Paks mees

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 01 Aug 2024 12:10
Sa pole peast korras, kui väidad, et 190cm pikk mees, kaaludes 4,3 kg üle KMI-järgse normaalkaalu, on paks. Otsi abi, see pole OK.
Sa muudkui korrutad, kuidas 190/100 kombo pole mingi ülekaal, ainult nüüd juba 4,3 kg üle normi. Seda normi on tõesti pidevalt ülespoole tõstetud, sest neid pakse on lihtsalt nii palju. WHO soovituse järgi on normaalkaal üldse selline, kus KMI on kuni 23, parem 21. Sellise määratluse järgi pole Läänes üldse ühtki normaalkaalulist. Vana määratluse järgi on 190/100 kaaluv inimene siiki ülekaaluline ja peaks normaalkaalu saamiseks vähemalt 10 kg alla võtma. Sa võid siin vaielda või mitte, aga nii see on. Huvitav, et sellist 170 cm pikka 80 kg naist nimetad vaalaks, aga 190 cm pikka ja 100 kg kaaluvat meest väga heas vormis olevaks. Ülekaalulised on nad siiski mõlemad, vaidle palju tahad ja meestele on ülekaal veel kahjulikum kui naistele. Seega kui sa oma mehe tervisest vähegi hoolid, las võtab maha see 10 tühist kilo ja ongi kõik korras. Et sulle isiklikult meeldivad ka paksud mehed, ei ole siinkohal absoluutselt tähtis, ülekaal ei ole välimuse probleem.
Mina ei nimeta kedagi vaalaks. Kui sa matti jagaksid, siis saaksid ary, et 170/80 inimesel on üle 10% normkaalust, 190/100 aga 4,4%. Võrdle ikka samasuguseid, eks. Ehk küsimus kõlaks, kas 170 cm naine kaaluga 75,5 on paks? Kindlasti mitte, kui on treenitud inimene.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Aug 2024 14:12
Külaline kirjutas: 01 Aug 2024 10:31
Külaline kirjutas: 01 Aug 2024 10:21
Sellel pildil tundub see mees ka paks. Aga te ju väidate, et mingis tipp-imevormis hoopis.
https://manofmany.com/lifestyle/fitness ... rkout-plan
Isegi hetke kuumim musklimäest meesstaar on selliste parameetritega visuaalselt paks. Aga mõne arvates on see tavalise heas vormis mehe kaal, kes mõned korrad nädalas jõusaalis käib ja tal on kodus terve pere sellises vormis.
Ei tundu paks, sorry, vaid lihaseline, six pack olemas ja rippuv pekk puudub.
Tema polegi paks, vaid väga heas vormis. Kui lihaseid pingutab, on need rohkem ka näha, allapoole kerides näeb seda ka. Siin mingi pereema ütles, et on paks ja tema mees on paremas vormis. Seda ei tasu päris tõe pähe võtta.
Külaline

Mina ei nimeta kedagi vaalaks. Kui sa matti jagaksid, siis saaksid ary, et 170/80 inimesel on üle 10% normkaalust, 190/100 aga 4,4%. Võrdle ikka samasuguseid, eks. Ehk küsimus kõlaks, kas 170 cm naine kaaluga 75,5 on paks? Kindlasti mitte, kui on treenitud inimene.
Pole päris õige, mõlema KMI on üle 27 ja mõlemad on paksud, üks pole parem teisest mitte kuidagi. Ma ei tea, kust sa oma 4 protsenti võtad.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Aug 2024 14:20
Pole päris õige, mõlema KMI on üle 27 ja mõlemad on paksud, üks pole parem teisest mitte kuidagi. Ma ei tea, kust sa oma 4 protsenti võtad.
Ikkagi mataga probleemid?
170/80 normaalkaal on 72,4
190/100 normaalkaal on 95,7
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Aug 2024 10:21
Külaline kirjutas: 01 Aug 2024 09:32
Külaline kirjutas: 29 Juul 2024 23:06 Mu sõber on 197 cm ja kaalub 98 kg. Ta on kondine! Mängib jalkat ja korvi, teeb füüsilist tööd. Lihased on kivikõvad, aga näha neid eriti pole.
Mu oma mees on 185 cm, kaalub ka 98 kg. Numbrite järgi tundub tugevas ülekaalus, kui mitte juba rasvunud. Aga tal on meeletud lihased. Peale vaadates võiks arvata, et ülakeha on paks ja pekine, aga seal pole üldse rasva. Jalad samuti lihases. 30 aastat tööd, mis nõuab palju jõudu. Näeb välja nagu mingi sprinter.
Kõik analüüsid alati korras olnud ja arst ütles viimati ka, et koormustest nagu noorel sportlasel.
Mu jaoks vist on välimus veidi oluline küll - ei meeldi paksu tagumikuga mehed. Puusale ei tohiks midagi kogunenud olla, see peletas eemale juba noorena. Ei tekkinud mingit tõmmet, kuigi mees iseenesest polnudki eriti tüse.
Kui peale vaadates on ülakeha paks, siis ongi ju paks :)
Musklis mees ei ole nii, et pealevaadates tundub paks, aga tegelikult on lihases. Seda on ikka näha, et kumb on :)
Sellel pildil tundub see mees ka paks. Aga te ju väidate, et mingis tipp-imevormis hoopis.
https://manofmany.com/lifestyle/fitness ... rkout-plan
Hxd
Sellel pildil tundub fotoshop. Sealt ei saa midagi vaadata. Lõpused tunduvad veids rasvunud küll tal. Ja uimed. Minu mehel on palju paremas vormis.
Külaline

Klassikalise määratluse järgi on mõlema KMI üle 27 ja need inimesed on mõlemad ülekaalus. Kas sinule see meeldib või sa loed sellist inimest koledaks või ilusaks, ei puutu mitte kuidagi asjasse, need inimesed on paksud. Kaua on vaja siin musta valgeks rääkida, ei saa aru.
Külaline

Minu mehel on palju paremas vormis.
Selge see, kes selles julgeks kahelda. Huvitav, et jõusaalides ma neid superstaari vormis mehi väga ei ole näinud.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Aug 2024 15:14
Klassikalise määratluse järgi on mõlema KMI üle 27 ja need inimesed on mõlemad ülekaalus. Kas sinule see meeldib või sa loed sellist inimest koledaks või ilusaks, ei puutu mitte kuidagi asjasse, need inimesed on paksud. Kaua on vaja siin musta valgeks rääkida, ei saa aru.
KMI 27,6 ja 26,1 ei ole mõlemad üle 27.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Aug 2024 14:17
Külaline kirjutas: 01 Aug 2024 14:12
Külaline kirjutas: 01 Aug 2024 10:31
Isegi hetke kuumim musklimäest meesstaar on selliste parameetritega visuaalselt paks. Aga mõne arvates on see tavalise heas vormis mehe kaal, kes mõned korrad nädalas jõusaalis käib ja tal on kodus terve pere sellises vormis.
Ei tundu paks, sorry, vaid lihaseline, six pack olemas ja rippuv pekk puudub.
Tema polegi paks, vaid väga heas vormis. Kui lihaseid pingutab, on need rohkem ka näha, allapoole kerides näeb seda ka. Siin mingi pereema ütles, et on paks ja tema mees on paremas vormis. Seda ei tasu päris tõe pähe võtta.
Mõtled ise lugusid välja? Kus seda öeldi?
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Aug 2024 15:16
Minu mehel on palju paremas vormis.
Selge see, kes selles julgeks kahelda. Huvitav, et jõusaalides ma neid superstaari vormis mehi väga ei ole näinud.
Lõpuseid ta treenib ikka ujulas.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Aug 2024 12:38
Külaline kirjutas: 01 Aug 2024 12:03
Külaline kirjutas: 01 Aug 2024 12:02

Kui mees ei ole tugev sportlane ja kmi ei ole lihaste tõttu normist kõrgem, siis mis ta on? Olen 2 kg üle normaal kmi, olen paks. Normaal kmi ülemisel piiril olin pontsakas. Milleks seda isiklikult võtta, paks ja kõhna on omadussõnad. Pole mõtet pead liiva alla peita kuidas paks algab alles rasvumise piirilt.
Postitus on kustutatud
Sa oled see “fat is beautiful” ja “body positivity” uskuja? Good luck sellega 😂
Kindlasti mitte. Olen ise 39 aastat jõusaali teinud ning pean heast vormist väga lugu.
Külaline

Jõusaalihundid vaidlevad omavahel juna mitmendat lehekülge. :D
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Aug 2024 10:46 Postitus on kustutatud
Siin oli juttu paksudest meestest, mis need rinnad siia puutuvad.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Aug 2024 13:56 Näitlejate ja modellide parameetrid on internetis avalik info. Ja ka need on need nn hea vormi parameetrid. Puhkehetkel ei näe keegi välja nagu ekraanil.

Peale perekooli käo mehe.
Loomulikult on interneti info sulatõsi. Absoluutselt.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Aug 2024 14:28
Külaline kirjutas: 02 Aug 2024 11:22
Külaline kirjutas: 02 Aug 2024 10:46 Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Ota, jälle ei osanud oma suurelt kogemustepagasilt naist enne voodit välimuse põhjal hinnata ja said järjekordse pettumuse osaliseks?
Las nemad olla sellised, mis tühjast oksendad iga asja peale.
Tundub, et hoopis selline kirjeldatud naine ütles sulle, mida sinust arvab, said korvi.
Külaline

:evil:
Külaline kirjutas: 02 Aug 2024 14:56 Postitus on kustutatud
Nii räägitakse vanema generatsiooni mehega kasutades temale arusaadavat slängi.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Aug 2024 14:56 Postitus on kustutatud
Paraku on ainust alternatiiv 50 aastaseks saamisele juba aegsasit enne ära surra..
Külaline

Mõistlik. Sellises eas ju kasutu :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Aug 2024 15:30 Mõistlik. Sellises eas ju kasutu :lol:
Kerjad vägisi siin uut blokki. Sind ei saa rohkem kui paariks tunniks inimeste sekka lasta, jälle hakkad sõimlema ja halvustama. Isegi paksu mehe teemas keerab jutt ikka jälle viiekümpistele jubedatele muttidele.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Aug 2024 14:28
Külaline kirjutas: 02 Aug 2024 11:22
Külaline kirjutas: 02 Aug 2024 10:46Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
RINNATUD suurte tähtedega kohe 😁
Sul on miski lahendamata ema-kompleks?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Mammut ja 1 külaline