike, seal kapi ukse vahel proovi riietumiseks ennast kuidagi kokku suruda, teine surub sulle tagumiku näkku, kui istud seal, normaalselt meikida ega sättida ei saa, hull tunglemine on seal peegli ees, no milleks.
Külaline

Ma ei saa ennast pesta, sest ma ei saa sirgendada ega meikida...
Krt, ma ei tea, mis meigikihiga sa siis trennis oled, mis kannatab trennis füüsilise töö ja higistamise ära nin millega kannatab pärast otse inimeste sekka minna.
Mitte kedagi ei huvita su meik ega sirged juuksed. Haisu tunnevad nad küll. Kui nihkes on ikka minapilt.
Külaline

Tervishoius puutub suhteliselt palju kokku nähtusega, et tuleb kaunis ja sätitud naine, meigitud ning juuksed sirgendatud, aga kui vaja hakata riideid vähemaks võtma, et läbivaatust või protseduure teostada, siis löövad vastu sellised "aroomid", et sure maha.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Juul 2024 13:38 Ma ei saa ennast pesta, sest ma ei saa sirgendada ega meikida...
Krt, ma ei tea, mis meigikihiga sa siis trennis oled, mis kannatab trennis füüsilise töö ja higistamise ära nin millega kannatab pärast otse inimeste sekka minna.
Mitte kedagi ei huvita su meik ega sirged juuksed. Haisu tunnevad nad küll. Kui nihkes on ikka minapilt.
Ära muretse, need tibid pesevad end tunduvalt rohkem kui tavaline keskmine mees. Et nad spordisaalist auto peale kulgevad, ei põhjusta vabariiklikku haisuprobleemi. Higi ise ei haise, haisu põhjustavad higi lagundavad bakterid, mille tekkimiseks kulub aega. Su pahameeleobjekt on täiesti valesti valitud. Haiseb inimene, kes pole pesnud ennast pikemat aega ja kelle riided on pesemata. Kuskil bussis pole ma elu sees tundnud, et haiseks noor naine, haisevad keskealised mehed või töömehed, kui kodutud kollid välja arvata.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Juul 2024 13:45 Tervishoius puutub suhteliselt palju kokku nähtusega, et tuleb kaunis ja sätitud naine, meigitud ning juuksed sirgendatud, aga kui vaja hakata riideid vähemaks võtma, et läbivaatust või protseduure teostada, siis löövad vastu sellised "aroomid", et sure maha.
Selle mõtlesid sa ilmselgelt välja. Töötan samuti tervishoius ja naised on valdvalt pestud. Haisevad vanemad inimesed ja pigem mehed. Et sätitud naine haiseks, tuleb ikka väga harva ette, seega sinu suhteliselt palju on väljamõeldis.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Juul 2024 13:19
Külaline kirjutas: 26 Juul 2024 11:26
Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 21:40 Minu kogemus - Euroopas, mida lõuna poole lähed ja palavam ilm, seda paremini inimesed lõhnavad. Prantsusmaa, Itaalia, Hispaania - seal naljalt haisukotte pole kohanud. Nagu keegi siin kommenteeris, on see terve kombo - dush iga päev, deodorant, kehakreem, jalakreem, jne. Lisaks kasutavad nad mingeid üsna vängeid kehaparfüüme. Prantsusmaal, Hispaanias on kosmeetikaletid maast laeni täis igasuguseid parfüüme, kreeme, deodorante, talke, raseerimisvedelikke, habemeparfüüme meestele. Vaene eestlane kaotab seal pea. Need standardid saavutatakse lapsepõlves, meil sellist traditsiooni pole.

Riideid vahetatakse loomulikult iga päev, kui vaja, siis mitu korda. Kui riideesemel tekib juurde vähimgi lõhn, vabanetakse sellest kõhklematult.

Haisvaid kodanikke hakkab kohtama alates Saksamaast, seal on neid, tõsi küll, veel vähe. Ida-Euroopas siis tuleb nendega rinda pista. Sellel on kindlasti midagi pistmist talupoja-ja nõukaaja jäänukiga.

See, kes siin spordiklubist tulevaid tibisid mainis,
See peab paika. Mul on austaja - Eesti mees, kes on pikalt elanud Brasiilias. Teist nii puhast meest mina ei tea. Vahel lähen isegi natukene närvi ta peale, sest tema hommikurituaalid - dušš, hambapesu, raseerimine, kreemitamine, päikesekreemitamine, peitepulga kasutamine, föönitamine, juuste lakkimine, lõpuks enese lõhnastamine - see kõik võtab omajagu aega. Ja see on 100% igahommikune tegevus. Nii et kui mina saan hommikul valmis vähem kui 45 minutiga, siis temal läheb poolteist tundi ära.

Ja ta ütleb, et ta on veel "tagasihoidlik". Brasiilias elades käis ikka mitu korda päevas duši all. Ja kõik inimesed pidavat seal sageli end pesema.

Samal ajal tunnen ma kahte Eesti meest, kellest üks pole aastaid hambaid pesnud - polevat mõtet. Ja teine... kui ruumi astub, siis on tuba hoobilt haisu täis. Sellel vennal on ka hambad pesematusest ja hambaarsti mitte külastamisest suust välja kukkunud.

Kõik kolm meest on 50-aastased.
Uskumatu. Ja sellist donjuani pead sa meheks. Teadmiseks. Sellised hipsteritest vanainimesed kes peavad ennast kaunismeesteks põrutavadki sinutaolisi. Vauuu mul selline mees. Sõbrantsid kadedusest rohelised. Ole kindel. Ta kepib kümeid sinutaolisi veel. Elab sinu juueed ma pakun. Kohe lubab ka tööle ninna jne
Eksid! Ta ei ole absoluutselt naistemees. Ta on olnud üks kord abielus. Ja oma naist ei petnud mitte kunagi. Küll aga pettis naine teda. Pärast lahutust oli mees 11 aastat üksik.

Ehkki tal läheb peegli ees minust palju rohkem aega, ei ole ta miski ilueedi. Küll aga on temaga väga meeldiv suhelda, sest ta lõhnab alati hästi, on puhas ja kammitud. Seda märkasin tema juures ammu enne seda, kui me lähemalt suhtlema hakkasime. Ja selle peale, kui hästi ta oskab riietuda ja kui šikilt kõik välja kannab, olen isegi kade. Mul ei ole nii head riietumismaitset.
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Külaline kirjutas: 27 Juul 2024 19:32
Külaline kirjutas: 26 Juul 2024 13:19
Külaline kirjutas: 26 Juul 2024 11:26
See peab paika. Mul on austaja - Eesti mees, kes on pikalt elanud Brasiilias. Teist nii puhast meest mina ei tea. Vahel lähen isegi natukene närvi ta peale, sest tema hommikurituaalid - dušš, hambapesu, raseerimine, kreemitamine, päikesekreemitamine, peitepulga kasutamine, föönitamine, juuste lakkimine, lõpuks enese lõhnastamine - see kõik võtab omajagu aega. Ja see on 100% igahommikune tegevus. Nii et kui mina saan hommikul valmis vähem kui 45 minutiga, siis temal läheb poolteist tundi ära.

Ja ta ütleb, et ta on veel "tagasihoidlik". Brasiilias elades käis ikka mitu korda päevas duši all. Ja kõik inimesed pidavat seal sageli end pesema.

Samal ajal tunnen ma kahte Eesti meest, kellest üks pole aastaid hambaid pesnud - polevat mõtet. Ja teine... kui ruumi astub, siis on tuba hoobilt haisu täis. Sellel vennal on ka hambad pesematusest ja hambaarsti mitte külastamisest suust välja kukkunud.

Kõik kolm meest on 50-aastased.
Uskumatu. Ja sellist donjuani pead sa meheks. Teadmiseks. Sellised hipsteritest vanainimesed kes peavad ennast kaunismeesteks põrutavadki sinutaolisi. Vauuu mul selline mees. Sõbrantsid kadedusest rohelised. Ole kindel. Ta kepib kümeid sinutaolisi veel. Elab sinu juueed ma pakun. Kohe lubab ka tööle ninna jne
Eksid! Ta ei ole absoluutselt naistemees. Ta on olnud üks kord abielus. Ja oma naist ei petnud mitte kunagi. Küll aga pettis naine teda. Pärast lahutust oli mees 11 aastat üksik.

Ehkki tal läheb peegli ees minust palju rohkem aega, ei ole ta miski ilueedi. Küll aga on temaga väga meeldiv suhelda, sest ta lõhnab alati hästi, on puhas ja kammitud. Seda märkasin tema juures ammu enne seda, kui me lähemalt suhtlema hakkasime. Ja selle peale, kui hästi ta oskab riietuda ja kui šikilt kõik välja kannab, olen isegi kade. Mul ei ole nii head riietumismaitset.
Sa oled armunud ja see ütleb kõik. Hetkel sa pead lihtsalt otsustama kas sa riskid selle armumisega edasi minna või sa säästad ennast ning liigud edasi.
Ma ise olen seda tüüpi, kes kindlasti valiks edasi mineku, aga kõrvalvaatajana ma soovitan variant number kahte.

/Juustup
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider] ja 5 külalist