Mina ei nimeta kedagi vaalaks. Kui sa matti jagaksid, siis saaksid ary, et 170/80 inimesel on üle 10% normkaalust, 190/100 aga 4,4%. Võrdle ikka samasuguseid, eks. Ehk küsimus kõlaks, kas 170 cm naine kaaluga 75,5 on paks? Kindlasti mitte, kui on treenitud inimene.Külaline kirjutas: ↑01 Aug 2024 12:10Sa muudkui korrutad, kuidas 190/100 kombo pole mingi ülekaal, ainult nüüd juba 4,3 kg üle normi. Seda normi on tõesti pidevalt ülespoole tõstetud, sest neid pakse on lihtsalt nii palju. WHO soovituse järgi on normaalkaal üldse selline, kus KMI on kuni 23, parem 21. Sellise määratluse järgi pole Läänes üldse ühtki normaalkaalulist. Vana määratluse järgi on 190/100 kaaluv inimene siiki ülekaaluline ja peaks normaalkaalu saamiseks vähemalt 10 kg alla võtma. Sa võid siin vaielda või mitte, aga nii see on. Huvitav, et sellist 170 cm pikka 80 kg naist nimetad vaalaks, aga 190 cm pikka ja 100 kg kaaluvat meest väga heas vormis olevaks. Ülekaalulised on nad siiski mõlemad, vaidle palju tahad ja meestele on ülekaal veel kahjulikum kui naistele. Seega kui sa oma mehe tervisest vähegi hoolid, las võtab maha see 10 tühist kilo ja ongi kõik korras. Et sulle isiklikult meeldivad ka paksud mehed, ei ole siinkohal absoluutselt tähtis, ülekaal ei ole välimuse probleem.Sa pole peast korras, kui väidad, et 190cm pikk mees, kaaludes 4,3 kg üle KMI-järgse normaalkaalu, on paks. Otsi abi, see pole OK.
Paks mees
-
Külaline
-
Külaline
Tema polegi paks, vaid väga heas vormis. Kui lihaseid pingutab, on need rohkem ka näha, allapoole kerides näeb seda ka. Siin mingi pereema ütles, et on paks ja tema mees on paremas vormis. Seda ei tasu päris tõe pähe võtta.Külaline kirjutas: ↑01 Aug 2024 14:12Ei tundu paks, sorry, vaid lihaseline, six pack olemas ja rippuv pekk puudub.Külaline kirjutas: ↑01 Aug 2024 10:31Isegi hetke kuumim musklimäest meesstaar on selliste parameetritega visuaalselt paks. Aga mõne arvates on see tavalise heas vormis mehe kaal, kes mõned korrad nädalas jõusaalis käib ja tal on kodus terve pere sellises vormis.Külaline kirjutas: ↑01 Aug 2024 10:21
Sellel pildil tundub see mees ka paks. Aga te ju väidate, et mingis tipp-imevormis hoopis.
https://manofmany.com/lifestyle/fitness ... rkout-plan
-
Külaline
Pole päris õige, mõlema KMI on üle 27 ja mõlemad on paksud, üks pole parem teisest mitte kuidagi. Ma ei tea, kust sa oma 4 protsenti võtad.Mina ei nimeta kedagi vaalaks. Kui sa matti jagaksid, siis saaksid ary, et 170/80 inimesel on üle 10% normkaalust, 190/100 aga 4,4%. Võrdle ikka samasuguseid, eks. Ehk küsimus kõlaks, kas 170 cm naine kaaluga 75,5 on paks? Kindlasti mitte, kui on treenitud inimene.
-
Külaline
Ikkagi mataga probleemid?Külaline kirjutas: ↑01 Aug 2024 14:20Pole päris õige, mõlema KMI on üle 27 ja mõlemad on paksud, üks pole parem teisest mitte kuidagi. Ma ei tea, kust sa oma 4 protsenti võtad.Mina ei nimeta kedagi vaalaks. Kui sa matti jagaksid, siis saaksid ary, et 170/80 inimesel on üle 10% normkaalust, 190/100 aga 4,4%. Võrdle ikka samasuguseid, eks. Ehk küsimus kõlaks, kas 170 cm naine kaaluga 75,5 on paks? Kindlasti mitte, kui on treenitud inimene.
170/80 normaalkaal on 72,4
190/100 normaalkaal on 95,7
-
Külaline
HxdKülaline kirjutas: ↑01 Aug 2024 10:21Sellel pildil tundub see mees ka paks. Aga te ju väidate, et mingis tipp-imevormis hoopis.Külaline kirjutas: ↑01 Aug 2024 09:32Kui peale vaadates on ülakeha paks, siis ongi ju paksKülaline kirjutas: ↑29 Juul 2024 23:06 Mu sõber on 197 cm ja kaalub 98 kg. Ta on kondine! Mängib jalkat ja korvi, teeb füüsilist tööd. Lihased on kivikõvad, aga näha neid eriti pole.
Mu oma mees on 185 cm, kaalub ka 98 kg. Numbrite järgi tundub tugevas ülekaalus, kui mitte juba rasvunud. Aga tal on meeletud lihased. Peale vaadates võiks arvata, et ülakeha on paks ja pekine, aga seal pole üldse rasva. Jalad samuti lihases. 30 aastat tööd, mis nõuab palju jõudu. Näeb välja nagu mingi sprinter.
Kõik analüüsid alati korras olnud ja arst ütles viimati ka, et koormustest nagu noorel sportlasel.
Mu jaoks vist on välimus veidi oluline küll - ei meeldi paksu tagumikuga mehed. Puusale ei tohiks midagi kogunenud olla, see peletas eemale juba noorena. Ei tekkinud mingit tõmmet, kuigi mees iseenesest polnudki eriti tüse.
Musklis mees ei ole nii, et pealevaadates tundub paks, aga tegelikult on lihases. Seda on ikka näha, et kumb on![]()
https://manofmany.com/lifestyle/fitness ... rkout-plan
Sellel pildil tundub fotoshop. Sealt ei saa midagi vaadata. Lõpused tunduvad veids rasvunud küll tal. Ja uimed. Minu mehel on palju paremas vormis.
-
Külaline
Klassikalise määratluse järgi on mõlema KMI üle 27 ja need inimesed on mõlemad ülekaalus. Kas sinule see meeldib või sa loed sellist inimest koledaks või ilusaks, ei puutu mitte kuidagi asjasse, need inimesed on paksud. Kaua on vaja siin musta valgeks rääkida, ei saa aru.Ikkagi mataga probleemid?
-
Külaline
Selge see, kes selles julgeks kahelda. Huvitav, et jõusaalides ma neid superstaari vormis mehi väga ei ole näinud.Minu mehel on palju paremas vormis.
-
Külaline
KMI 27,6 ja 26,1 ei ole mõlemad üle 27.Külaline kirjutas: ↑01 Aug 2024 15:14Klassikalise määratluse järgi on mõlema KMI üle 27 ja need inimesed on mõlemad ülekaalus. Kas sinule see meeldib või sa loed sellist inimest koledaks või ilusaks, ei puutu mitte kuidagi asjasse, need inimesed on paksud. Kaua on vaja siin musta valgeks rääkida, ei saa aru.Ikkagi mataga probleemid?
-
Külaline
Mõtled ise lugusid välja? Kus seda öeldi?Külaline kirjutas: ↑01 Aug 2024 14:17Tema polegi paks, vaid väga heas vormis. Kui lihaseid pingutab, on need rohkem ka näha, allapoole kerides näeb seda ka. Siin mingi pereema ütles, et on paks ja tema mees on paremas vormis. Seda ei tasu päris tõe pähe võtta.Külaline kirjutas: ↑01 Aug 2024 14:12Ei tundu paks, sorry, vaid lihaseline, six pack olemas ja rippuv pekk puudub.Külaline kirjutas: ↑01 Aug 2024 10:31
Isegi hetke kuumim musklimäest meesstaar on selliste parameetritega visuaalselt paks. Aga mõne arvates on see tavalise heas vormis mehe kaal, kes mõned korrad nädalas jõusaalis käib ja tal on kodus terve pere sellises vormis.
-
Külaline
Lõpuseid ta treenib ikka ujulas.Külaline kirjutas: ↑01 Aug 2024 15:16Selge see, kes selles julgeks kahelda. Huvitav, et jõusaalides ma neid superstaari vormis mehi väga ei ole näinud.Minu mehel on palju paremas vormis.
-
Külaline
Kindlasti mitte. Olen ise 39 aastat jõusaali teinud ning pean heast vormist väga lugu.Külaline kirjutas: ↑01 Aug 2024 12:38Sa oled see “fat is beautiful” ja “body positivity” uskuja? Good luck sellegaKülaline kirjutas: ↑01 Aug 2024 12:03Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑01 Aug 2024 12:02
Kui mees ei ole tugev sportlane ja kmi ei ole lihaste tõttu normist kõrgem, siis mis ta on? Olen 2 kg üle normaal kmi, olen paks. Normaal kmi ülemisel piiril olin pontsakas. Milleks seda isiklikult võtta, paks ja kõhna on omadussõnad. Pole mõtet pead liiva alla peita kuidas paks algab alles rasvumise piirilt.![]()
-
Külaline
Siin oli juttu paksudest meestest, mis need rinnad siia puutuvad.Külaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 10:46 Postitus on kustutatud
-
Külaline
Loomulikult on interneti info sulatõsi. Absoluutselt.Külaline kirjutas: ↑01 Aug 2024 13:56 Näitlejate ja modellide parameetrid on internetis avalik info. Ja ka need on need nn hea vormi parameetrid. Puhkehetkel ei näe keegi välja nagu ekraanil.
Peale perekooli käo mehe.
-
Külaline
Ota, jälle ei osanud oma suurelt kogemustepagasilt naist enne voodit välimuse põhjal hinnata ja said järjekordse pettumuse osaliseks?
Las nemad olla sellised, mis tühjast oksendad iga asja peale.
Tundub, et hoopis selline kirjeldatud naine ütles sulle, mida sinust arvab, said korvi.
-
Külaline
Nii räägitakse vanema generatsiooni mehega kasutades temale arusaadavat slängi.Külaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 14:56 Postitus on kustutatud
-
Külaline
Paraku on ainust alternatiiv 50 aastaseks saamisele juba aegsasit enne ära surra..Külaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 14:56 Postitus on kustutatud
-
Külaline
Kerjad vägisi siin uut blokki. Sind ei saa rohkem kui paariks tunniks inimeste sekka lasta, jälle hakkad sõimlema ja halvustama. Isegi paksu mehe teemas keerab jutt ikka jälle viiekümpistele jubedatele muttidele.
-
Külaline
RINNATUD suurte tähtedega kohe
Sul on miski lahendamata ema-kompleks?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist