Paks mees

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 31 Juul 2024 20:45
Jumal küll, ole juba vait teemaga: netis saad rääkida kõike. Oled ise valelik? Räägid üht, tegelikult on teisiti? Kusjuures sellel pildil pole mu meelest isegi hea vorm. Võta suvaline Eesti sportlane, kõigil ilusad kehad.
Aga võtame siis eeti sportlased!
Spordisõbrana võtsin kohe eesti spordileksikoni ette.

Heiki Nabi 193 cm, 96–113 kg. Võiks olla nagu maailma tippvormis sportlane, üsna sobivate käo tavalise mehe parameetritega. Kus on see Hollywoodivorm?

Martin Plaser, ka pikk maadleja, võistlus kaal 80(!) kuni 96. vaatasin nende raskemate võistluste pilte - temal on seline eesti mehe hea vorm. Võtab natuke maha ja on lihas ka näha.

Muude spordialade mehed on ka ilusad tõesti, aga nad kaaluvad ka oluliselt vähem.
Ujujad on tavaliselt sama pikad kui palju kaaluvad (st 180cm-80kg, 190cm-90kg). Jooksjad kaaluvad 15-20kg vähem pikkusest, jalgratturid 5-15 kg vähem.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Juul 2024 23:06 Mu sõber on 197 cm ja kaalub 98 kg. Ta on kondine! Mängib jalkat ja korvi, teeb füüsilist tööd. Lihased on kivikõvad, aga näha neid eriti pole.
Mu oma mees on 185 cm, kaalub ka 98 kg. Numbrite järgi tundub tugevas ülekaalus, kui mitte juba rasvunud. Aga tal on meeletud lihased. Peale vaadates võiks arvata, et ülakeha on paks ja pekine, aga seal pole üldse rasva. Jalad samuti lihases. 30 aastat tööd, mis nõuab palju jõudu. Näeb välja nagu mingi sprinter.
Kõik analüüsid alati korras olnud ja arst ütles viimati ka, et koormustest nagu noorel sportlasel.
Mu jaoks vist on välimus veidi oluline küll - ei meeldi paksu tagumikuga mehed. Puusale ei tohiks midagi kogunenud olla, see peletas eemale juba noorena. Ei tekkinud mingit tõmmet, kuigi mees iseenesest polnudki eriti tüse.
Kui peale vaadates on ülakeha paks, siis ongi ju paks :)
Musklis mees ei ole nii, et pealevaadates tundub paks, aga tegelikult on lihases. Seda on ikka näha, et kumb on :)
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Aug 2024 09:32
Külaline kirjutas: 29 Juul 2024 23:06 Mu sõber on 197 cm ja kaalub 98 kg. Ta on kondine! Mängib jalkat ja korvi, teeb füüsilist tööd. Lihased on kivikõvad, aga näha neid eriti pole.
Mu oma mees on 185 cm, kaalub ka 98 kg. Numbrite järgi tundub tugevas ülekaalus, kui mitte juba rasvunud. Aga tal on meeletud lihased. Peale vaadates võiks arvata, et ülakeha on paks ja pekine, aga seal pole üldse rasva. Jalad samuti lihases. 30 aastat tööd, mis nõuab palju jõudu. Näeb välja nagu mingi sprinter.
Kõik analüüsid alati korras olnud ja arst ütles viimati ka, et koormustest nagu noorel sportlasel.
Mu jaoks vist on välimus veidi oluline küll - ei meeldi paksu tagumikuga mehed. Puusale ei tohiks midagi kogunenud olla, see peletas eemale juba noorena. Ei tekkinud mingit tõmmet, kuigi mees iseenesest polnudki eriti tüse.
Musklis mees ei ole nii, et pealevaadates tundub paks, aga tegelikult on lihases. Seda on ikka näha, et kumb on :)
Sellel pildil tundub see mees ka paks. Aga te ju väidate, et mingis tipp-imevormis hoopis.
https://manofmany.com/lifestyle/fitness ... rkout-plan
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Aug 2024 10:21
Külaline kirjutas: 01 Aug 2024 09:32
Sellel pildil tundub see mees ka paks. Aga te ju väidate, et mingis tipp-imevormis hoopis.
Kruti ikka edasi ka, pilte on rohkem. Aga aru on saada, et su silm ei ole kuigi asjatundlik paksuse või lihaste alal.
statistik

Postitus Postitas statistik »

Külaline kirjutas: 30 Juul 2024 15:25
Külaline kirjutas: 30 Juul 2024 15:18
Külaline kirjutas: 30 Juul 2024 15:04

Argumendid said otsa, siis hakkad lihtsalt isiklikult ründama ja halvasti ütlema. Fakte see siiski ei muuda.
Mine vaata mõni teaduslik saade ära ja siis tule edasi rääkima. Öeldakse selgelt, et KMI on bullshit. 60 kg naine 10% või 40% rasvaprotsendiga kaalub erinevalt. KMI on üldine ning ei arvesta inimese eripärasid. Sa taod ja taod oma lollust, ei usu, et sa isegi mingi treenitud oled.
mis eripära sul on, et see ülekaalu õigustab - ego ja enesehinnang annavad massi?

täiesti teaduslikult. kas sa oma suures tarkuses ise ei saa aru, et meelelahutuseks palli mängides ei kasvata sa oma lihasmassi. tennisistidel on madalam kmi, korvpalluritel on madalam kmi, jalgpallurid on kmi alusel lausa kõhnad.
Ja kui massi ei anna lihas - annab seda rasv.

Olümpiasportlaste pikkuste ja kaalude nimekiri:
https://www.statcrunch.com/app/index.html?dataid=614855
Tule väida nüüd, et sa oled paremas vormis kui enamik elukutselisi maailma parimaid sportlasi.
Väga äge tabel!
kokku oli 870 meest, nende pealt saab juba natuke järeldusi teha küll

Võtsin ette spordialade kaupa ja kokku:

Keskmise meessportlase KMI on 23.9
Teaduslik järeldus - keskmine meessportlane ei ole ülekaalus.

Võtsin spordialade kaupa - kokku oli 34 ala meestel. Neist 7s võistlesid sportlased, kes olid keskmiselt ülekaalulised. 27 alal 34-st võistlevad sportlased on meditsiinilises normaalkaalus.

Meditsiinilises ülekaalus alade esindajad olid:
Pilt

Nende tulemuste pealt teeksin lahja teadusliku järleduse:
Kui inimene pole taustalt jõutõstja, judokas, maadleja, on ta ülekaalulisena lihtsalt paks. Ka nende alade korral on õigustatud ülekaal üksikud kilod.

Ja selle kõige pealt teeksin inimliku järelduse - kui teile tuleb tänaval vastu ülekaalus mees, kes on ikka nähtavalt ülekaalus, BMI>26, võib tema kohta öelda paks, kui ta just pole (olümpia)sportlane jõutõstmises.
Külaline

Isegi hetke kuumim musklimäest meesstaar on selliste parameetritega visuaalselt paks. Aga mõne arvates on see tavalise heas vormis mehe kaal, kes mõned korrad nädalas jõusaalis käib ja tal on kodus terve pere sellises vormis.
Külaline

See peast soe anorektik lihtsalt rüüstab teemat.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Aug 2024 10:47 See peast soe anorektik lihtsalt rüüstab teemat.
Ei rüüsta. Pika aruteluna selgus sama, mis oli ennegi selge, KMI järgi rasvumise lähedal mees on paks, käigu jõusaalis või ärgu käigu. 190/100 parameetritega mees on paks. Siin alguses prooviti väita midagi muud.
Külaline

Mees on paks ja vormist väljas siis, kui alumine pool kehast on visuaalsel vaatlusel laiem kui õlad. Igasuguste numbriliste näitajate üle võite jäädagi vaidlema. Mõnele meeldib, mõnele mitte, täiesti maitseasi.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Aug 2024 11:25 Mees on paks ja vormist väljas siis, kui alumine pool kehast on visuaalsel vaatlusel laiem kui õlad. Igasuguste numbriliste näitajate üle võite jäädagi vaidlema. Mõnele meeldib, mõnele mitte, täiesti maitseasi.
Sellel on teatud sündroomi nimi, kui mehe puusad on laiemad kui õlad, siis on inimesel geenirike. Isegi väga paksul mehel on õlad siiski laiemad kui puusad, ülekaalu see siiski ei välista. Mingis maitses pole asi, vaid mehele on ülekaal veel kahjulikum kui naisele. Aga kui seda pidevalt normaliseeritakse, siis mehed ei tegelegi oma kaaluga, sest naine ju ütles, et oledki mõnus mõmmik oma suure kõhu ja paksu kaelaga.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Aug 2024 11:25 Mees on paks ja vormist väljas siis, kui alumine pool kehast on visuaalsel vaatlusel laiem kui õlad. Igasuguste numbriliste näitajate üle võite jäädagi vaidlema. Mõnele meeldib, mõnele mitte, täiesti maitseasi.
See sõltub rasvumistüübist. On mehi, kellele koguneb rasv turjale. See ei tee neid tervemaks ega sportlikumaks.
Kõige nn tervislikum rasv koguneb alakehale. Nii meestel kui naistel. Kui mehel on suur tagumik, võib ta vähem maskuliinne välja näha aga see tagumik on parem kui rasvane turi.

Numbrite üle ei saa pikalt vaielda. Võib vaielda kas tervislik kaal piirdub kehamassiimdeksiga 25 või 27. Aga vaidlus umbes seal ka lõppeb. Ilu üle võib lõpmatuseni vaielda.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Aug 2024 11:02
Külaline kirjutas: 01 Aug 2024 10:47 See peast soe anorektik lihtsalt rüüstab teemat.
Ei rüüsta. Pika aruteluna selgus sama, mis oli ennegi selge, KMI järgi rasvumise lähedal mees on paks, käigu jõusaalis või ärgu käigu. 190/100 parameetritega mees on paks. Siin alguses prooviti väita midagi muud.
Sa pole peast korras, kui väidad, et 190cm pikk mees, kaaludes 4,3 kg üle KMI-järgse normaalkaalu, on paks. Otsi abi, see pole OK.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Aug 2024 11:57
Sa pole peast korras, kui väidad, et 190cm pikk mees, kaaludes 4,3 kg üle KMI-järgse normaalkaalu, on paks. Otsi abi, see pole OK.
Kui mees ei ole tugev sportlane ja kmi ei ole lihaste tõttu normist kõrgem, siis mis ta on? Olen 2 kg üle normaal kmi, olen paks. Normaal kmi ülemisel piiril olin pontsakas. Milleks seda isiklikult võtta, paks ja kõhna on omadussõnad. Pole mõtet pead liiva alla peita kuidas paks algab alles rasvumise piirilt.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Aug 2024 12:02
Kui mees ei ole tugev sportlane ja kmi ei ole lihaste tõttu normist kõrgem, siis mis ta on? Olen 2 kg üle normaal kmi, olen paks. Normaal kmi ülemisel piiril olin pontsakas. Milleks seda isiklikult võtta, paks ja kõhna on omadussõnad. Pole mõtet pead liiva alla peita kuidas paks algab alles rasvumise piirilt.
Trenni tegeval inimesel on rohkem lihaseid, kui istuva eluviisiga mehel. Mu mehel on käe ümbermõõt olnud parimas vormis olles 47 cm.
Külaline

Sa muudkui korrutad, kuidas 190/100 kombo pole mingi ülekaal, ainult nüüd juba 4,3 kg üle normi. Seda normi on tõesti pidevalt ülespoole tõstetud, sest neid pakse on lihtsalt nii palju. WHO soovituse järgi on normaalkaal üldse selline, kus KMI on kuni 23, parem 21. Sellise määratluse järgi pole Läänes üldse ühtki normaalkaalulist. Vana määratluse järgi on 190/100 kaaluv inimene siiki ülekaaluline ja peaks normaalkaalu saamiseks vähemalt 10 kg alla võtma. Sa võid siin vaielda või mitte, aga nii see on. Huvitav, et sellist 170 cm pikka 80 kg naist nimetad vaalaks, aga 190 cm pikka ja 100 kg kaaluvat meest väga heas vormis olevaks. Ülekaalulised on nad siiski mõlemad, vaidle palju tahad ja meestele on ülekaal veel kahjulikum kui naistele. Seega kui sa oma mehe tervisest vähegi hoolid, las võtab maha see 10 tühist kilo ja ongi kõik korras. Et sulle isiklikult meeldivad ka paksud mehed, ei ole siinkohal absoluutselt tähtis, ülekaal ei ole välimuse probleem.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Aug 2024 12:03
Külaline kirjutas: 01 Aug 2024 12:02

Postitus on kustutatud
Sa oled see “fat is beautiful” ja “body positivity” uskuja? Good luck sellega 😂
Külaline

Okei, siin on maailma parimas vormis meeste naised koos vaidlemas. Ja ühtlasi on kõik meditsiinispetsilaistid ja teavad kehamassiindeksi kohta kõike.

Mis teie meeste vöö ja pikkuse suhe on? See pidavat olema parem indikaator vormist kui kehamass.
Heas vormis mehel on see kuni 0.5.

Näiteks toodud Momoa vöö on 86.6.
86.6/193=0,449

Tom Cruise
pikkus 170, vöö 81.3 -> 0.47
bmi 26

Jackie Chan
174cm, 81.3 - 0.47
bmi 22

Arnold Schwarzenegger
188cm, 86.4 - 0.46
bmi 31
(See mass on saavutatud steroide tarvitades, avalik info)

Prad Bitt
180, 86,4 - 0.48
bmi 26.5

Adam Sandler
177cm, 96.5cm -0.55
bmi 27.5

Valisin meelega sellised hästi tundut näiteljad 90ndatest. Äkki see kord mõni tuleb tuttav ette.
Külaline

Prad Bitt?
Ise käisid üle mõõtmas?
Külaline

Näitlejate ja modellide parameetrid on internetis avalik info. Ja ka need on need nn hea vormi parameetrid. Puhkehetkel ei näe keegi välja nagu ekraanil.

Peale perekooli käo mehe.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Aug 2024 10:31
Isegi hetke kuumim musklimäest meesstaar on selliste parameetritega visuaalselt paks. Aga mõne arvates on see tavalise heas vormis mehe kaal, kes mõned korrad nädalas jõusaalis käib ja tal on kodus terve pere sellises vormis.
Ei tundu paks, sorry, vaid lihaseline, six pack olemas ja rippuv pekk puudub.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 22 külalist