Väga õela ja koleda suuvärgiga inimene oled. See ema hoiab ja armastan oma last, sinusugused vaid lõhuvad paraku.Guest kirjutas: ↑07 Juun 2025 11:30Kas väga paks on parem? Sisu jääb ju samaks, asi on naljast kaugel. Ema veel ütleb, et laps on sale, no kas saab veel rohkem valetada?Guest kirjutas: ↑07 Juun 2025 08:24Inimesel peab peas ikka päris pahasti olema, kui selliseid postitusi teeb. 76 kg ja räme paks? Kes üldse ütleb teise inimese kohta niimoodi?Guest kirjutas: ↑07 Juun 2025 00:35
Unusta ära oma sale jutt. 160 ja 76 kg on rämepaks. 16 kg ülekaalus. Kui tahaks sale olla, siis peaks 26 kg vähem kaaluma.
PS: Sa oled see naljakas mutt, kes on 114 kg ja megailus?![]()
Loodan väga, et selle kommentaari kirjutaja noorte inimestega kuidagi ühenduses ei ole. Ei taha mõeldagi mis see noorte psüühikale teeks!
Lõpeta oma lumehelbe jutt, sinust ei ole mingit kasu.
Kehakaal
-
Külaline
-
Külaline
Valetamine pole armastamine. Valetamine on reaalsusest põgenemine. Võtku laps trenni kaasa ja aidaku normaalkaalu.Guest kirjutas: ↑07 Juun 2025 11:52Väga õela ja koleda suuvärgiga inimene oled. See ema hoiab ja armastan oma last, sinusugused vaid lõhuvad paraku.Guest kirjutas: ↑07 Juun 2025 11:30Kas väga paks on parem? Sisu jääb ju samaks, asi on naljast kaugel. Ema veel ütleb, et laps on sale, no kas saab veel rohkem valetada?Guest kirjutas: ↑07 Juun 2025 08:24
Inimesel peab peas ikka päris pahasti olema, kui selliseid postitusi teeb. 76 kg ja räme paks? Kes üldse ütleb teise inimese kohta niimoodi?
Loodan väga, et selle kommentaari kirjutaja noorte inimestega kuidagi ühenduses ei ole. Ei taha mõeldagi mis see noorte psüühikale teeks!
-
Külaline
Aga see ei ole valetamine, sinusugused on fikseerinud oma ajud teatud numbritele ja ongi kõik. See ei ole ei õige, ega ka tõde mida propageerida! Nagu öeldud, tervisliku kaalu piirid on päris laiad, 76 kg ei ole kohe kindlasti paks!Guest kirjutas: ↑07 Juun 2025 15:56Valetamine pole armastamine. Valetamine on reaalsusest põgenemine. Võtku laps trenni kaasa ja aidaku normaalkaalu.Guest kirjutas: ↑07 Juun 2025 11:52Väga õela ja koleda suuvärgiga inimene oled. See ema hoiab ja armastan oma last, sinusugused vaid lõhuvad paraku.Guest kirjutas: ↑07 Juun 2025 11:30
Kas väga paks on parem? Sisu jääb ju samaks, asi on naljast kaugel. Ema veel ütleb, et laps on sale, no kas saab veel rohkem valetada?
-
Külaline
Mina siin kaitsesin, et miks õiendatakse, et ülekaalulised ei tohiks olla endaga rahul ja pidada end ilusaks. Mina olen täiesti selle poolt, et võivad. Aga ei maksa nüüd teise äärmusesse ka laskuda ja väita, et 160/76 ei ole paks. On ikka küll paks.Nagu öeldud, tervisliku kaalu piirid on päris laiad, 76 kg ei ole kohe kindlasti paks!
-
Külaline
160/76 on kehamassiindeks üle 30 ja rasvunud! Kui sinusugune oleks mu ema või kaasa, ma ütleks temast lahti! Sellist p.rsepugejat ja libedikku pole mitte ühelgi inimesel vaja, sinusugused teevad ainult kahju! Häbi peaks sul olema, oledki selline valetaja?Guest kirjutas: ↑07 Juun 2025 17:44Aga see ei ole valetamine, sinusugused on fikseerinud oma ajud teatud numbritele ja ongi kõik. See ei ole ei õige, ega ka tõde mida propageerida! Nagu öeldud, tervisliku kaalu piirid on päris laiad, 76 kg ei ole kohe kindlasti paks!Guest kirjutas: ↑07 Juun 2025 15:56Valetamine pole armastamine. Valetamine on reaalsusest põgenemine. Võtku laps trenni kaasa ja aidaku normaalkaalu.Guest kirjutas: ↑07 Juun 2025 11:52
Väga õela ja koleda suuvärgiga inimene oled. See ema hoiab ja armastan oma last, sinusugused vaid lõhuvad paraku.
-
Külaline
Ma olin sünnitama minnes selliste mõõtudega. Võtsin 10kg juurde.Külaline kirjutas: ↑07 Juun 2025 18:02Aga ei maksa nüüd teise äärmusesse ka laskuda ja väita, et 160/76 ei ole paks. On ikka küll paks.
65 juures olin ma oma 160cm juures veel noraalse kaalu ülemises piiris aga mitte rasedana ma ütleks ka, et 160/76 on pigem paks.
-
Külaline
Ma võtsin sünnitama minnes 17 kg juurde ning olin sünnitades 164 cm ja 67 kg. 2 nädalat pärast sünnitust olin 164. cm ja 54 kg.
-
Külaline
Ja siis? Kuidas see teemasse puutub?Guest kirjutas: ↑07 Juun 2025 18:52 Ma võtsin sünnitama minnes 17 kg juurde ning olin sünnitades 164 cm ja 67 kg. 2 nädalat pärast sünnitust olin 164. cm ja 54 kg.
-
Külaline
Tahtis vist uhkustada ja paksudele nina peale visata, et kui "tubli" ta oli, et peale sünnitust nii kiiresti algkaalus tagasi oli.
Kuidas ta kahe nädalaga 13 kg maha võttis? See ei ole reaalne, see lihtsalt valejutt. 3kg on laps, aga 10kg kahe nädalaga - ega ikka ei toimu küll. Nii võib igaüks mida iganes kokku kirjutada.
-
Külaline
On küll võimalik. Rasedatel on paistetused ja tursed ka suured kaalu andjad. Mul näiteks esimene laps oli peaagu 4kg. Lootevett oli palju(arstide sõnul-avati haiglas), veri, platsenta ka annavad oma 1 kg kokku. Lisaks hoidis keha vett jubedalt kinni ja oli lõpus turses. Mul oli päev peale sünnitust nagu niuhti 10kg maas. Haiglas kaalusin.
-
Külaline
Millest koosneb rasedusaegne kaalutõus?
Beebi: u 3.5 kg
Emakas: u 1 kg
Platsenta: u 0.5 kg
Lootevesi: u 1 kg
Suurenenud rinnad: u 1 kg
Suurenenud verekogus: u 1.5 kg
Suurenenud vedelikukogus kehas: u 1.5 kg
Rinnaga toitmise ajaks talletatud rasv: u 1 - 5 kg
Kokku: 11-15 kg
Pärast sünnitust kaalub naine beebi, platsenta ja lootevee arvelt vähem, kuid rinnad on ikka suurenenud ja suurenevad veelgi, verd on kehas rohkem, emaka tagasitõmbumine võtab aega ja rinnaga toitmise tarbeks kehasse talletatud rasv on imetavale emale tähtis. Seega ära oota, et kõik 11-15 kilogrammi sinust sünnitusmajja maha jääksid. See ei oleks loomulik ega ka hea.
-
Külaline
Ja-jahh! Ja kindlasti tal isegi rangluud ja puusakondid turritavad, kohe nii kõhn on!Guest kirjutas: ↑06 Juun 2025 21:39On küll võimalik. Minu tütar on 160 senti p ikk ja kaalub 76 kilo, olles sealjuures igati sale, lihases ja vormis. Reaalselt ongi kogu täiskasvane ea palju kaalunud. Keegi pole kunagi aru saanud, kust see kaal tal tuleb.
Lihtsalt inimesed ongi nii erinevad.
-
Külaline
Ma ei saa aru, mis valetamise juttu sa siin koguaeg ajad? Sa ei tea, mida tähendab sõna "valetama"?Guest kirjutas: ↑07 Juun 2025 18:43160/76 on kehamassiindeks üle 30 ja rasvunud! Kui sinusugune oleks mu ema või kaasa, ma ütleks temast lahti! Sellist p.rsepugejat ja libedikku pole mitte ühelgi inimesel vaja, sinusugused teevad ainult kahju! Häbi peaks sul olema, oledki selline valetaja?Guest kirjutas: ↑07 Juun 2025 17:44Aga see ei ole valetamine, sinusugused on fikseerinud oma ajud teatud numbritele ja ongi kõik. See ei ole ei õige, ega ka tõde mida propageerida! Nagu öeldud, tervisliku kaalu piirid on päris laiad, 76 kg ei ole kohe kindlasti paks!Guest kirjutas: ↑07 Juun 2025 15:56
Valetamine pole armastamine. Valetamine on reaalsusest põgenemine. Võtku laps trenni kaasa ja aidaku normaalkaalu.
See ema on oma tütre suhtes lihtsalt pime. Ta ei näe, et ta laps on ülekaaluline. Sellel võib olla mitu põhjust. Üks, ta lihtsalt on harjunud, et laps selline välja näeb. Teine, ta on ise tugevalt ülekaaluline ja siis tunduvadki teised inimesed, kes on temast palju saledamad, saledamad, kui nad tegelikult on.
-
Külaline
Ei. Seda mitte. Ma võtsin esimesega palju juurde(27kg). Algkaalu saavutasin alles 9 kuud peale sünnitust. Viimased 9kg läksid visalt. Aga esimesed 10 kg läks küll koos beebi välja tulekuga.Külaline kirjutas: ↑08 Juun 2025 13:46Ja-jahh! Ja kindlasti tal isegi rangluud ja puusakondid turritavad, kohe nii kõhn on!Guest kirjutas: ↑06 Juun 2025 21:39On küll võimalik. Minu tütar on 160 senti p ikk ja kaalub 76 kilo, olles sealjuures igati sale, lihases ja vormis. Reaalselt ongi kogu täiskasvane ea palju kaalunud. Keegi pole kunagi aru saanud, kust see kaal tal tuleb.Guest kirjutas: ↑06 Juun 2025 21:11
Ei tea, kuidas see siis võimalik on. Mul oli 42 number, kui olin 70 kg. 30 kg juures ja samad riided.
Teisega nii häati ei läinud. Võtsin küll vaid 10kg juurde aga siiamaani võitlen sellega. Olen isegi raskem, kui teisega sünnitama minnes. Algkaal oli ka suurem ja vanust ka 9a rohkem.
-
Külaline
Oh, vastasin valele. Ma see, kes arvas, et on küll 2 nädalaga 13kg alla võtta peale sünnitust.Külaline kirjutas: ↑08 Juun 2025 14:20Ei. Seda mitte. Ma võtsin esimesega palju juurde(27kg). Algkaalu saavutasin alles 9 kuud peale sünnitust. Viimased 9kg läksid visalt. Aga esimesed 10 kg läks küll koos beebi välja tulekuga.Külaline kirjutas: ↑08 Juun 2025 13:46Ja-jahh! Ja kindlasti tal isegi rangluud ja puusakondid turritavad, kohe nii kõhn on!Guest kirjutas: ↑06 Juun 2025 21:39
On küll võimalik. Minu tütar on 160 senti p ikk ja kaalub 76 kilo, olles sealjuures igati sale, lihases ja vormis. Reaalselt ongi kogu täiskasvane ea palju kaalunud. Keegi pole kunagi aru saanud, kust see kaal tal tuleb.
Teisega nii häati ei läinud. Võtsin küll vaid 10kg juurde aga siiamaani võitlen sellega. Olen isegi raskem, kui teisega sünnitama minnes. Algkaal oli ka suurem ja vanust ka 9a rohkem.
Tegelikult raseduse kaalutõusu ei saa võrrelda tavalise kaalutõusuga. Point oli selles.
-
Külaline
Lapsi vist sul ka ei ole, nii rumalat juttu ajad. Ma võtsin ka kahe nädala peale sünnitust üle kümne kilo maha. Ega see pole rasv, mida maha on vaja võtta.
-
Külaline
Ma küll ei taha solvata aga tundub, et tal ei ole üleüldse peresuhetest eriti aimu. Veidi kohtlane tundub kohati. Eriti kui tema tehtud teemasid ja mõttevälgatusi lugeda.Külaline kirjutas: ↑08 Juun 2025 14:34Lapsi vist sul ka ei ole, nii rumalat juttu ajad. Ma võtsin ka kahe nädala peale sünnitust üle kümne kilo maha. Ega see pole rasv, mida maha on vaja võtta.
Kurb tegelikult natuke.
-
Külaline
Mulle tundud sina kohtlane. Ja su mõttevälgatused samuti.Külaline kirjutas: ↑08 Juun 2025 14:38Ma küll ei taha solvata aga tundub, et tal ei ole üleüldse peresuhetest eriti aimu. Veidi kohtlane tundub kohati. Eriti kui tema tehtud teemasid ja mõttevälgatusi lugeda.
Kurb tegelikult natuke.
-
Külaline
Jutt ei käinud sinust, vaid kellegi tütrest, kes pidi 160 cm ja 76 kilo juures olema väga sale.Guest kirjutas: ↑08 Juun 2025 14:20Ei. Seda mitte. Ma võtsin esimesega palju juurde(27kg). Algkaalu saavutasin alles 9 kuud peale sünnitust. Viimased 9kg läksid visalt. Aga esimesed 10 kg läks küll koos beebi välja tulekuga.Külaline kirjutas: ↑08 Juun 2025 13:46Ja-jahh! Ja kindlasti tal isegi rangluud ja puusakondid turritavad, kohe nii kõhn on!Guest kirjutas: ↑06 Juun 2025 21:39
On küll võimalik. Minu tütar on 160 senti p ikk ja kaalub 76 kilo, olles sealjuures igati sale, lihases ja vormis. Reaalselt ongi kogu täiskasvane ea palju kaalunud. Keegi pole kunagi aru saanud, kust see kaal tal tuleb.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 4 külalist