Tekst muutub

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Tekst muutub

Postitus Postitas Külaline »

Ma postitan midagi. See tekst ei ole see, mida ma kirjutasin! Ma vaatan et teistel on ka vist sellist probleemi. Nii palju muukeelseid ei saa olla siia tekkinud ometi, kes ei oska käänata või ei tea sõnu. Või on? Keeleõppe eesmärgil on see ju hea tegelikult.
Ma isegi ei kasuta neid sõnu,mida oma saadetud tekstist saan lugeda :)
Kas mul on mingi korrektor tekstil peal?
Külaline

Guest kirjutas: 11 Juun 2025 14:32 Ma postitan midagi. See tekst ei ole see, mida ma kirjutasin! Ma vaatan et teistel on ka vist sellist probleemi. Nii palju muukeelseid ei saa olla siia tekkinud ometi, kes ei oska käänata või ei tea sõnu. Või on? Keeleõppe eesmärgil on see ju hea tegelikult.
see oli üks esimesi asju, mis ma oma mobiilil ümber seadistasin. Vaata kirjutamisel seadistamise nuppu. Sealt muudatki ära automaatse asendamise.
Külaline

Guest kirjutas: 11 Juun 2025 14:32 Ma postitan midagi. See tekst ei ole see, mida ma kirjutasin! Ma vaatan et teistel on ka vist sellist probleemi. Nii palju muukeelseid ei saa olla siia tekkinud ometi, kes ei oska käänata või ei tea sõnu. Või on? Keeleõppe eesmärgil on see ju hea tegelikult.
Ma imestan ka, et inimesed, kes on 10 aastat või kauem kasutanud mobiili, ei tea, kuidas seda probleemi lahendada.
Külaline

"Väga tüütuks on see asi hävitada."
Nii ma loen ka teiste teksti. See lause on teemas pereelu all, " mida teha ahistava mehega".
Palun vaadake, kas te näete TA tekstis ka seda lauset nii nagu mina?
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Juun 2025 15:01 "Väga tüütuks on see asi hävitada."
Nii ma loen ka teiste teksti. See lause on teemas pereelu all, " mida teha ahistava mehega".
Palun vaadake, kas te näete TA tekstis ka seda lauset nii nagu mina?
"Väga tüütuks on see asi muutunud" on seal teemas kirjas.
Külaline

Mis su telefonis on või pole, meie ei tea. Minul ei muutu küll tekst ja mingit massilist vigast teksti siit ka ei leia.
Külaline

See on sinu telefoniga seotud probleem, foorum ei puutu asjasse.
Külaline

Postitan ja loen ainult arvutis ja täpselt sama probleem.
Külaline

Ma vist sain jälile. Mul mingi tõlke aken hüppab siin lahti ja muudab teksti. Minu viga.
Külaline

Guest kirjutas: 11 Juun 2025 16:56 Ma vist sain jälile. Mul mingi tõlke aken hüppab siin lahti ja muudab teksti. Minu viga.
A mis teed siis selle aknaga? Mul sama probleem.
Külaline

Võtsin lahti selle akna. Avasin " hammasrattast" mis annab 4 võimalikku varianti. Aktiveerisin - ära kunagi tõlgi seda lehte.
Külaline

Minul hakkas ka foorum mingi aeg tagasi siin teksti tõlkima. Ma ei viitsi siia kunagi telefonist kirjutada.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], kaegu, Kirile ja 11 külalist