Ma postitan midagi. See tekst ei ole see, mida ma kirjutasin! Ma vaatan et teistel on ka vist sellist probleemi. Nii palju muukeelseid ei saa olla siia tekkinud ometi, kes ei oska käänata või ei tea sõnu. Või on? Keeleõppe eesmärgil on see ju hea tegelikult.
Ma isegi ei kasuta neid sõnu,mida oma saadetud tekstist saan lugeda
Kas mul on mingi korrektor tekstil peal?
Guest kirjutas: ↑11 Juun 2025 14:32
Ma postitan midagi. See tekst ei ole see, mida ma kirjutasin! Ma vaatan et teistel on ka vist sellist probleemi. Nii palju muukeelseid ei saa olla siia tekkinud ometi, kes ei oska käänata või ei tea sõnu. Või on? Keeleõppe eesmärgil on see ju hea tegelikult.
see oli üks esimesi asju, mis ma oma mobiilil ümber seadistasin. Vaata kirjutamisel seadistamise nuppu. Sealt muudatki ära automaatse asendamise.
Guest kirjutas: ↑11 Juun 2025 14:32
Ma imestan ka, et inimesed, kes on 10 aastat või kauem kasutanud mobiili, ei tea, kuidas seda probleemi lahendada.
"Väga tüütuks on see asi hävitada."
Nii ma loen ka teiste teksti. See lause on teemas pereelu all, " mida teha ahistava mehega".
Palun vaadake, kas te näete TA tekstis ka seda lauset nii nagu mina?
Külaline kirjutas: ↑11 Juun 2025 15:01
"Väga tüütuks on see asi hävitada."
Nii ma loen ka teiste teksti. See lause on teemas pereelu all, " mida teha ahistava mehega".
Palun vaadake, kas te näete TA tekstis ka seda lauset nii nagu mina?
"Väga tüütuks on see asi muutunud" on seal teemas kirjas.