Kehakaal

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 06 Juun 2025 13:48Ma siin tahan öelda, et ega ikka ei leia küll iga pott kaane.
Kaan võib küll olemas olla, aga ei kohtu teineteisega.
Kaan kindlasti kohtub jõepõhjas teisega. Kaanid on väga seltsivad ja sugumaiad :)
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Juun 2025 21:02K. Pärtelpoeg, kes on ka suurem naine, vaatabki ainult sportlastest mehi.
Aga tema ongi hea näide, et ega ikka ei saa saledaks küll, kui nii pole loodud. Oled nagu oled ja elad rõõmsat elu. Ja saad mehe ka, kui oled mõnus kaaslane.
Külaline

Partneri leidmiseks on vaja tutvuda isikuga kes sinu nõuetele vastab ja kelle nõuetele sa ise vastad. Kui aktiivselt lood tutvusi vastassugupoolega ja sul tulevasele kaaslasele mingeid väga kõrgeid nõudeid ei ole, siis on partneri leidmine täiesti realistlik ka olukorras kus sa ise atraktiivsuse poolest eriti silma ei paista.

Meeste jaoks on üldiselt populaarseim normaalkaalus "liivakell". Äärmuste fänne kes paksukesi eelistavad või anorektikutel ribikonte tahavad lugeda on selge vähemus. Ehk kui oled ise paksuke siis partneri leidmist see võimatuks ei muuda, aga valik on väiksem.

Kehakaalu puhul tasub ka arvestada et tähtsust omab visuaal, mitte konkreetne number. Mõni kellel geneetikaga on vedanud jaotuvad ülekilod kehal hästi laiali nii, et atraktiivsed kurvid säilivad ja nägu püsib muutumatu. Teisel lähevad need samad ülekilod kõik kõhupekki ja lõualotti.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Juun 2025 18:27Äärmuste fänne kes paksukesi eelistavad või anorektikutel ribikonte tahavad lugeda on selge vähemus.
Elu on näidanud, et tahavad ikka küll ribikonte lugeda. Hoopis rohkem, kui 100 kilost naist omada. Oleme ikka ausad.
Külaline

Guest kirjutas: 06 Juun 2025 14:02
Guest kirjutas: 05 Juun 2025 22:27
Guest kirjutas: 05 Juun 2025 22:15 Ega näkku ei öeldagi selliseid asju.
Kui ainult kehakaalust rääkida, siis pakun, et enamus mehi eelistavad normaalkaalus treenivat (prink aga mitte liialt lihaseline) naist. Liivakell peaks uuringute järgi olema ihaldatuim kehatüüp.
No kuule, olgem nüüd päris ausad, ega mina ei taha ka enamus mehi, neid keda tahan on ikka väga suur vähemus 🤣
Muideks, ma olengi täielik liivakell. Rind ja puus 115, vöö 95 😁
Palju sul pikkust ja kaalu on?
Erinevus on ainult 20cm, su puusade ja talje indeks on 0,83, see on ikka veidi kõrge ja võib viidata kõhuõõne rasvumisele.

Ma ajaks vähem igasuguseid liivakellasid taga ja keskenduks tervisele. Mina olen pikka kasvu, KMI 22-23, aga puusade ja talje erinevuseks lausa 40 cm, indeks 0,65, kõhuõõnes olev rasv väga madal. Võin praegu rahul olla.
Jah, ma lugesin ka seda "rind ja puus 115, vöö 95", ei viitsinud pikalt edasi mõtiskleda. Mina ise pole mingi liivakell. Mõõdud mul rind ja puus miskit üle saja, talje miskit 73 - 75, kaal 55 - 58 (ei viitsi teie pärast nüüd kohe kaaluma minna). Minu meelest on liivakellad siiski tiba suurema rasvaprotsendi ja laiema kondiehitusega inimesed. Mulle liivakellad igatahes meeldivad. Kuid mõnda olen küll pikemalt vaadelnud kui what a ...kuda see keha sedamoodi konstrueeritud on. Taljest viskab oma meeter üles ja allapoole.
Kas Ott Lepplandi eelmine pruut on teie meelst paks? Minu meelest näiteks on.
Külaline

Guest kirjutas: 06 Juun 2025 18:34
Külaline kirjutas: 06 Juun 2025 18:27Äärmuste fänne kes paksukesi eelistavad või anorektikutel ribikonte tahavad lugeda on selge vähemus.
Elu on näidanud, et tahavad ikka küll ribikonte lugeda. Hoopis rohkem, kui 100 kilost naist omada. Oleme ikka ausad.
Tegelikult küll pigem vastupidi, aga jäägu Sulle Sinu arvamus 🤣
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Juun 2025 19:18Minu meelest on liivakellad siiski tiba suurema rasvaprotsendi ja laiema kondiehitusega inimesed.
Marilyn Monroe oli liivakella figuuriga ja üldse mitte suurema rasvaprotsendiga ja laiema kondiehitusega.
Marilyn olevat olnud umbes 166 cm pikk ja kaalunud 53,5 kilo. Tema KMI oli järelikult 19,5, mis vastab tänapäeva Hollywoodi staaride omale. Tema mõõdud olid 89–56–89.

https://www.vogue.co.uk/article/marilyn ... exhibition
Külaline

Reaalselt on ülekaalulisi mehi rohkem kui naisi, aga miskipärast peavad nad end ikka maailma kunniks, keda iga tütarlaps ihaleb. Saledad mehed miskipärast ei istu foorumites, et teisi mehi kaalu pärast halvustada ja nende ülekaalu pärast "kurbust" tunda.
Külaline

Guest kirjutas: 06 Juun 2025 19:51
Külaline kirjutas: 06 Juun 2025 19:18Minu meelest on liivakellad siiski tiba suurema rasvaprotsendi ja laiema kondiehitusega inimesed.
Marilyn Monroe oli liivakella figuuriga ja üldse mitte suurema rasvaprotsendiga ja laiema kondiehitusega.
Marilyn olevat olnud umbes 166 cm pikk ja kaalunud 53,5 kilo. Tema KMI oli järelikult 19,5, mis vastab tänapäeva Hollywoodi staaride omale. Tema mõõdud olid 89–56–89.

https://www.vogue.co.uk/article/marilyn ... exhibition
Jah, see ongi see ihaldatud liivakell, mitte 150-130-150.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Juun 2025 19:19
Tegelikult küll pigem vastupidi, aga jäägu Sulle Sinu arvamus
Kus sa näed seda vastupidist? Kõigil kuulsustel on saledad naised v.a Pierce Brosnan. Ja temagi võttis saleda naise, kes läks paksuks ( ja üllatus-üllatus, mees ei jätnudki maha) ja nüüd pidavat jälle salenenud olema.
Neid, kes kohe võtavad naiseks 100kg ja üle, on meil Eestis ikka väga vähe. Lihtsalt, kui naine läheb pärast paksuks, ei jäeta neid maha, vaid võetakse sale armuke. Paksuks läinud naisele ei anta lahutust ka nii meeleldi, sest mees on harjunud hea pereemaga kodus ja talle meeldib olla hoitud ja kasitud selle oma paksukese poolt. Ainult et peenikest tahaks ka ikkagi.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Juun 2025 20:0389–56–89
Aga pane igale numbrile 20 otsa, siis on ju ka liivakell. Marilyn oli 166cm. Ok, teeme naise 176cm, 109-76-109. Ma arvan, et pole üldse pahad mõõdud.
Külaline

Guest kirjutas: 06 Juun 2025 18:19
Külaline kirjutas: 05 Juun 2025 21:02K. Pärtelpoeg, kes on ka suurem naine, vaatabki ainult sportlastest mehi.
Aga tema ongi hea näide, et ega ikka ei saa saledaks küll, kui nii pole loodud. Oled nagu oled ja elad rõõmsat elu. Ja saad mehe ka, kui oled mõnus kaaslane.
Ta on ikka väga palju kõhnemaks saanud ja jätab ka parema mulje, kui lasi rinnad väiksemaks teha ja kõhu maha lõigata.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Juun 2025 20:11
Aga pane igale numbrile 20 otsa, siis on ju ka liivakell. Marilyn oli 166cm. Ok, teeme naise 176cm, 109-76-109. Ma arvan, et pole üldse pahad mõõdud.
See olen enam-vähem mina, suurus 42 riided. Aga...šokeeruge nüüd....ma kaalun pea 100 kg.
Külaline

Guest kirjutas: 06 Juun 2025 21:10
See olen enam-vähem mina, suurus 42 riided. Aga...šokeeruge nüüd....ma kaalun pea 100 kg.
Ei tea, kuidas see siis võimalik on. Mul oli 42 number, kui olin 70 kg. 30 kg juures ja samad riided.
Külaline

Guest kirjutas: 06 Juun 2025 21:11

Ei tea, kuidas see siis võimalik on. Mul oli 42 number, kui olin 70 kg. 30 kg juures ja samad riided.
On küll võimalik. Minu tütar on 160 senti p ikk ja kaalub 76 kilo, olles sealjuures igati sale, lihases ja vormis. Reaalselt ongi kogu täiskasvane ea palju kaalunud. Keegi pole kunagi aru saanud, kust see kaal tal tuleb.
Lihtsalt inimesed ongi nii erinevad.
Külaline

Guest kirjutas: 06 Juun 2025 20:06
Külaline kirjutas: 06 Juun 2025 19:19
Tegelikult küll pigem vastupidi, aga jäägu Sulle Sinu arvamus
Kus sa näed seda vastupidist? Kõigil kuulsustel on saledad naised v.a Pierce Brosnan. Ja temagi võttis saleda naise, kes läks paksuks ( ja üllatus-üllatus, mees ei jätnudki maha) ja nüüd pidavat jälle salenenud olema.
Neid, kes kohe võtavad naiseks 100kg ja üle, on meil Eestis ikka väga vähe. Lihtsalt, kui naine läheb pärast paksuks, ei jäeta neid maha, vaid võetakse sale armuke. Paksuks läinud naisele ei anta lahutust ka nii meeleldi, sest mees on harjunud hea pereemaga kodus ja talle meeldib olla hoitud ja kasitud selle oma paksukese poolt. Ainult et peenikest tahaks ka ikkagi.
Mina tean mitemid mehi, kes on kohe algusest peale võtnudki paksu naise. Muideks, ise olen olnud armukesesks paksu naise mehele. Ja ma ise kah paks, üle 100 kilo kaalun. Kusjuures niipalju, kui ma aru saanud olen, tal pole otseselt paksufetišit. Ta lihtsalt ei pea kehakalu oluliseks, olulisemad on muud asjad.
Külaline

Guest kirjutas: 06 Juun 2025 21:39

On küll võimalik. Minu tütar on 160 senti p ikk ja kaalub 76 kilo, olles sealjuures igati sale, lihases ja vormis. Reaalselt ongi kogu täiskasvane ea palju kaalunud. Keegi pole kunagi aru saanud, kust see kaal tal tuleb.
Unusta ära oma sale jutt. 160 ja 76 kg on rämepaks. 16 kg ülekaalus. Kui tahaks sale olla, siis peaks 26 kg vähem kaaluma.
PS: Sa oled see naljakas mutt, kes on 114 kg ja megailus? :lol:
Külaline

Guest kirjutas: 07 Juun 2025 00:35

Unusta ära oma sale jutt. 160 ja 76 kg on rämepaks. 16 kg ülekaalus. Kui tahaks sale olla, siis peaks 26 kg vähem kaaluma.
Inimesel peab peas ikka päris pahasti olema, kui selliseid postitusi teeb. 76 kg ja räme paks? Kes üldse ütleb teise inimese kohta niimoodi?

Loodan väga, et selle kommentaari kirjutaja noorte inimestega kuidagi ühenduses ei ole. Ei taha mõeldagi mis see noorte psüühikale teeks!
Külaline

Guest kirjutas: 07 Juun 2025 08:24
Inimesel peab peas ikka päris pahasti olema, kui selliseid postitusi teeb. 76 kg ja räme paks? Kes üldse ütleb teise inimese kohta niimoodi?

Loodan väga, et selle kommentaari kirjutaja noorte inimestega kuidagi ühenduses ei ole. Ei taha mõeldagi mis see noorte psüühikale teeks!
Olen nõus, et nii öelda on inetu aga samas vanem peaks sellisel juhul tõesti last suunama tervislike eluviiside poole, sest see on ülekaal. Uskuge mind, lapsed on üksteise suhtes veel julmemad. Ma kaalusin teismelisena 170cm juures 71kg ning olin ka selgelt ülekaalus ning mind noriti päris korralikult koolis.
Noori peab suunama, sest täiskasvanueas on nendest ülekilodest veelgi raskem loobuda, kui noorena. Ei maksa sisendada seda, et ülekaal on okei jne, sest see ei ole okei ja mingiltmaalt hakkab tervisele. Muidugi peaks see delikaatselt käima.
Külaline

Guest kirjutas: 07 Juun 2025 08:24

Kas väga paks on parem? Sisu jääb ju samaks, asi on naljast kaugel. Ema veel ütleb, et laps on sale, no kas saab veel rohkem valetada?
Lõpeta oma lumehelbe jutt, sinust ei ole mingit kasu.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Keithy, Tuuletu ja 3 külalist